Conteaza varsta in dragoste?

Da iubita, asa e , insa distinsul domn Remy ( cel dotat cu muschi atat cerebrali cat si pectorali) ne trateaza ca pe niste gaste...ce e drept ele au salvat Capitoliul....nu sint o fire agresiva ....dar acest distins Domn a reusit sa ma calce pe bataturi . O fi doct nu zic ba ....dar daca nu se ridica la nivelul nostru ce cauta aici?...
chrystal_10
Postat pe 20 Ianuarie 2010 22:34
Aloo. Cand zici "doct" , te referi la dl. Remy?
Doara
Postat pe 20 Ianuarie 2010 22:36
crede si el ca daca nu se ridica poate se scoala...
sora_ilsi
Postat pe 20 Ianuarie 2010 22:40
De la: Dor_marunt, la data 2010-01-20 22:36:21Aloo. Cand zici "doct" , te referi la dl. Remy?

Am uita sa pun ghilimelele si sensul era peiorativ....
chrystal_10
Postat pe 20 Ianuarie 2010 22:49
"muschi cerebrali",aha,adica ii apasa muschii pe creier,am inteles nuanta
scrichy
Postat pe 20 Ianuarie 2010 23:01
da, scri, ai inteles perfect!
sora_ilsi
Postat pe 20 Ianuarie 2010 23:37
ILSI,ce e primul,pitecantrop,mai sunt
scrichy
Postat pe 20 Ianuarie 2010 23:42
Cred ca ii dam cam multa importanta...si oare merita?
Un ignore cred ca ar cel mai bun lucru ptr distinsul Domn Remy.
Dar poate am facut si noi o fapta buna a fost STAR pentru o zi....
Ar trebuii sa ii uram sa aiba bafta in casnicie sa il iubeasca sotia ( poate fi mindra ca nu a renuntat la ea), sa ii creasca muschii si ca o rautate sa isi extirpe misoginismul
chrystal_10
Postat pe 21 Ianuarie 2010 00:13
iooo de cd vreau sa sugerez asta!
fleurdelis
Postat pe 21 Ianuarie 2010 00:16
fetelor..de ce va agitati??? baiatul nu a facut decat sa fie in atentia voastra.......chiar e absolut necesar sa ii mai acordati atata atentie????
tutankhamon
Postat pe 21 Ianuarie 2010 00:18
Nuuuuuuu,.... il lasam , gata... ca nu poate sa isi faca somnul de frumusete ...precis sughitza
chrystal_10
Postat pe 21 Ianuarie 2010 00:35
asa de tare sughitza?
sora_ilsi
Postat pe 21 Ianuarie 2010 00:45
maaai..poate sforaie.....uuuuf.... nimic nu stiti, fetelor...
tutankhamon
Postat pe 21 Ianuarie 2010 00:49
Daca sughite acum in pat,asa poate isi mai zgaltaie un pic,nevasta,cred ca daca citeste bine,maine,se lasa de GARBO
scrichy
Postat pe 21 Ianuarie 2010 00:53
si daca nevestei ii place sa fie sughitata??????
tutankhamon
Postat pe 21 Ianuarie 2010 00:55
buna dimineata tuturor
marianela
Postat pe 21 Ianuarie 2010 08:39
Buna fetelor! Cata rautate pe voi? In afara faptului ca mi-am spus parerea despre anumite doamne(asa se cred ele)......eu nu am fost atat de rau ca voi! Acum inteleg ca meritati o soarta mai buna saracutele de voi! Deja provocati multa mila......! Dar greseala mea a fost intrand pe acest tipic plin de venin si rautate tipica femeilor. Vai de capul vostru cu viata pe care o duceti, ambalata frumos si stralucitoare doar la exterior!In rest sunteti varza! In partiti florile intre voi....le meritati la capitolul minte creata!
Remy
Postat pe 21 Ianuarie 2010 08:47
Unii nu au mintea creata din pacate....neteda ca poleiul
lala_cri
Postat pe 21 Ianuarie 2010 08:51
asa e, ai dreptate, micutzule, tu nu esti rau, esti doar un mitocan cu vederi inguste, dar nu-i vina ta, intelegem...
uneori natura face niste glume teribile, iar tu esti dovada clara.
n-avem nimic cu tine, ar fi mare pacat in ochii Domnului, doar pentru sotia ta tinem sa ne exprimam toata compasiunea...
biata femeie, ce soarta cruda are de indurat!
garbo_C
Postat pe 21 Ianuarie 2010 08:54
ok Celleste te aprob...varza e el din pacate...nu-si da seama saracu'...
lala_cri
Postat pe 21 Ianuarie 2010 09:04
e blocata pagina sau la mine e o problema?
marianela
Postat pe 21 Ianuarie 2010 11:59
De la: Remy, la data 2010-01-21 08:47:24Buna fetelor! Cata rautate pe voi? In afara faptului ca mi-am spus parerea despre anumite doamne(asa se cred ele)......eu nu am fost atat de rau ca voi! Acum inteleg ca meritati o soarta mai buna saracutele de voi! Deja provocati multa mila......! Dar greseala mea a fost intrand pe acest tipic plin de venin si rautate tipica femeilor. Vai de capul vostru cu viata pe care o duceti, ambalata frumos si stralucitoare doar la exterior!In rest sunteti varza! In partiti florile intre voi....le meritati la capitolul minte creata!

DA, sintem rele foarte rele ..una e sa iti spui parerea si alta sa ataci. DAAAAAAAA tu nu ai jignit tu esti un ingeras....Apropos incapi pe usa cu aura in cap?
Nu stiu cine a fost rautacios si a jignit...dar ce pretentii ai de la niste HIENE ca LUPOAICE e prea putin spus, de la niste VERZE ( ai uita sa precizezi de care .....) si de la niste CRACASE..
Daca citeai posturile pt acest topic pana la interventiile tale ai fi vazut ca s-a purtat bun simtul si nimeni nu a jignit ...stii cum se spune in popor '' cine seamna vant culege furtuna''....iar daca ai frustari refuleaza in alta parte nu intr-un loc unde nu cunosti si iti permiti sa judeci si sa fii tendentios.
Stai calm ca nu avem nevoie de mila ta dragutule, sintem noi varza dar sa stii ca avem circumvolutiuni pe creieras..iti dam si tie cateva incretituri.
Si mai mult sa stii ca o sa IMPARTIM nu o sa ''IN PARTITI'' florile. La anii tai avem pretentia ca stii sa scrii corect ...mai ales ca tu esti un erudit si noi niste ignorante....
E ultimul post care te vizeaza ....nu merti nici un gram de efort din partea mea....iar raspunzand nu fac decat sa te bag in seama.
Dar bunul simt si respectul se deprinde in copilarie , acum e mult prea tarziu . Stii ironia in doze mici e semn de inteligenta in doze mai mari e semn de altceva....
Traieste fericit in lumea ta misogina si savureaza-ti micile rautati daca astea te fac fericit ..
chrystal_10
Postat pe 21 Ianuarie 2010 13:56
si eu sunt de parere ca o relatie intre 2 oameni intre care exista o diferenta mare de varsta nu prea poate sa mearga....si eu am avut un prieten cu 18 ani mai mare decat mine si....nu a durat prea mult...adica la inceput totul parea minunat, ca mai apoi sa realizez ca din punctul lui de vedere, eu ar fi trebuit sa fiu aia mica si proasta, care sa inchida ochii la tot ce face el.si cand a vazut ca nu i nici pe departe asa, a fugit :)) acum am ramas prieteni buni si e ok, dar numai atat...nu merita sa ti pierzi timpul cu asa ceva...poti mai mult decat un batranel :))
garbo057001
Postat pe 21 Ianuarie 2010 14:02
Da , ai o parere si e firesc sa o ai .
Parerea e parere iar jignirile , jigniri...
Eu am o relatie de 5 ani aproape cu cineva mai mic decat mine, deocamdata e ok ...cand nu va mai fi ok ..va fi strict problema noastra.
Parerile se respecta , si e de bun simt ...dar de la pareri pana la emite judecati si a fi tendentios e cale lunga.
chrystal_10
Postat pe 21 Ianuarie 2010 14:16
bine, eu ni intentionam sa jignesc pe nimeni...e parerea mea, in urma unei experiente nu tocmai fericite cu un tim mai in varsta....:) si e cumva normal ca in urma ei, daca e sa sfatuiesc pe cineva, sa i spun sa nu incerce :) ma bucur ca situatia ta e ok :)
garbo057001
Postat pe 21 Ianuarie 2010 15:42
Femei ca voi sunt pe toate drumirile asa ca nu am ce pierde! Dar adevarul doare rau! Asta e daca nu aveti ,,noroc''??? BAFTA IN DRAGOSTE !!(atentie coruptia minorilor se pedepseste)
Remy
Postat pe 21 Ianuarie 2010 15:45
trateaza-te nene, ca-i pacat de matale...!
garbo_C
Postat pe 21 Ianuarie 2010 15:47
De la: Celleste, la data 2010-01-21 15:47:16trateaza-te nene, ca-i pacat de matale...!

Celleste , draga mea..asta e incurabil .. timp si energie pierdute pe tratamentul astuia :-)
reyya
Postat pe 21 Ianuarie 2010 15:57

cell, da' de ce sa se trateze? nu mai bine scapam lumea de-un bolnav mintal??
doamna psiholog , am zis bine?
zambila
Postat pe 21 Ianuarie 2010 15:58
Remy
Postat pe 21 Ianuarie 2010 15:59

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Barbatul mai mic decat femeia 4 De la: alina41 3 Ianuarie 2010 15:48
masaj la domiciliu 1 De la: barbumirella 21 Februarie 2010 16:40
scumpa mea 3 De la: yanyacharberet 4 Ianuarie 2010 19:18
Buna fetelor am nevoie de sfatul vostru:( 197 De la: Emmy18 16 Mai 2012 18:38
buna 6 De la: blaa 3 Ianuarie 2010 19:07