In dragoste nici macar sexul nu conteaza,dar mai cu seama varsta! | ||
garbo010324 Postat pe 4 Martie 2010 08:12 |
||
---|---|---|
De la: garbo007170, la data 2009-12-23 01:41:27pt mine chear nu conteaza varsta....eu sunt cu un barbat de 3 ani eu am 18 si el are 36 ne intelegem foarte bine....si asa si este ei vor o reletie stabila pentru k sau saturat de aventuri..in fine...eu zic sa incerci dak merge.. .merge dak nu....asta e macar sti k ai incercat si nu iti pare rau...mult succes Eu sunt insurat de 15 ani cu o femeie mai mica cu 18 ani...Avem doi copii impreuna..Diferenta fizica dintre noi nu se vede pentruca ritmul meu de imbatranire e lent...eu apar cu 10 -15 ani mai tanar decat varsta reala...dar e diferenta de educatie ...mai bine zis de caracter...Ea considera ca ``si-a facut datoria `` mi-a nascut doi copii si de-acum poate sa faca ce vrea ...si procedeaza in consecinta...Cam trei ani urma am fost disponibilizat...n-am mai reusit sa castig bani...mi-a reprosat ca ea ma tine..ca ea e barbat in casa...Stam in casa parintilor...Ei s-au mutat in doua camere facute mai tarziu ca sa ne lase noua spatiul...Eu am inceput sa mananc la ei ...Acum lucrez cu contract pe perioada determinata...I-am zis ca divortez...mi-a replicat ca n-o sperii pe ea cu chestii de astea..ca nu e singura femeie divortata...Ea lucreaza la o pensiune...are bani face ce vrea ...E desprinsa de multa vreme de mine...A venit aici dupa o casnicie de trei luni ...de unde a ``evadat `` efectiv ajutata de sora ei.. Sora ei locuiste in alt oras ...si cand a venit ...mi-a zis ca nu-i place atitudinea ei fata de mine...cum isi ingrijeste copii... Cum am spus aici nu cred ca e vorba neaparat de diferenta de varsta Ma gandesc ca am gresit din mai multe puncte de vedere...m-am insurat ``in fuga`` pentruca imi doream familie...si n-am tinut seama ca diferentele oricare ar fi pot produce probleme... Am luat in calcul divortul la intelegere . Am discutat cu un avocat apoi am chemat-o si pe ea.. Am hotarat sa ramana in casa cu copii ...Am dat o parte din bani avocatului...si vom continua divortul...Cand i-am spus ca asi fi dispus sa reevaluam situatia ..mi-a replicat ca nu sunt in stare sa duc un lucru inceput pana la capat.?..adica divortul...Si asa va fi...Dupa aceea eu ma voi concentra pe ...munca...pentru a duce mai departe ...materialiceste copii...Sunt sanatos...nu beu si nu fumez...Nu mai fumez de multa vreme...Ea fumeaza mult bea cafele multe...tuseste...E ciudata povestea lor...copii lasati de mama lor ...crescuti de bunici...Si faptul ca reactualizeaza trecutul mamei ei...Imi tin moralul...ridicat...si merg mai departe...voi reusi sa ies ..``la lumina ``..! |
||
Bruce_Lee Postat pe 5 Martie 2010 07:39 |
||
De la: garbo010324, la data 2010-03-04 08:12:06In dragoste nici macar sexul nu conteaza,dar mai cu seama varsta! DOAMNE!!! Vad un barbat sincer Faptul ca - citesc printre randuri, imi imbogateste imaginatia Chiar "nu mai conteaza sexul"??? Sa deduc......???????????? Nu mai bine ma abtin! |
||
|
||
Puricutza Postat pe 5 Martie 2010 18:02 |
||
De la: Puricutza, la data 2010-03-05 18:02:29De la: garbo010324, la data 2010-03-04 08:12:06In dragoste nici macar sexul nu conteaza,dar mai cu seama varsta! e tare baiatul , doar ca Garbo nu e ,,ACCEPT", Asa e 324, in dragoste nu conteaza varsta , ce sa mai punem sexul..nici ala nu conteaza , da-l incolo |
||
reyya Postat pe 5 Martie 2010 18:09 |
||
Aproape toata lumea generalizeaza, conteaza virsta ?, sti ceva,virsta nu conteaza, traeste-ti viata alaturi de el si vei vedea ca vei fi multumita. s-ar putea sa ajungi la virsta de 40 de ani si sa nu mai gasesti pe cineva la fel ca el, asa cum il cunosti tu. Nu da inapoi. Trenul asta nu trece decit o data prin fata casei tale. Succes si iubestel. | ||
garbo101547 Postat pe 6 Martie 2010 07:20 |
||
buna.conteaza ceea ce simti tu,ceea ce vrei tu,dar daca nu esti i sa fii iubitahotarita nu face acest pas.daca esti un om puternic si poti lupta pt.idealurile si dorintele tale,mergi mai departe,daca nu,renunta.totul va vi sortit esecului mai devreme sau mai tirziu. intotdeauna vei fi tentata sa pleci urekea la ce spun ceilalti si astfel nu vei mai fi preocupata decit de asa ceva.iti va sadi acel simbure al indoielii ce va creste pe zi ce trece. timpul e cel care poate decide.nu cunosti un om niciodata cu adevarat,dar il poti intelege si vei sti cind sa faci compromisuri si cind nu,pina unde poti merge si cind sa te opresti. e greu de dat sfaturi,fiecare relatie e speciala in felul ei,incearca sa afli ce vrei tu cu adevarat,ce vrei,ce poti oferi si fa acelasi lucru si cu partenerul tau.daca exista mai multe puncte comune favorabile voua,mergi mai departe,merita sa incerci ,daca nu,renunta.pt ca altfel vei obosi si dezamagirea va fi mult mai mare. multa bafta si sa fii iubita |
||
garbo094464 Postat pe 6 Martie 2010 10:52 |
||
buna.conteaza ceea ce simti tu,ceea ce vrei tu,dar daca nu esti i sa fii iubitahotarita nu face acest pas.daca esti un om puternic si poti lupta pt.idealurile si dorintele tale,mergi mai departe,daca nu,renunta.totul va vi sortit esecului mai devreme sau mai tirziu. intotdeauna vei fi tentata sa pleci urekea la ce spun ceilalti si astfel nu vei mai fi preocupata decit de asa ceva.iti va sadi acel simbure al indoielii ce va creste pe zi ce trece. timpul e cel care poate decide.nu cunosti un om niciodata cu adevarat,dar il poti intelege si vei sti cind sa faci compromisuri si cind nu,pina unde poti merge si cind sa te opresti. e greu de dat sfaturi,fiecare relatie e speciala in felul ei,incearca sa afli ce vrei tu cu adevarat,ce vrei,ce poti oferi si fa acelasi lucru si cu partenerul tau.daca exista mai multe puncte comune favorabile voua,mergi mai departe,merita sa incerci ,daca nu,renunta.pt ca altfel vei obosi si dezamagirea va fi mult mai mare. multa bafta si sa fii iubita |
||
garbo094464 Postat pe 6 Martie 2010 10:52 |
||
depinde . nu cred ca o femeie mai tanara cu 20 de ani decat barbatul il iubeste, probabil la inceput este provocare dar daca are si o situatie materiala buna si o pozitie sociala clar nu e dragoste.invers, daca femeia e mai tanara cu 10-20 ani, probabil acea femeie a avut deceptii in dragoste, a fost frustata pana acum din diferite motive si probabil vrea sa dovedeasca ca este inca "buna" chiar si pt.tineri. | ||
danasucu Postat pe 7 Martie 2010 07:49 |
||
Treziti-va la realitate virsta conteaza v-o spune eu,dar in ce sens cititi cu atentie.Coneaza ca EL sa fie cu citiva ani in plus.De ce?Pai sa va spun o poveste...El si EA s-au luat din dragoste....Ea avea 21 iar el 20...Dupa 20 de ani El a inceput sa-i spuna ei cuvinte frumoase de genul-esti grasa...,iti spinzura burta...si EA nu are decit 6 kg in plus si trei copii la activ.Ce spuneti?Deci El tebuie sa fie cu multi ani la acitv ,sa fie mai MOS decit ea -nu sa imbatrineasca impreuna pina la adinci batrineti-ATI PRCEPUT-v-o spun eu care am 40 de ani-si mi se spune ca am 26-28 si 20 de ani de casatorie.Deci treceti peste conceptia cu basmu si au trait pina la adinci batrineti ca NU TINE-DA? | ||
kaladris Postat pe 7 Martie 2010 09:22 |
||
conteaza,conteaza,conteaza in final si tu si el o sa aveti de suferit,la inceput totul este ok dar vremea trece si cel mai mare vede cum este respins si inlocuit. |
||
garbo039663 Postat pe 7 Martie 2010 20:59 |
||
binee haiii conteazaaaaaaaa | ||
fleurdelis Postat pe 7 Martie 2010 21:04 |
||
noi iti dam un sfat o idee insa inimioara ta ce spune, si acum depinde cum arata si el, pentru ca mie personal imi plac barbatii mai in varsta, de ce ? pentru ca ai un control mai mare asupra lor ei deja sunt trecuti prin viata si au sansa de a avea ceva mai tanar langa ei si nu-i mai intereseaza x y z este numai al tau, daca si tu sti sa-i faci noptile sau ocaziile romantice pline de farmec feminist o sa fii tratata ca o zana. deci nu renunta la ce inseamna a trai frumos si linstit de tine depinde , numai tu poti decide |
||
garbo042186 Postat pe 11 Martie 2010 21:18 |
||
De la: si_totusi, la data 2009-12-02 20:21:22eu zic sa-ti cauti unul de varsta ta. ai mai trait pana acum asa ceva?vezi cum poti sa te intelegi cu rivire la gandirea lor , ca sunt alte generatii si uni pot fi perversi., se joaca cu tine pana te inhata, nu mai scpi de el, mai incerca sa cunosti un altul de varsta ta , ca apare conflictul dintre generatii. |
||
oliviasimona Postat pe 12 Martie 2010 03:03 |
||
nu te sfatuiesc.... diferenta de varsta isi spune cuvantul in timp...ai sa regreti mai tarziu, la inceput sunt toate bune si frumoase apoi o sa inceapa sa se simta diferenta de varsta. Ai tai nu o sa fie de accord sub nici o forma sa fii sigura de asta.Cauta pe cineva de varsta ta e cel mai bine | ||
garbo024559 Postat pe 12 Martie 2010 15:21 |
||
nu conteaza varsta, conteaza creierul|! | ||
fleurdelis Postat pe 12 Martie 2010 23:36 |
||
un creier pane va rog /si tanar si fraged /sincer si iubaret | ||
garbo074997 Postat pe 12 Martie 2010 23:41 |
||
haide maiii....nu rastalmaci! | ||
fleurdelis Postat pe 12 Martie 2010 23:42 |
||
glumeam fleor | ||
garbo074997 Postat pe 12 Martie 2010 23:44 |
||
eeeeeeii...ma iei la 'mpins vagoane-aicia....si ma razvratesc sa stii! | ||
fleurdelis Postat pe 12 Martie 2010 23:46 |
||
hai nu te razvratii c-as obosita si mio i-au in basca | ||
garbo074997 Postat pe 12 Martie 2010 23:48 |
||
conteaza varsta asta e sigur /n-us ipocrita si nu am nimic cu alegerile celorlalti da se termina urat de multe ori | ||
garbo074997 Postat pe 12 Martie 2010 23:52 |
||
ma rog, da si creieru | ||
fleurdelis Postat pe 12 Martie 2010 23:54 |
||
De la: fleurdelis, la data 2010-03-12 23:54:08ma rog, da si creieruasa este daaar o inima tanara nu tine intodeauna cont de creier(scuze astept sa mananc ce gateste sotul meu si nu ma pot gandi decat la creier gatit |
||
garbo074997 Postat pe 12 Martie 2010 23:56 |
||
Cu siguranta,dragostea nu are varsta,daca este reciproca!Daca simtiti aceleasi sentimente,daca nu te simti respinsa cind al atingi,daca arata ok chiar daca ar avea par carunt,daca nu are vicii urate si daca esti respecata...asta inseamna iubire pura!Am 63 de ani si am un iubit de 51....totul este ok....avem 1 an impreuna..ne iubim nebuneste!Ascultati glasul inimi si traieste-ti clipa!poate fi mai rau atunci cind oi avea o virsta inaintata...ani zboara si viata este scurta!CU DRAG de la MARY!IUBESTE ACUM SI LASATE IUBITA ....draga mea...este cel mai frumos dar ,lasat de -dzeu!mult noroc in dragoste! | ||
garbo093026 Postat pe 13 Martie 2010 04:10 |
||
dragoste are varste,nu te poti simti mai bine q o pers kre e mai tanara sau mai frumoasa k tine,doar pt o perioada sqrta | ||
pisiMic Postat pe 13 Martie 2010 11:01 |
||
e adevarat k femeie te simti mai bine q un barabat mai batran k tine,k barbat cred ca te simti bine doar o perioada bine q una mai in varsta,pt ca femeia are nevoie sa fie protejata,iar un barbat oriqm se dezvolta mental mai greu,deci nu cred ca unul mai tanar stie sa sustina moral,atunci,cand se plange ea ca s a ingrasat,sau cand i se pare ca se uita la una de varsta lui |
||
pisiMic Postat pe 13 Martie 2010 11:04 |
||
Apropos de minimul de gramatica pe care ti-l reprosa MARIA6924, ar trebui sa nu se mai concentreze atat pe rautati si critici, ci sa se concentreze pe greselile sale gramaticale."sfatuiestete" se scrie cu cratima, ar fi trebuit sa stie. Eu nu pot decat sa-ti dau un singur sfat, traieste clipa, invata mereu de la viata si FII FERICITA. |
||
garbo012396 Postat pe 13 Martie 2010 14:09 |
||
nu bre, doar creier pane | ||
fleurdelis Postat pe 13 Martie 2010 14:38 |
||
in perioada "patimasa", "oarba", nu conteaza apoi insa, in majoritatea cazurilor, o diferenta mare, sapa parapastia diferentelor de generatie intre cei doi | ||
panty_C Postat pe 13 Martie 2010 16:16 |
||
Deci eu zic sa traiesti din plin aceasta dragoste daca chiar simti cu adevarat ca traiesti alaturi de el , in principiu barbatii de aceasta varsta mi se par mai maturi cred este o parere acum doar tu stii ce simti pentru el si cum este el fata de tine succes | ||
garbo102875 Postat pe 15 Martie 2010 07:36 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Castiga bonuri valorice Sodexho Pass | 56 | De la: Cris_cris 13 Iulie 2013 19:29 |
Inregistrare convorbiri telefonice | 7 | De la: buna01 12 Ianuarie 2010 14:26 |
egalitatea dintre barbati si femei | 867 | De la: sophia 18 Aprilie 2010 22:17 |
|
||
epilare definitiva | 6 | De la: garbo_11140 26 Februarie 2013 16:06 |
acnee | 2 | De la: hermosa20 29 Septembrie 2017 18:33 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară