Conteaza varsta in dragoste?

De la: chrystal_10, la data 2010-01-20 17:44:23
De la: Remy, la data 2010-01-20 09:23:05Nu cand vad o doamna mai mare cu 10 ani ca mine! Toata stima pentru femeile care stiu sa-si ingrijeasca fizicul in asa masura incat sa arate bine! Eu asa as gandi daca (doamne fereste) ar trebui sa-mi inpart viata cu asa specimen!

Esti putin mai mult misogon ....si musti cu fiecare ocazie...sint mai mica decat tine (din cate am vazut)Am si eu o relatie cu un barbat mai mic decat mine cu 8 ani...nu ma considera nici carcasa si nici specimen , ne impartim viata de aproape 5 ani , sint mandra de mine atat eu cat si el si crede-ma uneori e chiar deranjat de capetele care se intorc dupa mine( nu vreau sa par infatuata- e doar realitatea) .
E foarte usor sa ai limba crestata si sa intepii cu ea ...si mai e un lucru pe care nu trebuie sa il uiti pe nimeni nu iarta timpul..toti vom deveni specimene sau carcase asa cum le numesti tu...totul e insa felul in care stim sa o facem, frumos sau mai putin frumos...
In general barbatii care prefera o femeie cu mult mai batrana au saracutii probleme.Una este sa ai aventuri cu femei mai mature, dar doar aventuri si alta este sa-ti mananci zilele in acest mod. Acesti indivizi nu prea au trecere la femei de varsta lor si acesta este motivul pentru care au relatii de durata cu aceste femei batrane in raport cu varsta pe care o au ei.Sau sunt orientati pe capatuiala...
Remy
Postat pe 20 Ianuarie 2010 19:11
al meu sigur a avut trecere la femei tinere pe cand a avut 24 ani.Cu siguranta ca n+a avut nici o problema de nuci un fel...era si frumos si servici bun...DESTINUL
Eu mai degraba cred ca ai tu o problema.Fiecare mesaj al tau are o picatura de otrava!!
marianela
Postat pe 20 Ianuarie 2010 19:35
De la: Remy, la data 2010-01-20 10:35:36STIU CA ADEVARUL DOARE !! O ZI BUNA TUTUROR !

tu chiar ai impresia ca detii adevarul ,vad ca nu te lasi deloc ,dar pana acum nu ai lasat decat impresia ca ai lucra la un abator si de aceea faci astfel de confuzii
lika
Postat pe 20 Ianuarie 2010 19:48
pai l-ati desfiintzat, mai fetelor!
acum musca si el cum poate, si pentru asta nu realizeaza nici penibilul in care s-a asezat confortabil
pik_nik
Postat pe 20 Ianuarie 2010 20:08
De ce crezi ca sunt penibil stimabile domn? Poate pentru ca spun un adevar si nu sunt de acord cu iluziile lor?
Remy
Postat pe 20 Ianuarie 2010 20:28
da bre, tu esti detinatorul adevarurilor
multumit?
si gata, nu-mi pierd si eu vremea cu tine
pik_nik
Postat pe 20 Ianuarie 2010 20:30
De la: lika, la data 2010-01-20 19:48:19
De la: Remy, la data 2010-01-20 10:35:36STIU CA ADEVARUL DOARE !! O ZI BUNA TUTUROR !

tu chiar ai impresia ca detii adevarul ,vad ca nu te lasi deloc ,dar pana acum nu ai lasat decat impresia ca ai lucra la un abator si de aceea faci astfel de confuzii
Va inselati amarnic ! Tocmai ca lucrez in mijlocul multor femei si cunosc cazuri de acest fel, dar nici unul fericit. Dumneavoastra nu doriti sa recunoasteti pretul platit pentru aceste ,,achizitii'' si doar din orgolui lasati impresia ca totul este ok..
Remy
Postat pe 20 Ianuarie 2010 20:36
De la: pik_nik, la data 2010-01-20 20:30:55da bre, tu esti detinatorul adevarurilor
multumit?
si gata, nu-mi pierd si eu vremea cu tine
Am inteles....scuze pentru deranj.....banuiam eu ca sunteti o persoana foarte importanta....
Remy
Postat pe 20 Ianuarie 2010 20:38
chiar otravesti pe unde treci....nu vezi ca nu-ti da nimeni dreptate!!!ai o placere nebuna sa contrazici...numic nu-i mai rau decat o fata tanara cu un barbat batran....
marianela
Postat pe 20 Ianuarie 2010 20:40
In general barbatii care prefera o femeie cu mult mai batrana au saracutii probleme.Una este sa ai aventuri cu femei mai mature, dar doar aventuri si alta este sa-ti mananci zilele in acest mod. Acesti indivizi nu prea au trecere la femei de varsta lor si acesta este motivul pentru care au relatii de durata cu aceste femei batrane in raport cu varsta pe care o au ei.Sau sunt orientati pe capatuiala... [/quote]

Crede-ma nu au nici o problema...necazul tau e ca nu poti sa accepti asa ceva... in atitudinea ta se simte o mare frustare si aici ti-ai gasit supapa sa refulezi.
De ce crezi ca isi maninca zilele, ii tine cineva cu arcanul sau leagati?
Intrebarea in contrapartida ar fi: Noi sa ne mincam zilele cu un MISOGIN (ca tine cum )?....si in + sa stii ca la 41 de ani nu ma simt ''batrana'' ...dar se pare ca tu esti detinatorul adevarului absolut . Nu ne dai si noua reteta?
Am impresia ca acasa ai parte de un regim cazon ...si iti reversi aici aerele de masculinitate reprimate . Daca e asa just do it iti acordam circumstante atenuante....
chrystal_10
Postat pe 20 Ianuarie 2010 20:41
off, fetelor, nimic nu pricepeti...!
degeaba spuneti voi cum e in casa voastra, ce aveti si vedeti nu e adevarat! numai nenea asta stie cum stau treburile prin casele voastre!
pik_nik
Postat pe 20 Ianuarie 2010 20:46
De la: garbo077115, la data 2010-01-20 20:40:21chiar otravesti pe unde treci....nu vezi ca nu-ti da nimeni dreptate!!!ai o placere nebuna sa contrazici...numic nu-i mai rau decat o fata tanara cu un barbat batran....

Ai dreptate .....nu stiu ce cauta pe un forum daca nu face decat sa sa atace . Forumul e pentru schimb de pareri , ti-o expui si punct ....Dar lasa sa fim noi carcase cu iubiti respectivi soti mai taineri ..avanatajul a cui e ?

PS Arati minunat ti-am vazut pozele , va sade bine impreuna
chrystal_10
Postat pe 20 Ianuarie 2010 20:46
10 ani inseamna mult mai batrana??Nu cred1!Voi barbatii si asa nu sunteti destul de copti pt varsta pe care o aveti..deci se injumatateste diferenta...daca ai 40 de ani mintea e de 35...
marianela
Postat pe 20 Ianuarie 2010 20:47
Da,stiti voi zicala:vulpea zice de strugurii la care nu ajunge ca sunt acrii....asa e si cu Remmy al nostru..
marianela
Postat pe 20 Ianuarie 2010 20:52
Ma predau fetelor...si sa stiti ca nu sunt chiar asa de ranchiunos!! Poate am vrut un pic de divertisment......poate am si un pic de dreptate....poate aveti si dv dreptate....toata lumea are dreptate..!
Remy
Postat pe 20 Ianuarie 2010 20:52
Sunt cazuri si cazuri,de relatii,in care partenerii nu au varste apropiate,unele din interes,nu putem nega asta,mai mult sau mai putin,altele totusi,au la baza sentimente,cunosc cazuri,am doi vecini,care,au avut sotii mai in varsta decat ei,respectiv,diferenta de 19 sau 25 de ani,casatorii in toata regula,la cei cu diferenta de 19 ani,nu prea s-a vazut niciodata,la cealalta,da insa,dar au fost alaturi de ele ,pana la ultima suflare,au fost respectate.
scrichy
Postat pe 20 Ianuarie 2010 20:53
De la: garbo077115, la data 2010-01-20 20:52:26Da,stiti voi zicala:vulpea zice de strugurii la care nu ajunge ca sunt acrii....asa e si cu Remmy al nostru..
Stai linistita garbo115....la strugurii aceia am ajuns de multa vreme .....acum caut struguri altoiti!
Remy
Postat pe 20 Ianuarie 2010 20:55
Ti-am zis,nu te pui contra destinului..vezi si tu pozele noastre si zi-i apoi daca pare un om cu probleme..asa cum insinuai...iar eu carcasa?
marianela
Postat pe 20 Ianuarie 2010 20:55
REMY,ma deranjeaza cuvantul-specimen-,oare si tu poti fi numit asa,oricand,sau poate mai rau de atat, la varsta ta poti fi numit -carcasa-poate chiar zilnic,de acum incolo,cum te simti in postura asta,dupa mine nu prea stralucesti
scrichy
Postat pe 20 Ianuarie 2010 20:57
De la: garbo077115, la data 2010-01-20 20:55:39Ti-am zis,nu te pui contra destinului..vezi si tu pozele noastre si zi-i apoi daca pare un om cu probleme..asa cum insinuai...iar eu carcasa?
Dar recunoaste ca te-ai ofticat un pic?
Remy
nu cred Remy,esti jos si nu ajungi in varful vitei..si zici ca-s acrii strugurii de acolo
marianela
De la: scrichy, la data 2010-01-20 20:57:21REMY,ma deranjeaza cuvantul-specimen-,oare si tu poti fi numit asa,oricand,sau poate mai rau de atat, la varsta ta poti fi numit -carcasa-poate chiar zilnic,de acum incolo,cum te simti in postura asta,dupa mine nu prea stralucesti
Cu totii suntem specimene !!
Remy
Postat pe 20 Ianuarie 2010 20:59
Am spus si ma repet,orice cal ajunge martoaga,asta fiind valabil,pentru toti barbatii,care au o parere buna despre ei,dar numai ei se vad asa
scrichy
Postat pe 20 Ianuarie 2010 20:59
DA,REMY,dar depinde de care,specimen
scrichy
Postat pe 20 Ianuarie 2010 21:00
De la: garbo077115, la data 2010-01-20 20:57:58nu cred Remy,esti jos si nu ajungi in varful vitei..si zici ca-s acrii strugurii de acolo
Chiar te inseli amarnic....dar nu ma afecteaza cele spuse de tine.....eu stiu bine cum sunt...!
Remy
Postat pe 20 Ianuarie 2010 21:00
M-am ofticat pt ca vb in necunostinta de cauza..Fiecare dintre noi suntem diferiti,avem personalitati diferite si nu trebuie sa avem limbaj necuviincios intre noi.Eu o sa-mi sterg si pozele si voi iesi din comunitate daca ne batem joc unul de altul..
marianela
Postat pe 20 Ianuarie 2010 21:01
HEII..care dereglarati GARBOLICA?
aud? de ce o 'nervarati?
LILO
Postat pe 20 Ianuarie 2010 21:03
De la: garbo077115, la data 2010-01-20 21:01:26M-am ofticat pt ca vb in necunostinta de cauza..Fiecare dintre noi suntem diferiti,avem personalitati diferite si nu trebuie sa avem limbaj necuviincios intre noi.Eu o sa-mi sterg si pozele si voi iesi din comunitate daca ne batem joc unul de altul..
Bine hai ca-mi cer si scuze si daca-mi permiti......
Remy
Postat pe 20 Ianuarie 2010 21:04
Eu una nu doresc sa am o relatie cu cineva mult mai tanar decat mine,poate altele,destinul le da ocazia sa aiba o relatie cu cineva mai tanar,e problema,soarta,lor,sunt multe cazuri fericite,daca tu ai dat-o in bara,nu e lege si pentru alte persoane,situatiile fiind total diferite
scrichy
Postat pe 20 Ianuarie 2010 21:04
De la: Remy, la data 2010-01-20 20:52:49Ma predau fetelor...si sa stiti ca nu sunt chiar asa de ranchiunos!! Poate am vrut un pic de divertisment......poate am si un pic de dreptate....poate aveti si dv dreptate....toata lumea are dreptate..!

Nu trebuie sa te predai dragule....dreptate are fiecare in felul sau si fiecare isi stie problemele lui ..Dar se pare ca tu ai ramas cu oaresce tare de pe urma leagturi extraconjugale pe care ai avut-o ....
Dar chiar asa Remy merita ptr o dragoste sa renunti la linistea care ti-o da casa si casnicia ?
Mincarica , mincarica...tabieturile ,tabieturi , obisnuinta , obisnuinta....ce conteaza restul? La 49 de ani in timpul liber poti juca sah si table in parc....sau poti sa iti plimbi nepoteii, chiar nu mai conteaza ...linstea si plictisul conjugal sint mai de pret ...

Eu una prefer sa traiesc un an sau 2 dar la intensitate maxima, si asta ti-o spune un om care a stat prins intr-o casnicie ani buni...
Dar de 4 ani jumate traiesc ceea ce nu am trait cu fostul sot nici in clipele de mare love...
Prefer sa traiesc clipa si sa o leg de urmatoarea decat sa traiesc o linistita si dulce plictiseala....
chrystal_10
Postat pe 20 Ianuarie 2010 21:06

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cum tratez acneea fara medicamente 3 De la: garbo_7980 12 Noiembrie 2013 13:22
dragele mele frumoase :) 34 De la: eligeanta 16 Mai 2012 18:49
va rog ajutati.ma 8 De la: blaa 24 Ianuarie 2010 20:04
unghii false 45 De la: Dor_marunt 25 Mai 2010 21:40
buna 3 De la: HeRoInA 4 Ianuarie 2010 16:10
Setari Cookie-uri