Conteaza varsta in dragoste?

asaa sec mai doru...ce nu pricepi
fleurdelis
Postat pe 3 Aprilie 2010 20:30
De la: garbo103208, la data 2010-04-03 20:19:13Am cunoscut o tipa care avea 30 de ani si o ardea cu un pusti de 16 ani. A iesit rau...

ce facea?
si_totusi
Postat pe 3 Aprilie 2010 20:31
O ardea.

Am priceput Fleur.
Doara
Postat pe 3 Aprilie 2010 20:32
fleurdelis
Postat pe 3 Aprilie 2010 20:32
maaa...sa ma bata soarele pe mine....ca mie nu-mi place sec! na!
fleurdelis
Postat pe 3 Aprilie 2010 20:33
Draga mea, ma bucur ca mai sunt si persoane care sunt de aceeasi parere cu mine. Si eu am 44 ani si iubesc un barbat de 32, de 2 ani suntem impreuna si vreau sa va spun tuturor ca este minunat, nu cred ca m-am mai simtit vreodata atat de fericita ca acum. Depinde mult caracterul omului, cat este de matur in gandire si mai ales cat de mult te iubeste.
Va doresc multa fericire tuturor si viata merge inainte indiferent de varsta
motanita
Postat pe 6 Aprilie 2010 13:25
si eu am 30 de ani si am o relatie cu un baiat de 20.nu pot spune ca este la fel ca cineva mult mai inaintat in virsta si cu o mai mare experienta de viata.are lipsuri sau mai bine zis gesturi inca de copil cu toate ca el isi doreste sa para matur .citeodata ma deranjeaza gesturile acestea copilaresti dar cum spun prietenii mei"el creste cu mine" acum nu stiu daca este o relatie de viitor sau nu cu toate ca mi-as dori m-am atasat f tare de el, bine nu ca o mama sa nu intelegeti gresit. dar eu imi doresc alte lucruri pe care nu cred ca el este gata sa mi le ofere pentru ca din pacate desi tb sa fiu de acord cu vorba"mai are de copilarit"de experimentat de ....in orice caz cind este vorba de aceste diferente foarte mari de virsta parerea mea este ca trebuie doar sa iti traiesti clipa linga el si apoi in timp ce se aprofundeaza relatia se va vedea daca drumurile se despart sau mergeti pe acelasi drum.in cazul femeilor este mai dificil deoarece noi ne trecem mai repede si nu as vrea ca peste ani sa ajung sa ma operez peste tot ca sa am pielea intinsa doar ca sa imi tin "copilul" linga mine.
sanque
Postat pe 6 Aprilie 2010 15:19
conteaza extrem de mult starea de spirit-in rest chirurgia estetica intr-adevar face minuni
anisoaraf
Postat pe 6 Aprilie 2010 22:37
la varsta ta ar trebui sa fii mai sigura pe tine,sa stii ce vrei de la un barbat,dar poate fi casatorit te-ai gandit la asta?e prea mare diferenta de varsta,vor aparea diferente de opinii in scurt timp,va vrea sa stai cu el in casa,iti va interzice multe lucruri pe care el nu le mai poate face(sa stea in club o noapte,sa mearga cu un cerc de tineri la munte)si te va face femeie de casa,gaseste-ti unul mai tanar e mai bine pt.tine,el are experienta si stie cum sa te traduca,nu are 40 de ani degeaba,stie trucuri si iti spune ce vrei tu sa auzi,vrea o trufanda,nu ti-ai dat seama?
garbo021133
Postat pe 7 Aprilie 2010 07:30
fiecare varsta cu dragostea ei, cu cat varsta este mai mare cu atat dragostea este mai necesara, mi-a placut un batranel care zicea-cand eram tanar si ma duceam la o nunta-ma uitam dupa mireasa, mai tarziu dupa mamele mirilor, acum ma uit dupa bunicute
anisoaraf
Postat pe 8 Aprilie 2010 08:49
poate ca ii dadea lectii
ioanioana
Postat pe 8 Aprilie 2010 08:58
posibil
anisoaraf
Postat pe 8 Aprilie 2010 09:00
si eu sunt in aceeasi situatie,diferenta e de 13 ani dar sunt hotarata sa incerk
iazmina20
Postat pe 8 Aprilie 2010 13:02
De la: iazmina20, la data 2010-04-08 13:02:11si eu sunt in aceeasi situatie,diferenta e de 13 ani dar sunt hotarata sa incerk

adica e mai mare cu 13 ani?
liaiedera
Postat pe 10 Aprilie 2010 20:41
Dupa mine varsat nu conteaza,eu am barbat mai tanar decat mine si suntem extrem de fericiti,daca il iubesti cu adevarat fa asa cum simti.Succes!
elo65
Postat pe 11 Aprilie 2010 13:53
De la: Bruce_Lee, la data 2010-03-05 07:39:17
De la: garbo007170, la data 2009-12-23 01:41:27pt mine chear nu conteaza varsta....eu sunt cu un barbat de 3 ani eu am 18 si el are 36 ne intelegem foarte bine....si asa si este ei vor o reletie stabila pentru k sau saturat de aventuri..in fine...eu zic sa incerci dak merge.. .merge dak nu....asta e macar sti k ai incercat si nu iti pare rau...mult succes

Eu sunt insurat de 15 ani cu o femeie mai mica cu 18 ani...Avem doi copii impreuna..Diferenta fizica dintre noi nu se vede pentruca ritmul meu de imbatranire e lent...eu apar cu 10 -15 ani mai tanar decat varsta reala...dar e diferenta de educatie ...mai bine zis de caracter...Ea considera ca ``si-a facut datoria `` mi-a nascut doi copii si de-acum poate sa faca ce vrea ...si procedeaza in consecinta...Cam trei ani urma am fost disponibilizat...n-am mai reusit sa castig bani...mi-a reprosat ca ea ma tine..ca ea e barbat in casa...Stam in casa parintilor...Ei s-au mutat in doua camere facute mai tarziu ca sa ne lase noua spatiul...Eu am inceput sa mananc la ei ...Acum lucrez cu contract pe perioada determinata...I-am zis ca divortez...mi-a replicat ca n-o sperii pe ea cu chestii de astea..ca nu e singura femeie divortata...Ea lucreaza la o pensiune...are bani face ce vrea ...E desprinsa de multa vreme de mine...A venit aici dupa o casnicie de trei luni ...de unde a ``evadat `` efectiv ajutata de sora ei..
Sora ei locuiste in alt oras ...si cand a venit ...mi-a zis ca nu-i place atitudinea ei fata de mine...cum isi ingrijeste copii...
Cum am spus aici nu cred ca e vorba neaparat de diferenta de varsta
Ma gandesc ca am gresit din mai multe puncte de vedere...m-am insurat ``in fuga`` pentruca imi doream familie...si n-am tinut seama ca diferentele oricare ar fi pot produce probleme...
Am luat in calcul divortul la intelegere . Am discutat cu un avocat apoi am chemat-o si pe ea.. Am hotarat sa ramana in casa cu copii ...Am dat o parte din bani avocatului...si vom continua divortul...Cand i-am spus ca asi fi dispus sa reevaluam situatia ..mi-a replicat ca nu sunt in stare sa duc un lucru inceput pana la capat.?..adica divortul...Si asa va fi...Dupa aceea eu ma voi concentra pe ...munca...pentru a duce mai departe ...materialiceste copii...Sunt sanatos...nu beu si nu fumez...Nu mai fumez de multa vreme...Ea fumeaza mult bea cafele multe...tuseste...E ciudata povestea lor...copii lasati de mama lor ...crescuti de bunici...Si faptul ca reactualizeaza trecutul mamei ei...Imi tin moralul...ridicat...si merg mai departe...voi reusi sa ies ..``la lumina ``..!

Ceea ce ati scris aici cu sinceritate ma determina sa constat ca fiecare cuplu e de fapt o biografie in doi! Cum poate cineva acum, impresionat de acest esec sa nu mai continue o prietenie care sa conduca la o uniune? E atat de obositor sa cauti ascunzisurile din sufletul partenerului cand fiecare are un altfel de a gandi, a pretui, a masura si a hotari! Acum sigur vor veni multi si vor constata unde a gresit unul si unde celalalt! Totusi faptul ca aveti si copii devine putin mai tragic! Poate nu sunt multi cei care constata reactia lor nemanifesta dar care sapa adanc intrebari in sufletul lor care le vor reciti toata viata si de fiecare data va cauta raspunsuri care pe unul din parinti sa-l avantajeze.
Totusi nu asta e singurul caz de dezbatut. Fiecare pereche are coordonatele definite in care isi poate conduce familia dar nimic nu rezista daca nu exista afectiunea complexa! Cred ca titlul topicului e ales aleatoriu si e interesant pentru faptul ca in felul acesta incepem sa constientizam suferinta .
rozpal
Postat pe 11 Aprilie 2010 16:11
ce spui tu, fata? mai simplu , asa, n-ai putea , tu, sa te exprimi? asa... sa inteleaga tot omu'...
liaiedera
Postat pe 11 Aprilie 2010 17:53
da, ai dreptate ,virsta nu conteaza acum la virsta asta ,dar conteaza enorm peste 18 ani cand tu esti inca tanara,iar el este un om asezat cu tabieturi,cu mentalitati,care te va determina sa fi ca el ,altfel apar discutii ,ca dragostea se transforma in obisnuinta,daca se mai si inbolnaveste--im mila-si ajungi un om golit sufleteste de atatea griji,remuscari,comparatii cu n cunostiinte care merg la plimbare, iar tu alergi acasa cu sacosile in mana , ca daca intarzii se uita urat,sau poate te cearta. Decizia iti apartine.traiesc aceasta experienta acum si sant numai 10 ani diferenta.
aryell
Postat pe 11 Aprilie 2010 20:55
De la: monicasandica, la data 2010-01-03 17:12:34motanita,te apreciez dar nimeni nu poate garanta cat v-a tine relatia,la mine toti au ramas socati cand au auzit de casatoria mea,eu nu credeam ca poate supravietui o relatie in care femeia sa fie cu atatia ani mai mare.dar stii care a fost norocul meu?nu sau opus parintii.de multe ori parintii distrug relatii

Da' cu citi ani esti mai mare? Eu sint cu 8 ani mai mare decit al meu
lusel
Postat pe 17 Aprilie 2010 20:43
Poate ca peste caiva ani buni se va simti diferenta de varsta , ma refer in cazul femeilor mai ales .Eu am o relatie de 3 ani cu un barbat mai in varsta decat mine cu 15 ani(eu 18 ,el 33).Totul e perfect pot sa zic si de cele mai multe ori nici nu imi amintesc ca el e mai invarsta decat mine.
karyna125
Postat pe 18 Aprilie 2010 23:24
niciodata. daca iubesti cu adevarat , nu conteaza . si pina la urma inimii nu-i comanzi ...eu ma iubesc cu un barbat cu 15 ani mai tinar decit mine si nu se vede diferenta din nici un punct de vedere. cind suntem impreuna am chiar citiva ani mai putin decit el.
inderagostita
Postat pe 19 Aprilie 2010 08:02
motanita, sunt de acord cu tine.si nu conteaza cit tine relatia. intotdeauna sa te bucuri ca s-a intimplat , nu sa fii trist ca s-a terminat.
inderagostita
Postat pe 19 Aprilie 2010 08:05
De la: inderagostita, la data 2010-04-19 08:02:45niciodata. daca iubesti cu adevarat , nu conteaza . si pina la urma inimii nu-i comanzi ...eu ma iubesc cu un barbat cu 15 ani mai tinar decit mine si nu se vede diferenta din nici un punct de vedere. cind suntem impreuna am chiar citiva ani mai putin decit el.

e bine sa te autosugestionezi... face bine la ten...
Tylly
Postat pe 19 Aprilie 2010 08:15
De la: Celleste_, la data 2010-04-19 08:15:00
De la: inderagostita, la data 2010-04-19 08:02:45niciodata. daca iubesti cu adevarat , nu conteaza . si pina la urma inimii nu-i comanzi ...eu ma iubesc cu un barbat cu 15 ani mai tinar decit mine si nu se vede diferenta din nici un punct de vedere. cind suntem impreuna am chiar citiva ani mai putin decit el.

e bine sa te autosugestionezi... face bine la ten...

liaiedera
Postat pe 19 Aprilie 2010 12:24
incearc� s� faci doar ceea ce simte sufletul t�u.Iubirea este un dar d�ruit de Dumnezeu �i nu a pus cu siguran�� o limit� de v�rst�Din nefericire a�a am fost mult timp �ndoctrina�i, . s� facem , doar -- ce se cade , ..s� ne temem de gura lumii.Alege doar ce este cel mai bine pt tine .. nu mai este vremea de a �ine cont de ceea ce zic ceilal�i , �i nici chiar de ce pot zice p�rin�ii... este timpul s� �n�eleag� �i ei �i to�i cei care judec� c� vremurile nu mai sunt acelea�i, ...A IUBI �I A D�RUI IUBIRE E CEL MAI FRUMOS LUCRU POSIBIL !
lilioceanu
Postat pe 20 Aprilie 2010 18:58
De la: lilioceanu, la data 2010-04-20 18:58:22incearc� s� faci doar ceea ce simte sufletul t�u.Iubirea este un dar d�ruit de Dumnezeu �i nu a pus cu siguran�� o limit� de v�rst�Din nefericire a�a am fost mult timp �ndoctrina�i, . s� facem , doar -- ce se cade , ..s� ne temem de gura lumii.Alege doar ce este cel mai bine pt tine .. nu mai este vremea de a �ine cont de ceea ce zic ceilal�i , �i nici chiar de ce pot zice p�rin�ii... este timpul s� �n�eleag� �i ei �i to�i cei care judec� c� vremurile nu mai sunt acelea�i, ...A IUBI �I A D�RUI IUBIRE E CEL MAI FRUMOS LUCRU POSIBIL !

Ce frumos! Bravo, lilioceanu!
lusel
Postat pe 21 Aprilie 2010 21:00
conteaza varsta in dragoste!!!!el sa fie mai tanar si totul merge struna....
marianela
Postat pe 21 Aprilie 2010 21:06
haaiii mai!
chiar conteazaa???
fleurdelis
Postat pe 21 Aprilie 2010 21:07
eeii..ca in filmul terra nostra madame este muult mai in varsta decat vizitiul de care se inamoreaza
LILO
Postat pe 21 Aprilie 2010 21:10
mai voi va uitati la telenovele??
fleurdelis
Postat pe 21 Aprilie 2010 21:12

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
VA MULTUMESC FETELOR 3 De la: tutankhamon 8 Ianuarie 2010 00:15
CURIOZITATE............... 1 De la: garbo092182 11 Februarie 2010 03:19
Povestea mea are nevoie de un sfat... 20 De la: alfheim 31 Mai 2011 21:54
hey 33 De la: garbo260411 16 Mai 2012 18:39
Te poti casatori fara sa fi indragostit de persoana respectiva? 236 De la: buna01 3 Februarie 2010 15:27
Setari Cookie-uri