De la: si_totusi, la data 2010-03-07 22:58:05vezi? ti-a intrat in tartacaMai bine nu ma marit niciodata si nu mai fac sex niciodata decat sa ajung zilele astea.. Pt ca eu datorita credintei,nu fac sex decat dupa ce ma casatoresc..Daca nu gasesc ce imi convine,,mai bine ma lispsesc de barbat si de casatorie..Decat sa fiu servitoare |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 7 Martie 2010 23:02 |
||
---|---|---|
831, tie cred ca-ti place ceea ce auzi de la el..dar asta nu e in mod necesar si adevarul :-) | ||
reyya Postat pe 7 Martie 2010 23:03 |
||
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-03-07 23:02:17Nu toate femeile sunt facute ca sa fie servitoare si fraiere..Daca alte fei sunt asa,problema lor..Daca nu au demnitatea lor...Eu mai bine ma lispsesc sa nu mai fac sex toata viata decat sa ajung zilele astea....Mai bine fara sex,,decat cu un stress si un parazit langa mineDe la: si_totusi, la data 2010-03-07 22:58:05vezi? ti-a intrat in tartacaMai bine nu ma marit niciodata si nu mai fac sex niciodata decat sa ajung zilele astea.. Pt ca eu datorita credintei,nu fac sex decat dupa ce ma casatoresc..Daca nu gasesc ce imi convine,,mai bine ma lispsesc de barbat si de casatorie..Decat sa fiu servitoare |
||
|
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 7 Martie 2010 23:05 |
||
sunt sigura ca vei reusi ai dreptate. decat sa ajungi servitoarea barbatului, lipseste-te de sex . pana la urma cozii, esti credincioasa si trebuie sa ajungi neprihanita in rai. acolo, trai pe vatrai cu sfantul petru |
||
si_totusi Postat pe 7 Martie 2010 23:08 |
||
Asa ca aleg sa nu mai fac deloc in viata mea..Decat sa am un parazit langa mine...Ca sexul nu este o necesitate....Este doar o obisnuinta...Asa ca eu m-am obisnuit fara sex si sincer nu mai simt nevoia....Asa simti nevoia de un barbat responsabil si un suflet sincer si cinstit langa mine..In rest nu ma intereseaza..Asa ca prefer o viata intreaga fara sex,,decat cu un parazit langa mine.Pt ca eu am demnitate | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 7 Martie 2010 23:09 |
||
De la: si_totusi, la data 2010-03-07 23:08:00sunt sigura ca vei reusiSexul este o obisnuinta nu o necesitate...Eu am nevoie de un suflet sincer si cinstit langa mine,nu de sex...Daca nu este,,atunci mai bine ma lipsesc..Si ma partez neprihanita pt viata de dicolo de moarte..Ca oricum trece repede...decat o servitoare,,mai bine o femeie cu demnitate |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 7 Martie 2010 23:12 |
||
renunta cat mai poti.nici un barbat nu merita iertat.intr-o zi va recidiva.atunci suferinta ta va fi mai mare.daca mai este si un copil? | ||
thrillia Postat pe 21 August 2010 02:56 |
||
renunta cat mai poti.nici un barbat nu merita iertat.intr-o zi va recidiva.atunci suferinta ta va fi mai mare.daca mai este si un copil?[/quote] in parte ai dreptate. dar sa stii ca sunt si femei ce nu pot fi iertate. de la caz la caz. |
||
sophia1971 Postat pe 21 August 2010 08:57 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Singuratate in doi | 54 | De la: garbo004179 26 Decembrie 2009 10:20 |
ciao | 7 | De la: pik_nik 21 Iunie 2009 10:22 |
e greu sa fii femeie | 1 | De la: rudi 27 Noiembrie 2008 01:14 |
|
||
imi voi recapata increderea?? | 48 | De la: garbo096026 15 Octombrie 2010 13:56 |
IERTINDUT-TE PE TINE POTI IERTA SI PE ALTII | 3 | De la: anaROBERT 24 Aprilie 2011 00:47 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară