De la: sheika29, la data 2010-03-10 19:03:36De la: pik_nik, la data 2010-03-10 06:30:56sheika, asta-i poveste din seria celor inventate zilnic de aleha, "pisiholoaga" forumului, o saptamana femeie, o saptamana barbat, pentru a-si imprastia apoi sfaturile si invatzamintele supte de ea de la izvorul intelepciunii despre care eu nu zic mai mult tu nu ai personalitate?de ce cazi asa repede,in plasa rau intentionatilor?apropo de mai multe conturi ,intra pe cafeneaua cu cirese sa citesti o mare cearta intre personajul pik-nik si restul celor care ii stiu mai bine si alte conturi si comportamentul lui de instigator,de ......ma abtin.citeste si ai sa te convingi.cine a postat subiectul il poti gasi si poti discuta direct cu pers.tu crezi ca eu imi pierd timpul,sa scriu subiecte ,pt ca nu am altceva ce face?sincer,tu ai face asa ceva?eu ,raspund daca consider ca am ce,unor subiecte,scrise de alti useri.nu ma aventurez sa dau sfaturi,decat daca sunt sigura ca nu fac o greseala,bagandu-ma in situatia respectiva,asa cum a procedat acest instigator.iti doresc o zi placuta,si ai grija ,inainte sa iti faci o parere ,dar a ta sa fie nu indusa,citeste despre userii in cauza.Alexandra(nu Aleha). |
||
alexxandra Postat pe 11 Martie 2010 10:27 |
||
---|---|---|
De la: Alexxandra, la data 2010-03-11 10:27:12sunt noua pe forum....nu am intrat asa des.....daca am dat un sfat ...am facut-o pt ca am stiut despre ce vb...nu am vazut asta in filme....am luat subiectul respectiv ca pe un lucru real...ca e adev sau nu ...nu am avut de unde sa stiu...asta nu inseamna ca am luat de bun ce zic unii sau altii...mai ales ca la 3cirese am intreb: daca sunt noua la fel procedeaza pik-nik si cu mine....ar trb sa fac ceva sai fiu pe plac...ma refeream la modul de adresare al lui catre nus...careia i se adresa cu TUTO!....si n-am term bine ca ...hop....sa interpretat aiurea....acolo e lumea pusa pe cearta...e vb de mosie....de mariile sale...am inteles ce ai spus...dar stiu sigur ca nu am jignit pe nimeni..De la: sheika29, la data 2010-03-10 19:03:36De la: pik_nik, la data 2010-03-10 06:30:56sheika, asta-i poveste din seria celor inventate zilnic de aleha, "pisiholoaga" forumului, o saptamana femeie, o saptamana barbat, pentru a-si imprastia apoi sfaturile si invatzamintele supte de ea de la izvorul intelepciunii despre care eu nu zic mai mult |
||
sheika29 Postat pe 11 Martie 2010 19:32 |
||
Serios nu mai inteleg nimic si eu am postat un topic si am fost luata in ras si badjocorita de multi si sa spus chiar ca e un subiect inventat ....si stiti de ce pt uni nu concep ca alti chiar pot avea probleme ,ca pot iubi cu adevarat si suferi, ca pot avea probleme si nu trateaza viata cu superficialitate , nu stiu de ce mai intra pe forumuri?......se leaga de greseli de ortografie si nu se gandesc ca poate omul cea a deschis un subiect poate fi disperat si poate gresi apoi daca publici subiectul nu mai poti modifica , si trateaza oameni care sufera ca pe niste gunoaie Sunt oameni care nu au pe nimeni cu care sa vb , sunt subiecte care nu pot fi vb cu pers apropiate si atunci intra aici sau in alte forumuri in speranta ca vor gasi oameni care sa-i asculte si sa le dea un sfat , si gasesc o multime de oameni care isi bat joc de ei si .......nu mai are rost sa continui...spuneti ca nu e asa...... |
||
|
||
byby2 Postat pe 12 Martie 2010 10:53 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
cuplu | 37 | De la: _alexandra 9 Iunie 2009 11:08 |
Sotia nu mai simte atractie fata de mine. | 22 | De la: garbo_463204 21 Martie 2017 19:14 |
CADOUL PERFECT | 11 | De la: funny_lucky 9 Noiembrie 2010 20:08 |
|
||
o mica parere si la cazul meu "in amore" | 7 | De la: andrutza448 27 Septembrie 2009 03:15 |
Menage a trois | 5 | De la: anaROBERT 19 Decembrie 2010 23:14 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară