Bine zis Doc ;) | ||
kisoy Postat pe 12 Ianuarie 2010 19:10 |
||
---|---|---|
Apropo azi am vorbit cu o amica, de 40 de ani, care mi-a dat cam acelasi sfat. Si din experienta ea, stie ce spune..ca e femeie ca si mine.. | ||
kisoy Postat pe 12 Ianuarie 2010 19:11 |
||
De la: Anouk, la data 2010-01-12 09:40:04a facut lumea o fixatie cu toapicu' ista Fixatie? Si ce ar trebui sa discuti atunci cind tema discutiilor poarta titlul de" Conteaza virsta in dragoste"? Ca sa nu te mai simti obosita de topic, e simplu.. fa un sign out..;) |
||
|
||
kisoy Postat pe 12 Ianuarie 2010 19:25 |
||
mdea...cum zici tu... | ||
Anouk Postat pe 12 Ianuarie 2010 19:29 |
||
Ce sanse dati unei relatii dintre o ea de 34 si un el de 24 ? |
||
iubiredurere Postat pe 13 Ianuarie 2010 00:08 |
||
exact sansele pe care si le dau ei insisi! si care sunt singurele importante |
||
pik_nik Postat pe 13 Ianuarie 2010 00:14 |
||
Nu trebuie generalizate tipul acesta de relatii. Te poti simti ocrotita ,protejata ,iubita,fericita , alaturi de un barbat cu o gandire matura si o experienta de viata ,dar poti sa risti, ca dupa casatorie sau dupa un numar de ani sa-ti dai seama ca nu aveti nimic in comun si atunci viata ta devine un calvar .Insa nu trebuie generalizat pentru ca nu toti gandim sau ne maturizam dupa un anumit stas |
||
garbo032800 Postat pe 13 Ianuarie 2010 05:55 |
||
,,Ce sanse dati unei relatii dintre o ea de 34 si un el de 24 ? " Acestei relati ,eu nu-i dau nici o sansa ,daca era invers,da. De ce ?Pentru ca o femeie la 24 de ani poate gandi matur dar un barbat...iar daca la 34 de ani accepti o relatie cu un barbat trecut putin de varsta adolescentei ,inseamna ca sunt ceva probleme cu materia cenusie a acesteia |
||
garbo032800 Postat pe 13 Ianuarie 2010 06:03 |
||
pam pam !!! | ||
Anouk Postat pe 13 Ianuarie 2010 09:53 |
||
800,ce ziceai? a cui materie cenusie? | ||
elodia Postat pe 13 Ianuarie 2010 09:56 |
||
a lu' muierea fraiera, sedusa de berbatu' bagabont | ||
Anouk Postat pe 13 Ianuarie 2010 09:57 |
||
Din experienta vorbind, un barbat mai mare te face sa te simti mai implinita ca femeie, e mai atent, mai experimentat, trecut de mult de perioada in care trebuia sa para mare si tare in fata prietenilor. Desi fostul meu prieten era mai mare cu 13 ani, era energic,mereu prezent la distractii, s-a inteles foarte bine cu prietenii si colegii mei de facultate....Si totusi nu a mers, discutiile noastre erau contradictorii: eu vb despre studii, cariera, el vorba despre un job foarte solicitant, despre posibilitatea unui al doilea job pt a-si renova casa, nepoti, copii... Pe cat de multe pot oferi, pe atat de multe pot cere, acum gandeste-te daca vrei sa sari peste niste etape din viata ta pentru a fi cu el, sau daca vrei sa treci si tu prin toate experientele prin care el a avut timp sa treaca cand era de varsta ta...Sper ca decizia ta indiferent care va fi ea, sa te faca fericita |
||
lele Postat pe 13 Ianuarie 2010 10:13 |
||
buna,eu te sfatuesc sa faci cum crezi tu ca,este bine pentru tine ,si nu te mai gindi ce spun parinti tai,daca tu il iubesti cu adevarat restul nu mai conteza o sa treci peste toate cu bine credema daca parinti tai nu sunt deacord si tu te ei dupa parinti o sa recreti mai tirziu ,fa ce crezi tu cati dicteaza inima si o sa vezi ca,si parinti tai o sal acepte pina la urma,dupa minte mea eu zic sa fi cu el si restul vine de la sine,mult noroc si fericire. | ||
alys76 Postat pe 13 Ianuarie 2010 10:19 |
||
Am o colega de birou, la 36 ani s-a casatorit cu un alt coleg , cu 18 ani mai mare. Sunt foarte fericiti si acum, dupa 10 ani de casatorie. Nu mai intreba pe nimeni, toti dau sfaturi in funtie de pataniile altora. Daca tu il vrei cu adevarat si il iubesti, daca peste 20 ani cand tu vei avea varsta mea si el va avea 60, daca dragostea aceasta se va transforma intr-o relatie de prietenie pe viata, nu ezita. Asculta-ti instinctul, nu pe mama, nu pe tata, nu pe altii. Poate ratezi marea iubire. Si daca te inseli nu e nimic, ai o varsta care iti permite sa repari totul. Pupici. |
||
carmenica Postat pe 13 Ianuarie 2010 12:36 |
||
Nu iti mai pune atatea intrebari....mergi inainte daca simti ca il iubesti , nu uita ca varsata e cea pe care o simti ....si vorbesc din proprie experienta... | ||
chrystal_10 Postat pe 13 Ianuarie 2010 12:42 |
||
De la: Celleste, la data 2010-01-11 14:08:20daca citesti cu atentie postarile anterioare, vei gasi si astfel de comentarii. |
||
chrystal_10 Postat pe 13 Ianuarie 2010 12:47 |
||
De la: Celleste, la data 2010-01-11 14:08:20daca citesti cu atentie postarile anterioare, vei gasi si astfel de comentarii. Eu am scris despre acest lucru ....dar cred ca nu ai sesizat .... |
||
chrystal_10 Postat pe 13 Ianuarie 2010 12:48 |
||
Daca tie inima iti spune sa fii cu el, nu ai decat sa o faci. Dupa parerea mea, relatiile de genul asta intotdeauna sunt mai frumoase. In plus, ai 25 ani. La varsta asta ar trebui sa stii ce vrei de la o persoana si cum sa te impui in fata parintilor tai. Probabil sunt exigenti daca te temi de ce vor zice...dar pana cand? pana vei fi fata batrana? | ||
garbo072178 Postat pe 13 Ianuarie 2010 16:28 |
||
Incearca sa-ti raspunzi la cateva intrebari: -Simti ca esti o femeie deosebita in prezenta lui? -Orele ti se par minute si minutele secunde cand sunteti impreuna ? -Persoana lui i-ti confera siguranta? Nu mai ai nevoie de sfaturile altora. Cu bine! |
||
garbo078049 Postat pe 14 Ianuarie 2010 09:01 |
||
Eu zic sa iti gasesti altul.Acum este frumos dar in viitor o sa fie urat.Iti dau exeplu vecinilor de sub noi.Dupa 15 ani zilnic au scandal si o bate saptamanal deoarece nu are ce sa ii mai faca-probabi(desi ea nu e de vina)! | ||
garbo071951 Postat pe 14 Ianuarie 2010 11:46 |
||
De la: lele, la data 2010-01-13 10:13:41 Din experienta vorbind, un barbat mai mare te face sa te simti mai implinita ca femeie, e mai atent, mai experimentat, trecut de mult de perioada in care trebuia sa para mare si tare in fata prietenilor. Desi fostul meu prieten era mai mare cu 13 ani, era energic,mereu prezent la distractii, s-a inteles foarte bine cu prietenii si colegii mei de facultate....Si totusi nu a mers, discutiile noastre erau contradictorii: eu vb despre studii, cariera, el vorba despre un job foarte solicitant, despre posibilitatea unui al doilea job pt a-si renova casa, nepoti, copii... Multumesc. Asta e chiar un sfat foarte bun. Si o incerc de fiecare data sa ma gindesc la aspectul asta. |
||
kisoy Postat pe 14 Ianuarie 2010 15:38 |
||
hai denii ca te astept | ||
garbo074997 Postat pe 14 Ianuarie 2010 23:33 |
||
Eu de exemplu cunosc un cuplu in care ea era cu 17 ani mai mica decat el si a murit inaintea lui (de o banala ocluzie intestinala) , desi el era un fumator inrait |
||
denisa_81 Postat pe 14 Ianuarie 2010 23:43 |
||
ESTE RELATIA PE CARE TOTI O VISEAZA....E PRFECTA | ||
28EWITA Postat pe 15 Ianuarie 2010 15:09 |
||
In fine sunt multi factori de care depinde o astfel de relatie. Dar de fapt de cele mai deseori eu ma prind la gindul ca nu stiu daca sunt suficient de buna, inteligenta, aratoasa etc ca sa il determin sa stea mai mult timp linga mine, ce sanse am eu cu el... | ||
kisoy Postat pe 15 Ianuarie 2010 21:01 |
||
garbo032800 Omul invata sa-si accepte caderile cu capul sus si ochii larg deschisi si cum sa-si construiasca drumurile bazate pe ASTAZI si ACUM ,pentru ca MAINE e prea nesigur pentru a face planuri ...si VIITORUL are mereu o multime de variante care se opresc insa la Vorbind de materie cenusie ....niciodata sa nu spui niciodata. Traieste clipa fiinca nu sti daca mai prinzi si clipa umatoare. Din fasa zici ca nu e nici o sansa ,am cautat sa vad ce varsta ai ,sunt sigura ca nu ai intalnit pe cineva mai tanar, asa am zis si eu acu 2 ani pe acest sait,insa viitorul mi a oferit ceva .... si simt ca traiesc acum ,probabil nu va fi .......dar pot sa zic ca diferenta/n sus ea 24 el 34 nu e atat de ROZ depinde de la caz la caz |
||
iubiredurere Postat pe 15 Ianuarie 2010 23:10 |
||
Un baiat de 20 de ani din ziua de azi e mult mai matur decat unul de acum 10 ani care avea 30.Poti sa compari o fata de 16 ani de acum cu una de acum 10 20 de ani? | ||
iubiredurere Postat pe 15 Ianuarie 2010 23:18 |
||
...din 37 de pagini scrise pana acum iti poti da seama cam cat de multi sunt "afectati" de prblema asta...sau macar dau atentie acestui subiect..... si eu sunt implicata intr-o astfel de relatie de aproape 5 ani (am 23) si pot spune ca este singurul om care a fost intotdeauna cel mai aproape de mine atunci cand am avut probleme si nevoie de un sprijin ....a stiut sa gandeasca cu maturitate atunci cand a fost nevoie sa ia decizii importante si sa fie mai "copil" decat mine in intimitate....nu exista zi in care sa nu ma faca sa rad sau in care sa mai invat cate ceva nou si folositor de la el....dumnezeu stie cat va dura insa cu siguranta va ramane pt mine omul care mi-a schimbat cursul vietii in bine deoarece m-a invatat sa traiesc decent si sa merg cu capul ridicat pe strada fara sa-mi fie rusine de ceva anume din viata mea.... intr-adevar este foarte gelos...asta e cel mai neplacut lucru insa il inteleg si chiar nu ma deranjeaza atata timp cat el imi ofera tot ce am nevoie! iar pt mine gelozia este o dovada ca inka ma iubeste... lipsa geloziei este un fel de indiferenta si asta pe mine ma doare mai tare decat gelozia....pana la un punct anume e buna si asta...macar arata ca apreciaza calitatile femeii pe care o are langa el si va lupta in permanenta sa n-o piarda... (desi el este mai vanat decat crede ca as fi eu! :)))) sfatul meu: TRAIESTE CLIPA!!!! daca iubesti cu adevarat si te simti implinita langa el... profita cat poti,mai ales daca sti ca ai ce invata de la el! | ||
valentina2 Postat pe 16 Ianuarie 2010 06:53 |
||
depinde daca el te place sau doar isi bate joc | ||
garbo085208 Postat pe 16 Ianuarie 2010 11:22 |
||
personal am 20 si am cunoscut pe cineva cu doar 8 ani mai mare decat mine.si traiam exact c spui si u,dar in 4 luni mi am dat seama ca desi e tot ceea ce cautam este imposibila relatia noastra..cred ca dragostea nu are varsta sau riduri dar cand deja diferenta e mai mare de 10 ani intervine conflictul intre generatii...s ar putea sa nu va mai intelegeti mai incolo dar...carpe diem ce naiba... | ||
garbo084356 Postat pe 16 Ianuarie 2010 14:16 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
dragele mele frumoase :) | 34 | De la: eligeanta 16 Mai 2012 18:49 |
Aplic unghii false profesionale cu gel cu experienta in domeniu | 1 | De la: lumy92 6 Martie 2011 23:32 |
Conteaza varsta in dragoste? | 1754 | De la: KNIGHT_31 25 Septembrie 2010 22:44 |
|
||
as dori si eu un sfat! | 16 | De la: anonima20 16 Mai 2012 18:38 |
redefineste-ti tineretea! | 2 | De la: vuvuzela 16 Mai 2012 18:48 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară