Diferenta de varsta inseamna diferenta de idei... Greu sa se inteleaga doi oameni cu vederi diferite |
||
anca_53 Postat pe 16 Ianuarie 2010 15:33 |
||
---|---|---|
aham, mare dreptate ai...esti inteleapta, ce mai... |
||
Anouk Postat pe 16 Ianuarie 2010 15:35 |
||
Doamne Valentina 2 cata dreptate ai! Imi place modul tau de a privi lucrurile si pe undeva ma regasesc... Te pup |
||
|
||
garbo090045_SARA Postat pe 16 Ianuarie 2010 16:29 |
||
Din experienta proprie iti spun sa incerci sa cauti alta cale. Aceleasi sentimente le-am trait si eu iar acum suport consecintele. | ||
prefecturatr Postat pe 16 Ianuarie 2010 19:07 |
||
cand vorbiti de siguranta la ce va referiti? poate siguranta ti-o faci singura prin forte proprii, si atunci nu vei depinde de nici un om de pe pamant si nu ii vei datora nimic,adica nu vei avea obligatii ca ti a dat ,ti a facut ,te a adus unde esti.Daca vreti sfaturi bune acestea le veti gasi la parinti care nu vor vrea niciodata sa o duceti rau.Iar daca vreti sa experimentati e ok ,pe pielea voastra veti vedea ce va fi si daca va fi bine va veti bucura daca nu va ve ti linge ranile.Am ajuns la concluzia ca faci ce vrei si iti asumi atat succesul cat si esecul .Bafta | ||
iubiredurere Postat pe 17 Ianuarie 2010 00:06 |
||
parintii au viata lor tu fati-o pe ata sa-ti placa ai tai se duc tu ramii eu am pierdut o mare iubire din cauza parintilor si mai vorbesc cu ea si dupa 10 ani de cind aplecat din tara si la ce imi foloseste tot fara iubire am ramas si traiesc din amintiri iubire fara plins si moarte fara ris nu exista | ||
garbo035496 Postat pe 17 Ianuarie 2010 00:12 |
||
moarte fara ras?! | ||
sora_ilsi Postat pe 17 Ianuarie 2010 00:15 |
||
ca micul spartan, ilsi... | ||
Anouk Postat pe 17 Ianuarie 2010 00:18 |
||
Intreaba daca a mai fost castorit si daca are copii Ce te faci cand el are 60 si tu 40 ? cand esti in forma si el da rateuri ??O femeie la 40 de ani este la apogeu iar barbatul la 60 de ani este in cadere libera .Inchipuieti o curba sinusoidala, tu esti sus si el este jos. Iti cauti un amant ?? De ce este singur la varsta asta ?? Eu aveam 3 copii deja Probabil sunt intrebari standard la care trebuie sa gasesti raspunsurisi probabil o sa te intrebe si parintii. Analizeaeaza la rece si dupa aceea actionezi Ar putea fi un om de treaba ATENTIE MARE |
||
garbo086452 Postat pe 17 Ianuarie 2010 00:29 |
||
Dacii radeau cand mureau | ||
garbo086452 Postat pe 17 Ianuarie 2010 00:31 |
||
nu poti sti adevarul ,pana nu te confrunti cu aceasta situatie ,de fapt ! | ||
garbo043394 Postat pe 17 Ianuarie 2010 09:04 |
||
Totul se rezuma la sex.Va potriviti-e OK.Daca nu renunta>Daca te simti bine cu el,aveti momente comune de extaz(va potriviti la pat) te sfatuiesc sa nu-l scapi pt. vreun iepuras! | ||
garbo017417 Postat pe 17 Ianuarie 2010 15:49 |
||
Ce te faci cand el are 60 si tu 40 ? cand esti in forma si el da rateuri ??O femeie la 40 de ani este la apogeu iar barbatul la 60 de ani este in cadere libera .Inchipuieti o curba sinusoidala, tu esti sus si el este jos ----------------------- un punct de vedere intelept din partea unui barbat si daca ar fi numai asta |
||
ladyDY Postat pe 17 Ianuarie 2010 15:57 |
||
Manu 1610 Ai spus ca peste 10,15 ani nu va mai fi bine asa bine ca acum,mai ales ca el va deveni gelos si va suferi mai mult decat ea.Cum ai ajuns la concluzia asta?!Stii tu cat traieste el?Sau ea?Nu,asa ca nu mai presupuneti atat.Cred ca deja a primit "N" raspunsuri,are timp sa gandeasca,sa traga concluzii si in final sa decida."Stop the topic"Deja e enervant si mai mult o bulversam decat o ajutam.Nu credeti? |
||
val1979 Postat pe 17 Ianuarie 2010 16:03 |
||
DRAGA MEA NU CONTEAZA VARSTA ATUNCI CD INTRE VOI 2 EXISTA RESPECT RECIPROC...DOAR CA CU TRECEREA TIMPULUI (ASTA IN CAZUL IN CARE PARTENERUL MAI IN VARSTA ESTE SI GELOS) INCEPE SA DEVINA POSESIV CHIAR SI PE "AERUL PE CARE IL RESPIRI" SI TI-O SPUN DIN EXPERIENTA PROPRIE...DAR CD IUBESTI IN VIATA NU MAI CONTEAZA DIFERENTA DE VARSTA...DAR TOTUSI INAINTE DE A TE MPLICA EMOTIONAL TESTEZEAZA TERENUL SI INTERESEAZA-TE SA VEZI INTAI SI CE SITUATIE ARE (MA REFER SA NU FIE CASATORIT) CACI DC MAI ESTE SI CASATORIT NU SE MERITA SA TE IMPLICI...DECIZIA ITI APARTINE! BAFTA! | ||
Yellowrose Postat pe 17 Ianuarie 2010 16:31 |
||
la urma urmei u vei sta cu el nu lumea sau parinti tai...daca esti convinsa k merita dc sa nu incerci;) | ||
blondina_X Postat pe 17 Ianuarie 2010 20:23 |
||
Iubitul meu este cu 7 ani mai mic ca mine, suntem impreuna de 1 an iar relatia noastra pot spune ca nu a inceput clasic ca oricare alta. Eu am iesit dintr-o casnicie dezastruoasa iar cel care m-a ajutat sa fac asta, sa-mi gasesc curajul, increderea si respectul de sine a fost chiar EL. In momentul in care m-a convins ca am un real sprijin nu a mai contat nimik decat sa fim impreuna Desigur ca mi-am pus tot felul de intrebari, am avut indoieli, m-am gandit la ce vor spune familia, prietenii etc...dar cand vad cu cita siguranta si hotarare vorbeste de noi, de viitor, de copii, de cat de bine o sa ne fie impreuna si cand da replica "nu imi doresc pe nimeni altcineva decat ea " vreunui "binevoitor" care se gandeste sa dea o mana de ajutor la o eventuala despartire, nu ma pot gandi decat cat de mult il iubesc si nimik altceva nu mai conteaza. Iubirea e facuta sa o traiesti asa cum vine, nu incerca sa schimbi nimik pt ca nu vei face altceva decat sa strici. |
||
gangstergrl Postat pe 18 Ianuarie 2010 09:30 |
||
in dragoste nu dar pe strada , da. | ||
cercelmarilena Postat pe 18 Ianuarie 2010 12:27 |
||
De la: cercelmarilena, la data 2010-01-18 12:27:22in dragoste nu dar pe strada , da. Parafrazand o cunoscuta prezentatoare de la noi...am cazut pe spate efectiv....no comment...sa mori de ras si nu altceva! cat de adanc, profund filosofic, m-a impresioant pana la cele mai ascunse corzi ale sufletului si chiar ma face sa ma gandesc serios replica ta...mda...sa sti ca nu fac bine...o sa mergem separat de acum pe strada ca nah....:)))))))))))) |
||
gangstergrl Postat pe 18 Ianuarie 2010 14:41 |
||
si io zic....fiecare pe trotuaru lui.... | ||
nazirra Postat pe 18 Ianuarie 2010 14:43 |
||
De la: garbo017417, la data 2010-01-17 15:49:04Totul se rezuma la sex.Va potriviti-e OK.Daca nu renunta>Daca te simti bine cu el,aveti momente comune de extaz(va potriviti la pat) te sfatuiesc sa nu-l scapi pt. vreun iepuras! Ma simt perfect cu el in pat. Niciodata nu m-am simtit la fel de bine si descatusata cu un barbat, fara a simti complexe diverse sau a ma simti ca o tirfa pentru simplul motiv ca fac sex (bizar, nu?..:)) In plus si lucruri noi pot sa experimentez cu el, pentru care am ramas placut surprinsa.. Si din spusele lui, se simte si el foarte bine cu mine. Important e ca nu se gindeste doar la el atunci cind vine vorba de sex.. Ce mai, merita pe bune 10 pentru performanta sa sexuala.. |
||
kisoy Postat pe 18 Ianuarie 2010 15:57 |
||
De la: garbo086452, la data 2010-01-17 00:29:57Intreaba daca a mai fost castorit si daca are copii Imi caut mai mult decit un amant, iar el este un foarte bun amant. Si apropo nu isi bate joc de mine, din contra e atent si se tine de cuvint. Adica se manifesta prin fapte grija ce mi-o poarta, contrariu multor baieti/barbati care se rezuma doar la declaratii si vorbe.. asta a inclinat foarte mult balanta in folosul lui.. Si nu este singur. A fost casatorit, dar e divortat de 7 ani (daca era casatorit nu ma mai legam cu el) si are o fiica de 14 careia ii poarta multa grija. |
||
kisoy Postat pe 18 Ianuarie 2010 16:01 |
||
De la: garbo086452, la data 2010-01-17 00:29:57O femeie la 40 de ani este la apogeu iar barbatul la 60 de ani este in cadere libera .Inchipuieti o curba sinusoidala, tu esti sus si el este jos. Serios, bre? Da' pe mine m-ai intrebat daca e adevarat ceea ce sustii matale sus si tare? Ca iti spuneam eu din proprie experienta... |
||
ready_vivus Postat pe 18 Ianuarie 2010 16:18 |
||
De la: monalisa064172, la data 2010-01-10 12:15:09In dragoste nu conteaza varsta,conteaa omenia,tandretea,daruirea,respectulfata de partener,sa fiti impreuna si la bine si la greu.cnd ajungi in fata unor momente de rascruce cum ar i pierderea unui parinte sau o boala necrutatoare este important sa ai un om de caracter la capatai. Ai perfecta dreptate Monalisa, ai punctat bine....Dragoste nu inseamna doar partea fizica...inseamna si sentimentele profunde de dincolo de fizic |
||
chrystal_10 Postat pe 19 Ianuarie 2010 12:50 |
||
poate ca in dragoste nu conteaza varsta dar conteaza multe altele | ||
sunset474 Postat pe 19 Ianuarie 2010 12:52 |
||
De la: gangstergrl, la data 2010-01-18 09:30:05Iubitul meu este cu 7 ani mai mic ca mine, suntem impreuna de 1 an iar relatia noastra pot spune ca nu a inceput clasic ca oricare alta. Eu am iesit dintr-o casnicie dezastruoasa iar cel care m-a ajutat sa fac asta, sa-mi gasesc curajul, increderea si respectul de sine a fost chiar EL. |
||
chrystal_10 Postat pe 19 Ianuarie 2010 12:52 |
||
Fericita esti gangstergrl! Tine-l cu ambele maini! | ||
Ines Postat pe 19 Ianuarie 2010 12:59 |
||
si cu lant....cind nu esti acasa....asia numa..... | ||
nazirra Postat pe 19 Ianuarie 2010 13:03 |
||
De la: nazirra, la data 2010-01-19 13:03:04si cu lant....cind nu esti acasa....asia numa..... ce zici nazi, lantul sa fie cu 7 lacate, pentru siguranta ?! |
||
ladyDY Postat pe 19 Ianuarie 2010 15:16 |
||
nu mai...sa fie legat la 320....decit.lantu. | ||
nazirra Postat pe 19 Ianuarie 2010 15:19 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cine stie ce inseamna lipofilingul?Vreau sa scap de cearcane! | 2 | De la: garbo_477815 27 August 2018 19:47 |
Sani mai mari ? | 97 | De la: garbo_448185 17 Iulie 2017 13:40 |
cicinel | 1 | De la: cicinel 1 Februarie 2010 21:09 |
|
||
cicinel | 100 | De la: reyya 2 Februarie 2010 01:21 |
sani lasati | 220 | De la: nuti_vio 26 Martie 2010 08:56 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară