buna ziua tutur, trec printr-o perioada delicata si simt nevoia sa ma descarc celor care vor sa ma asculte acum eu sint din Giurgiu am 46 de ani am o fetita de 7 ani iubirea mea Andreea pe care am adoptat-o la virsta de 5 saptamini, sint divortata de 4 ani, nu lucrez nimic, am dosar pentru a primi ajutor social si alocatie suplimentara sustinere familia monoparentala am nevoie acum mai mult ca oricind de prieteni care sa ma sustina moral si cu sfaturi daca pot lucra la domiciliu, sau o afacere pe internet. Necazurile s-au tinut lant in ultima vreme si parca nu era suficient noaptea trecut am avut un incendiu puternic care a distrus un spatiu comercial pe care il aveam si urma sa deschid un magazin cu o prietena eu punind la dispozitie spatiul si toate utilitatile iar prietena mea urma sa vina cu banii si sa incepem afacerea, acum totul s-a naruit a ars tot lada frigorifica vitrina plus ca in acest spatiu depozitasem toata imbracamintea sin incaltamintea de vara a mea si a fiicei mele, poate v-am plictisit cu povestea mea , daca stiti ceva despre ceva munca la domiciliu, sau munca pe internet, vreau sa fac ceva sa pot sa-mi cresc copilul cu toata prietenia Maria astept o veste pe ID maria_dobre20022002 telefon 0762017268 |
||
maria63 Postat pe 8 Decembrie 2009 13:05 |
||
---|---|---|
dar numai la domiciu vrei sa prestezi munca?...si eu am avut o fetitza....si zlinic ma deplasam la locul de munca....la domiciu cred ca este cam greu sa gasesti de lucru... | ||
Begonia Postat pe 8 Decembrie 2009 13:11 |
||
Ce ar trebui s� facem...? c�nd nu avem ce face .?..plictiseala te �mboln�vește te streseaz� ai face ai munci și nu ai ce nu ai unde...? nu ai bani ...f�r� bani intri �n criz� c� nu ai ce m�nca nu ai cum s�-ți �ngrijești gr�dina nu ai cu s�-ți �ngrijești casa,mașina Și așa ușurel ușurel toate se degradeaz� .Dar și mentalitatea omului.Oamenii au inițiativa s� fac� dar nu au cu ce nu are cine s�-i ajute nu vor POLITIC s� ne ajut�m unii pe alții Și �și g�sesc refugiu �n b�utur� �n p�c�lelile bisericești( m�n�-știri ) politice și altele CAUT� explicația corect� a cuvintelor k s� �nțelegi unde lipsește apostroful sau linioara care �nlocuiește litera. V� mulțumesc pentru �nțelegere Didiț� Neculai nycu iași | ||
|
||
garbo195874 Postat pe 14 Martie 2011 11:38 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cristale de calciu- pro ori contra? | 4 | De la: garbo_464013 1 August 2017 19:07 |
remodelare corporala... | 5 | De la: Eugenia_ 4 Decembrie 2012 19:17 |
Ce doctor ati apelat pentru implant silicon? | 4 | De la: garbo_448185 17 Iulie 2017 13:47 |
|
||
Operatia de rinoplastie | 7 | De la: garbo203824 27 Februarie 2015 18:06 |
Subiect nou. :D | 28 | De la: Axl_R 1 Iunie 2015 19:58 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară