Povestea mea...

Si? Vrei un sfarsit fericit sau o drama?
Doara
Postat pe 10 Ianuarie 2010 09:03
ce mai face ingerasul....?i-au mai crescut cornitele ?
mira2
Postat pe 10 Ianuarie 2010 21:52
De acord cu zambila.
cricri2000
Postat pe 11 Ianuarie 2010 14:19
nu stiu despre ce e vorba,da' si eu sunt de acord cu zambila
elodia
Postat pe 11 Ianuarie 2010 14:23

ai citit tot? sau cum ai ajuns la concluzia asta?
zambila
elodia, si io sunt de acord
zambila

poate nu erai de acord,ca imi rasuceam poza de oftica!!
elodia
Postat pe 11 Ianuarie 2010 14:26
io s de acord cu zambilutza si cu elodia....
nazirra
Postat pe 11 Ianuarie 2010 14:26
io sunt de acord cu nazi!

nazi, despre ce-i vorba?
garbo_C
Postat pe 11 Ianuarie 2010 14:29
nu stiu cell....conteaza????
nazirra
Postat pe 11 Ianuarie 2010 14:30
De la: elodia, la data 2010-01-11 14:26:36
poate nu erai de acord,ca imi rasuceam poza de oftica!!

fleurdelis
Postat pe 11 Ianuarie 2010 14:32
bun, deci suntem de acord
nelly05
Postat pe 11 Ianuarie 2010 14:33
deloc...

faceam si io conversatie
garbo_C
deci, toata lumea-i de acord cu mine
muov
zambila
nu mai iegari.....intii,punct.
nazirra
Postat pe 11 Ianuarie 2010 14:35
iegarii is buni la vertebre?
elodia
Postat pe 11 Ianuarie 2010 14:37
daca-s muovi, clar!
elodia, cum o iesit RMN-ul?
ce-o zis doctoru, mai scapi?
zambila
Postat pe 11 Ianuarie 2010 14:43
elodio....iegarii is buni la vertebre numa cu bretele rosii....
nazirra
Postat pe 11 Ianuarie 2010 15:08
bretele rosii? n/am.....da' am un sutien rosu cu pietricele,ii iau bretelele si le pun la iegari...
elodia
Postat pe 11 Ianuarie 2010 15:13
Mi-e greu sa cred ca e geloasa pe fetita,asta se intampla la barbati
noi femeile suntem binecuvantae cu instinct matern, nu ajunge sa se comporte frumos cu fetita ,ar trebui sa se apropie de ea .
Eu cand ma-m casatorit am iubit tot ce apartinea de iubitul meu,depinde de om....insa deschide bine ochii sa sti ca un copil nu trebuie sa fie o piedica si tu gresesti ca te aptii sa te comporti cu fetita asa cum simti.
Nu merita nici o femeie din lume sa frustezi un copil de bucuria de afi cu tine,vei distanta copilul de tine si ......

Cantareste bine lucrurile succes!
erjike60
Postat pe 16 Ianuarie 2010 08:52
Daca te-ar iubi cu adevarat ti-ar iubi si copilul....un om normal nu e gelos(geloasa)pe un copil. Mi se pare fff ciudar comportamentul ei.
Veln
Postat pe 19 Ianuarie 2010 23:37
De la: garbo081455, la data 2009-12-08 10:04:23Buna dimineatza!

Am intrat si eu aici in cercul dumneavoastra in incercarea de a gasi niste raspunsuri la niste intrebari si cu speranta ca voi putea gasi aici niste opinii pertinente la probleme reale si serioase. In speranta ca voi gasi ingaduintza in randul dumneavoastra pentru prezenta mea masculina, acest spatiu fiind eminamente feminin, va voi prezenta cat mai succint... povestea mea:

Sunt un "tanar" de 33 de ani mergand pe 34 si pana acum Dumnezeu s-a invrednicit sa ma "pricopseasca" cu un divort. L-am incheiat in cele din urma dupa multe chinuri iar acum sunt implicat intr-o relatie asa cum le-as dori tuturor... sunt indragostit de un inger care la randul lui este indragostit de mine. Toate ar fi bune si frumoase, insa avem o problema pe care o supun dezbaterii dumneavoastra, si, cine stie, poate un mic ajutor ne-ar putea scoate din limanul la care se pare ca am ajuns. Dupa cum va spuneam, am mai fost casatorit si dina ceasta relatie am o fetita carein urma procesului a fost "repartizata" mamei, eu avand dreptul de vizita de 2 w/e pe luna si cate o zi pe saptamana. (o prima intrebare ar fi daca vi se pare mult). in absenta prezentei copilului meu, avem o relatie deosebita din absolut toate punctele de vedere - cu mici divergente pe ici pe colo insa nimic important... problema apare insa in prezenta fetitei mele... pana la divort, mi-am dorit sa dezvolt fetitei mele un comportament dragastos, in care afectiunea sa fie manifesta si nu ascunsa, astfel incat sa pot creste si dezvolta un copil neinhibat de rusinea unor sentimente frumoase. Din pacate insa aceasta dorinta a mea se intoarce acum impotriva mea in sensul ca acest comportament o tulbura foarte tare pe prietena mea... desi incearca si reuseste admirabil sa se comporte exemplar fata de fetita, pe ea o tulbura ingrozitor manifestarile dintre mine si fetita mea. mi-a spus deschis despre aceasta problema, am inteles-o si constient, incerc sa evit manifestarile afective fata de micutza desi mi se pare gresit... dar vreau sa fac ceva astfel incat si prietena mea sa se simta cat mai bine... din pacate dorinta sau manifestarea mea nu ajung la ochii si la sufletul ei, astfel incat ea nu vede nici o schimbare de comportament iar asta ne-a adus pe marginea prapastiei... suntem la un pas de a ne desparti iar asta mi se pare de neconceput... mi se pare de neconceput ca intr-o relatie care este atat de profunda, sa apara crize pe marginea efectiunii dintre mine si fetita mea... inteleg ca nu este copilul ei si nu va fi niciodata.....stai!!opreste-te!!!!am33ani..la19ani mam casatorit cu un barb.cu16 ani mai mare...eu abia term.liceul-avea3copii din alta relatie-sotia ii murise..unul ne-a murit acu3 ani..dar:mai intai de toate femeia din viata ta trb sa invete sa-ti iubeasca fata!!!!altfel nu merge!!!!trezestete!!ea sa inteleg ca nu e mama inca...eu acum sunt ,avem un baiat impreuna...dak acum face asa...cand va fi???iubeste-ti fata...dak ea face asta...nu te iubeste, nu te merita!!!dak ar fi fost in locul meu???cu3 copii...de care sa ai grija,,,,pt care sa stai treaza noaptea cand au febra???da!!dak ea citeste msj asta o sa zica:...dar ce eu sant mama ranitilor??poi aia a fost proasta sau mai stiu eu ce!!! nu!am vrut barbatul asta...eu zic de mine...am stiut ce vreau..si stiu...nu iti imagina acum ca am trait cratita luand viata in piept cu3 copii...am niste studii,o scoala, sunt independenta...am realizat impreuna cat nu fac altii in30 ani de casnicie..material vorbind, numai zic pe plan spiritual...imagineaza-ti ca m-am dat dupa un barbat cu tabieturi, cu un anumit stil de viata ,matur,,am facut asta ca il iubesc...apoi sa inteleg ca ea e de varsta apropiata de a ta...apoi daca ar fi fost in locul meu...vai doamne!!!!!zici ca ea se consuma...eeeee...nu are curajul sa isi scoata coltii, acum...mai tarziu...va trb sa te accepte asa...pana la tine va trb sa iti iubeasca fiica...altfel....alege cat mai poti...pt ca e deajuns ca ti-ai pus intrebari....si asta dovedeste ca nu esti imbrobodit cu totul...astept un raspuns....nu iti urez noroc..ci multa minte!!!!!
sheika29
Postat pe 15 Februarie 2010 09:25
Vreau sa-ti dau un exemplu .
Am in vecini un barbat divortat cu un baiat care sa recasatorit si in timp ce actuala sotie era insarcinata fosta sotie a murit ,el a luat copilul sa-l ingrijeasca dar sotie nu prea ia convenit dar probabil nu a spus nimic ,el fiind un barbat puternic pe care nu prea poti sa-l duci cu vb ....dar timpul a dovedit ce poate sa faca o femeie rea care nu doreste copilul aleia ,si acum dupa 7 ani il vad pe baiat stand trist in curte bineinteles ca e certat mereu ,trebuie sa faca o multime de treburi casnice si chiar lucruri pe care le face un barbat ,si sotului meu i se rupe inima cand vede cum e tratat copilul acela , iar fetita individei e o rasfatata obrasnica si mincinoasa care isi ameninta fratele ca ii spune parintilor lucruri neadevarate pt a fi batut certat si pedepsit.Fetita are voie sa mearga la prieteni ,el sta si face treaba in loc sa se joace cu copii de varsta lui ....are o privire atat de trista .
Spun toeate astea pt stau chiar langa ei si vad si aud nu am exagerat cu nimic gandestete bine o femeie rea dar desteapta face ce vrea cu un barbat chiar daca nu pe fata .
Ti-am dat acest exemplu pt nu sti ce iti rezerva viata si doamne fereste daca mama fetitei tale moare sa-i i se intampla ceva si va trebui sa-ti cresti copilul , daca vezi ca de acum ii displace si nu sunteti casatoriti gandestete cum va fi can va veti casatori si dupa ce ii faci si ei un copil......
Eu personal am o fetita daca ar fi sa ma despart de sotul meu nu as acepta sa stau langa un barbat care nu ar iubi-o pe fica mea in primul moment in care as vedea ceva ce nu mi ar placea l-as parasi barbati sunt cu caru la fel si femei dar copii sunt ai tai ....
byby2
Postat pe 6 Martie 2010 08:49
Buna dimineata

Copii sunt cel mai frumos dar primit de la Dumnezeu ,din pacate nu-si pot alege parintii si sunt singurii care raman marcati in urma divortului dintre parinti ,mai ales cand au o varsta frageda si capacitatea lor de a intelege problemele celor mari ,este redusa.Prietena ta ar trebui sa inteleaga ca tatal sau mama unui astfel de copil ,nu poate fii inlocuit .Indiferent de situatie ,acel copil ,e rodul trecutului tau ,iar trecutul face parte din noi ,e ca o rana ce se cicatrizeaza dar nu se vindeca niciodata .Daca te-ar iubi asa cum spui ,te-ar accepta asa cum esti , cu trecutul tau cu tot .In locul ei , in lipsa afectiunii ,fata de propriul copil ,te-as vedea un om insensibil,lipsit de sentimente paterne . Nu poti fi gelos ,atunci cand un parinte ,isi arata iubirea ,fata de propriul copil,chiar daca provine dintro alta casatorie ,e o iubire diferita ,iar daca iubesti ,accepti aceea persoana cu tot ce-i apartine ,neconditionat
garbo032800
Postat pe 6 Martie 2010 09:10
Imi pare rau sa-ti zic, dar ma tem ca prietena ta are probleme cu capul. Altfel nu imi explic cum ar utea fi geloasa pe afectiunea ta fata de copilul tau!
garbo101781
Postat pe 6 Martie 2010 11:44
De la: garbo101781, la data 2010-03-06 11:44:28Imi pare rau sa-ti zic, dar ma tem ca prietena ta are probleme cu capul. Altfel nu imi explic cum ar utea fi geloasa pe afectiunea ta fata de copilul tau!
lasa-l draga...dak intradevar avea nevoie de sfatul cuiva intervenea el pana acu...altii chiar au vrut sa-l ajute si poate si-au pus sufletul pe tapet...si el intra doar o data...bn ca nui obligat omu sa ne ia pe noi in seama,,,,ca psihologi sau cine stie ce nu suntem...nici nu-i obligat sa ne tina pe noi la curent....dar eu simt pe undevaaaaaaa....ca el a ales deja....poate vom mai auzi....
sheika29
Postat pe 6 Martie 2010 17:40
indiferent,daca e un caz real sau nu,situatii similare exista.in primul rand nu ai dreptul moral si legal,sa impui celor doua,prietena ta si fetita ta,sa aibe o relatie de acceptare, intre ele,dar nici de acceptare a situatiei tale de proaspat divortat,implicat intr-o alta relatie.fetita inca nu realizeaza situatia,plus ca este inca prea mica sa inteleaga,dece exista o "'tanti''cu tine in loc de mama ei,si mai ales de ce trebuie sa vina in vizita la tine.e prea devreme sa ii distrugi copilaria,obligand-o sa o accepte pe tanti.apoi sa mearga la mama si poate, sa fie chestionata despre ''cealalta"'.ai dreptul sa iti refaci viata,dar nu distruge copilaria fetitei tale.nu este la varsta, la care sa inteleaga,plus ca poate veni influentata,chiar de fosta ta sotie.lasa copilul in pace.referitor la prietena ta,nu ai dreptul sa ii impui sa iubeasca rodul primei tale dragoste.poate sa accepte dar nu sa si iubeasca.nu fi egoist,gandest-te si ce este in sufletul vostru,la toti4.pune-te in situatia fiecareia,si ai sa vezi in ce situatie delicata ii pui pe toti,mai als fetita.poate rusesti sa intelegi ca nu trebuie sa distrugi sentimentele nimanui."'nu iti cladi fericirea ,pe nefericirea altora'',spune o vb inteleapta.asuma-ti situtia si lasa ca timpul sa rezolve.
alexxandra
Postat pe 10 Martie 2010 03:39
sheika, asta-i poveste din seria celor inventate zilnic de aleha, "pisiholoaga" forumului, o saptamana femeie, o saptamana barbat, pentru a-si imprastia apoi sfaturile si invatzamintele supte de ea de la izvorul intelepciunii despre care eu nu zic mai mult
apropos aleha, ti-a nascut nevasta?
pik_nik
Postat pe 10 Martie 2010 06:30
De la: pik_nik, la data 2010-03-10 06:30:56sheika, asta-i poveste din seria celor inventate zilnic de aleha, "pisiholoaga" forumului, o saptamana femeie, o saptamana barbat, pentru a-si imprastia apoi sfaturile si invatzamintele supte de ea de la izvorul intelepciunii despre care eu nu zic mai mult
acum da stiu asta.....un prieten de pe forum mi-a zis ca ,,se poarta'' sa ai mai multe conturi....eu de unde mama masii sa stiu??? in ale netului nu ma desc. asa bn...am scris ce am simtit....asta sunt eu-ca alta mama nu mai face...asta ca sa nu mai zica unele filozoafe....ca as cauta sa fiu pe plac....asta referitor la topicul3cirese...exprim mea de atunci nu a fost formulata corect...si mi-am atras sagetile...filozoafelor...
sheika29
Postat pe 10 Martie 2010 18:57
De la: pik_nik, la data 2010-03-10 06:30:56sheika, asta-i poveste din seria celor inventate zilnic de aleha, "pisiholoaga" forumului, o saptamana femeie, o saptamana barbat, pentru a-si imprastia apoi sfaturile si invatzamintele supte de ea de la izvorul intelepciunii despre care eu nu zic mai mult

stai asaaa!!mai proasta nu-s....subiecte inventate????poi....tu ii stii mai bn....dar daca e asa....tunete si cristosi pt ala....unu inventeaza ceva...si eu vin si arunc asaaaaa....un sfat de mare inteleapta...ca nu as avea ce face??multi vor rade..dar...voi care va stiti de ce lasati sa se intample asta?ufffff
sheika29
Postat pe 10 Martie 2010 19:03

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna... 27 De la: viorica_tzuca 16 August 2012 11:24
Ce sa fac in continuare? 44 De la: roby_cado 19 Iulie 2011 17:36
cate compromisuri putem duce? 44 De la: dolly69 17 August 2011 13:21
cum ma chema 17 De la: elodia 24 Aprilie 2010 18:19
Dragoste sau nebunie ?? 170 De la: clauudia 1 Mai 2011 21:36
Setari Cookie-uri