Povestea mea...

Buna,
daca imi permiti, dupa ce am citit mesajul tau si comentariile la adresa aceasta mi-am dat seama ca doar anumite persoane de aici sunt mature, si apreciez mult un astfel de gest din partea unui barbat care doreste un sfat pe aceasta cale. bravo tie.

parerea mea este neutrala este viata voastra atat d.p.d.v.al tau cat si al ingerasului tau frumos nume insa nu uita acest nume este unul sfant.

ea este la o varsta inca de transformare personala in care poate sa fie prezenta inca anumite trairi din copilarie care in momentul in care se afla in prezenta fetitei tale se vede pe ea in comportamentulpe care l-a avut ea in copilariie in familie , tin sa mentionez poate fi posibil! nu este neaparat insa cam asa se manifesta cu toate ca ea fata de fetita ta se comporta exemplar datorita acestui fapt ea stie cum sa se comporte. cred ca ma-m facut inteleasa.

Iar in ceea ce te priveste pe tine nu stiu cat timp a trecut de la divort insa barbatii incearca sa treaca dintr-o relatie in alta fara a reflecta asupra aspectelor care au determinat desparirea sau in cazul tau divortul. Eu consider ca este mult mai potrivit atat pentru noi femeile cat si pentru voi barbatii sa fiti o perioada neimplicati in relatie pentru a va regasi pentru a sti cine sunteti ca va doriti de la voi si de la partenera ce anumite lucruri va plac ce nu unde va permiteti sa faceti acele compromisuri si sa vedeti ce anume va leaga mai mult hoby afinitati, principii in viata.

Sper ca ti-am dat un raspuns asupra caruia sa reflictezi si daca doresti poti sa-mi raspunzi, si chiar sa comunicam pe aceasta tema. Si inca ceva incearca sa discuti cu ea pe tema copilariei ei. daca rezuza da discute banueala mea este adevarata si va avea nevoie de intelegere din partea ta daca o iubesti.

cu prietenie, aveti grija de voi! un suflet de om.
23denisa79
Postat pe 2 Ianuarie 2010 19:35
Cel mai bine este intr-o relatie ca iubirea sa fie neconditionata... asta inseamna incredere si acceptare a celui de langa tine asa cum este... fetita este parte din tine, iubirea pentru copilul tau a fost, este si va fi pentru totdeuna si nu poate fi motiv de neintelegere sau gelozie, ajut-o sa inteleaga acest lucru... alaturi ti-am postat o mica pilda despre relatia perfecta, poate te va ajuta in relatia ta... mult noroc si intelepciune

Este posibil sa ai o relatie perfecta?

Acest fragment face parte din cartea Arta de a iubi de Don Miguel Ruiz, aparuta la editura Mix.

�Imaginati-va relatia perfecta. Va aflati intr-o stare continua de fericire perpetua, pentru ca traiti alaturi de barbatul ideal sau de femeia ideala. Cum ati putea descrie viata alaturi de o asemenea persoana?

Ei bine, relatia cu o asemenea persoana ar putea fi comparata cu relatia cu un caine. Un caine nu poate fi altceva decat un caine. Orice ati face, el nu se va schimba. Acelasi lucru este valabil si daca aveti o pisica sau un cal. Orice animal este ceea ce este.

Acceptarea acestui adevar in relatia cu alti oameni este foarte importanta. Nici un om nu poate fi schimbat de catre un altul. Fie il iubim asa cum este, fie nu. A incerca sa-l schimbam pentru a corespunde imaginii noastre personale este ca si cum am incerca sa schimbam un caine, o pisica sau un cal. Realitatea este ca orice om este cel care este, inclusiv noi insine.

Este la fel in cazul dansului: fie doresti sa dansezi, fie nu. Trebuie sa fii complet sincer cu tine insuti, ca nu se poate sa dansezi si sa te simti bine daca tu nu doresti acest lucru. Numai cine intelege acest adevar profund poate deveni suficient de lucid pentru a-i vedea pe cei din jur asa cum sunt, nu asa cum doreste el.

Daca aveti un caine sau o pisica, ganditi-va la relatia cu animalul. Sa luam exemplul relatiei cu un caine. Animalul stie perfect cum trebuie sa se poarte cu dumneavoastra. Cum reactionati atunci cand cainele greseste? Orice i-ati face, lui nu-i pasa pentru ca va iubeste oricum. Cainele nu asteapta nimic de la dumneavoastra. Cum stau insa lucrurile cu iubita sau iubitul dumneavoastra, cu sotul sau sotia? Acestia au atat de multe asteptari, si in plus se mai si schimba tot timpul.

Cainele este responsabil pentru jumatatea lui de relatie cu omul. Cand stapanul lui ajunge acasa, cainele latra de bucurie, da din coada, sare pe el. El isi joaca foarte bine rolul, iar omul stie ca este un caine perfect. Cei care isi iubesc cu adevarat animalele isi joaca la randul lor perfect rolul: le hranesc, le mangaie, se joaca cu ele. Ei isi iubesc neconditionat animalele, asa cum ii iubesc si acestea pe ei. Ambele parti isi asuma perfect partea de responsabilitate pentru relatia dintre ele.

Marea majoritate a oamenilor isi pot imagine foarte usor un asemenea tip de relatie cu un animal, dar nu si cu un alt om. Oare de ce? Cunoasteti pe cineva care nu este perfect? Cainele nu este decat un caine, iar acest lucru nu va deranjeaza. Nu va simtiti deloc responsabil pentru el, nu doriti sa-l faceti sa devina un alt caine. La randul lui, el nu incearca sa faca din dumneavoastra altcineva decat sunteti, de pilda un stapan mai bun. De ce ati incerca atunci sa transformati o femeie intr-o alta femeie, sau un barbat intr-un alt barbat? De ce nu sunteti dispus sa ii acceptati asa cum sunt?

Poate ca va ganditi: �Dar ce sa ma fac daca nu ma aflu alaturi de femeia potrivita sau de barbatul ideal?� Intr-adevar, trebuie sa alegeti femeia potrivita sau barbatul potrivit. Dar cine poate fi partenerul potrivit? Cineva care doreste sa mearga in aceeasi directie cu dumneavoastra, care este compatibil cu valorile si cu convingerile dumneavoastra, din punct de vedere emotional, fizic, spiritual.

Cum puteti sti daca partenerul dumneavoastra este potrivit? Sa spunem ca sunteti barbat si ca o femeie doreste sa va aleaga ca partener de viata. Daca ar exista o suta de femei aflate in cautarea unui barbat, cate dintre ele ar fi dispuse sa va aleaga pe dumneavoastra? Raspunsul este simplu: nu aveti de unde sa stiti. De aceea, este necesar sa explorati si sa va asumati un anumit risc.

Eu va pot oferi un raspuns: femeia cea mai potrivita pentru dumneavoastra este femeia pe care o iubiti asa cum este, pe care nu veti incerca sa o schimbati in nici un fel. Aceasta este femeia potrivita pentru dumnevoastra. Daca gasiti o asemenea femeie, iar ea va raspunde cu aceeasi atitudine, atunci sunteti un om norocos.

Sunteti barbatul potrivit pentru ea daca va iubeste exact asa cum sunteti si daca nu doreste sa va schimbe in nici un fel. Nu femeia este responsabila pentru dumneavoastra; ea trebuie sa aibe incredere ca sunteti cel care pretindeti ca sunteti, ca proiectia dumnevoastra exterioara este identica cu adevarul dumneavoastra interior.

Trebuie sa fie la fel de cinstita cu dumnevoastra si sa nu proiecteze in exterior o imagine diferita de cea reala, astfel incat sa descoperiti mai tarziu ca nu este cea care credeati initial ca este.

Cine va iubeste, va iubeste exact asa cum sunteti. Daca cineva doreste sa va schimbe, inseamna ca nu sunteti persoana pe care o doreste. Atunci, de ce ar mai ramane alaturi de dumneavoastra?

Este usor sa-ti iubesti cainele, caci cainele nu are opinii despre tine. Cainele isi iubeste stapanul neconditionat. Acest lucru este extrem de important. Daca partenerul dumnevoastra va iubeste exact asa cum sunteti, iubirea sa seamana cu iubirea unui caine. Alaturi de el/ea, puteti fi dumneavoastra insiva, puteti fi cel/cea care sunteti, exact asa cum cainele este cel care este.�

Cartea poate fi gasita pe site-ul editurii: www.edituramix.ro
gabico3
Postat pe 2 Ianuarie 2010 19:46
Daca o oboseste statul cu copilul, inseamna ca face eforturi de fatada, nu e ceva ce vine din interior
mara_m42
Postat pe 2 Ianuarie 2010 20:42
buna.am citit povestea ta.este interesanta.am avut si eu de a face cu asa ceva.prietena ta iubeste si se poarta frumos cu fetita ta,numaica in momentul in care te vede cu fetita ta pot spne sincer ca este geloasa.ea poate sa nu recunoasca asta in fata ta dar asa este.ii este teama sa nu o iubesti mai mult pe fetita decat pe ea.tu trebuie sa stai de vb cu prietena ta sai explici ca este fetita ta si trebuie sa-i arati dragostea ta parinteasca,si ca ptr ea ai alta dragoste.trebuie sai explici .ea trebuie sa te inteleaga daca te iubeste mult,ca ai un copil si nu trebuie sa o respingi.eu o inteleg,dar trebuie sa faca un efort sau sa lase lucrurile asa cum le vezi tu sau trebuie sa le faci ptr fetita ta.copilul nu are nici-o vina ca parintii au divortat.
maneage
Postat pe 2 Ianuarie 2010 21:10
Am trecut printr-o situatie mai mult decat asemanatoare. Fii foarte atent ce faci, activitatea ta din prezent se va rasfrange peste viitorul tau, al vostru. Mie mi se pare ca prietena ta da mici indicii despre scorpia care va fi dupa casatorie, terorizand copilul care nu e al ei. Afectiunea fiicei tale nu trebuie sa ti-o interzica nimeni pe lumea asta, intelegi? Sunt divortata de x ani si am o fetita, care-si iubeste la nebunie tatal. A-i refuza afectiunea paterna fetitei tale numai ca sa n-o faci geloasa pe nu stiu ce pipitza isterica mi se pare cel putin ingrozitor. Ideea principala e, ca tu trebuie , la un moment dat, sa alegi : ori distrugi viitorul copilului tau impreuna cu increderea ei in tine, ca sa pastrezi o relatie cu o persoana care abia se abtine sa nu-i crape capul copilului tau, ori renunti la prietena, si-ti gasesti o persoana dispusa sa te iubeasca IMPREUNA CU DRAGOSTEA TA fata de fetita ta. Eu asa vad lucrurile, din pozitia mea de mama de fetita cu parintii divortati. In orice caz, e clar, TREBUIE SA ALEGI.
calimera70
Postat pe 2 Ianuarie 2010 21:10
De la: mara_m42, la data 2010-01-02 20:42:47Daca o oboseste statul cu copilul, inseamna ca face eforturi de fatada, nu e ceva ce vine din interior

CAT SE POATE DE COOORRRECT !
calimera70
Postat pe 2 Ianuarie 2010 21:21
Tocmai am citit povestea ta ....Sant casatorita de 17 ani cu un barbat care are o fetita,iar atunci cand ne-am unoscut Raluca-fetita- avea doar 3 anisori.Cred ca datorita faptului ca sunteti la inceput este un pic geloasa,cu toate ca nu ar avea de ce.Ati sugerez sa-i spui ca-ti iubesti copilul ca este al tau,si nicidecum ca este facut cu...ex-sotia.Poate confunda sentimentele pe care le ai ptr fetita cu cele pe care le-ai putea avea fata de fosta sotie.Fa-o cu blindete sa inteleaga ca sunt doua lucruri total diferite,ca ea va ramane iubita ta mereu si fetita ati va fi copil pima la sfarsitul vietii.Cu multa blindete si dragoste sper ca vei reusii.Ati doresc succes mult,dar nu uita :numai cu multa rabdare si blindete vei reusii.
mada_luci94
Postat pe 2 Ianuarie 2010 21:29
Revin sa-ti spun ca actualmente am si eu o fetita ccu sotul meu,are 10 ani dar lipita de sufletul meu, a fost,este si va ramane mereu,fata lui.Nu ma intreba de ce ca nu am sa stiu sa ti raspund.Exista o relatie speciala intre mine si ea.....Cand avea vreo 5 anisori s-a hotarat sa-mi zica mami si de atunci asa am ramas. Cat despre mama ei, aplecat de vreo 15 ani definitiv din peisaj....Sper ca peste cativa ani si prietena ta sa ajunga in ceelasi punc ca si mine.vA doresc numai bine si multa multa dragoste !
mada_luci94
Postat pe 2 Ianuarie 2010 21:38
Eu nu am facut niciodata diferente intre copii,dimpotriva am incercat mereu sa-i dau dreptate si sa o " avantajez" pe ea mai mult decat pe fetita mea deoarece nu am vrut sa gandeasca "daca era mama...."si nici sa creez rautati sau altceva inre surori si pina acum,Slava Domnului am reusit!
mada_luci94
Postat pe 2 Ianuarie 2010 21:44
Eu cred ca trebuie sa mai ai putina rabdare si sa incerci sa rezolvi problema explicindu-i care este dragostea fata de copil si dragostea de prietena, de iubita,de sotie .Este un moment in viata fiecaruia in care totul devine banal,apare monotonia, plictiseala sau sentimentul ca este marginalizat din cauza anumitori factori,fie ca este vb de profesie,de timpul acordat mamei sau prietenilor in cazul tau este vb de fetita ta.Daca ati avea un copil impreuna situatia ar fi mai usoara,ar putea intelwege mai usor.Parerea mea APUCATIVA DE TREABA.
garbo010041
Postat pe 2 Ianuarie 2010 21:49
Imi pare rau ca iti spun asta dar ea e o persoana f.egoista,vrea dragostea ta doar pentru ea.Mai inteleg din cele spuse de tine ca ea se joaca si se ocupa de fetita dar credema o face asta doar ca sa fie totul ok intre voi doi si sar putea sa ai probleme mai tarziu.Eu cred ca nu este singura fata de pe planeta ,iar tu nu esti asa batran ca sa nu mai reusesti sa ai o relatie cu altcineva.cred ca nu merita sa pierzi dragostea fetitei tale si sa o indepartezi de tine din cauza unei persoane care vrea sa fie doar ea iubita.Trebuie sa profiti de aceste momente din copilaria fetitei tale pe care ea nu le va uita,si nu se stie poate mai tarziu vei avea nevoie de sprijinul ei.Profita de aceste momente petrecute cu ea ,daca tot ai aceasta ocazie de a o vedea.Cred ca Dumnezeu iti va purta de grija in aceasta privinta si vei cunoaste persoana care sa stie sa te iubeasca si pe tine si pe fetita ,ceea ce e foarte important ca sa te simti si tu intradevar implinit.Iti doresc succes si gandestete bine la ce vrei sa faci!
kara71
Postat pe 2 Ianuarie 2010 22:10
Incearca sa vorbesti cu ea- sunt atatea amanunte intre voi,atatea lucruri care va definesc ca cuplu - de ce crezi ca cineva care nu va cunoaste ar putea sa va rezolve ,,asa zisa '' ta problema . Incearca sa intelegi , esti singurul care poti sa ramai in relatia asta , sau sa iesi.ALINA
can
Postat pe 2 Ianuarie 2010 22:45
imi pare rau ,dar trebuie sa-ti faci ungent ordine in viata.Am crescuut un copil singura,nevasta exsotului meu a a avut acelasi comportament..spuneai ca iubesti un inger ?..nu dragul meu,ingerii sunt buni...o discutie clara si sincera poate sa va uneasca..sau sa va vedeti fiecare de viata voastra..aruieste-i copiluli tau toata dragostea ta,cand o sa creasca nu o s-o mai pretuiasca..sti ce o sati spuna ?..cand iubeai eu nu am fost atat de impostant,asa ca...esti un strain pt mine...gandeste-te ffff bine...toaste cele bune !
adelaida59
Postat pe 2 Ianuarie 2010 23:46
Dragii mamei toti va canalizati atentia asupra prietenei si a fetitei cind sant impreuna.Dar nimeni nu te-a intrebat cum se comporta prietena ta dupa o vizita la mama ta .TOT LA FEL ESTE EPUIZATA?daca da atunci sa-ti intre bine in cap ca nu fetita o epuizeaza ci obsesia ei de a te imparti cu altcineva.eu sant mama de baieti si sa sti ca stiu cum reactioneaza soacra-mea cand e vorba de sotul meu.asa ca toate vor incerca sa traga de tine.ofera-le lor mai putina atentie si copilului mai multa.Tu esti trofeul lor al femeilor din viata ta.
mcherciu
Postat pe 3 Ianuarie 2010 00:06
moooooama ce romane.....imi face cineva si mie un rezumat???? pliiiiz!!!!!!
tutankhamon
Postat pe 3 Ianuarie 2010 00:09
fetitza cu care traieste fostul meu sot de ceva vreme( din cei 14 de cand suntem despartiti e cu el de vreo 7-8 ani)intotdeauna s-a uitat urat pe fetele noastre, cand nu o vedea tatal lor...daca vroia sa le cumpere ceva ce lor le placea, ea se opunea spunand ca nu e bun sau frumos lucrul respectiv, iar daca ele isi doreau ceva o intreba intotdeauna pe ea daca e bine sa le ia sau nu, astfel incat fetele au ajuns s-o urasca, s-o ironizeze, ca e urata si chiar daca e cu vreo 19 ani mai tanara decat mine ca eu sunt de-o mie de ori mai frumoasa, mai desteapta...le-am explicat ca ea nu e mama si de aceea e egoista si vrea totul pentru ea...nu stiu de ce nu intelegea ca s-a incurcat cu un tatic de fete...

tu vei avea de lucru ca sa-i explici, s-o convingi ca afectiunea fata de copilul tau e paterna si nu are nici o legatura cu afectiunea ta pentru iubita...mi se pare greu daca nu pleci din start cu dorinta de a fi, intr-un anumit fel, ca o a doua mama pentru copilul celui pe care-l iubesti...
sora_ilsi
Postat pe 3 Ianuarie 2010 00:11
Sunt convinsa ca prietenei tale ii este greu atunci cand te vede foarte atasat de copilul tau, dar nu are dreptate. Bine, acum conteaza si comportamentul tau vis-a-vis de ea (de iubita) in momentul in care copilul este de fata. Trebuie, mai mult ca oricand, atunci, sa o faci sa se simta importanta, prin cuvintele pe care i le adresezi, prin gesturi. Iti va fi foarte greu. Se pare ca iubita ta te vrea doar pentru ea si nu intelege un singur lucru: dragostea pe care i-o porti, nu intra in contradictie cu dragostea ta pentru propriul copil. Sunt lucruri diferite, sentimente diferite. Incearca sa ii explici acest lucru, atunci cand sunteti intr-un moment relaxat amandoi - nu intr-un moment intim. Poate mergeti intr-un bar si beti o cafea impreuna, dar nu trebuie sa-i spui intr-un moment in care este suparata sau obosita. Poate reuseste sa inteleaga. Altfel, intradevar multe femei sunt geloase si pot fi geloase si pe copii. Cred ca nici macar nu isi da seama ca este prea posesiva si intr-un anume fel egoista: nu vrea sa te imparta cu nimeni. Iti doresc mult noroc.
rodica_stefane
Postat pe 3 Ianuarie 2010 00:12
am citit cu atentie problema ta si.....sunt uimita cum nimeni nu se gandeste si la iubita ta....ci doar la fetiza ta....nu spun ca mi se pare ok sa te indepartezi de copilul tau...dar si totusi oameni buni, iubita lui are o reactie pot spune normala,de pamantean, reactie ce am avea o oricare ....daca s ar preface ca totul e ok ar fi condamnata ca se preface....so, eu o apreciez ca are puterea de a i spune lui ceea ce simte(repet , e firesc) si ca are puterea de a fi o asa dragutza cu fetiza lui...
garbo086864
Postat pe 3 Ianuarie 2010 00:26

Dragul meu, ceea ce prezinti tu aici este f complicat. Eu, acum am descoperit " povestea ta" si pentru mine este tarziu sa stau sa-ti mai scriu la ora aceasta.Dar, pentru linistea, sau nelinistea ta, depinde, pot sa-ti spun ca am 52 de ani, sunt invatator de specialitate si am lucrat 32 de ani cu copiii, inclusiv in Spitalul Budimex, deopotriva cu parintii copiilor si cred ca ti-as putea fi de folos, in masura in care vei accepta. Fiecare fiinta de pe pamant este un mic univers si ca atare trebuie explorat. Viata ta acum este pozitionata intre doua corpuri afective:al copilului tau si al iubitei tale. Tu le iubesti pe amandoua, dar in mod cu totul diferit si asa si trebuie sa fie, atat din punct de vedere afectiv,emotional, psihologic, social, etc.Este bine ca ai apelat la parerea si ajutorul celorlalti, este clar, din cele relatate ca te afli intr-o situatie dificila si delicata, dar lucrurile trebuie tratate cu multa seriozitate si profunzime, iar pe forum nu este timpul si spatiul necesare pentru asa ceva. In plus, ar fi important si folositor dpdv psihologic, pentru studiul de caz, care a fost atitudinea prietenei tale de sarbatori. Iti repet, situatia este complexa si trebuie o analiza ampla, obiectiva si as putea spune profesionista, daca accepti. Ti-as putea sugera un psiholog, dar este de durata pentru ca veti fi implicati toti trei in terapie, ar costa si multi bani, iar fosta ta sotie s-ar putea sa speculeze acest lucru in defavvoarea ta. Pentru amanunte, informatii si indrumari, in mod dezinteresat, iti ofer adresa mea: [email protected].
kmelisa
Postat pe 3 Ianuarie 2010 00:36
...nimeni nu poate �nlocui un copil...

...se poate ca prietena ta s� fie geloas� pentru c� nu a avut niciodata un copil si nu este, inc�, �mp�cat� cu ideea c� tu ai unul...mai ai rabdare cu ea

...se poate ca fetița ta s�-i aminteasc� de iubirea ce i-ai purtat mamei...asta se poate transforma mai t�rziu �n respingerea fetitei pe care s� o simt� ca pe o dovad� de tr�dare...

...poate s� o epuizeze energia fetitei si, cu timpul, s� reușeasc� s�-i fac� faț�...

...�n fața prietenei, continu� s� te porti ca de obicei cu fetița și nu -i ar�ta c� te deranjaz� faptul c� pe ea o oboseste vizita celei mici...

...nu te gr�bi s� oficializezi relația - doar timpul poate s�-ți dea raspunsul...

daria_
Postat pe 3 Ianuarie 2010 00:37
Dragul meu asa cum ti-am scris si mai sus observa comportamentul prietenei tale dupa ovizita la mama ta,atunci vei avea raspunsul daca si atunci va fi la fel de iritata si obosita ea nu este de nasul tau si nu merita sa-ti mai faci probleme,nu te poete imparti cu nimeni iar atitudinea binevoitoare fata de fetita este de fatada
mcherciu
Postat pe 3 Ianuarie 2010 01:08
am uitat sa te intreb daca ai o situatie buna materiala ,iar trebuie sa te intrebi daca atitudinea ei este buna cu fetita ,s-ar putea sa-i fie frica sa nu te piarda.gindeste-te bine ca dragostea trece prin stomac si s-ar putea s-ai fie foame de avere.
mcherciu
Postat pe 3 Ianuarie 2010 01:15
Daca te iubeste trebuie sa-ti iubeasca si copilul ,daca nu iubeste copilul, laso.O sa ai greutati daca te ve casatori.apare alt copil si nu te va lasa sa-ti vezi fetita.
garbo086452
Postat pe 3 Ianuarie 2010 01:25
BUNA.AM CITI POVESTE TA.AI SCRIS CA ESTI INDRAGOSTIT DE UN INGER....DAR CE FEL DE INGER DACA NU IUBESTE CEEA CE IUBESTI SI TU.UN INGER NU POATE FI EGOIS,NU-SI URMARESTE DOAR INTERESUL SI ESTE ALATURI DE TINE CAND AI NEVOIE.BA CHIAR MAI MULT..UNEORI INTRVINE CHIR LA DUMNEZEU PT. A AJUTA OAMENII.DECI...CE FEL DE ,,INGER,, AI LANGA TINE.PCT.NU POATE IUBI COPILUL TAU...RENUNTA.NU LASA PANTALONII SA GANDEASCA IN LOCUL TAU.VEI REGRETA MAI TARZIU.SI NU UITA..UN COPIL NU IARTA SI NU UITA SI CHIAR MAI MULT ESTE CEL MAI ASPRU JUDECATOR.CAM ATAT.
garbo089273
Postat pe 3 Ianuarie 2010 01:36
bunaaaa..citeam si eu pe aici si am reusit sa ma enervez...fata asta de 29 de anistia ca ai un copil...de ce comporta asa?ciudat comportament....eu inteleg ca e un pic de gelozie undeva...dar ar trebui sa vada ca greseste,...copilul nu e vinovat cu nimic ca exista...iar nu nu iti schimba comport fata de fetita ptr nimik in lume...iubita ta trebuia sa gaseasca unul liber si fara obligatii...e destul de mare si artrebui sa isi asume responsabilitatile...stia ca ai copil...de ce a acceptat sa fie cu tine?
luly83
Postat pe 3 Ianuarie 2010 01:38
buna seara!ma impresionat povestea ta foarte mult.Si eu am o fetita si sunt despartita de 3 ani,dupa cit de echilibrat scri sunt sigura ca vei gasi singur solutia,parerea mea este ca ea poate nu are copii si nu intelege sentimentul matern,gasesteti cuvinte incapatoare pt o detaliere,sentimentele tale pt ea si sentimentul matern,grav este ca relatia voastra poate lua sfarsit pt ce simti tu pt copilul tau,asta este cu adevarat grav,intreabate singur,daca vei ramane cu ea poti renunta la fetita?daca faci asta tu pt tine nu mai insemni nimic,atunci cum mai poti valora ceva pt iubita ta?eu pt nimeni in lumea asta nu as renunta sau as masca in vrun fel sentimentele mele pt fetita mea.Stiu bine ce simti,e o alegere al dracului de dureroasa...dar atentie mare la iubita ta,cauta in tine ultimul strop de intelepciune,vb ca sentimentele sunt foarte diferite,sp deschis si in mod frumos ca tu o iubesti mult acum dar daca esti retinut in comportament fata de fetita ta in prezenta ei in timp asta sapa adanc in inima ta si inevitabil probabil o vei ura.Tu nu uita un singur lucru,pe copilul tau nu il va inlocui nimeni niciodataaaaa
garbo012868
Postat pe 3 Ianuarie 2010 02:33
buna seara!ma impresionat povestea ta foarte mult.Si eu am o fetita si sunt despartita de 3 ani,dupa cit de echilibrat scri sunt sigura ca vei gasi singur solutia,parerea mea este ca ea poate nu are copii si nu intelege sentimentul matern,gasesteti cuvinte incapatoare pt o detaliere,sentimentele tale pt ea si sentimentul matern,grav este ca relatia voastra poate lua sfarsit pt ce simti tu pt copilul tau,asta este cu adevarat grav,intreabate singur,daca vei ramane cu ea poti renunta la fetita?daca faci asta tu pt tine nu mai insemni nimic,atunci cum mai poti valora ceva pt iubita ta?eu pt nimeni in lumea asta nu as renunta sau as masca in vrun fel sentimentele mele pt fetita mea.Stiu bine ce simti,e o alegere al dracului de dureroasa...dar atentie mare la iubita ta,cauta in tine ultimul strop de intelepciune,vb ca sentimentele sunt foarte diferite,sp deschis si in mod frumos ca tu o iubesti mult acum dar daca esti retinut in comportament fata de fetita ta in prezenta ei in timp asta sapa adanc in inima ta si inevitabil probabil o vei ura.Tu nu uita un singur lucru,pe copilul tau nu il va inlocui nimeni niciodataaaaa
garbo012868
Postat pe 3 Ianuarie 2010 02:34
Eu cred ca o solutie ar fi sa nu mai fie si ea prezenta atunci cand tu si fetita ta va intalniti...Parerea mea este ca modul in care copilarim ne afecteaza personalitatea,asa ca fetita ta nu merita sa se simta lipsita de iubirea tatalui ei doar pentru ca prietena ta e geloasa...la varsta ei nu o sa inteleaga motivul...ea isi vrea tatal...am crescut fara un parinte...nu-i lua fiicei tale tatal ca o sa i faci mult rau
garbo005390
Postat pe 3 Ianuarie 2010 02:34
hai sa iti zik si eu ceva pe langa toate parerile scrise.Eu sunt divortata am o fetita dar nu se va pune niciodata problema k fetita mea sa cada pe locul doi va fi pe primul loc iar tu trebuie sa o faci sa inteleaga pe iubita ta k dragostea si iubirea fata de copilul tau e cu totul altceva fata de dragostea si iubirea pt, ea sunt total diferite asa k nu are de ce sa-si faca probleme daka te iubeste cum zici tu adevarat asa trebuie sa-ti iubeasca si copilul in plus cred k nu locuieste cu voi impreuna si iubita ta se simte data deoparte .Bafta in continuare si sper sa ii poti deschide ochii si sa vada si ea altfel sensul cuvantului iubire pt un copil si pt un adult
garbo063917
Postat pe 3 Ianuarie 2010 08:22
E epuizata pentru ca se straduieste prea mult, pentru ca nu face totul natural, pentru ca vrea sa-ti fie pe plac tie, pentru ca dincolo de dragostea pentru tine ea nu vede un copil inocent care are nevoie si el de dragoste ci ea considera ca tu ai pierdut ceva odata cu acel copil. si mai cred ca nu te iubeste suficient daca nu vede in acel copil ceva ce e al tau si pe care-l poate iubi cu aceiasi dragoste.
Ina_georgescu
Postat pe 3 Ianuarie 2010 10:03

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Nu prea stiu:-??? 114 De la: blondina_X 28 Iulie 2010 11:39
Ce sa fac in continuare? 44 De la: roby_cado 19 Iulie 2011 17:36
un sfat ? 56 De la: romanov_ella 10 Iunie 2012 14:26
Sunt prea copila? 24 De la: AnonimSbS 9 August 2009 01:41
Fetele bune nu au noroc 37 De la: garbo253072 6 Decembrie 2011 14:24
Setari Cookie-uri