Povestea mea...

cu ambele amandoua....
tutankhamon
Postat pe 4 Ianuarie 2010 22:25
yanya:
DA
ready_vivus
Postat pe 4 Ianuarie 2010 22:26
Poi cam asta e problema, poate ea vrea toata atentia ta in defavoarea fetitei si cum au spus si fete de mai sus: pare cam imatura.
Si inca ceva, ai grija sa nu cumva sa fie doar un pretext, stiu eu, fete la varsta asta vor mai tot timpul schimbare.
Eu sper sa nu fii dezamagit. Incearca sa vorbesti cu ea, sa ii explici situatia... In inimaunui om exista mai multe locuri si iubirea e pentru oricine.
Ai tot respectul meu pentru faptul ca iti tii fata aproape si in nici un caz nu incerca sa schimbi relatia cu ea.
Anko_Shiroyama
Postat pe 4 Ianuarie 2010 22:53
acum iti vb o mamica cu un copil,pe care tatal ei ,a parasi-to exct acum 1 an in decembrie 31 seara de revelion,isi facuse planul cu cealalta,,,ma bucur ca tu vrei ca fetita ta sa se inteleaga si cu tine si cu prietena actuala a ta dar sa stii ca eu inca nu pot accepta ca cealalta sa fie in preajma copilului meu,poate ranile nu s-au vindecat nici pt mine si nici pt fetita mea,,,,tatal ei vine si o vede o data la o luna si doar 30-40 minute.tind sa cred ca cealalta nu-i accepta fetita adica pe fiica noastra sau poate nici nu stie de existenta ei ,,inca nu stiu,,acum astept 17 feb 2010 cand merg la tribunal pentru cusodia fetitei ,,sper sa iasa bine,,,si apropo fetita mea are stari de nervozitate uneori de negatie de impotrivire ,,este greu pt un copil sa priceapa acest lucru,incearca sa stai cu fetita ta mai mult timp dar sa fii singur nu cue prietena ta,,,copilul are nevoie de perioade de acomodare,,,,
garbo036144
Postat pe 5 Ianuarie 2010 00:34
nu inteleg.. esti supi ca te-a parasit tatal tau de revelion?
anakin
Postat pe 5 Ianuarie 2010 00:37
pt ready_vivus : e cam mica sa imi dea lectii ...
curiozitatea mea e de ce se mai chinuie lumea sa dea raspunsuri daca tot nu intereseaza pe nimeni?
oanta
Postat pe 5 Ianuarie 2010 10:01
trist ca toata lumea se straduieste sa dea o mana de ajutor unui om aflat in impas, iar el ce face?de ce nu da nici un semn de viata?cred ca a inteles ca mesajul tuturor este ca copilul sa fie pe primul loc si ca iubirea lui nu este asa perfecta precum o percepe el.Asa e,va rog sa ma contraziceti daca nu am dreptate
garbours
Postat pe 5 Ianuarie 2010 10:53
cu riscul de a fi prea dura tb sa-ti raspund pt ca nu ma pot abtine citind ceea ce scrii.Vorbesc dpdv al unei mame:are o atitudine de comportament inferioara copilului tau.Scuze dar IQ ei lasa de dorit !Parerea mea retrage din aceasta relatie cat mai poti!E inuman sa fi geloasa pe un copil! Scuze pt atitudinea mea dar eu as fi ca o leoaica sa-mi apar puiul Sunt de acord ca tb sa-ti refaci viata dar mare grija cu cine
cristinasires
Postat pe 5 Ianuarie 2010 10:59
de ce nu da nici un semn de viata ? pentru c nu exista acest personaj . asa cum bine zicea cineva , din cind in cind se mai posteaza cite un subiect si lumea il patrunde astfel incit si garbo sa supravietuiasca . exact ca la televizor. doar nu credeti ca emisiunile gen fata lui tata si alte povesti de infidelitate sint reale.
mai gasim si alte povesti interesante pe aici in care sa ne regasim si sa comentam astfel incit sa manince si garbo o piine si sa ne mai descarcam si noi nervii .
oanta
Postat pe 5 Ianuarie 2010 11:50
ioi, nenea asta a intrat ultima data pe garbo acu' 3 saptamani...
Anouk
Postat pe 5 Ianuarie 2010 11:55
eu cred ca prietena ta este un pic geloasa fe fetita ta din cauza ca nu este a ei in primul rand si eu cred ca zice in sufletul ei : cand privesti fata ca te gandesti poate la mamica ei sau ca poate fata te va desparti de ea si te vei impaca cu mamica fetei , dupa mine ar trebiu sa stai de vb cu ea si sai explici ca fetita ta nu este un obstacol in fericirea voastra si ca capitolul trecut > a iesit definitiv din viata ta.
norisor
Postat pe 5 Ianuarie 2010 16:11
fratilor nu va mai mancati nervii cu asta...e dus de mult...si subiectul lui rasuflat..cred ca rade de noi de nu mai poate...lasati-l balta

UN OM REALIST
garbo037104
Postat pe 5 Ianuarie 2010 21:28
Imi pare rau sa-ti spun, dar aceasta femeie nu te iubeste cu adevarat.Cineva caruia ii pare rau ca te bucuri de dragostea fetitei tale. este un om fals.Mai tarziu vei vedea.
Am trecut de 40 de ani am 2 fete, sotul meu a murit, dar niciodata nu am permis cuiva sa se bage intre mine si fete, pt.mine exista o regula matematica foarte corecta

COPII SUNT CONSTANTA NOASTRA(constanta e una singura) si exista mai multe VARIABILE (ele se pot schimba)

Cand iubesti pe cineva, ii respecti macar copii, daca nu-i poti iubi.
Ai grija!!!!!!!!!!!!
mosu_mihaela
Postat pe 5 Ianuarie 2010 22:08
hellooou...gara...pe nenea asta il doare la bashcheti de toapicu' de-l deschise...n-a intrat de 3 saptamani
Anouk
Postat pe 5 Ianuarie 2010 22:10
si le zici bine
garbo001796
Postat pe 6 Ianuarie 2010 10:12
De la: garbo081455, la data 2009-12-08 10:24:51
2. in ceea ce priveste comportamentul fata de viitori nostri copii, am discutat si asta si nu ar avea nimic impotriva daca fata de ai nostri m-as comporta asa cum ma comport fata de copilul meu. pur si simplu faptul ca copilul meunu este al ei este singurul motiv pentru care are atitudinea asta... eu o inteleg... pe de alta parte insa nu stiu cum sa fac sa ma impart astfel incat sa nu aiba nimeni de suferit...

Dar cum te comporti?
Cand a intrat in hora, a stiut ce si cum.
Cum a spus si cineva mai sus, ea azi e, maine nu e...fetita simte sa stii! Prietena ti-o alegi tu dar fetita ti-a dat-o Dzeu!
garbo001796
Postat pe 6 Ianuarie 2010 10:23
nu te supara,dar este complet imatura sau foarte egoista. nu poti fi geloasa pe un copil,e absurd!asta inseamna ca joaca teatru atunci cand se joaca cu ea si chipurile se implica. ma asteptam la mai mult din partea ei avand in vedere varsta pe care o are si nu face greseala de a te indeparta de copilul tau,vei regreta amarnic,dragostea parintilor pt copii e cea mai pura si mai frumoasa dragoste,restul in viata e trecator. trebuie sa o faci sa inteleaga ca un copil nu este un rival. si cu cat ii aratati mai multa afectiune,cu atat acea fetita va va iubi mai mult,pe amandoi. eu eram f tanara cand m-am casatorit cu un barbat care avea un copil. ne vizita tot asa,la 2 saptamani. acel copil m-a iubit datorita afectiunii pe care i-am aratat-o,desi nu eram asa matura ca iubita ta,iar dupa 10 ani cand am divortat,mama acelei fete m-a sunat si mi-a spus ca fiica ei sufera f tare de cand a aflat si ca ea ma iubeste f mult,iar acea dragoste a ei a fost castigata de catre mine,ca eu mi-am facut loc in inima ei,nu i-a impus nimeni sa ma iubeasca. dragostea aduce dragoste,retine! nu i-ti indeparta copilul. ea daca te iubeste nu trebuie sa iti ceara sa nu-i mai arati afectiune copilului ci sa-i castige ea insasi dragostea,fara sa se planga. cum poate suferi?e absurd! daca se poarta asa, cu siguranta va face mari diferente intre copilul ei cu tine si copilul tau cu alta femeie. iar tu nu vei suporta asta. cum ai putea sa-ti vezi unul dintre copii razand si pe celelalt plangand? in plus,acesti frati se vor ura la randul lor,datorita voua,iar ei ar trebui sa se iubeasca asa cum se iubesc fiul meu si fiica fostului meu sot. ai mare grija!!
raza_calda
Postat pe 6 Ianuarie 2010 14:38
UNDE A DISPARUT PERSONAJUL PRINCIPAL?
FETELOR...SA TERMINAT CU ACEST SUBIECT?
inutza65
Postat pe 6 Ianuarie 2010 15:45
am vrea noi sa se termine...din pacate apar o multime de useri care tzac-pac posteaza pentru posteritate, fara sa fie curiosi daca le si raspunde cineva
Anouk
Postat pe 6 Ianuarie 2010 16:02
atita timp cit lucrurile merg normal e ok .iar daca necazurile vin si nu sti sa le confrunti e bai mare ,trebuie sa fi cu caputul pe umeri ,nu zic ca nu esti disperat dar incearca sa gindesti cu capul,nu cu ajutorul altora ca alfel de duci de ripa ,cum ti-am zis si eu am 6 copii dar daca fac ce faci tu si ma las dus de valuri si nu sunt stabil e de rau,FEMEI GASESTI DAR MAMA LA COPII NU AI SA MAI GASESTI ,NU LUA LUCRURILE IN GLUMA,CA ASA CUM LE IEI TU DE SERIOS ASA SE VOR REZOLVA SI ELE.EU DACA AS FI IN LOCUL TAU AS STA PE CURUL MEU ORI CE AR FII IMI VAD DE TREABA MEA,CAUTATI O OCUPATIE NU MAI CAUTA FEMEII PROBABIL NCICI CU UNA NU VEI STA IN MOD SIGUR, NU CAUTA FEMEIA IDEALA CA SI BARBATUL SI FEMEIA ARE SLABICIUNILE EI,DACA NU ESTE DIALOG E GRAV SA STI UN LUCRU LASA SI VA FI TOT IN REGULA TI-AM MAI SPUS PUNETI ARMELE JOS SI TU SI EA ADICA CUVINTELE DURE CA ALFEL 100 DE FEMEI NU ITI VA FI PE PLACUL TAU ,SI NICI NU ARE CUM SA-TI FIE PENTRU CA ESTI PREA AROGANT,MIELEUL BLIND SUGE LA 2 TITE TI-AM MAI ZIS,AM TRECUT PRIN MULTE SI VAD MULTE SI LA ALTI ATENTIE MARE
cobra_jimbolia
Postat pe 6 Ianuarie 2010 16:16
Buna,
in calitate de mama( divortata )....ce pot sa spun ...prietena ta nu face distinctie intre dragostea ta pentru ea si dragostea pentru copilul tau .Sint doua lucruri distincte , desi incarcatura poate fi similara.
Ea trebuie sa intelega ca acel copil va fi atata timp cat tu existi parte din tine si sentimentele pentru copilul tau vor fi mereu prezente .
Prietena ta manifesta un sentiment de gelozie ...si poate nu realizeaza acest lucru , ar fi ok sa ii explici si sa discuti cu ea aceste lucruri .
Eu imi iubesc copilul si iubitul enorm , dar copilul meu va fi la locul lui mereu, adica pe primul loc . Iubitii pot veni , pleca sau ramane in viata noastra , dar copii vor exista mereu pentru noi...

Bafta si incredere in tine
chrystal_10
Postat pe 6 Ianuarie 2010 18:13
nu pe mine m-a parasit,si-a parasit familia implicit pe fata lui
garbo036144
Postat pe 7 Ianuarie 2010 22:49
GATA CU SUBIECTUL ASTA, PANA NU RASPUNDE PERSONAJU, SA NE SPUNA CE S-A MAI INTAMPLAT (POATE L-O FI BATUT "INGERUL" SI D'AIA NU MAI APARE) , PROPUN SA NE MUTAM LA VRAJI SI FARMECE, E MAI INTERESANT SI EDUCATIV IN ACELASI TIMP FETELOR, GO ON
calimera70
Postat pe 8 Ianuarie 2010 00:35
Am inteles, sa traiti!sml-happy0009: Asa voi face, ma voi muta la alt SUBIECT.
gavril
Postat pe 8 Ianuarie 2010 09:36
La multi ani in primul rand pentru noul an! sper ca va aduca tuturor ceea ce ne dorim cu totii: fericire, implinire, liniste...

In al doilea rand.... WOW.... nu ma gandeam ca dupa ce "dezbaterea" intrase pe un fagas ironic si la misto, cineva va mai accesa "povestea mea"... si am constatat cu placuta surprindere ca unii chiar au incercat sa-si aduca aportul cu bun simt...

Da, e adevarat, am citit toate posturile, am incercat sa le inteleg, ramane sa vad care dintre ele va fi urmat... si poate va voi povesti candva in viitor cum au evoluat lucrurile.

Le multumesc in special celor care s-au implicat sufleteste in poveste, le multumesc si celorlalti si... va urez fiecaruia sa aveti o viata cum v-o doriti fiecare!

garbo081455
Postat pe 8 Ianuarie 2010 11:30
mult noroc si sa ai o viata frumoasa-ai grija de copil si daca vrei citeste pe Garbo un articol scris de mine-Darul iubirii-sper sa-ti placa si sa-ti fie util... mai departe tu stii cel mai bine ce ai de facut...
anisoaraf
Postat pe 8 Ianuarie 2010 15:19
si tu cum ti-o doresti?????
gavril
Postat pe 8 Ianuarie 2010 15:21
nea garbo, ce dreaq nene...ne lasi asa neterminati ? zi-ne ce mai zice ingeru' cela, cum se termina romantzu, ca ne-ai facut curiosi
Anouk
Postat pe 9 Ianuarie 2010 08:42
parerea mea este ca prietena ta nu ar trebui sa reactioneze mai ales ca tineti foarte mult unul la celalalt.intr-adevar nu este copilul ei este al unei alte femei,dar in acelasi timp si al tau si daca ea te iubeste cu adevarat trebuie sa fie de acord si cu relatia ta(care trebuie sa fie foarte apriata )dintre tine si fetita ta.in nicun cay nu trebuie sa-ti neglijeyi copilul ba din contra trebuie sa faci in asa fel si tu si fosta ta sotie sa ii aratati ca o iubiti la fel de mult chiar daca nu mai sunteti impreuna.crede-ma parintii mei sunt despartiti si tatal meu a facut gresala de a ma indeparta de el pt cea dea doua sotie si noul copil pe care l-au avut impreuna.a uitat complet de mine si crede-ma nu iti va pica bine peste cativa ani cand poate vei avea nevoie de ea,ca si ea te va da la oparte.te cred ca iti este foarte greu dar tu esti singurul care poate reyolva aceasta situatie.tu trebuie sa disuti cu prietena ta si sa o faci sa inteleaga ca desi iti iubesti fetita si ea este la fel de importanta(caci inteleg ca in mintea ei gandeste ca-ti iubesti mai mult fica)si ii demonstreyi in continuare ca o iubesti poate si mai mult daca ea va intelege acest lucru(daca cu adevarat te iubeste,trebuie sa fie alaturi de tine si sa te sustina)
daciananicolae
Postat pe 9 Ianuarie 2010 17:42
ce sa mai itamplat?vrau si eu sfarsitul problemeiiiiiiiiiii!
garbo006149
Postat pe 10 Ianuarie 2010 01:45

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
relatia parinti-iubit 14 De la: garbo068629 8 Ianuarie 2010 14:33
CINE VREA MUNCA/babysitter 21 De la: ingerasulluptator 13 Iulie 2011 20:50
dragoste la distanta +?vraji? plizzz help me :( 24 De la: anca_anca95 8 Ianuarie 2018 12:43
dragoste sau...?! help ! 55 De la: Dsoara_T 18 Iulie 2013 17:46
Casatoria dintre un barbat musulman si o femeie crestina 28 De la: chanty 18 Septembrie 2010 09:52
Setari Cookie-uri