lipici

pik, pana una alta, vad ca tu intretii disputa dintre tine si cely

daca ti-ar fii indiferenta nu ai fii intrat aici sa dai replica

nu va suparati pe mine, dar asta e un comportament care nu va face cinste

p-acilea cred ca nimeni nu se asteapta sa fie placut de toata lumea, mi se pare normal sa existe simpatii si antipatii spontane. ideea ar fii sa fim politicosi

dar tu pik, vad ca in ultimul timp ai dispute cu foarte multi useri. si asta ar trebui sa-ti dea de gandit

daca nu va placeti, de ce nu va ignorati ? de ce trebuie sa se ajunga la asemenea discutii ? parerea mea...

Anouk
Postat pe 11 Decembrie 2009 00:41
fratilor...ce aveti????.....va gasirati acuma in postul craciunului????
tutankhamon
Postat pe 11 Decembrie 2009 00:45
Anouk..sunt de acord cu tine dar crede-ma ca am incercat sa-l ignor...dar nu mai pot sa raman fara replica ...nu ma astept sa ma iubiti ..am incercat doar sa socializez pe acest forum ..n-am intrat cu bocancii in viata nimanui ...n-am stresat pe nimeni la privat sa cer explicatii de ce ma place sau nu ..eu o sa incerc sa ma retrag ..daca este nevoie chiar imi voi sterge contul pe acest forum ..nu traiesc din forumul asta ...am viata mea reala ...

sa aveti o seara frumoasa!!!
cely
Postat pe 11 Decembrie 2009 00:45
chiar si tu poti ignora ce nu-ti place, Anouk
eu nu obisnuiesc sa-mi motivez atitudinea, da' am convingerea ca nu fac nimic gratuit. ce gandesc altii...e problema lor
pik_nik
Postat pe 11 Decembrie 2009 00:46
mai cely, nici eu nu sunt prea iubita. si nici prea placuta de marea majoritate...dar asta nu ma deranjeaza

ce vreau sa spun e ca toata situatia asta a escaladat nepermis de mult

una e s-o fac pe irina tampita, pentru ca realmente este, si alta e sa citesc cum oameni maturi si normali se jignesc de frunza frasinelului

pana la urma nu avem nimic de impartit p-acilea

pik, exact asta am si facut. si sunt sigura ca ai sesizat asta. si nu ti-am cerut sa iti motivezi atitudinea, pentru ca e responsabilitatea ta cum te porti. pur si simplu nu te mai recunosc, pik...asta-i tot...

whatever...ultimele doua seri mi-au lasat un gust amar

o seara placuta in continuare
Anouk
Postat pe 11 Decembrie 2009 00:52
roby_cado
Postat pe 11 Decembrie 2009 00:54
De la: Anouk, la data 2009-12-11 00:52:38mai cely, nici eu nu sunt prea iubita. si nici prea placuta de marea majoritate...dar asta nu ma deranjeaza

ce vreau sa spun e ca toata situatia asta a escaladat nepermis de mult

una e s-o fac pe irina tampita, pentru ca realmente este, si alta e sa citesc cum oameni maturi si normali se jignesc de frunza frasinelului

pana la urma nu avem nimic de impartit p-acilea

pik, exact asta am si facut. si sunt sigura ca ai sesizat asta. si nu ti-am cerut sa iti motivezi atitudinea, pentru ca e responsabilitatea ta cum te porti. pur si simplu nu te mai recunosc, pik...asta-i tot...

whatever...ultimele doua seri mi-au lasat un gust amar

o seara placuta in continuare
neeee....,abia acum incepi sa-l cunosti,parerea mea..
roby_cado
Postat pe 11 Decembrie 2009 00:56
roby, nu am sa ma las atrasa in disecarea si discutarea caracterului cuiva de pe aici

pana la urma, suntem toti majori si vaccinati. si liberi sa ne purtam cum vrem

deci, nu doresc sa discut nici acum si nici altadata despre pik. si nici despre altcineva. indiferent ce cred altii despre mine, eu sunt o doamna

punct.
Anouk
Postat pe 11 Decembrie 2009 01:04
n-am avut intentia sa te "atrag"in asa ceva,nu-mi sta mie in caracter.
daca am ceva de zis cuiva,n-am nevoie de sustinerea nimanui.
era doar parerea mea,pe care am tinut sa ti-o aduc la cunostinta.
punct.
despre partea cu doamna...,stim cu totii ca asta esti(si nu te perii)
roby_cado
Postat pe 11 Decembrie 2009 01:09
tocmai pentru ca pe aici suntem domni si doamne...ar trebui sa ne purtam ca atare, nuuuuu?????
tutankhamon
Postat pe 11 Decembrie 2009 01:18
tuto..,corect,dar se mai strecoara si dobitoci, si dobitoace care marsaluiesc in spirit de turma pe aici,fara a avea ceva de spus cu adevarat...
roby_cado
Postat pe 11 Decembrie 2009 01:31
deci te rog frumos...eu nu am spsu nimic nici de dobotoci si nici de dobitoace.....eu am rugat numai sa fim domni si doamne.....poti?????
tutankhamon
Postat pe 11 Decembrie 2009 01:34
omu' isi motiveaza si el prezentza
pik_nik
Postat pe 11 Decembrie 2009 06:47
La multi ani prieten drag.
Daca toata lumea te-ar cunoaste cum te cunosc eu ar fi forumul mai linistit si la fel de vesel si revigorant ca asta vara.
Ce pacat!
Ciresica
Postat pe 11 Decembrie 2009 07:37
celio,

sa te bata norocul,mi-ai adus aminte.
m-am apucat eu intr-o zi sa-mi lipesc niste ornamente pe o gentuta pe care voiam s-o iau la o nunta,numa' ca eu am folosit"picatura".

fara ochelari,alea,alea...m-am manjit ca o imbecila,in fine...

mi-am distrus mainile,vreo doua saptamani a durat pana si-au revenit cat de cat...

sunt extrem de toxice,aveti grija cand lipiti ceva.
iasomia
Postat pe 11 Decembrie 2009 09:14
dap, si io mi-am lipit odata gegetele, de le-am dezlipit cu tot cu piele
zambila
Postat pe 11 Decembrie 2009 09:18
da fata...

e incolora asa,draq si-a dat seama...
crima si pedeapsa a fost...
iasomia
Postat pe 11 Decembrie 2009 09:22
de la lipiiici?? vaaii
nu vreau sa ma bata cineva p-aici dar eu cred ca lipitura era de la polimer....k monomerul se evaporase
fleurdelis
Postat pe 11 Decembrie 2009 09:26
iasomia deci tot raul de care am fost acuzata ..ti-a facut un bine ...ti-a adus un zambet pe buze ...aducanduti aminte cat de lipicios este lipiciul ...
cely
Postat pe 11 Decembrie 2009 12:33
dap..

ma feresc de atunci ca de draq,am oroare,si acum am mainile aspre uneori din cauza ca nu am fost atenta.
iasomia
Postat pe 11 Decembrie 2009 13:24
am patit-o si eu cu superglue...imi venea sa-mi dau degetele la polizor ...ceea ce vroiam sa lipesc nu s-a lipit ..dar eu eram lipita si pe maini ..si pe haine
cely
Postat pe 11 Decembrie 2009 13:28

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
prietenii,nostri romani,plecati dupa un trai mai bun 3 De la: prometeus_wife 6 Iunie 2009 18:56
cum faci?stiti.......? 35 De la: estela 13 Iunie 2011 01:21
platiti vaccinul de 12 luni? 1 De la: kidz007899_NADIA 12 Februarie 2011 15:44
femeia leu ...barbatul taur 6 De la: AngeloBluLdy 28 Octombrie 2010 03:58
Consilierea premaritala e un lux,sau o necesitate? 4 De la: CiupercaNiculina 3 Decembrie 2012 16:17
Setari Cookie-uri