Buna dimineata membrilor acestui site ! E prima data cand intervin cu un "comentariu" dar nu e prima data cand le tot citesc... Privitor la diferenta de varsta intr-un cuplu..habar nu avem noi cat e de importanta ! Foarte rar se gasesc cuplurile ideale, unde lucrul asta n-ar conta, asta nefiind altceva decat niste intamplari fericite ! O femeie mai tanara...o sa-i placa sa se stie iubita pana imbatraneste si ea macar...dar de cine va mai fi iubita??...de un "mosulet"... O sa mai aiba impreuna aceleasi vise, aceleasi idealuri??!!! Catergoric nu pt ca atunci cand femeia va dori sa iasa la o plimbare romantica in parc, sau la un teatru sau la o petrecere cu prietenii...el va fi obosit, va dori sa se odihneasca dupa serviciu...Ce o sa mai poata face atunci femeia?!...sa se resemneze...si sa stea in casa sa suporte vizionare de meciuri eventual pt ca el atata placere mai are... Femei!...diferenta de varsta intr-un cuplu nu se vede decat cand imbatraneste el!...iar asta inseamna "o moarte clinica" si pt noi... Daca cineva isi doreste asa ceva...e f bine ! Eu una...am vazut din experienta mea de viata ca nu duce la un happy end! Va doresc numai bine...si femeilor, si barbatilor evident ! |
||
garbo098943 Postat pe 20 Martie 2010 07:55 |
||
---|---|---|
io zic k intr-o zi o sa te trezesti si o sa-ti dai seama k u esti tanara...si el... | ||
garbo105840 Postat pe 20 Martie 2010 09:52 |
||
De la: anisoaraf, la data 2010-03-19 17:04:10De la: liaiedera, la data 2010-03-19 14:54:18tu numai atat stii sa raspunzi?-Chinaaaaaaaaaaaaa!- ?!? nu pot sa nu rad mai...ce tare ai fost...anisoara |
||
|
||
fleurdelis Postat pe 20 Martie 2010 19:42 |
||
eu am 19...si stau cu un tip kre e mai mic cu 2 ani dekt mine |
||
souljah_girl Postat pe 20 Martie 2010 21:15 |
||
scoate-ti ochelarii aceia , ca nu vezi bine literele. | ||
si_totusi Postat pe 20 Martie 2010 21:18 |
||
draga mea si eu trec prin cam aceeasi ''dilema'' ca sa spun asa.doar ca la mine e invers( el e mai tanar decat mine) si am zis ca incerc ...sa vad ce o fi.iar despre ai mei sincer daca ei vor sa fiu fericita nu cred ca vor avea mult de comentat;in principiu totul e sa te intelegi bine cu persoana aia,nu.asa ca nu iti mai fa griji si vezi inceraca ceva,sa iesti,sa discutati fata in fata ,sa va cunoasteti mai bine si dupa o perioda le spui la ai tai. | ||
anca2622255684 Postat pe 20 Martie 2010 22:07 |
||
draga mea si eu trec prin cam aceeasi ''dilema'' ca sa spun asa.doar ca la mine e invers( el e mai tanar decat mine) si am zis ca incerc ...sa vad ce o fi.iar despre ai mei sincer daca ei vor sa fiu fericita nu cred ca vor avea mult de comentat;in principiu totul e sa te intelegi bine cu persoana aia,nu.asa ca nu iti mai fa griji si vezi inceraca ceva,sa iesti,sa discutati fata in fata ,sa va cunoasteti mai bine si dupa o perioda le spui la ai tai. | ||
anca2622255684 Postat pe 20 Martie 2010 22:08 |
||
buna!! si eu traiesc o asemenea poveste ,doar ca eu am 22 iar persoana de care m-am indragostit are 39,ma gandesc de 3 ani la el si nu a fost nimic intre noi pt ca nu vroiau parintii mei ...iar acum 2 luni am acceptat sa fiu cu el chiar daca parintii sunt impotriva...asa ca..." DRAGOSTEA NU ARE VARSTA " | ||
tina_alina Postat pe 21 Martie 2010 14:19 |
||
si totusi...daca-si scoate ochelarii... poate vede ca inra la coruptie de minori |
||
keks Postat pe 21 Martie 2010 14:24 |
||
dar mai tarziu? | ||
liaiedera Postat pe 21 Martie 2010 18:27 |
||
se spune ca ar conta , zic eu | ||
garbo074214 Postat pe 21 Martie 2010 20:06 |
||
barbatii , ce sa spun ,sunt ticalosi indiferent de virsta | ||
garbo074214 Postat pe 21 Martie 2010 20:08 |
||
De la: garbo098943, la data 2010-03-20 07:55:08Buna dimineata membrilor acestui site ! |
||
garbo074214 Postat pe 21 Martie 2010 20:09 |
||
dragostea ,pentru barbati e falsa | ||
garbo074214 Postat pe 21 Martie 2010 20:12 |
||
ma crucesc cat sa scris sa scris si de bine si de rau o asemenea relatie intre un batran si o tanare e posibilada nerecomandata daca il iubesti la disperare si esti obsedate de el poate da si el te iubeste e ok da nu cred ca tu femeie tanara ti-ar place toata viata sa iesi cu un mos conteza foarte mult si conjuctura in care lai cunoscut si cercul de prieteni la urma urmei e vaita ta da nu uita ca fiecare decide singur |
||
tamos Postat pe 21 Martie 2010 21:06 |
||
Dragi mei la inceput atunci cind toti fluturasi sunt in stomacel nimic nu conteaza nici ca el e mai mic nici ca,ea e mai mica.nu are nimeni timp sa se gindeasca la asta dar..in timp cind toate se mai potolesc si de ce sa nu recunoastem ca ,dupa o perioada de timp lucrurile astea cu erotismul din priviri,ele in timp se mai linistesc si devin incet incet rutina zilnica indiferent cit de mult ne-am casni noi sa o tinem pe linia de plutire,si incet incet acei fluturasi devin defecte,incepem sa vedem cu ochii minti nu numai cu ochii inimii,trupl nostru isi cere drepturile lui indiferent daca noi vrem sau nu,una e sa faci dragoste la 20 e ani si alta e sa faci dragoste la 40 de ani,corpul nostru isi cere drepturile lui indiferent daca noi vrem sau nu,si.incet incet devine acea balanta de trairi intense,traici pe care fiecare le simte in felul lui,cel de 20 le simte intr-un fel cel de 40 le simte in alt fel si de aici devin disputele si nu pentru ca,n-i le-am fi dorit,ci pentru ca limbajul corpului nostru le cere,noi incercam sa n-i le ascundem dar.....nu reusim pentru mult timp,pentru ca,ele ies din noi fara voia noastra,cel de 20 chiar daca nu vrea il atrage dupa un anumit timp tot unul de virsta li,si asta nu pentru ca,ar fi gasit in el ceva in plus ci pentru ca sunt pe aceeasi balanta ca intensitate emotionala, si asta e valabila si pentru cel de 40 de ani,.in aceste cupluri de diferenta de virsta nu e vorba ca.unul nu il mai place pe celalalt in timp si de aia nu merge,nu,nicidecum aici e vorba ca fiecare din noi avem nevoie de libertate spirituala de a intelege pe cel de linga tine cu nevoile lui cu tot,de aici devine si toleranta,cit si cum suntem dispusi sa toeram unul necesitatile celuilalt,nu ati observat ca,si in marile cupluri aceasta toleranta este indusa automat ca sa nu se ajunga la despartire dar....cu timpul nici asta nu isi mai face efectul ca,dupa 10-20 de ani de casnicie ei tot se despart. totul se bazeaza pe cit si cum suntem disponibili sa iertam si sa toleram intr-o astfel de relatie pentru ca,ea sa existe,daca este de amindoua parti fara egal relatia poate sa dureze mult mai mult decit ne-am fi inchipuit,dar...daca punem mai presus de toate personalitatea.ego-ul nostru si faptul ca tinem fiecare de moralitatea noastra atunci relatia nu va tine,ea va avea de suferit multe modificari in timp si in ultimul moment la desparire .Eu as spune ca,m-ai bine decit sa fim tentati sa intram intr-o astfel de relatie prin care niciunul dintre parteneri nu s-ar simti comod decit o anumita perioada de timp,dupa care singur ar incepe sa isi puna niste intrebari legate de personalitatea lui,pentru ca ,pina la urma asta inseamna sa ai o relatie cu o persoana mai tinara sau mai in virsta dect tinece personalitate ai si cit timp esti dispus pentru asta,mai bine iti profilezi inca de la inceputul pubertatii niste criterii sanatoase dupa care sa iti ghidezi viata in viitot,de noi depinde totul in jur,casnicia,copii,familia,si de ce spun asta ca,una e sa ai asa ceva cu o persoana apropiata de virsta ta si alta e sa ai asa ceva cu o persoana mult mai distantata de virsta ca tine,aici intervine logica firi fiecaruia si daca stam si ne gindim bine astea duc la aceelasi rezultat.........incompetenta fata de noi insine.Rezultat! traitiva viata si puneti-o la adevarata ei valoare si nu lasati ca......starea materiala sa vi-o influenteze invreun fel pentru ca,mai tirziu sau mai devreme totul se va narui. |
||
garbo006071 Postat pe 23 Martie 2010 14:51 |
||
americanii au facut un studiu si in acest domeniu-cele mai solide si longevive cupluri sunt cele in care sotul este cu doi ani mai mare decat sotia, dar probabil ca exceptiile confirma regula, in mod special cand e iubire sincera si nu alte interese sau scopuri, mai ales cand e vorba de distrugerea relatiei anterioare-modelul se poate copia, relua si consecintele vor fi suportate ca atare | ||
anisoaraf Postat pe 24 Martie 2010 08:38 |
||
dragostea poate accepta orice inclusiv vrasta dak exista confort financiat,cel puti asta vad la toate pitipoancele pe kre le qnosc. eu una nu sunt de acord |
||
pisiMic Postat pe 24 Martie 2010 15:48 |
||
da conteshte varsta ,pan' la urma,ori ba?! | ||
preciouss Postat pe 25 Martie 2010 21:10 |
||
nu deuarece iubesk p cineva q 10 ani mai mare s e o relatie superrr | ||
garbo109302 Postat pe 26 Martie 2010 14:55 |
||
mda...mi-am scos ochelarii, poftim;))) pai...momentan nu am intrat la coruptie de minori, eh, pana in septembrie knd baiatu implineste 18;)) o sa fiu cu bagare de seama;)) | ||
souljah_girl Postat pe 28 Martie 2010 10:37 |
||
Eu zic ca trebuie sa traiesti cu barbatul care iti place si sa nu ti cont de varsta. Si daca este de varsta ta si nu iti este ok atunci care este diferenta, nu rata aceasta ocazie, crede-ma iti spun din experienta proprie. te pup |
||
garbo009051 Postat pe 1 Aprilie 2010 12:37 |
||
veve, ba! parerea mea... |
||
Tylly Postat pe 1 Aprilie 2010 12:42 |
||
off, mai cell! raspuns:da, nu stiu, poate! vezi, ii simplu |
||
zambila Postat pe 1 Aprilie 2010 12:46 |
||
De la: anisoaraf, la data 2010-03-24 08:38:21 americanii au facut un studiu si in acest domeniu-cele mai solide si longevive cupluri sunt cele in care sotul este cu doi ani mai mare decat sotia, dar probabil ca exceptiile confirma regula, in mod special cand e iubire sincera si nu alte interese sau scopuri, mai ales cand e vorba de distrugerea relatiei anterioare-modelul se poate copia, relua si consecintele vor fi suportate ca atare Acest lucru se aplica la societatea lor nu la noi!la noi acest studiu pica. |
||
Razvan Postat pe 1 Aprilie 2010 18:18 |
||
Raspuns sec: DA | ||
garbo103208 Postat pe 3 Aprilie 2010 20:16 |
||
dar demisec?? cum e? | ||
fleurdelis Postat pe 3 Aprilie 2010 20:17 |
||
Am cunoscut o tipa care avea 30 de ani si o ardea cu un pusti de 16 ani. A iesit rau... | ||
garbo103208 Postat pe 3 Aprilie 2010 20:19 |
||
De la: fleurdelis, la data 2010-04-03 20:17:44dar demisec?? cum e? mai lasa unul , mai pune altul ...ajung la un consex |
||
garbo103208 Postat pe 3 Aprilie 2010 20:20 |
||
O ardea? | ||
Doara Postat pe 3 Aprilie 2010 20:28 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
unghii exfoliate si moi... | 20 | De la: garbo072306 14 Februarie 2018 14:05 |
extensii de par clip on | 1 | De la: cora 22 Mai 2009 12:43 |
Sapun 100% natural | 1 | De la: juliawithlove 20 August 2009 15:59 |
|
||
Barbatul mai mic decat femeia | 4 | De la: alina41 3 Ianuarie 2010 15:48 |
POATE CINEVA SA-MI SPUNA UN TRATAMENT CARE AJUTA LA CRESTEREA PARULUI?NU MA INTERESEAZA DOAR SA STOPEZE CADEREA ,PARULUI,MA INTERESEAZA SA CREASCA DIN NOU,UNDE SE VEDE DE EX.LIPSA PARULUI,DAR CEVA EFICACE,POATE SA FIE SI NATURIST,PT.CA AM PROBAT MULTE,DAR | 16 | De la: danyarmand 5 Aprilie 2013 12:49 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară