buna fetelor,am 22 de ani si in ultimi 3 am trait si simtit cea ce nimeni nu vrea.iubitul meu ma in selat,ma mintitm,ma tradat... Totul a inceput in 2007 cand eu am plecat 10 zile in Italia.toate bune si frumoase cand am plecat,dar cand am revenit in tara totul era schimbat.in aceste 10 zile el a intalnit alta fata pe care eu o admiram si o consideram dragutza.eu am aflat de existenta ei in vara lui 2008,in tot acest timp eu am banuit ca ceva nu este in regula dar stiti bine k iubirea este OARBA.El primea tot timpul beep cu necunoscut la ore destul de intarziate....in fine....pana la urma l-am prins cu niste sms-uri si a marturisit...DA MAI AM PE ALCINEVA ![]() ![]() ![]() ![]() pt ca il iubeam enorm am acceptat sa astept un tp ca sa se decida dar eram impreuna...am asteptat pana in 2009 la inceput de an.Mi-am luat inima in dinti si l-am intrebat :PANA LA URMA CU CARE RAMAI??cu 2 nu se mai poate.a renuntat la ea dar lucrurile nu au mai fost ca inainte,in loc sa ne fie bine noi mai des si mai rau ne certam.Pot sa spun ca 80% din anul 2009 eu am petrecut timpul plangand,suferind si certandune. In momentul de fata am ajuns sa ne despartim,dar in ce fel:mai vb la tel. pe mess.EL ACUM ARE O NOUA DORINTA,SA NE INTELNIM SA STITI VOI CE....PUTIN SEX. Sincer il iubesc foarte mult si nu stiu ce sa fac???voi ce ati face?? |
||
garbo069714 Postat pe 7 Decembrie 2009 00:17 |
||
---|---|---|
sincer putina distractie nu strica niciodat ![]() |
||
garbo069714 Postat pe 7 Decembrie 2009 00:21 |
||
714...daca tot ti-ai raspuns singura...de la noi ce mai doresti????chiar vrei sa fii carpa lui de sters???? ca sa nu spun altfel??ia mai gandeste-te......nu crezi ca e greu de digerat pentru o femeie sa fie doar partenera de pat a unui barbat????de ce sa-i satisfaci necesitatile fiziologice???tu chiar nu ai un pic de demintate??? | ||
|
||
tutankhamon Postat pe 7 Decembrie 2009 00:35 |
||
putin... cu ora... pina suna de recreatie...![]() Ne intrebi pe noi ce sa ii spui? Best wishes... ![]() |
||
quasaria Postat pe 7 Decembrie 2009 00:49 |
||
mai vrea si el putina distractie ca poate are decat una si mai vrea iar cu doua. stii tu faza asta cu "il iubesc" nu iti justifica tot timpul faptele. |
||
Helen29 Postat pe 8 Decembrie 2009 14:53 |
||
Ba da, Helen, iubirea ti le justifica. Daca din iubire le faci, esti impacata cu ele. N-ai nici o problema. Mai rau e cind le faci din prostie si constati ulterior ca nu au avut rezultatul scontatat. Ala e momentul cind incepe lumea sa se dea cu fundul de pamint: porkul, magarul, m-a inselaaaat... si eu care credeam ca daca accept ma ia de nevasta!! ![]() ![]() ![]() |
||
quasaria Postat pe 8 Decembrie 2009 21:57 |
||
daca tot vrea sa te ia de nevasta...de ce nu se insoara cu tine virgina sau fara sa se culce cu tine??? | ||
tutankhamon Postat pe 8 Decembrie 2009 21:59 |
||
714 tu chiar nu ai orgoliu???? ce-ai facut????ai asteptat ca ala sa decida intre tine si alta...mey, nu te supara , dar speta e trista tare..putina demnitate , ce draku!!! | ||
reyya Postat pe 8 Decembrie 2009 22:03 |
||
tipul nu te merita , asta e cert. | ||
reyya Postat pe 9 Decembrie 2009 02:00 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
dau o cafea degeaba! | 47 | De la: AGAPI_MOU 27 August 2009 17:26 |
urgentaaa | 10 | De la: anakin 20 Septembrie 2010 14:52 |
Nu stiu ce vreau | 42 | De la: ALISSA81ALINA 19 Mai 2011 03:59 |
|
||
Mizantropia | 18 | De la: MiaMihaescu 10 Martie 2016 18:12 |
despartire | 46 | De la: garbo_9458 28 Februarie 2013 11:58 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9