Chestie e ca dak ea e asa mititica ati luat-o ca tare....sunt convinsa k ea chiar il crede si il si iubeste si ii este si ei f greu...Intr-adevar el a gresit pt k nu trebuia sa tarasca un copil in asta...ii poate distruge complet viata dak este mai slaba dpdv psihic......Important e pt ea sa se duca linistita la facultate si sa-si faca un viitor.Eu nu spun k el nu o iubeste...asta nimeni nu poate sti insa e spre binele ei sa isi croiasca un viitor...dak aceasta relatie va avea un final fericit( macar dintr-un punct de vedere) asta se va intampla indiferent de distanta.Dak nu inseamna k la el este ceva cronic si are doar o placere de a-si insela sotia si a avea multe "prospaturi"......daca vrei sa vb mai mult lasa-mi id-ul tau...poate te pot convinge sau intelege.. Am trecut si eu prin ceva asemanator la o varsta mai frageda ca a ata si mi-au trebuit 5 ani de chin ca sa inteleg cum stau treburile... ![]() |
||
garboALEX88 Postat pe 23 Februarie 2010 08:20 |
||
---|---|---|
relatia cu un barbat insurat te limiteaza destul de mult. E clar ca sotia are prioritate si va fi cu ea la orice eveniment important din viata lui... | ||
aliass Postat pe 11 Martie 2010 15:35 |
||
aliaas subscriu ![]() |
||
|
||
gmpa Postat pe 19 Aprilie 2010 02:04 |
||
si totusi parca m-ar lasa rece ,,prioritatea " asta...nu sotia e problema , nu amanta e problema , de vina e doar DUALITATEA lui si atat, pt mine nu au scuza genul asta | ||
reyya Postat pe 19 Aprilie 2010 02:13 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
13.06.2009 | 28 | De la: sammy 22 Iunie 2009 20:23 |
buna | 2 | De la: eu_geminy 6 Decembrie 2011 00:51 |
Indragostita de chirurg...cat poate fii de rau? | 38 | De la: LadyLove 16 August 2015 16:17 |
|
||
Am si eu o intrebre | 24 | De la: pantera_neagra 10 Septembrie 2009 05:40 |
Cum poti iubi din nou?Ca prima data? | 106 | De la: xenaprintesarazboinica 23 Septembrie 2014 10:24 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9