De la: Remy, la data 2010-01-20 09:23:05Nu cand vad o doamna mai mare cu 10 ani ca mine! Toata stima pentru femeile care stiu sa-si ingrijeasca fizicul in asa masura incat sa arate bine! Eu asa as gandi daca (doamne fereste) ar trebui sa-mi inpart viata cu asa specimen! mai nene .... caustic mai esti , cu un specimen cu vreo 10-20 de ani mai tanar te-ar incanta sa imparti asternutul, nu? sa te priveasca el atunci ca o carcasa |
||
lika Postat pe 20 Ianuarie 2010 09:40 |
||
---|---|---|
Ai tu dreptate!Asa am crezut si noi in urma cu 15 ani...ca e ceva,asa o atractie de moment,ne iubim si gata!Dar n-a fost asa.Ne-am tot iubit 14 ani si in final de un an ne-am casatorit.Asa ca mai bine nu incerca o aventura ca s-ar putea sa patesti ca sotul meu. | ||
marianela Postat pe 20 Ianuarie 2010 09:41 |
||
corect!!!!!deci nu te juca cu focu.....s ar putea sa te arzi.....hai succesuri....remy.... | ||
|
||
nazirra Postat pe 20 Ianuarie 2010 09:43 |
||
De la: zambila, la data 2010-01-20 09:34:14este parerea lui, nici nu stiu cati ani are, da' cu siguranta ca o sa faca si el 30, 40, 50....de ani si o sa fie si el "carcasa" si poate o sa-si schimbe parereaAm trecut deja la varsta cand pot distinge albul de negru ! Aventurile siropoase de acest gen nu mai sunt ademenitoare pentru mine...Cum as putea eu gandi ca o fatuca de 30 ani se mai poate indragosti lulea de un individ de 49 ani? Poate de banutii mei?Asa si doamna care crede ca acel individ o iubeste nevoie mare !! |
||
Remy Postat pe 20 Ianuarie 2010 09:45 |
||
De la: garbo077115, la data 2010-01-20 09:41:22Ai tu dreptate!Asa am crezut si noi in urma cu 15 ani...ca e ceva,asa o atractie de moment,ne iubim si gata!Dar n-a fost asa.Ne-am tot iubit 14 ani si in final de un an ne-am casatorit.Asa ca mai bine nu incerca o aventura ca s-ar putea sa patesti ca sotul meu.Pot doar sa-ti urez bafta, pentru ca ai nevoie de ea la greu ! |
||
Remy Postat pe 20 Ianuarie 2010 09:49 |
||
remy, se pare ca am fost io prea draguta! esti trist, baiete! |
||
zambila Postat pe 20 Ianuarie 2010 09:53 |
||
noi tot traim clipa de 15 ani.Vom mai vedea ce va fi.Dar decat sa plangi langa un barbat mai in varsta ca l-a lasat puterea.....si a devenit carcasa...mai bine traim clipa si atat! | ||
marianela Postat pe 20 Ianuarie 2010 09:53 |
||
De la: Remy, la data 2010-01-20 09:45:34Am trecut deja la varsta cand pot distinge albul de negru ! Aventurile siropoase de acest gen nu mai sunt ademenitoare pentru mine...Cum as putea eu gandi ca o fatuca de 30 ani se mai poate indragosti lulea de un individ de 49 ani? Poate de banutii mei?Asa si doamna care crede ca acel individ o iubeste nevoie mare !! [/quote] asa gandesc doar barbatii convinsi ca in afara de bani, nu mai au nici un atuu... . |
||
garbo_C Postat pe 20 Ianuarie 2010 09:53 |
||
Bravo,CELL | ||
scrichy Postat pe 20 Ianuarie 2010 09:56 |
||
bai mie deja mi-e greata, voi mai aveti sa'l intrebati multe?? pe acest imberb?? | ||
fleurdelis Postat pe 20 Ianuarie 2010 09:57 |
||
acum chiar iesim prin minunatul nostru oras impachetat in zapada!!Sa imortalizam superbele imagini ce ni le ofera iarna... | ||
marianela Postat pe 20 Ianuarie 2010 09:57 |
||
Of..viata este viata si are regulile ei.. | ||
Remy Postat pe 20 Ianuarie 2010 10:03 |
||
OF...of..viata este viata si are regulile ei ! De ce crezi ca nu as avea atuuri in fata unei femei apropiate de varsta mea? In acest caz defilezi asa cum esti, bun sau rau,frumos sau urat etc....! Dar ce atuu poti avea in fata unei femei cu mult mai tinere in afara banutilor? Hai sa fim realisti ! | ||
Remy Postat pe 20 Ianuarie 2010 10:08 |
||
remy......n ai intilnit pe nimeni cred care sa ti suceasca mintile.....sa nu mai ti cont de virsta????? | ||
nazirra Postat pe 20 Ianuarie 2010 10:10 |
||
De la: Remy, la data 2010-01-20 10:08:45OF...of..viata este viata si are regulile ei ! De ce crezi ca nu as avea atuuri in fata unei femei apropiate de varsta mea? In acest caz defilezi asa cum esti, bun sau rau,frumos sau urat etc....! Dar ce atuu poti avea in fata unei femei cu mult mai tinere in afara banutilor? Hai sa fim realisti ! realisti pana la sange... un barbat care se respecta, ingrijit, inteligent, elegant, distins... suceste mintile unei femei mai tinere cu 20 de ani, mult mai usor decat un tinerel teribilist de aceeasi varsta cu ea. dar tu nu ai cum sa intelegi... ochelarii aia de cal... |
||
garbo_C Postat pe 20 Ianuarie 2010 10:15 |
||
Ba da din pacate ! Din acest motiv sunt un pic mai acru......In urma cu ceva timp am cunoscut o doamna cu 12 ani mai tanara.....Relatia a evoluat pana in momentul cand problemele s-au agravat....Deja planurile noastre duceau in ambele tabere la divort si nu era ok......Atunci am realizat cat de ridicol pot fii daca puteam crede ca o asa reletie are sanse de reusita.... Se pare ca am fost mai intelept decat fata in cauza si am facut pasul inapoi....si bine am procedat......De atunci i-mi cunosc lungul nasului ! | ||
Remy Postat pe 20 Ianuarie 2010 10:19 |
||
mai remy....io s mai blonda nu injteleg....chestia cu relatia si taberele?????v ati iubit sau v ati luptat?????zic si io???? | ||
nazirra Postat pe 20 Ianuarie 2010 10:23 |
||
mda...cu gramatica stam mai prost, in rest, stim de toate | ||
zambila Postat pe 20 Ianuarie 2010 10:24 |
||
NAZIRRA,nu intelegi,nu a avut bani suficenti,pentru razbel. | ||
scrichy Postat pe 20 Ianuarie 2010 10:26 |
||
De la: nazirra, la data 2010-01-20 10:23:46mai remy....io s mai blonda nu injteleg....chestia cu relatia si taberele?????v ati iubit sau v ati luptat?????zic si io????De ce doriti sa fiti caustica cu mine? Mi-am spus doar parerea si nu vreau neaparat sa fiti si de acord cu ea! Asta gandesc asta spun........dar am dreptate ! |
||
Remy Postat pe 20 Ianuarie 2010 10:27 |
||
Haide mai ca-i ieftin, plus cate un circ mai bucura si avocatii. | ||
AMELYY Postat pe 20 Ianuarie 2010 10:29 |
||
OK eu bat in retagere si o fac doar din politete pentru dumneavoastra ! O zi buna ! | ||
Remy Postat pe 20 Ianuarie 2010 10:29 |
||
remy.....nu ma mai lua cu dvs...ca ma imprasti pi juos de respect.....si nu s caustica ....di loc.....da frate da nu inteleg pe unii deci.....vine suoarta iti da un pumn....te lasa lat....si ramii jos???? | ||
nazirra Postat pe 20 Ianuarie 2010 10:30 |
||
De la: Remy, la data 2010-01-20 10:27:09 De ca doriti sa fiti caustica cu mine? Mi-am spus doar parerea si nu vreau neaparat sa fiti si de acord cu ea! Asta gandesc asta spun........dar am dreptate ! cine-i, bre, caustic cu matale? noi? pai ce, noi am venit aici cu definitii gen "specimen carcasa" ? zi merci ca ai scapat doar cu atat... |
||
garbo_C Postat pe 20 Ianuarie 2010 10:31 |
||
STIU CA ADEVARUL DOARE !! O ZI BUNA TUTUROR ! | ||
Remy Postat pe 20 Ianuarie 2010 10:35 |
||
Fericiti cei "loviti de soarta in acest fel",apropo de ceea ce spune Nazira,...caci ei,macar pentru o vreme...cunoscut-au...fiorii indragostirii.... Buna dimineata la toata lumea.... |
||
DORI_ Postat pe 20 Ianuarie 2010 10:35 |
||
NEATZA,DANIELA, | ||
scrichy Postat pe 20 Ianuarie 2010 10:40 |
||
buna Scrichy... | ||
DORI_ Postat pe 20 Ianuarie 2010 10:43 |
||
De la: Remy, la data 2010-01-20 09:23:05Nu cand vad o doamna mai mare cu 10 ani ca mine! Toata stima pentru femeile care stiu sa-si ingrijeasca fizicul in asa masura incat sa arate bine! Eu asa as gandi daca (doamne fereste) ar trebui sa-mi inpart viata cu asa specimen! Esti putin mai mult misogon ....si musti cu fiecare ocazie...sint mai mica decat tine (din cate am vazut)Am si eu o relatie cu un barbat mai mic decat mine cu 8 ani...nu ma considera nici carcasa si nici specimen , ne impartim viata de aproape 5 ani , sint mandra de mine atat eu cat si el si crede-ma uneori e chiar deranjat de capetele care se intorc dupa mine( nu vreau sa par infatuata- e doar realitatea) . E foarte usor sa ai limba crestata si sa intepii cu ea ...si mai e un lucru pe care nu trebuie sa il uiti pe nimeni nu iarta timpul..toti vom deveni specimene sau carcase asa cum le numesti tu...totul e insa felul in care stim sa o facem, frumos sau mai putin frumos... |
||
chrystal_10 Postat pe 20 Ianuarie 2010 17:44 |
||
De la: Celleste, la data 2010-01-20 09:53:49De la: Remy, la data 2010-01-20 09:45:34Am trecut deja la varsta cand pot distinge albul de negru ! Aventurile siropoase de acest gen nu mai sunt ademenitoare pentru mine...Cum as putea eu gandi ca o fatuca de 30 ani se mai poate indragosti lulea de un individ de 49 ani? Poate de banutii mei?Asa si doamna care crede ca acel individ o iubeste nevoie mare !! asa gandesc doar barbatii convinsi ca in afara de bani, nu mai au nici un atuu... .[/quote] Cam asa e. Daca el crede ca banii lui sunt unicul lucru care ar putea atrage o fata/femeie mai tinara, e chiar trist baiete..ba mai mult e tragic.. Barbatii mai in virsta, fie si cu bani bunicei (ce e placut sa recunoastem, dar nu garanteaza totul) stiu cu siguranta cum sa cucereasca o femeie si sa o determine sa se indragosteasca de ei.. Nu exista o formula magica care sa le explice pe toate.. Totul e deci relativ.. |
||
kisoy Postat pe 20 Ianuarie 2010 18:50 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Epilatoare | 56 | De la: garbo057862 1 Martie 2010 23:01 |
sani lasati | 220 | De la: nuti_vio 26 Martie 2010 08:56 |
Placa de intins parul | 1 | De la: geanyna23 21 Martie 2011 09:53 |
|
||
Stau mult in picioare si de aceea vreau sa ma sfatuiesc cu voi! | 4 | De la: caleidoscop 27 August 2016 11:14 |
acnee | 39 | De la: oana_sorin 21 Iulie 2017 14:24 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară