Blue, nu ma refeream la tine in postarea mea, pentru ca tu inca nu postasesi cand scriam eu. Eu ma refeream la cotoroantze |
||
ready_vivus Postat pe 9 Decembrie 2009 15:31 |
||
---|---|---|
zambilici, acum serios vorbind, eu nu fac aceeasi greseala eu fac generalizari doar in pamflete in mare insa, s-ar putea sa ai si tu dreptate. Cu o mentiune: eu ii dau dreptate lui roby incercand sa ma pun in situatia lui, nu in situatia mea. Mi se pare normal ca, dupa cat a avut el de suferit, sa se mai afle inca sub imperiul experientelor sale si sa gandeasca asa cum gandeste. Ca nu sunt de acord cu el, si i-am si spus-o, asta e alta mancare de peste. |
||
ready_vivus Postat pe 9 Decembrie 2009 15:35 |
||
Roby, imi permit sa-ti spun doar atat. Am trecut printr-o experienta similara tie. Insa, spre deosebire de tine, eu am devenit mai inteleapta. Si mai matura. Prefer sa traiesc in prezent. Si sunt mai bucuroasa de viata, ca niciodata. Daca tu preferi sa te minti alaturi de cineva toata viata, be my guest. Eu vreau sa fiu iubita. Sa simt ca sunt iubita. Tu minte-te in continuare. |
||
|
||
Tinkerbell_ Postat pe 9 Decembrie 2009 15:38 |
||
n-ai inteles, n-am zis ca generalizezi tu, ci faptul ca pe altii ii certi cand generalizeaza, iar pe el il intelegi... si eu as fi de acord cu el, daca n-ar gresi in atitudine asa ca, imi pare rau, dar nu toata lumea e asa cum crede el...si au mai suferit si altii, nu e singurul,asta e, te plangi, te enervezi, zbieri, apoi te resemnezi sa devii acru si ironic...nu stiu daca e cea mai buna varianta, dar daca asa se simte el mai bine...sa fie sanatos! |
||
zambila Postat pe 9 Decembrie 2009 15:39 |
||
De la: reyya, la data 2009-12-09 14:44:53Roby Cado..haide ..mai da-le o sansa femeilor , nu suntem toate la fel , ce draku....asta stiu,fi linistita |
||
roby_cado Postat pe 9 Decembrie 2009 15:44 |
||
zambilici, am inteles. acum da, probabil ca am fost un pic partinitor prin faptul ca nu m-am luat de el sa il cert, cum zici tu. problema este ca, spre deosebire de tutele care vin si arunca a proasta o generalizare din aia, roby si-a deshis inima si a spus tot ce l-a durut si tot ce a patit. repet, asta nu inseamna ca sunt de acord cu el. doar inteleg de ce gandeste asa. Roby tata, nu ai dat tu de dracushorul ala care sa te puna cu boticul pe labe, sa te faca sa stai sluj in fata ei si sa oftezi numai cand ii auzi numele Atunci vei reveni si tu la viata Iote ca a lamurit-o chiar el. Linistite? Deci nu sunteti toate la fel! Cotoroantzelor!!! |
||
ready_vivus Postat pe 9 Decembrie 2009 15:44 |
||
amin. | ||
nazirra Postat pe 9 Decembrie 2009 15:45 |
||
De la: zambila, la data 2009-12-09 14:47:32mda...nu te-ai inselat |
||
roby_cado Postat pe 9 Decembrie 2009 15:46 |
||
daca te-a ranit si te-a facut sa suferi un PORC nu inseamna ca nu ii dai o sansa unui BARBAT nu toti barbatii sunt PORCI asa cum nu toate femeile sint CURVE gluma-i gluma,pamfletu-i pamflet....viata reala e alta si de cele mai multe ori...bate filmul |
||
eladaela Postat pe 9 Decembrie 2009 15:48 |
||
De la: ready_vivus, la data 2009-12-09 15:18:18bre, cotoroantzelor!chiar crezi ca ele nu inteleg ce vreau eu sa spun?le place sa para "gica contra",atata tot.. |
||
roby_cado Postat pe 9 Decembrie 2009 15:48 |
||
ma bucur atunci poate totusi ar trebui sa asculti si tu niste sfaturi, si sa incerci sa-ti schimbi putin atitudinea ura si razbunarea nu te ajuta cu nimic, parol |
||
zambila Postat pe 9 Decembrie 2009 15:49 |
||
De la: reyya, la data 2009-12-09 15:20:03Roby ..nu ca ar fi problema mea, dar la cum gandesti despre femei, te-as intreba : crezi in exceptiile frumoase, ai iubit vreodata FARA SA TE GANDESTI NICI MACAR O CLIPA ca cea pe care o iubesti doreste sa ,,profite" de o situatie ..sau are nu stiu ce interes material ???? Sau crezi cu desavarsire ca nu exista??? :-)binenteles ca exista,si inca multe,trebuie doar sa o gasesti... .si da,numai asa am iubit. |
||
roby_cado Postat pe 9 Decembrie 2009 15:50 |
||
De la: reyya, la data 2009-12-09 15:20:03Roby ..nu ca ar fi problema mea, dar la cum gandesti despre femei, te-as intreba : crezi in exceptiile frumoase, ai iubit vreodata FARA SA TE GANDESTI NICI MACAR O CLIPA ca cea pe care o iubesti doreste sa ,,profite" de o situatie ..sau are nu stiu ce interes material ???? Sau crezi cu desavarsire ca nu exista??? :-) uite Roby o intrebare cu ,,greutate" pt tine daca doresti sa raspunzi sau sa-ti raspunzi ..TIE, in primul rand...fac o exceptie , de regula nu ma citez :-)) |
||
reyya Postat pe 9 Decembrie 2009 15:51 |
||
De la: roby_cado, la data 2009-12-09 15:51:35De la: reyya, la data 2009-12-09 15:25:44ROBY si ca sa iti raspund la intrebarea daca ,,am papat" ceva astazi iti pot spune ca am papat ceva usor..si by the way..de regula nu prea pap kkt :-) So..astept raspunsul :-)nu ma refeream la tine cu "papatul",reciteste.. Roby...in acest caz...mea culpa :-) |
||
reyya Postat pe 9 Decembrie 2009 15:52 |
||
De la: zambila, la data 2009-12-09 15:28:02mda...nu stiu dc pare ca generalizez.suntem pe un topic,deschis de cineva,cu un anume subiect, la care eu fac referire.cat despre interdictia aia...,e de discutat putin.poti iubi pe cine si cand vrea inimioara.dar nu cand esti deja intr-o relatie de sot sotie.divorteaza tata si iubeste-te cu cine vrei tu. |
||
roby_cado Postat pe 9 Decembrie 2009 15:56 |
||
De la: Tinkerbell_, la data 2009-12-09 15:38:48Roby, imi permit sa-ti spun doar atat. Am trecut printr-o experienta similara tie.atat?decat sa fi iubita? |
||
roby_cado Postat pe 9 Decembrie 2009 15:58 |
||
exact de unde sti in ce relatii era ea? sau daca nu cumva a divortat?! recunosc ca n-am citit tot topicul, dar nu cred ca asta era ideea...in fine, am plecat acasa! o seara faina! |
||
zambila Postat pe 9 Decembrie 2009 15:58 |
||
Rody ,nu te scarpina in barba. Citeste printre randuri, nu te face ca nu pricepi. | ||
Tinkerbell_ Postat pe 9 Decembrie 2009 16:01 |
||
De la: Tinkerbell_, la data 2009-12-09 16:01:10Rody ,nu te scarpina in barba. Citeste printre randuri, nu te face ca nu pricepi.am priceput foarte bine,dar sfarsitul mi-a atras atentia in mod deosebit |
||
roby_cado Postat pe 9 Decembrie 2009 16:15 |
||
"..Roby tata, nu ai dat tu de dracushorul ala care sa te puna cu boticul pe labe, sa te faca sa stai sluj in fata ei si sa oftezi numai cand ii auzi numele " |
||
roby_cado Postat pe 9 Decembrie 2009 16:28 |
||
De la: Celleste, la data 2009-12-09 12:02:27sorina, omul ti-a indus ideea ca numai pentru asta esti buna, sa ai grija de el, iar acum te simti inutila. |
||
sorinara Postat pe 9 Decembrie 2009 17:05 |
||
De la: eladaela, la data 2009-12-09 12:08:30aseara,la o "discutie" ca intre oameni mari micul meu(care e un filozof )mi-a spus ceva: |
||
sorinara Postat pe 9 Decembrie 2009 17:07 |
||
De la: roby_cado, la data 2009-12-09 12:25:57sorina,ce zodie esti mami? ,varsator? nu ,tati. sunt balanta. da de ce draga? vrei sa te scarpin io?? |
||
sorinara Postat pe 9 Decembrie 2009 17:09 |
||
De la: sorinara, la data 2009-12-09 17:07:12De la: eladaela, la data 2009-12-09 12:08:30aseara,la o "discutie" ca intre oameni mari micul meu(care e un filozof )mi-a spus ceva: super tare. si eu raman masca la cata inbtepelpciune are fetita mea cateodata, de parca imi da ceata, pentru ca noi, "astia mari" ne pierdem in desisul vietii si in prostii.. sa-ti fie sanatosi strunfisorii. |
||
cattharsis Postat pe 9 Decembrie 2009 17:11 |
||
roby, mi se pare mie sau e printre cuvintele tale niscaiva rautate la adresa mea? faptul ca l-am parasit iti da amintiri neplacute? se poate. dar eu am vrut sa fiu sincera si sa ii spun ca nu merge. aia e. ok, m-am indragostit la altcineva. se mai intampla. asta nu inseamna ca il urasc pe fostu sau ca nu stiu prin ce trece. oricum e om in toata firea si isi va reveni. i-as fi facut mai mult rau stand cu el eu asa cred. |
||
sorinara Postat pe 9 Decembrie 2009 17:19 |
||
roby, mi se pare mie sau e printre cuvintele tale niscaiva rautate la adresa mea? faptul ca l-am parasit iti da amintiri neplacute? se poate. dar eu am vrut sa fiu sincera si sa ii spun ca nu merge. aia e. ok, m-am indragostit la altcineva. se mai intampla. asta nu inseamna ca il urasc pe fostu sau ca nu stiu prin ce trece. oricum e om in toata firea si isi va reveni. i-as fi facut mai mult rau stand cu el eu asa cred. |
||
sorinara Postat pe 9 Decembrie 2009 17:19 |
||
De la: sorinara, la data 2009-12-09 17:09:39nu puiule,nu-mi duce grija,tu scarpina-te pe tine in continuare,sau de fapt, mai gaseste pe cineva sa te scarpine,ca de "mancarimeeee"....,nu duci lipsa..De la: roby_cado, la data 2009-12-09 12:25:57sorina,ce zodie esti mami? ,varsator? |
||
roby_cado Postat pe 9 Decembrie 2009 17:50 |
||
De la: sorinara, la data 2009-12-09 17:19:32nu la adresa ta,ci a tuturor celor ca tine,care sunt atat de "sinceri"...(iar mi-o iau ca generalizez,dar daca asta inseamna ca generalizez,asa sa fie).se mai intampla,ha?stii prin ce trece,ha?,isi va reveni,ca e om in toata firea,ha?. atat de simplu e... |
||
roby_cado Postat pe 9 Decembrie 2009 17:57 |
||
da de unde stii tu cate mi-a facut el?? daca nu l-am vorbit de rau inseamna neaparat ca el e ingerul iar eu sunt diavolul?? daca nu am fost melodramatica aici pe forum spunand cat am plans din cauza lui si cum m-am chinuit crezi tu cumva ca viata mea a fost roz?? uite ce e. poate ai suferit mult asa cum citesc aici. nici mie nu mi-a fost usor in viata. habar nu ai cu cine vorbesti si ce experiente am avut. iti mai spun un singur lucru. el m-a parasit de 3 ori. apoi a revenit..eu l-am iertat pt ca l-am iubit. iubirea insa nu rezista la toate socurile pe care voi barbatii le inventati... |
||
sorinara Postat pe 9 Decembrie 2009 18:03 |
||
nu spun ca n-ai avea dreptate,dar.... 1:eu cred ca e cam tardiv pentru astfel de "dezvaluiri",ce zici?.reciteste-ti postarile.. 2:dc nu l-ai parasit pe "monstrul" ala,inainte de a te indragosti de un altul? |
||
roby_cado Postat pe 9 Decembrie 2009 18:11 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ce trebuie sa fac acuma? | 16 | De la: luptatoareacurajoasa 24 Iunie 2010 15:55 |
E iubire sau interes ? | 37 | De la: quasaria 6 Martie 2010 18:59 |
CUM SA-L REGASESC?! | 92 | De la: Luna_in_capricorn 24 Septembrie 2010 19:56 |
|
||
Dilema vietii mele | 58 | De la: O_K 27 Noiembrie 2010 20:22 |
avatar | 9 | De la: wife 21 Iunie 2009 19:24 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri