Am 5 copii si va asigur ca e cel mai bun lucru pe care l-am realizat in viata.As putea sa va povestesc mult si multe dar esenta e ca tu drag copil cu copil trebuie sa fii iubit cu totul,ca un copac cu lastarele care se nasc din el.Nu pot sa cred ca o femeie adevarata poate fi ,,incurcata '' de o mica printesa.Daca ea,iubita ta ,printr-o minune n-o sa aiba copii,ceea ce nu-i doresc,nu se gandeste ca acest bot de aur care e acum al tau si care o accepta ,sa fie si unicul ei bot de aur?Pentru iubita ta ,vreau sa spun sa caute in inima ei mare si tanara sa descopere cat de multa iubire exista si sa o daruiasca fara opreliste si micii tale printese.O asigur ca dragostea se va intoarce inzecit.Iar tu copile drag asigura-ti iubita ca fiecare persoana din viata ta are partea ei ,mare,de iubire! | ||
mamadana Postat pe 3 Ianuarie 2010 10:29 |
||
---|---|---|
LA MULTI ANI !!....iti doresc sa ai numai impliniri...si in primul rand sa incerci sa vezi realitatea cu ochii sufletului.Cand un copil desparte o iubire,inseamna ca nu exista iubire.Copilul este un inger, nu este o proprietate, nu este nici al mamei,nici al tatalui,ci este bucuria tuturor fiind creatia divinului.Daca iubita ta nu poate sa inteleaga dragostea sufletesca fata de ingerasul care ti-a fost daruit de dumnezeu, atunci, da-mi voie sa-ti spun, ea are o problema.Iubirea nu are unitate de masura.Cred ca trebuie sa vezi ce motivatie are acea fiinta sa te faca sa crezi ca te iubeste.Daca e adevarat ca te iubeste ar trebui sa simti mai mult acest lucru,taman in prezenta copilului tau.Gandeste-te ca atunci te privesc doua energii puternice...de care tu spui ca tin la tine.Simti asta? Tu spui ca nu...mai reflecteaza...si vezi unde este greseala...ti-as recomanda sa iti analizezi si conceptia ta despre ceea ce inseamna iubire si prietenie. Cu drag Silvia |
||
garbo004043 Postat pe 3 Ianuarie 2010 10:32 |
||
dragul meu daca o epuizeaza numai ca se joaca cu copilul ce va face ea cand o va epuiza multe lucrri din viata de familie cand veti fi impreuna.eu cred ca nu te iubeste suficient si sincer.vrea altceva. | ||
|
||
garbo065737 Postat pe 3 Ianuarie 2010 11:39 |
||
FOARTE FRUMOS AI VB DESPRE PRIETENA TA. SI SE VEDE CA O IUBESTI, DAR IARTA-MA , CRED CA TE-AI GRABIT CATALOGAND-O DREPT INGER.UN INGER NU ESTE GELOS NICIODATA PE UN ALT INGER SI MAI ALES NU URASTE. DECI, DIN START, DACA NU SE SIMTE BINE IN PREZENTA FETITEI TALE(INGERASUL TAU) NU CRED CA MERITA TOATA DRAGOSTEA TA. UN COPIL NU TREBUIE SA INCOMODEZE INDIFERENT AL CUI AR FI. MAI ALES CA NU STA MEREU CU VOI. DOUA ZILE PE LUNA AR PUTEA SA FACA UN COMPROMIS , MACAR PT DRAGOSTEA PE CARE ZICI CA TI-O POARTA. ASTA E PAREREA MEA. | ||
MIHAELAG1974 Postat pe 3 Ianuarie 2010 12:33 |
||
nu cred ca varsta are relevanta.. din experienta spun asta.. eu aveam 21 de ani, iar iubitul meu de atunci avea un copil de 4 ani, pe care-l lua ca si tine doar la 2 weekenduri. timp de 4 ani am fost impreuna. am fost cu copilul si in concedii..si a fost ok, chiar daca copilul avea unele rautati fata de mine, induse de catre mama lui. nu ma laud cu asta, vreau doar sa subliniez ca se poate, si nu conteaza varsta... cred ca important este sa nu fii o persoana posesiva si egoista. am o prietena in aceeasi situatie: sotul are copil din alta relatie. insa ea fiind egocentrista... are aceleasi reactii ca si iubita ta. ptr ca ea vrea sa fie ea totul ptr tine, sa nu te imparta cu nimeni. cred ca trebuie sa te gandesti bine la viitorul copilului si al tau. pot apare probleme serioase care sa-ti faca viata un calvar atat tie cat si mai ales copilului La multi ani!!! si sper sa ajungi la un rezultat satisfacator !! |
||
laponaenigel Postat pe 3 Ianuarie 2010 14:18 |
||
imi pare rau sa iti spun asta dar femeia de langa tine nu te iubeste cu adevarat. daca nu poate sa iti iubeasca fiica inseamna ca nu te iubeste nici pe tine doar copilul e o parte din tine sau nu? | ||
garbo017195 Postat pe 3 Ianuarie 2010 16:08 |
||
am 6 copii daca as face si eu ce faci tu as fi cel mai ratat om,ori ce ar fi in viata ai si necazuri si bucuri,dar sa sti un lucru TREBUIE SA LE INFRUNTI CA ALFEL CUM TI-AM ZIS NICI O FEMEIE NU STA CU TINE | ||
cobra_jimbolia Postat pe 3 Ianuarie 2010 16:15 |
||
Dragul meu, vreau in primul rand sa sper ca actuala ta prietena este cu adevarat indragostita de tine. Am trecut si eu printr-un caz similar, adica sotul meu a fost casatorit iar in urma casatoriei are o fetita, pe care am apropiat-o f. tare de mine exact ca dovada a dragostei ce o purtam sotului meu; stiam ca prin acest mod il voi acapara definitiv. Rezultatul, suntem casatoriti de 16 ani si avem o fetita superba care o adora pe sora ei si viceversa.Ca si concluzie doresc sa te rog sa ai o discutie f. deschisa cu "ingerul" tau si sa te convingi de sentimentele ei fata de tine. Cand iubesti o persoana iubesti tot ceea ce ii apartine. Vreau sa-ti spun ca la fel este relatia si a fost intre tata si fiica, o relatie de afectiune si iubire care inca mai exista intre ei si asta ma incanta. Te rog sa ma tii la curent cu evolutia relatiei. Sper ca totul sa se rezolve printr-o discutie deschisa si la subiect... Cu drag |
||
lau Postat pe 3 Ianuarie 2010 16:47 |
||
dragul meu prietena ta ar trebui sa te inteleaga si sa iti fie alaturi ....dupa parerea mea din cate sp prietena ta e geloasa pe fiica ta ...ii este frica sa nu te piarda sa nu te intorci la fosta sotie.....trebuie sa ii demonstrezi k p ea o iubesti si k nu o vei parasi .... iar cat despre fetita ta daruiestei toata dragostea din lume .... un copil e un copil iar un parinte nu isi poate ura copilul il va iubi mereu.....:* | ||
garbo053643 Postat pe 3 Ianuarie 2010 16:48 |
||
gelozia intr-o prima faza pleaca de la neincrederea in sine...copilul,in sit de fata este pus ca paravan...de aici vine si comportamentul ei fata de copil atunci cand va petreceti timpul impreuna...adora copii insa ii este clar frica de o posibila impacare cu fosta sotie. ar trebui sa stai de vb cu ea si sa ii explici ceea ce simti cu adevarat fata de ea si sa o ajuti sa inteleaga ce isi doreste cu adevarat de la tine pentru ca asa cum au zis si ei mai sus , daca nu reusesti sa aflii cine este mai tarziu s-ar putea sa iti dauneze relatia. dar tie nu ti se pare nimik ciudat in comportamentul ei? mie una mi-ar da de gandit... | ||
adina27 Postat pe 3 Ianuarie 2010 17:01 |
||
Buna! Este dureros ca in aceasta "lupta" se afla un suflet nevinovat de copil. Cred ca odata cu aparitia copilului vostru aceasta gelozie a ei o sa se amplifice si o sa duca la despartirea ta de fetita.Cunosc cazuri unde la asa ceva s-a ajuns. Magda |
||
magdaandreica Postat pe 3 Ianuarie 2010 17:55 |
||
daca tie intradevar iubita/prietena ar trebui sa accepte | ||
roxana99 Postat pe 3 Ianuarie 2010 18:22 |
||
Pentru toate acele femei (sotii, iubite) care ati reusit sa treceti peste "bagajul" barbatului (sotului, iubitului) de langa voi, care ati reusit sa va apropiati atat barbatul de langa voi cat si pe copilul lui .... JOS PALARIA.... aveti tot respectul meu, VA FELICIT. Sincer acest VA FELICIT vine din inima; nu stiu daca pana acum aceasta apreciere v-au spus-o si partenerii vostrii dar o meritati; meritati sa o auziti si de la altcineva inca o data felicitarile mele sincere. |
||
Razvan Postat pe 3 Ianuarie 2010 18:30 |
||
buna. m-a socat povestea ta,si nu o spun asa din pura intamplare ci in cunostinta de cauza. eu am crescut de la 10 ani fara tata pt ca ai mei s-au despartit,am suferit enorm pt ca mama nu ma lasa sa iau legatura cu tatal meu. se stie ca feele sunt mai apropiate de tati sau cel putin eu asa simt. am acum 31 de ani si ma topesc dupa tata. sufar si acum cand vine in vizita si trebuie sa plece si asta pt ca acum e prea tarziu.....suntem apropiati dar sunt femeie in toata firea si as da 10 ani din viata sa pot intoarce timpul inapoi si sa ma tina in brate asa cum facea cand eram mica. am si eu o fetita acum si sunt divortata de 2 ani am luptat si lupt pt ca fetita mea sa poate tine legatura cu tatal ei,am ramas in relatii bune si am facut multe compromisuri numai sa nu se indeparteze de fetita. pe mine departarea de tatal meu a avut consecinte si inca are m-am agatat de fostul meu sot fara sa ma gindesc si sa-l cunosc bine din dorinta de a avea o familie si l-am comparat intodeauna cu tatal meu fara sa-mi dau seama. NU RENUNTA LA FETITA TA INCEARCA O CALE DE MIJLOC PT CA SE POATE SA SUFERE MAI TARZIU MATURA FIIND IN RELATIA CU BARBATII.ASTA ESTE DATORIA NOASTRA DE PARINTI SA IUBIM SI SA PROTEJAM.eu nu judec reactia prietenei tale,nu-mi permit dar...........nu e normala reactia ei.sper ca ti-am fost de folos. daca te mai pot ajuta poti sa-mi scrii pe mail sau mess. [email protected] | ||
nicoleta78 Postat pe 3 Ianuarie 2010 18:50 |
||
si inca ceva. intodeauna i-am dorit sa am doi copii pt ca fetita mea sa nu fie singura la parinti asa cum am fost eu,indiferent daca mai fac eu un copil sau barbatul cu care o sa fiu are un copil din alta relatie cu cat familia este mai mare si mai unita cu natat copii au de castigat. egoismul nu-si are locul cand e vorba de un copil indiferent al cui este el. | ||
nicoleta78 Postat pe 3 Ianuarie 2010 19:13 |
||
buna din nou!stiu ca nu prea am asistat la discutie si nici nu vreau sa tai macaroana cum se spune.nu am avut rabdare sa citesc toate comentariile,insa in mare am vazut cam cum si ce gandeste fiecare.parerea mea ca femeia asta nu urmareste decat o stabilitate financiara;in cazul acesta fetita o incurca.nu ar putea sa se poarte ea urat cu copilul,dar il face pe tata sa o respinga incet-incet,pana cand intr-un final ii desparte si ea castiga teren "fara sa aiba vreo vina".problema este ca tatal,"cam are ochelari de cal"si nu vede decat ce-i comvine.cred ca ar trebui sa judece lucrurile la rece si sa se gandeasca la fetita.daca s-a despartit de mama ei asta nu inseamna ca femeia care va fi cu el nu trebuie sa il accepte pe el cu bune si rele cu copil sau fara,cu defecte sau nu....cam asta ar fi o bucatica de inger. | ||
adrianul22is Postat pe 3 Ianuarie 2010 20:04 |
||
am tot citit..mai mult de curiozitate...am 32 de ani si sunt divortata cu un copil; ca sfat din experienta mea pt Razvan e - desi o iubeste foarte mult - ar trebui sa isi puna semne de intrebare cand e vorba de "problema " ei fata de copilul lui; si eu sunt de acord cu cine a spus ca este egoista si imatura si ca e cazul sa faca diferenta intre iubirea fata de un adult si iubirea fata de un copil...sa nu renuntati niciodata la copii vostri de dragul unei femei sau a unui barbat! | ||
simrad_2004 Postat pe 3 Ianuarie 2010 20:07 |
||
parerea mea:vb cu ea si poate daca face si ea un copil aty va acepta si fata povestea mea este asemanatoare si dupa ce am nascut al trimiteam eu pe el sa si ia copilul ca vroia sa faca diferente si sa stii ca ai iubeam copilul, ce manca al meu manca si al lui si nu faceam diferente nici la imbracaminte, diferenta intre ei aste de 2 ani. si sa stii ca desi nu mai sunt de 3 ani cu tatal copiilor copii(fratii) se vad intre ei chiar daca tatal lor nu ai mai cauta pe nici unul pt ca are al 4 lea copil cu a 3 a nevasta sau las-o si cauta una cu un copil sa te inteleaga |
||
mioapa Postat pe 3 Ianuarie 2010 22:53 |
||
Neatza... Eu am un "fix" cu povestile de genul acesta... Un copil "valoreaza" mai mult decat noi, mai mult decat orice pe lumea asta, si o spun asta cu mana pe suflet pt ca am avut parte de o experienta urata acum ceva vreme.. eu am pierdut intr-un accident fetitza mea de 4 ani... nu o neglija, fi acelasi tata pe care ea il stie si de care are nevoie. Dap, copiii simt, simt mai mult decat arata sau ne dam noi seama, pt ca sunt "isteti" foc... Eu cand am divotat ingerasul meu avea 2ani jumatate si am zis "va fi ok pt ea, e mica nu va fi afectata..", dar m`am inselat amarnic...Daca prietena ta are un "atasament" fatza de fetitza ta asa cum descri, nu inteleg de ce sufera, nu inteleg de ce ar fi ea nesigura, pt ca in fond si la urma urmei este copila ta de care stia, si daca e asa cum spui u ca se poarta cu ea, ii plac si copii nu doar ca este a ta. Dar totusi comportamentul ei este nejustificat, iar acea "prapastie" intre voi nu ar trebui sa fie "DOAR" pt motivul acesta... Ar trebui o discutie intre u si ea pe aceasta tema, pe fatza, sincer. Nu cred ca ajunge doar ceea ce tu banuiesti ca o deranjeaza.. Un copil ar trebui sa fie fericire nu piedica indiferent daca este al "vostru" sau al"tau". Si dap, ar trebui sa-ti pui problema daca se va mai ivi un bebe, care va fi comportamentul ei fatza de amandoi... Nu pot sa-ti urez decat bafta, multa rabdare si putere de a lua o decizie daca e cazul, ceea ce nu-ti doresc. Dar nu uita, cpoilul tau ar trebui sa fie totul pt tine. | ||
Passion Postat pe 4 Ianuarie 2010 02:29 |
||
D-le 81455, mai traiesti? Sau "ai cazut in prapastie" in ceea ce priveste relatia cu "ingerasul" de 29 de ani, pe care il oboseste manifestarile de prietenie cu fetita ta. Ma intreb daca acest "ingeras" ar avea un copil, care sa o trezeasca toata noaptea cu plinsul lui de "necuvantator"...., cu colicile unui sugar..., cu febra de 40 de grade, cind nu sti ce sa mai dai ca sa-i scazi febra, ar fi odihnita?????? Draga domnule, trezeste-te pt ca ai mai fost odata insurat si daca(asa cum spune Cobra) nu sti cum sa treci peste greutatile vietii, atunci nici un inger nu te va putea face FERICIT. Si un ultim sfat: Nu-ti indeparta fetita, care e singe din singele tau,asa cum spui chiar tu: "incerc sa evit manifestarile afective fata de micutza desi mi se pare gresit... dar vreau sa fac ceva astfel incat..." Sa sti ca fetita ta va simti "raceala" si...s-ar putea sa te ocoleasca ...mai tirziu. PS Asteptam vesti de la tine, pt ca altfel ce rost mai are sa discutam???? |
||
gavril Postat pe 4 Ianuarie 2010 09:11 |
||
omu' se gandeste.....si se gandeste.... | ||
eladaela Postat pe 4 Ianuarie 2010 09:15 |
||
Fratele meu, un asemenea comportament este de neconceput! cea langa stai are probleme, sa stii asta! Orice femeie normala ar trebui sa fie absolut incantata si din perspectiva faptului ca la randul sau poate deveni mama, iar comportamentul tau ar trebui sa-i dea siguranta si fericirea viitorului moment, va stii cu siguranta, ca avand un alt copil cu ea de data asta, manifestarea ta este previzibila! Asa ca sa stii de la mine, nu este inger, se preface foarte bine! Daca vei continua asa, veia avea probleme si vei stirbi dragostea copilului, vei mutila sufletul nevinovatiei! Frate draga, scapa de ea cat mai repere, copilul tau este mult mai important!!!!!!!!!!! | ||
bucuresti Postat pe 4 Ianuarie 2010 09:35 |
||
Buna "455", dupa cum tenumesc ceilalti colegi antrenati la discutie. Ceea ce era mai important s-a spus...toti au puscat de cat punctul pe "i". Intr-adevar...e greu sa-ti dai seama de ce este iubita ta epuizata,avand in vedere ca o invata diferite lucruri pe fetita ta. Ai incercat sa o intrebi direct care e problema, sau ti-e teama ca se va isca o cearta? Ma mai gandesc la o varianta... ce nu s-a punctat deloc in celelalte comentarii. Tu ii stii trecutul ei??? Poate nu a avut o copilarie fericita, sau poate ca a ramas candva insarcinata si...ori a pierdut sarcina, ori a fost nevoita sa faca avort. Sau poate nu poate face copii...Eu cred k ar trebui sa stai de vorba cu ea mai amanuntit si deschis despre comportamentul ei. Ceva are ea, ca nu cred eu ca la 29 de ani poate fi chiar atat de imatura. Daca nu o accepta...nu o accepta deloc si punct. Dar eu cred ca este ceva in sufletul ei care o tulbura, lucru pe care tu nu il cunosti. Incearca sa afli ce e cu ea, pentru ca ceva sigur e. E totusi femeie si nu cred ca poate avea chiar asa stari schimbatoare de la faptul ca ii face placere sa se joace cu micuta, sa o invete cate si mai cate, iar apoi, cand o rasfeti tu sa se supere. Ceva este in sufletul ei, si ti-am spus> ori tanjeste dupa o copilarie cum nu a avut si i-ar fi placut sa se comporte si parintii ei cum te comporti tu cu fetita ta, ori in trecutul ei s-a intamplat ceva legat de vreun copil si de asta devine mai melancolica. Sper sa te gandesti si la varianta mea si sa se rezolve situatia, ca e pacat. Baftaaaaaa!!!!!!!Sa ne anunti cand totul vafi OK, si sper sa fie cat mai repede. |
||
gmicky20 Postat pe 4 Ianuarie 2010 10:29 |
||
Eu zic sa-i faci si ei un baiat;) | ||
Angellove Postat pe 4 Ianuarie 2010 10:35 |
||
exista o vorba: daca vrei sa "ajungi" la ursoica, trebuie sa ii iubesti puii... asa trebuie sa fie si in cazul tau! cred ca ai nevoie de o femeie matura care sa iti inteleaga situatia si sa accepte realitatea! | ||
RxGB Postat pe 4 Ianuarie 2010 10:43 |
||
Buna "455", dupa cum tenumesc ceilalti colegi antrenati la discutie. Ceea ce era mai important s-a spus...toti au puscat de cat punctul pe "i". Intr-adevar...e greu sa-ti dai seama de ce este iubita ta epuizata,avand in vedere ca o invata diferite lucruri pe fetita ta. Ai incercat sa o intrebi direct care e problema, sau ti-e teama ca se va isca o cearta? Ma mai gandesc la o varianta... ce nu s-a punctat deloc in celelalte comentarii. Tu ii stii trecutul ei??? Poate nu a avut o copilarie fericita, sau poate ca a ramas candva insarcinata si...ori a pierdut sarcina, ori a fost nevoita sa faca avort. Sau poate nu poate face copii...Eu cred k ar trebui sa stai de vorba cu ea mai amanuntit si deschis despre comportamentul ei. Ceva are ea, ca nu cred eu ca la 29 de ani poate fi chiar atat de imatura. Daca nu o accepta...nu o accepta deloc si punct. Dar eu cred ca este ceva in sufletul ei care o tulbura, lucru pe care tu nu il cunosti. Incearca sa afli ce e cu ea, pentru ca ceva sigur e. E totusi femeie si nu cred ca poate avea chiar asa stari schimbatoare de la faptul ca ii face placere sa se joace cu micuta, sa o invete cate si mai cate, iar apoi, cand o rasfeti tu sa se supere. Ceva este in sufletul ei, si ti-am spus> ori tanjeste dupa o copilarie cum nu a avut si i-ar fi placut sa se comporte si parintii ei cum te comporti tu cu fetita ta, ori in trecutul ei s-a intamplat ceva legat de vreun copil si de asta devine mai melancolica. Sper sa te gandesti si la varianta mea si sa se rezolve situatia, ca e pacat. Baftaaaaaa!!!!!!!Sa ne anunti cand totul vafi OK, si sper sa fie cat mai repede. |
||
gmicky20 Postat pe 4 Ianuarie 2010 10:44 |
||
Daca exista astfel de maniferstari din partea prietenei tale, inseamna ca ea nu te iubeste suficient. Este probabil o persoana posesiva, care nu vrea sa te imparta cu nimeni. Uita insa un lucru foarte important. Copilul, intr-o familie destramata, sufera poate mai mult decat partintii care se despart, care reusesc sa uite de divort, implicandu-se intr-o noua relatie. Copilul asteapta de la parintii naturali, chiar mai multa afectiune atunci cand, cum este cazul tau, te vede mai rar. Acum depinde si de tine, ce iti doresti cel mai mult: sa-ti refaci viata, sau sa te dedici in continuare, relatiei tale cu copilul. Bine ar fi daca ai reusi sa-ti refaci viata, gasindu-ti o partenera inteligenta, care nu-ti interzice sa te bucuri cand te intalnesti cu copilul tau. Ar trebui sa constate ca sunt iubiri diferite, cea pentru partenera de viata si cea fata de copilul natural. |
||
elena_statica Postat pe 4 Ianuarie 2010 11:35 |
||
De la: garbo081455, la data 2009-12-08 10:54:10:) bine zambilutza, am inteles... Du-o la doctor pe prietena ta! Fara gluma! La un psiholog (daca nu chiar la un psihiatru). Comportamentul ei nu este normal absolut deloc! Si iti va afecta pe viitor relatia cu fiica ta! Asta daca vrei sa pastrezi aceasta relatie. Observ ca vrei sa faci copii cu prietena ta! Mi se pare normal sa faci copii cu cineva care-ti accepta relatia cu fiica ta! Cum spui tu ca are un comportament exemplar fata de fiica ta daca apoi o da in crize de isterie?! Te auzi ce spui? Mai vorbim peste ceva vreme cand o sa-i faca fetitei tale viata infernala. o sa se comporte de asa maniera ca fetita ta nici nu va mai dori sa calce pe la tine, copiii simt asta, crede-ma! Dar tu faci cum vrei ca esti destul de mare si vorba aceea capul face ..capul trage... |
||
adeline Postat pe 4 Ianuarie 2010 12:22 |
||
Garbo081455, prietena ta stie ca primesti astfel de sfaturi? Si anume s-o dai la o parte ca pe o zdreantza din cauza copilului? Poate ca stie... si asta e o problema. Poate-i dai tu motive sa aiba retineri in legatura cu fii-ta... Poate se gandeste ca oricand te poti intoarce la fosta sotie. Nu ne spui nimic de motivul divortului tau... Sau poate crede ca daca ati avea voi doi un copil, nu ai fi tot atat de iubitor... De ce nu ti-ai cautat mai bine o femeie cu un copil, poate erati pe aceeasi lungime de unda la capitolul asta. La urma urmei, prietena ta este o femeie fara obligatii si are tot dreptul la toata atentia iubitului/ sotului ei! La urma urmei o persoana fara obligatii, fie barbat sau femeie, ar trebui sa-si caute pe cineva la fel pt a-si face o viatza impreuna... | ||
Darksukkubus69 Postat pe 4 Ianuarie 2010 12:43 |
||
no, bine ca ne-ai zis tu, ca muream prosti, nu alta! | ||
zambila Postat pe 4 Ianuarie 2010 12:45 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Svetlana | 66 | De la: tutankhamon 20 Decembrie 2009 21:57 |
divort dupa 22 de ani de casnicie | 19 | De la: chrystal_10 21 Ianuarie 2010 00:04 |
INFIDELITATE | 18 | De la: ramoclau 5 Februarie 2010 10:44 |
|
||
cedez sala nunta | 1 | De la: ralu_ad 26 Aprilie 2012 11:21 |
Mai pot avea incredere in el??? | 146 | De la: garbo084961 25 Februarie 2011 02:04 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară