nu cred ca exista fata care sa nu fi fost idragostita de un barbat mai in varsta pentru ca sunt altfel.maturitatea si experienta lor ne atrag;faptul ca au raspuns la toate ,iti lasa impresia ca detin secretele universului.Daca am putea sa traim cat suntem tinere cu barbati ceva mai in varsta si apoi cu cu barbati mai apropiati de varsta ,ar fi perfect.Dar altfel ,nu cred ca merge.Sotul meu e mai mare cu 6 ani decat mine si deja ii reprosez ca a imbatranit.Anul acesta implineste 40 de ani si nu mai face nimic copilaresc pentru ca ii e teama de ridicol.Pe mine nu ma deranjeaza sa ma joc cu copii mei,sa ma pun la mintea lor chiar si in vazul lumii.De alte distractii ,in afara de restaurant ,nici nu poate fi vorba .Avantaj la 40 ca au ajuns la maturitate sexuala si ca iti lasa senzatia ca doar pentru asta traiesc...ceea ce e bine pt femei | ||
garbocatalyna Postat pe 2 Februarie 2010 11:07 |
||
---|---|---|
Sunt perfect de acord cu tine...sa fii indragostita de un barbat matur, sa inveti din experienta lui e absolut fascinant...dar nu-l lua de barbat ...diferenta isi va pune amprenta si isi va spune cuvantul...in timp!!! | ||
Hiroshima Postat pe 2 Februarie 2010 15:23 |
||
diferenta de varsta nu este o problema cand EL te iubeste. normal ca si tu trebuie sa-l iubesti. trebuie sa fii sigura de acst sentiment. in plus, mierea de la gura borcanului se cam duce dupa 5-10 ani. la unii se duce mai repede. ca sa depasiti momentul trebuie sa contribuiti amandoi. pe de alta parte o persoana la 40 de ani are tabieturi deja formate. nu cred ca tu ti le-ai format la 20 de ani. INCA! asa ca atentie mare! in fond, casatoria este o LOTERIE! | ||
|
||
garbo093761 Postat pe 2 Februarie 2010 20:37 |
||
si eu am avut o situatie asemanatoare ,si acum vreau sa-ti spun ca acum santem casatoriti de 2 ani si locuim de 8 el are si copil ,la inceput parinti o sa fie putini suparati dar daca e baiat bun si vb cu ei poate sa fie un ginere modern.eu zic sa faci ce iti dicteaza inima si cat de mult il iubesti sa faci acest pas gandestete | ||
garbo095625 Postat pe 3 Februarie 2010 06:10 |
||
off...Dri, eu am fost in situatia ta....inca mai sunt, eu aveam19 ani..abia terminasem liceul...el cu15 mai mult....nu ma interesat dif de varsta..am facut bine sau rau...eu si dzeu stim....au trecut cativa ani de atunci...avem un baietel de 11...ii face in mai...ca sa zic, ca nu am facut bine...ar insemna sa uit de copil...as renega tot...nu!!! nu imi pare rau....dar ar fi fost bine ca la vremea aceea sa existe un forum ca asta...eu am 33 ani acum....si sa aud parerile celorlalti..ar fi fost bine!!!!..tu ar trb sa te gandesti ca iei un om cu tabieturi .cu un anumit mod de viata!!! nu stiu cum esti tu...dar eu de la casatorie daca am simtit nevoia sa bat mingea pe strada..ce ceri unei fete de 19 ani??..nu am mai putut-o face...daca vroiam discoteca??poi cum???!!!!....am invatat multe...lasa-mi un msj pe forum daca subiectul tau mai e valabil...si poate vb..nus dak iti pot da id-ul meu...offff....important e ca sunt si avantaje.... iti urez NOROC.... |
||
sheika29 Postat pe 9 Februarie 2010 10:03 |
||
De la: danielaqueen, la data 2009-12-21 08:49:39Daca este cu adevarat dragoste fara nici un alt interes, sigur ca nu conteaza varsta. de ce oare o femeie la 20 de ani este atrasa si chiar indragostita de un barbat cu 20 de ani mai mare? simplu...el stie sa daruiasca afectiune, protectie si mai mult de atat vedem in el prieten bun, iubit, omul care ne-ar ierta toate greselile noastre pe care le-am face. Cine nu a trait aceste clipe cu un om mai in varsta , nu are cum sa dea sfat la nimeni. Nimeni , niciodata, nu o sa ma iubeasca cum a facut-o el...m-am simtit libera, mereu alaturi de el, stiind cand sa fiu matura si cand sa ma comport ca o copila, iar sufletul meu nu a imbatranit niciodata din cauza lui. Dureros este intr-adevar ceva ...si asta mi s-a intaplat mie..a disparut pt totdeauna si mari amprente raman in mintea mea, am reustit sa continui viata mea laturi de un barbat de varsta mea, am facut doi copii minunati ..dar mereu el imi va lipsi in toata existenta mea pe pamant. Asa ca trebuie sa incerci sa iubesti neconditionat, fara ate gandi daca este bine sau nu, daca este ce care iti ofera liniste si implinireeste ok.SUBSCRIU AVETI PERFECTA DREPTATE DRAGOSTEA NU ARE VRISTA SI NICI GRANITE |
||
Sophia53 Postat pe 9 Februarie 2010 13:37 |
||
Nu cred ca varsta conteaza .Daca te simti in siguranta in prezenta lui ,daca gasesti subiecte comune despre care sa vorbiti ,daca simti ca iti este bine cu el atunci alege-l.urmeaza-ti inima si lasa opiniile celorlalti.asta cred eu.succes! | ||
vb_violeta2YAHOO_COM Postat pe 10 Februarie 2010 17:35 |
||
citeste si parerea altora ,dar tine cont de parerea ta .bafta! | ||
garbo059355 Postat pe 11 Februarie 2010 08:26 |
||
Eu consider ca,.... conteaza varta in dragoste, dar .....pt altii nu conteaza.Vedeti cuplul Lis, pt care la inceput nu a contat varsta, dar.... acum conteaza pt ca ea isi doreste fff mult un copil, iar el nu.... pt ca e batrin si nu mai suporta plinsete, schimbat de pampersi, etc.Dar ma intreb: Oare a suport vreodata aceste chesti, care implica crestera unui copil, d-nul fost primar???? Sau unii barbati(cu bani) vor numai sa conduca si sa fie mangaiati de femei tinere si frumoase, care la o anumita varsta isi doresc si ele un copil??? Ce sa facem dragi barbati, asta-i instinctul matern.....???? |
||
gavril Postat pe 12 Februarie 2010 11:57 |
||
pai daca ar fi sa ne luam dupa parinti niciodata nu o sa le convina ceva asa ca ar trebui sa discuti cu ei si sa le spui cea ce simti ca pana la urma daca ar fi sa fie ceva intre voi tu ai sa traiesti cu el nu parinti tai si ei data te iubesc pana la urma o sa inteleaga doar esti destul de matura si nu mai esti fetita lu mami sau tati o sa inteleaga pana la urma si totul va fi mine ai sa vezi dar asta depinde asta depinde doar de tine nu uita | ||
mearmeid Postat pe 13 Februarie 2010 09:28 |
||
Mai copii ce spuneti voi daca o femeie de aproape 45 se indragosteste de un barbat de 34?El este vizibil foarte atras de ea, in schimb ea nu-i da nimic de banuit lui.cum judecati voi asta , la modul cel mai serios? | ||
garbo032513 Postat pe 13 Februarie 2010 15:38 |
||
esti sigura ca e indragostit ??? Poate doar e un soi de ambitie personala :-) | ||
reyya Postat pe 13 Februarie 2010 15:44 |
||
varsta conteaza.... in orice sens... mai devreme sau mai tarziu apar diferentele ... | ||
laponaenigel Postat pe 13 Februarie 2010 15:55 |
||
conteaza varsta si chiar mai mult decat atat......//nu-i sta bine unei tinere de 25 de ani cu un barbat de 40 alaturi!!! | ||
garbo055472 Postat pe 13 Februarie 2010 23:35 |
||
Scumpete aici situatia e sa te gindesti mai bie si sa verifici daca e adevarat te portivesti cu el sufleteste la dragoste te asigur va fi nr;1 si chiar si peste 20 va fi ok stiie el ce sa faca te asigur dar important e daca poate sa-ti asigure un viitor ca la sigur tu vei avea de luptata cu mentalitatea celorlalti ,daca el are masina acasa si bani sa te intretina si sa faci si o facultate ceva ce-ti place nu mai fa multe calcule deci pe aceste intreabal direct ce iti ofera daca te vei casatori cu el nu ca ai fi materialista ci doar vrei sa stii la sigur ca nu vei ramine pe drumuri daca se va intimpla ceva in viitor , a nu uita sa te treaca in acte ca mostenitoare si sa fi directa fara rusine ca 20 ani care ii oferi tu nu exista numar care va face egalitatea dar fi tare si zii direct si la subiect. Scriene ce ai facut si cum areactionat tipul ok succes. |
||
garbo082991 Postat pe 14 Februarie 2010 07:12 |
||
Draguta dragostea nu are culoare- virsta- religie-nationalitate daca vrei ceva nu ezita tu sti ce vrei daca ne uitam in jur si ascultam birfele.Asculta-ti inima ce vrea ce spune si gata nu te gindi la consecinte daca se va intimpla trebuie sa fi gata de orice in viata nu te da batuta asa usor gata ce asta basta | ||
garbo099251 Postat pe 14 Februarie 2010 16:02 |
||
e valabil ceea ce ai spus mai putin partea cu religia... | ||
reyya Postat pe 14 Februarie 2010 16:04 |
||
si varsta conteaza ..daca diferenta e substantiala la un moment dat ( destul de repede) vor apare diferentele de viziune , gust, preocupari , pasiuni , etc | ||
reyya Postat pe 14 Februarie 2010 16:06 |
||
nu cred ca ar fii varsta un obstacol.depide de ce simti si tu.eu am 30 ani si am o relatie cu cineva de 49ani.ma simt f bine cand sunt cu el.asa camai gandeste-te. | ||
garbo093891 Postat pe 14 Februarie 2010 18:28 |
||
deocamdata... | ||
roby_cado Postat pe 14 Februarie 2010 18:49 |
||
dar nu pt mult timp mda | ||
reyya Postat pe 14 Februarie 2010 18:50 |
||
cand iubim, iubim si atat.....dragostea nu poate fi explicata | ||
BIOBIO Postat pe 14 Februarie 2010 19:37 |
||
da..ca oricum casnicia nu ar folosi nimanui :-) | ||
reyya Postat pe 14 Februarie 2010 19:40 |
||
Mai copii ce spuneti voi daca o femeie de aproape 45 se indragosteste de un barbat de 34?El este vizibil foarte atras de ea, in schimb ea nu-i da nimic de banuit lui.cum judecati voi asta , la modul cel mai serios? |
||
garbo032513 Postat pe 15 Februarie 2010 08:28 |
||
Indiferent de v�rsta fiecare om are dreptul la viața, iubire.Nu stiu de ce am senzația ca cele mai multe persoane care au langa ei o persoana �n varsta si mai ales bogata �și urmareste un scop adica banii, faima. | ||
alex2007 Postat pe 15 Februarie 2010 08:37 |
||
Mai Garbo 513, vad ca insisti cu o intrebare.....si nici o femeie nu-ti raspunde, de ce oare???? Vreau sa fiu eu prima care-ti raspund. Cind ea e mai mare decit el cu 10ani si nu-si manifesta dragostea, eu cred ca-l iubeste ffff mult.....DAR in tacere. El simte asta, dar el vrea sa arate asta lumii intregi, insa ea ii arata numai lui si atat.Felicitari draga DOAMNA.... care iubesti un tanar! |
||
gavril Postat pe 15 Februarie 2010 11:11 |
||
cum sa nu conteze varstra,eu barbat am 84 ani iar tu ai 32 ,iar eu sunt si sarac am o pensie amarata de 500 lei,cum sa faci fata provocari. | ||
garbo093902 Postat pe 15 Februarie 2010 14:03 |
||
hai frate...nu conteaza varsta...atata timp cat va iubiti,stiti ce va place,stiti cum sa va faceti fericiti unul pe celalant..nu vad de ce ar conta???de ce sa fie cu unu de varsta ei care habar nu are de viata..sa fim seriosi totusi | ||
garbo054943 Postat pe 15 Februarie 2010 18:20 |
||
am intrat si io p aici...si mam gandit sati raspund!!!!!.....dak itzi place si simtzi ceva pt el merita sa incerci.......si o gluma mica....o sa ai tu mai multi asi in maneca dak iese ceva!!! ......numa bine!!!! | ||
garbo051150 Postat pe 16 Februarie 2010 00:10 |
||
Intre mine si sotul meu este diferenta de 6 ani.Ne intelegem foarte bine ,ne respectam si ne iubim din ce in ce mai mult. Din punctul de vedere al bisericii diferenta limita intre parteneri sa nu depaseasca 10 ani.Dar daca varsta este mai mare iar partenerii se inteleg,au obiceiuri si comune,placeri si foarte multe alte lucruri care corespund in proportie de 80%(nimeni nu se intelege 100% perfect) restul numai conteaza.Si in primul rand nu trebuie sa te iei dupa lume.Fiecare face cum vrea,cum ii dicteaza inima. Asa ca Iubiti-va in contiunare! |
||
garbo073789 Postat pe 16 Februarie 2010 00:18 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
buna | 6 | De la: blaa 3 Ianuarie 2010 19:07 |
redefineste-ti tineretea! | 2 | De la: vuvuzela 16 Mai 2012 18:48 |
vergeturi | 7 | De la: garbo040769 16 Mai 2012 18:46 |
|
||
Crest Whitestrips | 8 | De la: ClaudiaLungu 21 Septembrie 2014 09:31 |
Riduri | 2 | De la: Dianna01 16 Mai 2012 18:39 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară