Azi puiul tau nu vocifereaza ca de obicei? Vocea nu il tine sa-si cante rolul la serbare? Se plange de dureri in gat si in loc sa cante are usturime si dificultati la inghitire? Actioneaza rapid cu Tantum Lemon: calmeaza durerea si trateaza inflamatia rapid si eficient. I-a si trecut? Sa-l auzim atunci in concert! Inscrie-l la concursul de voce si talent si trimite-l in Tan-Tan Tabara! Sustine-l si incurajeaza-ti prietenii sa-l voteze pentru ca Tantum Lemon are premii instant si pentru cei care voteaza! www.tan-tan.ro |
||
Tan_Tan Postat pe 3 Decembrie 2009 14:42 |
||
---|---|---|
dap... puiul meu nu a vociferat deloc, da' deloooc ca de obicei l-am intrebat ce are, l-am rugat sa-mi spuna ce il doare, l-am implorat sa scoata un sunet... numai unul... macar unuuuuul si el... nimic! stateaaaa-a asa, intepenit, nici un sunet, nici o vorba... nici o miscare... insingurat si rece ca un sloi de ghetza. "da' pana cand mai, puiule, ai sa-mi stai asa, ha?", am zbierat eu la el de s-a cutremurat oala de supa care tocmai dadea in clocot. Si drept urmare l-am aruncat si pe el in oala aia... Nu mi-a vorbit, nu mi-a cantat... nici macar nu mi-a piuit!... Da' stii ce supa buna a iesit din el? Am uitat sa-ti spun, puiul meu era congelat, cumparat de la Carrefour... sau real-fara egal? Sau Metro ori Selgros? Ca de la Billa, Pennis Market sau Kaufland nu fac cumparaturi, bre, da-i dreaq ca aia-s expirati! |
||
ready_vivus Postat pe 4 Decembrie 2009 13:17 |
||
puiu meu....voia sa zboare.... da mai greu... c-are patru picioare!!!! cica i puiu familist, |
||
|
||
nazirra Postat pe 4 Decembrie 2009 13:20 |
||
zboara puiule,zboara | ||
eladaela Postat pe 4 Decembrie 2009 13:21 |
||
bre, lasati dreaq prostiile astea. ce-i aia Tantum? sa vedeti ce minuni face un vin fiert cu scortisoara si un pic de zahar... si inainte de a-l arunca in cana din care beti, bagati o felie de mar proaspat... ori daca nu, o palinka d-aia cu boambe de chiperiu in ea si iar un picut de zahar... la 50 ml de licoare d-aia, vreo 5 - 6 boambe de chiperiu... ce tantumu' lu' peshte? sa vedeti atunci puiutii cum or sa ciripeasca... de n-o sa-i mai opariti... pardon, opriti! |
||
ready_vivus Postat pe 4 Decembrie 2009 13:24 |
||
mai tan tan nu vrei tu sa te tantanesti pe alt site? | ||
Helen29 Postat pe 4 Decembrie 2009 13:25 |
||
ptiu, drace! iar venirati ciopor dupe mine, bre? can' s-agatz si io o tantanica, nu mai am loc de voi, fi-v-ar prunele din traista imprastiate sa va fie!!! |
||
ready_vivus Postat pe 4 Decembrie 2009 13:28 |
||
na ca sa iti stric combinatia acilea! | ||
Helen29 Postat pe 4 Decembrie 2009 13:37 |
||
ha? Helenooo... stai o tzara... nu mai poci sa respir breee.... asa! si, ce spuneai? a, nu spuneai, faceai! continuaaaaa! |
||
ready_vivus Postat pe 4 Decembrie 2009 13:40 |
||
daca nu mai poti sa respiri te las ca mie nu imi place sa fiu necrofila |
||
Helen29 Postat pe 4 Decembrie 2009 13:42 |
||
http://www.happychicken.ro/ |
||
LILO Postat pe 4 Decembrie 2009 13:47 |
||
s-or DILIT emocionii aistia... | ||
LILO Postat pe 4 Decembrie 2009 13:48 |
||
da lilo so dilit toti te pupicesc fata! |
||
Helen29 Postat pe 4 Decembrie 2009 13:49 |
||
bre, Heleno, lasa dreaq fitzele si treci 'napoi sa faci ce faceai! | ||
ready_vivus Postat pe 4 Decembrie 2009 13:58 |
||
lasa ready sa socializam si noi....si io pupicesc helena | ||
LILO Postat pe 4 Decembrie 2009 14:01 |
||
buuueyyy....ce au emoticoniii astia la voi???? : sml-happy0044 : iaich...si la mine..... |
||
tutankhamon Postat pe 4 Decembrie 2009 14:02 |
||
sabotaaaaj...ne saboteaza emoticoniiiiii.........nu-i corect!!!! | ||
tutankhamon Postat pe 4 Decembrie 2009 14:03 |
||
da' la tine ce au, tuth? ca vaz ca numa pe toapicu aista or luat-o razna.... |
||
ready_vivus Postat pe 4 Decembrie 2009 14:03 |
||
or racit emocioni sensibilosi deh.. | ||
LILO Postat pe 4 Decembrie 2009 14:04 |
||
e gelos tan tan asta!huuuuuuuu | ||
Helen29 Postat pe 4 Decembrie 2009 14:04 |
||
nu stiu frate ce au????? hait...is virusati.....ia sa bagam un tantum lemon.... |
||
tutankhamon Postat pe 4 Decembrie 2009 14:05 |
||
pai suntem pe topcul dureri de gat....i-o apucat durerea de gat.precis | ||
LILO Postat pe 4 Decembrie 2009 14:13 |
||
Helen29 Postat pe 4 Decembrie 2009 14:17 |
||
....o supa buna , iese cand gaina e batrana si morcovul tanar.... rv ...am inteles ca puiu tau era inghetat... ai avut munca nu gluma... |
||
l_flory Postat pe 4 Decembrie 2009 14:23 |
||
Caaty Postat pe 12 Martie 2010 10:36 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Dureri de gat la serbare? | 25 | De la: Caaty 12 Martie 2010 10:36 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri