cred ca problema voastra are o rezolvare simpla si anume un copil al vostru si comunicare intre voi.primul lucru ce trebe lamurit este ca ai destula dragoste de impartit si pt copilul tau,,si pt cei care vor veni si pt ea pt prietena ta...succes | ||
garbo036879 Postat pe 4 Ianuarie 2010 12:56 |
||
---|---|---|
Am citit povestea ta,vad ca e postata mai demult,insa poate voi reusi sa te ajut cumva in sensul ca si eu am fost candva ca fetita ta.Mama mea a divortat,apoi a intalnit marea iubire, iubirea perfecta, un om extraordinar care a spus ca daca o iubeste pe ea ii va iubi si copilul ei, adica pe mine.In timp si-au facut si copilul lor, tot o fata, insa diferente intre noi doua nu au fost niciodata. Ma bucur ca constientizezi ca fetita ta sufera de ruptura dintre parintii ei, dar nu lasa ca nimic pe lume sa intervina intre tine si copilul tau.Daca iubita ta tine la tine asa cum crezi tu , de ce nu poate sa-ti iubeasca la fel si copilul care este o parte din tine?Sau poate nu te iubeste destul?Nu poti fi gelos pe un copil...Eu stiu ca iubirea e oarba, dar deschide tu ochii un pic mai mult...Gandesti ca mai tarziu cand veti avea alti copii, cum va trata aceasta fetita?Ce va simti fetita?Iti spun eu _o mare tradare si nu te va ierta niciodata asa cum nu l-am iertat eu pe tatal meu natural nici astazi cand vad lucrurile altfel si am si eu copil, niciodata nu il voi ierta,pentru ca a procedat asa cum sper ca nu vei proceda tu acum.Ii vad regretele in ochi,tristetea, dar copilul nu cere el sa se nasca, noi parintii hotaram asta si nu trebuie sa platesca el pentru mofturile noastre.Inca ceva - daca fata ti-ar fi fost incredintata tie,ce ai fi facut? te debarasai cumva de ea pt.ca iubita ta este geloasa? |
||
garbours Postat pe 4 Ianuarie 2010 13:10 |
||
Domnule draga, eu am trecut prin asa ceva in viata.Am un copil din prima casatorie,am trecut printr-un divort "urat", nu a vrut sa recunoasca ca nu e copilul lui,pana la urma a renuntat la aceasta idee atunci cand am fost de acord sa facem analize de paternitate dar pe care sa le suporte el. Am avut parte de o viata mai usoara pana cand a implinit baiatul 6 ani,atunci a murit si singurul meu sprijin ,mama mea.De atunci au inceput greutatile. Mi-au fost recomandati de vecine diverse persoane din care unele nu suportau copii,altul il considera un bibelou, nu am data atentie nimanui,Nu m-am combinat cu nimeni timp de 8 ani de la divort. Si am ajutat o fata ce statea cu chirie la mine,sa se casatoreasca(era saraca iar parintii nu-l voiau pe baiat,dar era deja insarcinata in 5 luni) La petrecerea aceea a venit si un barbat care a inceput sa se joace cu copilul meu,dar mai ales l-a acceptat copilul pe barbat.Asa a inceput relatia care dupa 2 ani a devenit casnicie si in ziua de azi avem 24 de ani de casnicie,copilul a crescut,iar din aceasta casnicie a rezultat inca un copil. Amandoi sunt mari,primul este casatorit la randul lui si vreau sa-ti spun ca din "sarut mana" nu il scoate pe tatal lui vitreg,dar care l-a crescut si l-a intretinut in facultate si care i-a fost TATA in biserica la nunta. Pe cel biologic nu l-a interesat niciodata nimic. Ti-am spus aceasta poveste adevarata din care poti sa tragi o singura concluzie: FEMEI SUNT DESTULE PE PAMANTUL ACESTA,DAR MAMA DOAR CEA CARE IUBESTE COPII POATE FI. Tu poti sa faci ce doresti,dar atata timp cat nu sunte-ti casatoriti si o doare prezenta fiicei tale, cred ca nu este bine sa faci pasul.Asculta sfatul unei femei de 50 de ani.Cu bine. |
||
|
||
manu_argentina2000 Postat pe 4 Ianuarie 2010 14:39 |
||
De la: mada_luci94, la data 2010-01-02 21:44:19 Eu nu am facut niciodata diferente intre copii,dimpotriva am incercat mereu sa-i dau dreptate si sa o " avantajez" pe ea mai mult decat pe fetita mea .................................si nici sa creez rautati sau altceva inre surori si pina acum,Slava Domnului am reusit! mama ei de logica! |
||
bluelight Postat pe 4 Ianuarie 2010 14:55 |
||
De la: bluelight, la data 2010-01-04 14:55:13De la: mada_luci94, la data 2010-01-02 21:44:19 Eu nu am facut niciodata diferente intre copii,dimpotriva am incercat mereu sa-i dau dreptate si sa o " avantajez" pe ea mai mult decat pe fetita mea .................................si nici sa creez rautati sau altceva inre surori si pina acum,Slava Domnului am reusit! Aici nu mai este vorba de logica.... Simplu copilul iti accepta partenerul si partenerul iti accepta copilul..... In rest DESERTACIUNE |
||
anca_53 Postat pe 4 Ianuarie 2010 15:08 |
||
LA MULTI ANI ! Ref.la povestea vietii tale: Sa nu uiti niciodata ca fiecare om se naste cu un anume temperament si ca acest temperament si-l manifesta omul inca de la momentul nasterii lui. Singura deosebire intre noul nascut si omul matur, este aceea ca primul nu vorbeste si nu-si poate exprima prin cuvinte ceea ce simte, dar din manifestarile lui iti poti da seama cu prisosinta despre ceea ce nu-i convine in anumite imprejurari ori cand nu-i place o anumita persoana. Aceasta tine de compatibilitatea micutului cu persoana care se apropie de el. Faptul ca te-ai despartit de nevasta ta inseamna, de asemenea, ca o astfel de compatibilitate intre tine si ea nu a fost deplina, adica, in anumite planuri, voi doi ati fost incompatibili. A iubi un om, fie el copil sau prieten ori o femeie, cu orice pret...nu-ti recomand. Copilului ii puteai arata dragostea adevarata numai daca ramaneai langa mama lui si el ar fi putut sa se dezvolte intr-o atmosfera de pace, intelegere si liniste familiala. In speta, copilul poate deveni chiar mai periculos decat mama lui care va incerca,sub orice forma, sa se razbune pentru toate ce i le-ai facut in decursul timpului, iar in cele mai multe cazuri folosindu-se chiar de copil. Este adevarat ca n-o sa te judece niciodata acest copil, dar nici nu te va ierta niciodata, atata vreme cat el traieste langa mama lui si va fi educat de catre aceasta, asa cum considera ea de cuviinta. Nu te bucura ca te pupaceste. Acum copilul este sub influenta proaspetelor evenimente ce s-au produs in familie si anume divortul. Copilului inca nu-i este clar ce inseamna un divort al parintilor. El stie actualmente ca are o mama si un tata si, eventual, ca tata este plecat, dar ca va veni la sfarsit de saptamana. Mama, insa, va trebui intr-un viitor mai apropiat sau mai indepartat sa-i si explice copilului ce se intampla cu tatal lui. De ce tatal lui vine sa-l vada numai la sfarsit de saptamana si de ce nu sta cu el permanent, asa cum stau toti tatii cu copiii lor. Acesta va fi momentul cand copilul nu va mai aprecia ca fiind iubire pupaturile tatalui ci, dimpotriva, o falsa iubire in care el n-ar fi trebuit sa creada niciodata. Acesta va fi momentul declicului, moment de la care va intra in functiune temperamentul adevarat al copilului care, fie te va uri pe tine si pe prietena ta de moarte, fie se va apropria mai mult de voi daca mama lui nu-l intelege si nu a reusit sa se aproapie suficient de sufletul lui. De aceea iti recomand sa cercetezi din punct de vedere psihologic ambele persoane despre care tu spui ca le iubesti, respectiv pe prietena ta si pe copilul tau si, totodata, te rog sa ai in vedere ca inceputul iubirii se manifesta la fel intre doi indragostiti si ca o astfel de iubire de inceput ai mai traita-o anterior si cu fosta ta sotie care,actualmente, nu mai este la fel de buna si de iubitoare, cum de altfel nici tu nu mai esti la fel. Te rog sa ai in vedere ca toti oamenii se schimba in decursul timpului, fie ei copii sau maturi. De aceea iti recomand, fie sa gandesti si sa analizezi mai profund psihologia persoanjelor cu care intri in contact, dar asta este mai obositor deoarece implica permanenta studiului, fie sa lasi totul pe seama hazardului. Eu iti doresc sa ai un destin fericit ! |
||
garbo072629 Postat pe 4 Ianuarie 2010 15:40 |
||
il stie cineva pe 455? poate mai da si el un semn daca tot vede ca lumea se zbate pentru el aici. Chir 455 ...ai curaj si putere sa dai un raspuns celor care au incercat sa iti faca viata mai usoara? Pentru asta sintem aici sa stii !nu am mai postat nimic pentru ca eram curioasa sa vad daca poti intra in discutie, doar tu ai stirnit-o ,nu? Asteptarile tale nu se apropie de ceea ce ai citit pina cum? Stiu ca sufletul tau e macinat de faptul ca marea majoritate iti spune acelasi lucru, poate si tu ai deja o decizie in minte numai ca nu ai curajul sa pui in practica. Ai incredere in tine, Dumnezeu iti va ghida pasii ca sa poti ajunge acolo unde trebuie fara sa iti para rau. Si nu uita ...vorba filmului :" daca ceri rabdare nu vei primi rabdare ci oportunitatea de a invata sa ai rabdare" Eu asta am invatat acum o zi de la un prieten, stie el care e |
||
oanta Postat pe 4 Ianuarie 2010 15:48 |
||
de 3 saptamani acest user nu a mai dat pe aici. am mai spus si repet. aceasta e politica garbo. se fac niste conturi de useri, se posteaza niste subiecte aiuristice si gata. adminii sau ce or mai fi astia cu idei din astea destepte, isi incaseaza leafa |
||
si_totusi Postat pe 4 Ianuarie 2010 15:53 |
||
totusico....trebe sa mananca si gura lor si noi ce sa facem,sa ne plictisim?? |
||
eladaela Postat pe 4 Ianuarie 2010 15:59 |
||
] cv nu este ok...ori prietena ta este prea egoista si vrea s alasi totul in urma....:| trb sa inteleaga ca ai un trecut... | ||
HeRoInA Postat pe 4 Ianuarie 2010 16:07 |
||
apoi hai sa ne dam cu parerea si in alta parte ca ma simt precum la "fata lui tata" ori alta chestie din asta ca emisiuni nu se pot numi . Auzi totusico .. da cit se cistiga ? numa ce mi-au trecut niste povesti prin cap de fac praf audienta la alte posturi :)) |
||
oanta Postat pe 4 Ianuarie 2010 16:15 |
||
oano, deschide un subiect sa vezi cum prinde la public. promo | ||
bluelight Postat pe 4 Ianuarie 2010 16:19 |
||
nooo ,eu vreau show ! cu public cu aplauze cu urale....sa stiu o treaba . ori ori ! | ||
oanta Postat pe 4 Ianuarie 2010 16:22 |
||
oanto, tu da-i drumu' la topic... de restu' avem noi grija da' pui si o bara in mijloc? asa... pentru evolutiile ulterioare ale userilor |
||
ready_vivus Postat pe 4 Ianuarie 2010 16:27 |
||
absolut! fara bara nu e show adevarat ... doamneeee noroc ca nu intra fii'mea sa vada ce prostii scrie mama ei aici |
||
oanta Postat pe 4 Ianuarie 2010 16:29 |
||
lasa bre oanto, ca nu crez ca ar rade ca esti matale inapoiata la prostii eventual ti-ar oferi niste lectii doar esti "mami", nu? |
||
ready_vivus Postat pe 4 Ianuarie 2010 16:31 |
||
cred ca ZAMBILA ARE MARE DREPTATE in tot ce spune despre aceasta situatie. | ||
garbo090981 Postat pe 4 Ianuarie 2010 16:40 |
||
De la: Darksukkubus69, la data 2010-01-04 12:43:59Garbo081455, prietena ta stie ca primesti astfel de sfaturi? Si anume s-o dai la o parte ca pe o zdreantza din cauza copilului? Poate ca stie... si asta e o problema. Poate-i dai tu motive sa aiba retineri in legatura cu fii-ta... Poate se gandeste ca oricand te poti intoarce la fosta sotie. Nu ne spui nimic de motivul divortului tau... Sau poate crede ca daca ati avea voi doi un copil, nu ai fi tot atat de iubitor... De ce nu ti-ai cautat mai bine o femeie cu un copil, poate erati pe aceeasi lungime de unda la capitolul asta. La urma urmei, prietena ta este o femeie fara obligatii si are tot dreptul la toata atentia iubitului/ sotului ei! La urma urmei o persoana fara obligatii, fie barbat sau femeie, ar trebui sa-si caute pe cineva la fel pt a-si face o viatza impreuna... Ma leshi? Tu ce monstru de om esti? Prietena egoista STIA ca esista un copil. Daca se isterizeaza din cauza asta, merita sa ramana stearpa pe viata. |
||
judgingamy Postat pe 4 Ianuarie 2010 16:54 |
||
vai, cata patima! inca putin si se lasa cu blesteme... |
||
garbo_C Postat pe 4 Ianuarie 2010 16:56 |
||
neeeee.....doar urari....de bine | ||
eladaela Postat pe 4 Ianuarie 2010 17:09 |
||
cred ca totul se reduce la cat de mult tine la tine ....asta-i tot intrebarea mea este nu cumva tu esti atat de indragostit de ea ca nu mai poti vedea dincolo de aceasta dragoste, iar dincolo de aceasta dragoste generoasa a ta sa fie vorba de o cu totul alta persoana... e putn ciudat comportamentul ei....asta-i tot ce ar trebui sa faci tu.... cred ca trebuie sa vezi cat de generoasa este ea cu sentimentele fata de tine. o zi buna LG |
||
liviagh_0379 Postat pe 4 Ianuarie 2010 17:11 |
||
Ma tem ca in fetita ta iubita vede femeia cu care ai convietuit.Si este iremediabil.Cat timp veti fi impreuna situatia nu se va schimba. Comportamentul fara repros - de convenienta -se datoreaza faptului ca te iubeste si nu vrea sa-ti atraga acuze.Iarta-ma, dar nu vei rezolva problema in sensul in care doresti.Ce cred eu:sa renunti la copil este exclus!;daca renunti la iubita, in timp, fetita se va instraina datorita convietuirii cu mama ei, care probabil ca nu va rata nici o ocazie de a te critica. Mai poti spera intr-o fericita intamplare de a gasi o femeie cu suflet mare, lipsita de prejudecati - deci o cu totul alta poveste! | ||
ascunsa Postat pe 4 Ianuarie 2010 19:54 |
||
De la: Darksukkubus69, la data 2010-01-04 12:43:59Garbo081455, prietena ta stie ca primesti astfel de sfaturi? Si anume s-o dai la o parte ca pe o zdreantza din cauza copilului? Poate ca stie... si asta e o problema. Poate-i dai tu motive sa aiba retineri in legatura cu fii-ta... Poate se gandeste ca oricand te poti intoarce la fosta sotie. Nu ne spui nimic de motivul divortului tau... Sau poate crede ca daca ati avea voi doi un copil, nu ai fi tot atat de iubitor... De ce nu ti-ai cautat mai bine o femeie cu un copil, poate erati pe aceeasi lungime de unda la capitolul asta. La urma urmei, prietena ta este o femeie fara obligatii si are tot dreptul la toata atentia iubitului/ sotului ei! La urma urmei o persoana fara obligatii, fie barbat sau femeie, ar trebui sa-si caute pe cineva la fel pt a-si face o viatza impreuna... din putzul gandirii fetelor, se pare ca intrarea libera in forum dauneaza grav sanatatii, ba, mai mult, naste monstrii |
||
calimera70 Postat pe 4 Ianuarie 2010 22:07 |
||
ma doare capul...imi zice si mie cineva ideea principala???? | ||
tutankhamon Postat pe 4 Ianuarie 2010 22:10 |
||
din pacate nu putem sa instituim un spatiu schengen aici asa ca luptam si noi si da-i... si lupta!... ca la pas'opt! |
||
ready_vivus Postat pe 4 Ianuarie 2010 22:12 |
||
baaaai...lupt si io...dar sa-mi zica si mie cineva pentru ce..... | ||
tutankhamon Postat pe 4 Ianuarie 2010 22:13 |
||
io atat am intelesz...ca se lupta la BARA |
||
LILO Postat pe 4 Ianuarie 2010 22:15 |
||
Tuth, luptam pentru o pauza, ca pe aici au ramas numai userii, initiatorul a fugit cu menajera | ||
ready_vivus Postat pe 4 Ianuarie 2010 22:19 |
||
buna..aceeasi problema am avut-o si eu...sunt divortata si am doi copii..care sunt majori si nu locuiesc cu mine...iubitului meu i-a fost tare greu sa inteleaga multe lucruri...trebuie sa o faci sa inteleaga ca dragostea ptr copilul tau este una..si ptr ea este alta dar pe amandoua le iubesti la fel de mult...si poate intr-o zii vei intelege..si daca va iubiti asa de tare de ce nu faci un copil cu ea..poate asta i-ar da mai multa incredere in tine si in dragostea ta...o zii minunata...si nu uita copilul tau este cel mai important...sa nu sufere niciodata.... | ||
gabicuchi Postat pe 4 Ianuarie 2010 22:20 |
||
a fugit cu "aleha"sau cu "irina" menajera? | ||
yanyacharberet Postat pe 4 Ianuarie 2010 22:22 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cum credeti ca ar fi mai bine: sa-i spuna sau sa nu-i spuna? | 158 | De la: sunsset 20 Iunie 2011 08:55 |
Barbatul care nu iese din casa | 261 | De la: esme 20 Iunie 2011 22:08 |
help help help! | 25 | De la: Ioana007 25 Septembrie 2009 18:51 |
|
||
am mintit... | 86 | De la: iustina21 13 Iulie 2013 17:13 |
iubire neimpartasita sau casnicie bazata doar pe prietenie ? | 17 | De la: garbo031989 6 August 2011 23:43 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară