Chestie e ca dak ea e asa mititica ati luat-o ca tare....sunt convinsa k ea chiar il crede si il si iubeste si ii este si ei f greu...Intr-adevar el a gresit pt k nu trebuia sa tarasca un copil in asta...ii poate distruge complet viata dak este mai slaba dpdv psihic......Important e pt ea sa se duca linistita la facultate si sa-si faca un viitor.Eu nu spun k el nu o iubeste...asta nimeni nu poate sti insa e spre binele ei sa isi croiasca un viitor...dak aceasta relatie va avea un final fericit( macar dintr-un punct de vedere) asta se va intampla indiferent de distanta.Dak nu inseamna k la el este ceva cronic si are doar o placere de a-si insela sotia si a avea multe "prospaturi"......daca vrei sa vb mai mult lasa-mi id-ul tau...poate te pot convinge sau intelege.. Am trecut si eu prin ceva asemanator la o varsta mai frageda ca a ata si mi-au trebuit 5 ani de chin ca sa inteleg cum stau treburile... |
||
garboALEX88 Postat pe 23 Februarie 2010 08:20 |
||
---|---|---|
relatia cu un barbat insurat te limiteaza destul de mult. E clar ca sotia are prioritate si va fi cu ea la orice eveniment important din viata lui... | ||
aliass Postat pe 11 Martie 2010 15:35 |
||
aliaas subscriu | ||
|
||
gmpa Postat pe 19 Aprilie 2010 02:04 |
||
si totusi parca m-ar lasa rece ,,prioritatea " asta...nu sotia e problema , nu amanta e problema , de vina e doar DUALITATEA lui si atat, pt mine nu au scuza genul asta | ||
reyya Postat pe 19 Aprilie 2010 02:13 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Femeia | 93 | De la: daniil_pravoslavnic 10 Ianuarie 2013 14:07 |
un sfat va rog | 96 | De la: anakin 15 Octombrie 2009 16:31 |
"burlacul"2 | 266 | De la: preci 28 Iulie 2010 00:16 |
|
||
Femeia atragatoare | 16 | De la: quasaria 5 Septembrie 2009 19:09 |
SONDAJ DE OPINIE: motive de divort | 63 | De la: garbo_388777 7 Septembrie 2014 18:46 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară