De la: tutankhamon, la data 2009-12-05 00:29:03begonia....iti voi povesti ceva ce iti va dovedi cat de mult te pot insela niste simptome daca nu cunosti foarte bine bolile respective si nu lucrezi zilnic cu ele...de pasti am avut o criza dureroasa de am crezut ca mor...am chemat salvarea...durerea nu era in hipocondrul drept, caracteristica pentru ficat....era in bara.....in dreptul stomacului....deci putea fi:daca esti stomatolog se vede de asta nu stii de ranitidina ca nu ai citit decat de dinti ascutiti si limba ascutita da decat sfaturi legate de meseria ta ... si las-i pe altii mai pregatiti sa o faca |
||
phoenix Postat pe 5 Decembrie 2009 01:27 |
||
---|---|---|
sau nu ti-a iesit molarul de mine | ||
phoenix Postat pe 5 Decembrie 2009 01:27 |
||
uite unde era baba "autostiutoare" | ||
|
||
pik_nik Postat pe 5 Decembrie 2009 01:29 |
||
ete fas...se gasi desteapta pamantului sa ma puna la punct...alta atoatestiutoare in ale leacurilor babesti...mars fa la ventuzele tale... | ||
tutankhamon Postat pe 5 Decembrie 2009 01:31 |
||
tu ce stii draga pik ...ce ingroapa pisica | ||
phoenix Postat pe 5 Decembrie 2009 01:32 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-12-05 01:31:39ete fas...se gasi desteapta pamantului sa ma puna la punct...alta atoatestiutoare in ale leacurilor babesti...mars fa la ventuzele tale...habar nu ai dr de dinti tociti |
||
phoenix Postat pe 5 Decembrie 2009 01:33 |
||
pai semeni pana la confuzie cu ce ingroapa pisica, de-aia zic | ||
pik_nik Postat pe 5 Decembrie 2009 01:33 |
||
erau doua pietroaie cat capul tau si le-ai scos cu mana | ||
phoenix Postat pe 5 Decembrie 2009 01:34 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-12-05 01:33:55pai semeni pana la confuzie cu ce ingroapa pisica, de-aia ziccine tu sau eu ...? |
||
phoenix Postat pe 5 Decembrie 2009 01:35 |
||
tuth... eu zic ca e binevenit subiectul, zau. De cite ori ies prin parc cu fie-mea, tot neamul femeiesc discuta de niste dureri si simptome de zici ca acu' mor, toate. Si n-au nici pe dreak'...grase si frumoase.... Simptomul lipsei de bagare in seama, probabil. Ma ia cu leshin shi ma doare la lingurica ca-s o sensibila.... Asa ca de ce sa nu socializeze lumea? |
||
quasaria Postat pe 5 Decembrie 2009 01:36 |
||
cata inteligenta si ce limbaj elevat....si tanti vrea sa se joace de-a doctorul????? | ||
tutankhamon Postat pe 5 Decembrie 2009 01:37 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-12-05 01:37:43cata inteligenta si ce limbaj elevat....si tanti vrea sa se joace de-a doctorul?????esti tu dr se vede ... |
||
phoenix Postat pe 5 Decembrie 2009 01:38 |
||
tuth, e o biata javra scapata la PC , las-o incet ca moare singura | ||
pik_nik Postat pe 5 Decembrie 2009 01:39 |
||
javra e mata cu tot neamul tau de taranoi nespalatule | ||
phoenix Postat pe 5 Decembrie 2009 01:40 |
||
q....mami....topicul era binevenit daca era deschis de un medic internist sau specializat in boli interne....dar se trezesc unii peste noapte medici si se dau si sfaturi neavenite......si, de multe ori, nu se cunoaste boala exact, dar se dau medicamente dupa ureche...ca asa a luat vecina.....dar nu mai conteaza ca apar tot soiuri de complicatii dupa aia.... | ||
tutankhamon Postat pe 5 Decembrie 2009 01:40 |
||
asa si? |
||
pik_nik Postat pe 5 Decembrie 2009 01:41 |
||
pikule...vad ca urla in ea lipsa atentiei....sindrom maniaco-depresiv d-ala....nu o baga nimeni in seama si se baga singura.... | ||
tutankhamon Postat pe 5 Decembrie 2009 01:41 |
||
las ca dai tu de ii faci praf si ii altoiesti si cu injuraturi sa le mearga bine tratamentul | ||
phoenix Postat pe 5 Decembrie 2009 01:42 |
||
tuth, postarea anterioara era adresata jigodiei | ||
pik_nik Postat pe 5 Decembrie 2009 01:42 |
||
sezi bland pe corul tau pikule....ca te cunosc mami......si stiu ca nu te iei de mine, ca ma cunosti .... | ||
tutankhamon Postat pe 5 Decembrie 2009 01:44 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-12-05 01:41:57pikule...vad ca urla in ea lipsa atentiei....sindrom maniaco-depresiv d-ala....nu o baga nimeni in seama si se baga singura....pai nu bagasi tu ca iti era dor de mine sindromul ala l-ai citit tot la stomatologie ,la naiba cu sindroamele astea te umlpu de nervi |
||
phoenix Postat pe 5 Decembrie 2009 01:44 |
||
asa javrutzo, continua | ||
pik_nik Postat pe 5 Decembrie 2009 01:45 |
||
pikuleee...auzi ce-mi zice scrich la telefon...decat cu penisul mic...mai bine cu deshtu prins in usa.....e mai sharmant cu deshtu bandajat......... | ||
tutankhamon Postat pe 5 Decembrie 2009 01:46 |
||
un prost tot un prost ramane nu ai ce sa ii ceri .hai pa | ||
phoenix Postat pe 5 Decembrie 2009 01:48 |
||
da tuth, da' se poate si cu penisul prins la usa numa jigodiei asteia nu i se intampla nimic, nici de-si prinde capu' la usa oare de ce? |
||
pik_nik Postat pe 5 Decembrie 2009 01:48 |
||
tuth, pai ce spuneam eu e ca asta e joc de societate aici - nu cre' ca ia cineva vreun tratament, da' ne mai bagam in seama.... Daca boala e inchipuita, ce, tratamentul nu poate fi? Daca ai auzi ce discutii au mamele de bebei mici intre ele, te-ai speria. Ai zice ca nu mai exista nici un copil sanatos pe lumea asta. Toti au probleme...exotice. Bine, macar atunci o fi postpartumu' care zdruncina.... |
||
quasaria Postat pe 5 Decembrie 2009 01:50 |
||
are capul prea mic si nu-l prinde usa sau e prea sec si maleabil???? | ||
tutankhamon Postat pe 5 Decembrie 2009 01:50 |
||
gresit, tuth nu are! deasupra gatului poarta doar o tumoare maligna |
||
pik_nik Postat pe 5 Decembrie 2009 01:52 |
||
q...io vad in fiecare zi la cabinet din astia cu capul.....sau ii intreb daca au tensiune si zic ca nu...si, cand ii intreb daca iau medicamente, imi insira toate medicamentele de tensiune.....sa ma scurg din picioare si mai multe nu.... aa...si app de boli exotice...s-a inmultit numarul de bolnavi de automedicatie....iau frate antibiotic cu pumnul....desi nu e nevoie.....si care mai de care mai pompos......viata mea.... |
||
tutankhamon Postat pe 5 Decembrie 2009 01:54 |
||
ai mai, pikule...nu fii rau.......ii benigna mai....dar vestea buna ii ca poate fi indepartata chirurgical.... | ||
tutankhamon Postat pe 5 Decembrie 2009 01:55 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Casatorie sau concubinaj? | 506 | De la: gmpa 21 Aprilie 2010 17:59 |
INIMA SAU RATIUNEA... AJUTOR... | 58 | De la: regi_15 23 Februarie 2009 21:32 |
In pat cu......dusmanul | 5 | De la: pustietate_in_floare 13 Octombrie 2011 21:48 |
|
||
ma iubeste? | 11 | De la: Micass 30 Ianuarie 2009 10:14 |
Durerea unei mame | 23 | De la: garbo_411184 18 Ianuarie 2016 15:18 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice