De la: fleurdelis, la data 2010-02-25 12:40:02bine dar cum arata psihiatrul?? tot superrb?? Draga mea, psihiatrul este mama tanarului(M.Strep), la care merge doamna indragostita si careia i se destainuie despre iubirea sa. |
||
gavril Postat pe 26 Februarie 2010 07:52 |
||
---|---|---|
De la: tutankhamon, la data 2010-02-25 23:35:47revniceeeee.......tata.....ai iesit de la ospiciu pentru o recreatie mica???? e pauza de plimbarica????? Cred ca ai dreptate Tutankamon, ehhhhe... la o anumita varsta, observ ca...unii barbati o iau pe aratura, daca sunt bagati in seama de femei mai tinere. |
||
gavril Postat pe 26 Februarie 2010 08:02 |
||
da conteaza foarte mult in viata , | ||
|
||
garbo098956 Postat pe 26 Februarie 2010 08:22 |
||
si mai e ceva ,poti sa te indragostesti altfel (PE INTERES) ASA DA | ||
garbo098956 Postat pe 26 Februarie 2010 08:25 |
||
956, aia nu-i iubire. e un soi de prostitutie. |
||
Tylly Postat pe 26 Februarie 2010 08:30 |
||
De la: LILO, la data 2010-02-25 16:09:45 dar la "unii" chiar tropaie caii pe la mansarda.. ...si tropaie asa de tare de se aude pana haaat...departe |
||
gavril Postat pe 26 Februarie 2010 10:58 |
||
.... a fugit cineva de la spitalul 9? | ||
daria_ Postat pe 26 Februarie 2010 14:00 |
||
mai nus tiu...dar se pare k dela 999 sigoooooooooor | ||
fleurdelis Postat pe 26 Februarie 2010 14:02 |
||
dap...gavrilici.....ma crede in varsta..... si barbat.... | ||
tutankhamon Postat pe 26 Februarie 2010 14:02 |
||
ioi....faraoano......ghinion..... | ||
nazirra Postat pe 26 Februarie 2010 14:06 |
||
BUNA,nu spui daca e singur sau are o familie? Daca are familie stai departe sau intreaba-te daca poti trai cu gandu ca ti-ai cladit fericire pe nefericirea alteia . | ||
VASI_2010 Postat pe 26 Februarie 2010 16:50 |
||
poate acum nu se vede diferenta de varsta ...dar mai tarziu ? | ||
garbo063403 Postat pe 26 Februarie 2010 17:49 |
||
De la: tutankhamon, la data 2010-02-26 14:02:52dap...gavrilici.....ma crede in varsta..... si barbat.... Tuta.. din ce context(din cele scrise de mine),crezi ca.... te consider barbat....si in varsta Inainte de ati scrie , m-am uitat la Avatrul tau, asa ca nu te crede cea mai tare.Eu am fost de acord cu tine |
||
gavril Postat pe 26 Februarie 2010 19:46 |
||
parerea mea e k konteaza fffffffff mult varsta.poate acm nu se vede ,dar cu siguranta se va vedra in timp] | ||
miomiodrag Postat pe 27 Februarie 2010 11:05 |
||
Buna.Eu cred ca un barbat la 40 de ani are ceva experienta,intelepciune,rabdare.Cred ca stie ce vrea de la viata.Si mai ales ca a reusit sa te faca sa te simti atrasa.Cred ca parintilor ar trebui sa le faci cunostinta cu el si fara sa-i anunti ce varsta are.Lasa-i sa vezi ce impresie le face mai intai si apoi le poti spune.Nu vad cine ar fi in potriva unei relatii cu motivul diferenta de varsta .Mai ales ca ai spus numai cuvinte frumoase despre el.Si eu am o relatie cu un barbat mai in varsta decat mine si totul este foarte ok.I-ti urez mult curaj si putere.Pupici | ||
garbo060025 Postat pe 27 Februarie 2010 22:35 |
||
care sa trezit sa spuna ca ...conteaza varsta soroooooo ?????si k ...da...doar pe interes.....offff...ce s....a...adik eu...si alte atatea femei suntem pe interes??de la9 de unde naiba a venit???vb fara sa gandeasca...haida bre!!!!poi la33 de ani ai mei impliniti in ianuarie ,el 48,avem deja14 ani de casnicie-cand imi vine barbatul din voiaj ii si zic:ca sunt pe interes....ca uite io acusi aflai!!!! ce lume....nu e strut ca ii ziceam sa-si bage capul in nisip!!!!!!!imi vine sa zic ceva ...da hai.... | ||
sheika29 Postat pe 28 Februarie 2010 00:03 |
||
la mine ..el e mai mic cu 10 ani.si amorul e pe culmi:) iar tzontzo e perfect,vorba aia''dupa cum ti-l cresti,asa il ai'' |
||
garbo_s Postat pe 28 Februarie 2010 13:19 |
||
PE VREMURI SE ARANJAU CASATORII INTRE O TANARA SI UN BARBAT MAI BATRAN..IAR UNELE CHIAR ERAU REUSITE!!!!UN OM MAI MATUR STIE SA-SI RESPECTE SOTIA...DIFERENTZA IDEALA INTRE SOT-SOTIE ESTE DE 10-15 ANI. ASTA E PAREREA MEA |
||
agnescorodea Postat pe 28 Februarie 2010 14:40 |
||
fleurdelis Postat pe 28 Februarie 2010 14:42 |
||
De la: agnescorodea, la data 2010-02-28 14:40:23PE VREMURI SE ARANJAU CASATORII INTRE O TANARA SI UN BARBAT MAI BATRAN..IAR UNELE CHIAR ERAU REUSITE!!!!UN OM MAI MATUR STIE SA-SI RESPECTE SOTIA...DIFERENTZA IDEALA INTRE SOT-SOTIE ESTE DE 10-15 ANI. ASTA E PAREREA MEAhi,hi,hi...inseamna ca am tras lozul cel mare nu??? exact dif de varsta ideala |
||
sheika29 Postat pe 28 Februarie 2010 17:17 |
||
DRAGOSTEA este un cuvint fara definitie.Fiecare fiinta simte si percepe "efectul" dupa circumstantele proprii: emotivitate, educatie, trairi, speculatii, traditii impamintenite, .... Rareori, este ridicat la rang de cinste ...adevarul. Pentru ca...de cele mai multe ori...nu poate fi spus.Din prea mult nonsens...sau...durere...sau...nestiinta a ceea ce se intimpla. Daca..spui ca ai iubit ..sau iubesti..o persoana "nepotrivita" din unul sau..altul ..."punct de vedere"...este..dificil.Iubirea este neconditionata. Nu exista stavila sau opreliste..sau...orice altceva. IUBESTI. Pur si simplu.Deci...esti..tu...si restul nu conteaza.. Iar daca ar conta: ai pierdut frumusetea unor clipe unice, ce nu pot fi traite de nimeni in locul tau; ai lasat societatea sa traiasca ..in locul tau; nu ai avut curaj sa fi ...tu;ai pierdut..clipa sublima. Daca poti sa-ti asumi responsabilitatea unor clipe de vis sau magnitunitea unui cutremur...traieste. Cite casnicii intemeiate pe principii scrupuloase de virsta au avut un viitor "de aur"???????? Daca simti "fluturi in stomac" si visezi un rasarit de soare si un magnific apus de soare linga el...poate ar trebui sa nu mai accepti sfaturi...URMEAZA-TI INIMA |
||
garbo016012 Postat pe 28 Februarie 2010 22:31 |
||
Se pare ca doar voi, cele ce ati trait langa un barbat mai in varsta stiti cat de atent, tandru, protector, iubitor...etc. poate fi un om cu experienta, un om ce nu vine cu ineptii si gelozii gratuite, un om ce stie ce vrea de la viata si, nu in ultimul rand, un om care STIE sa iubeasac cu adevarat. Eu am o prietena mult mai tanara si are parte de tot ce-si poate dori sentimental, o femeie. Iar despre amor... vai, amorul... cate dintre cele ce scriu urat despre barbatii in varsta au avut parte de 20 - 50 de orgasme pe parcursul a doar 2 - 3 ore, cate au avut parte de 5 - 7 "partide" de amor in fiecare zi? Doar de la o varsta te poti controla cum trebuie si-i poti oferi femeii clipe de adevarata fericire, doar atunci cand nu mai esti "o prelungire a P.......I". Dar, fiecare are dreptul sa spuna ce doreste, unnii in necunostinta de cauza, altii in urma unor experiente mai putin faste. Clar, nu toti barbatii in varsta sunt ok, marea majoritate sunt vai-de-mama-lor, dar sunt si exceptii, oameni ce au stiut sa se ridice spiritual si pot oferi femeii iubite mai mult decat isi poate inchipui. | ||
barlogea Postat pe 2 Martie 2010 14:43 |
||
mai....n am vazut....peste tot te lauzi????? | ||
nazirra Postat pe 2 Martie 2010 14:47 |
||
Se "vrede" draga mea, ca te-ai grabit cu raspunsul si nici nu ai aprofundat. | ||
barlogea Postat pe 2 Martie 2010 16:32 |
||
Poate nu-i frumos s-o spun, dar ai curajul sa incerci? Cum poti spune ca ma laud, daca nici nu stii despre cine e vorba? | ||
barlogea Postat pe 2 Martie 2010 16:37 |
||
??????adica....oi fi guru????? | ||
nazirra Postat pe 2 Martie 2010 16:40 |
||
De la: neculanic, la data 2010-03-02 14:43:18Se pare ca doar voi, cele ce ati trait langa un barbat mai in varsta stiti cat de atent, tandru, protector, iubitor...etc. poate fi un om cu experienta, un om ce nu vine cu ineptii si gelozii gratuite, un om ce stie ce vrea de la viata si, nu in ultimul rand, un om care STIE sa iubeasac cu adevarat. Eu am o prietena mult mai tanara si are parte de tot ce-si poate dori sentimental, o femeie. Iar despre amor... vai, amorul... cate dintre cele ce scriu urat despre barbatii in varsta au avut parte de 20 - 50 de orgasme pe parcursul a doar 2 - 3 ore, cate au avut parte de 5 - 7 "partide" de amor in fiecare zi? Doar de la o varsta te poti controla cum trebuie si-i poti oferi femeii clipe de adevarata fericire, doar atunci cand nu mai esti "o prelungire a P.......I". Dar, fiecare are dreptul sa spuna ce doreste, unnii in necunostinta de cauza, altii in urma unor experiente mai putin faste. Clar, nu toti barbatii in varsta sunt ok, marea majoritate sunt vai-de-mama-lor, dar sunt si exceptii, oameni ce au stiut sa se ridice spiritual si pot oferi femeii iubite mai mult decat isi poate inchipui.super!! daca as fi zis eu asta ...ar fi sarit pe mine cotoroantele...dar mrs mult....acu sa vad eu ce vor mai zice...mai ales ca ce trb sa zica una dintre noi..care intradevar traieste asta...ne-am cam cotit sa spunem lucrurilor pe nume...si ne-am tot dat dupa cires!!! ai spus exact ce trb! |
||
sheika29 Postat pe 2 Martie 2010 18:49 |
||
De la: dri, la data 2009-12-02 20:17:13Buna tuturor! As avea si eu nevoie de ajutor, de niste sfaturi, de experienta dvs de viata... "Pragul" 40 ani la Barbat e unul decisiv! Este considerata perioada trecerii la maturitatea in gandire. La aceasta varsta se pare ca este oportun sa`i dai curs oricarei invitatii de bun augur - in ideea c`o face in Cunostinta de Cauza! E ca si in Gastronomie - NU GUSTI, NU CUNOSTI ESENTA! Daca nu incerci, nu trage concluzii! Ce spune latinul? "Carpe Diem" Asa sa fie! |
||
Puricutza Postat pe 2 Martie 2010 23:18 |
||
sora_ilsi Postat pe 2 Martie 2010 23:25 |
||
De la: agnescorodea, la data 2010-02-28 14:40:23PE VREMURI SE ARANJAU CASATORII INTRE O TANARA SI UN BARBAT MAI BATRAN..IAR UNELE CHIAR ERAU REUSITE!!!!UN OM MAI MATUR STIE SA-SI RESPECTE SOTIA...DIFERENTZA IDEALA INTRE SOT-SOTIE ESTE DE 10-15 ANI. ASTA E PAREREA MEA Agnes Agnes! Zgarie pleonasmul tau!Or peonasmele tale! Diferentza "ideala" intre cei doi se taxeaza cu onorariu la Avocat! - doar si lor le trebuie o paine nu? Un "om mai matur" nu cauta si nu se impiedica in diferentze! Citez (un om drag mie - Buzdugan!): - Nu te loveste cu "Acolade si Paranteze!" Fetelor! Cautati Comunicare si Iubire sau DIFERENTZE?! Nu ca m`ar interesa - dar ce mult CONTEAZA! |
||
Puricutza Postat pe 2 Martie 2010 23:32 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cavitatie | 32 | De la: AIDA20 5 Martie 2010 20:39 |
CINE MERGE LA SOLAR????? | 9 | De la: garbo045262 2 Septembrie 2009 01:59 |
CURIOZITATE............... | 1 | De la: garbo092182 11 Februarie 2010 03:19 |
|
||
IUBESC UN BARBAT INSURAT | 37 | De la: clau2005 16 Mai 2012 18:43 |
Reduceri pentru clujence | 1 | De la: aspectulconteaza 24 Februarie 2010 15:38 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară