unde fleur??????unde maaaai????n ai ajuns????? | ||
nazirra Postat pe 11 Ianuarie 2010 15:51 |
||
---|---|---|
la diferente din astea, asa mari, mai...da nici nu-i timpul pierdut..inca | ||
fleurdelis Postat pe 11 Ianuarie 2010 15:54 |
||
De la: nazirra, la data 2010-01-11 15:47:01io nu va inteleg.....daca va iubiti????ce mai conteaza?????? nu ar conta nazi, daca ar fi prima iubire...prima amagire insa... dupa ce te arzi..sufli .... si nu mai e ca la 15 ani... e mai multa ratiune... si sincer... am sa ametesc de atata suflat.... |
||
|
||
laponaenigel Postat pe 11 Ianuarie 2010 15:57 |
||
...nu mai sufla...eu tot suflu �i de c��iva ani fac sarb�torile tot singur�... |
||
daria_ Postat pe 11 Ianuarie 2010 16:40 |
||
auzi....ce sa tot sufli atita io zic asia:ia fiecare zi cum vine....lasa un strop de nebunie sa ti invioreze viata.....iubeste ....din tot sufletu...traieste ca si cind ar fi ultima ta zi din viata!!!!ca si cind n ar mai fi miine .....doar azi....doar acum.... | ||
nazirra Postat pe 11 Ianuarie 2010 16:46 |
||
si tine-o tot asa pana in 2012 ala | ||
fleurdelis Postat pe 11 Ianuarie 2010 17:14 |
||
varsta....hm ....conteaza ? DELOC !! daca ea e mai tanara sigur gandul ne duce la interes ( buzunarul lui) asta s-a scris de multe ori aici....daca el e mai tanar ( sigur cauta experienta sau sa fie intretinut sau e prea mormoloc ) credeti ca mai conteaza varsta? important este sa fi fericita/ fericit - nu duci cu tine in mormant averea. am mai postat un comentariu pe la mijlocul lunii decembrie- eu am 42 ani si el 27 - ne iubim, ne respectam, sunt totul pentru el-e totul pentru mine, ma face fericita-ar muta muntii din loc . Credeti ca-mi pasa ce va fi peste 5- 10 ani ? Stiu doar ca ACUM TRAIESC si sunt mandra la bratul lui. nu e vorba de pedofilie- este un barbat matur in gandire si la fizic cum fostul meu sot nu a fost si nu va fi niciodata. lasati in urma aceste conceptii- nu mai traiti cu gandul in viitor -- prezentul conteaza. fiecare avem pe certificat data de nastere- stie cineva cand expira ??? Traiti fiecare clipa ca si cum ar fi ultima si nu uitati ca pentru voi, persoana cea mai importanta sunteti chiar voi! daca acel barbat de 45 ani te face fericita - du-te inainte ! nu se stie daca maine vom mai fi........... | ||
luana28_bv Postat pe 11 Ianuarie 2010 17:40 |
||
hehehe, mie nu-mi cade greu, iasomico...imi cade greu marlania unora care au impresia ca le stiu pe toate si baga acilea retete de viata cu aroma de axioma acu' stii cum e...fiecare cum ii e norocu'...io am avut noroc, da' poate altele nu au... depinde de prea multe necunoscute chestia asta si fiecare cuplu e diferit de alte cupluri |
||
Anouk Postat pe 11 Ianuarie 2010 19:06 |
||
De la: daria_pet, la data 2010-01-11 16:40:45...nu mai sufla...eu tot suflu �i de c��iva ani fac sarb�torile tot singur�... imi pare tare rau daria. din pacate...stiu cum e....ptr mine singuratatea e moarte sigura... oricum sa stii ca nu esti singura. noi sntem aici. oricand ai nevoie. |
||
laponaenigel Postat pe 11 Ianuarie 2010 21:04 |
||
anouk, am citit o postare in care spuneai ca se discuta prea mult pe tema asta,altfel...stii ca imi vad de ale mele....stau mai retrasa asa,si bine fac... lapona, asa fetita,bravo... |
||
iasomia Postat pe 11 Ianuarie 2010 21:15 |
||
stiu iaso, stiu... io ma gandesc ca de atat voroava, o sa cam uite lumea sa mai si iubeasca, de-atata despicat firu' in 4 20 sau 200 de ani, ce mai conteaza ? iubiti-va pe tunuri |
||
Anouk Postat pe 11 Ianuarie 2010 21:17 |
||
nazirra, fleurdelis, multumesc din suflet ptr sustinere si incurajari, si mai ales ca nu m-ati ironizat. cat despre luana:toata stima si aprecierea.esti tareee.de tot. |
||
laponaenigel Postat pe 11 Ianuarie 2010 21:20 |
||
dap, d-aia zic,ai toate motivele sa fii happy,nu mai pune la suflet aiureli,ce e in inima ta numai tu si pro stiti.. hai sa fiti fericiti... |
||
iasomia Postat pe 11 Ianuarie 2010 21:22 |
||
iubiti-va in mare http://www.youtube.com/watch?v=TJBn_y1L5fo |
||
LILO Postat pe 11 Ianuarie 2010 21:22 |
||
exact iaso... aveam pofta sa incerc corsetu' in seara asta, da' G nu e acasa... plus ca s-au oferit fetele sa imi caute o camesha neagra, sa nu mai plang de pe aia de mi-o murdari fufa |
||
Anouk Postat pe 11 Ianuarie 2010 21:24 |
||
iasomia, anouk... de ce nu va spuneti si voi parerea??? sincer.. mi-ar face placere sa stiu si parerea voastra... daca se poate... | ||
laponaenigel Postat pe 11 Ianuarie 2010 21:24 |
||
iote, sis... am gasit un cui... numai bun pentru corsetul tau in seara asta... . |
||
garbo_C Postat pe 11 Ianuarie 2010 21:27 |
||
lapona, acu' dau o fuga pana afara sa iau putin aer,da' nu-ti raman datoare... iti zic eu ce si cum... |
||
iasomia Postat pe 11 Ianuarie 2010 21:27 |
||
oalio, enigel... la mine e romanz mare, fetitza...de-aia mie mi se rupe de varsta...ca e prea mare, ca e prea mic...ce dreaq conteaza asta, mama ? iote la mine, is maritata de 3 ani cu un tip extraordinar si care e mai tanar cu 20 de ani ilsi la fel, se marita cu unu mai tanar cu 10 ani nu conteaza varsta, guritza...conteaza sa traiesti frumos... sis, ticaloaso !!!! |
||
Anouk Postat pe 11 Ianuarie 2010 21:28 |
||
De la: iasomia, la data 2010-01-11 21:27:20lapona, astept cu nerabdare... |
||
laponaenigel Postat pe 11 Ianuarie 2010 21:29 |
||
De la: Anouk, la data 2010-01-11 21:28:34 oalio, enigel... vorbesti serios???? ahaaaa....d-asta nu ati facut voi misto de mine??? ma bucur sa aud ca sunt si astfel de oameni...in jurul meu oamenii au prejudecati. ma bucur sa descopar si altfel de oameni. |
||
laponaenigel Postat pe 11 Ianuarie 2010 21:35 |
||
io de fel is open mind...nu am prejudecati ampaula... da' oricum nu indreptam noi lumea cu umaru' |
||
Anouk Postat pe 11 Ianuarie 2010 21:42 |
||
Buna... Doresc sa-ti dau din suflet un mesaj si de fapt tuturor celor care-si doresc un barbat mai in varsta decat ele...Un barbat mai mare sau de 40ani stie sa iubeasca mai intens caci stie ca are o iubire si-o femeie tanara langa el.... este mai linistit in relatie decat unul de varsta ta,.. si apoi ar face mai multe si are mai multa experienta de viata decat unul de 20!!! Eu zic sa-l cunosti bine si NUMAI DACA-TI SPUNE SPIRITUL TAU s-o faci.. atunci FA-O !!!!!!.. nu te mai lua dupa lume.. ci urmeaza-ti instinctul... caci daca gresesti te vei judeca pe tine insuti.. dar daca o vor face altii atunci iti va parea rau ca.. NU AI FACUT CUM AI VRUT TU !!!!!.. Uite si eu caut o relatie cu o femeie tanara...si-mi doresc din suflet.. sa cunosc o femeie tanara care-mi va aduce bucuria tineretii si apetitul iubirii in suflet...ESTE CHIAR INDICATA O RELATIE DE ACEST GEN.. PTR CA ESTE INTENSIVA DECAT UNA cu un barbat de varsta ta!!!!!!! BAFTA!!! |
||
Doc_Beauty Postat pe 12 Ianuarie 2010 09:36 |
||
a facut lumea o fixatie cu toapicu' ista apasari mari la inceput de an... |
||
Anouk Postat pe 12 Ianuarie 2010 09:40 |
||
Doc, eu am o singura teama. sigur nu te rastorni din pozitia aia? |
||
pik_nik Postat pe 12 Ianuarie 2010 09:40 |
||
Eu am auzit ca relatia cu un barbat mai in varsta te imbatraneste...valabil si viceversa | ||
rodyk Postat pe 12 Ianuarie 2010 09:44 |
||
da de ce trebui sa stie toata lumea ca exista o diferenta de varsta intre voi doi ...... caci la unele persoane fie barbat fie femeie nici nu se cunoaste ... | ||
iulia_19_sexxy Postat pe 12 Ianuarie 2010 18:19 |
||
Draga mea , Nu conteaza varsta in dragoste ...poti sa iubesti orice ...dar conteaza varsta in casnicie.Acum e totul placut si frumos... -esti entuziasmata de experienta lui ca barbat in relatiile intime -esti multumita de baza financiara -esti fericita de aprecierea lui -esti incantata de modul lui de comportare etc Mai tarziu este problema ,cand intervine monotonia ,cand potenta scade, cand se nasc diferentele de opinii in raport cu diferentele de generatie ,cand diferenta de varsta naste gelozia si sa nu uitam cat de dezamagita vei fi ,cand vei vedea ca pe langa toate astea de mai sus "iesi in lume" cu un barbat batran ,ofilit ,expirat iar fetele de varsta ta se mandresc cu barbatii lor tineri si apetisanti. E bine de luat in calcul tot intr-o alegere si avantajele si dezavantajele si gandite pentru termene lungi... Succes !! |
||
garbo086615 Postat pe 12 Ianuarie 2010 19:05 |
||
de-asta te mariti/insori ? ca sa te mandresti in lume ? o tempora ! o mores ! |
||
Anouk Postat pe 12 Ianuarie 2010 19:08 |
||
raport complet!!!!!!semnat ,parafat,aprobat!!!!!!!! | ||
nazirra Postat pe 12 Ianuarie 2010 19:09 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
acnee | 2 | De la: hermosa20 29 Septembrie 2017 18:33 |
Tenul gras chiar are nevoie de creme? | 72 | De la: blue_dream 20 Aprilie 2010 16:55 |
Relatie intre Femeia geaman si Barbat varsator.functioneaza? | 1 | De la: hehn 7 Iunie 2009 12:12 |
|
||
extensii de par clip on | 1 | De la: cora 22 Mai 2009 12:43 |
produse sanatoase | 1 | De la: laura_tm 24 August 2009 03:26 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară