ee evezi! abia acum'asculti muzic'adevarata! nuuu....fake_uri d-alea!dearr! bravo!... | ||
fleurdelis Postat pe 16 Decembrie 2009 19:21 |
||
---|---|---|
cum...canta toti trii deodata???? e ceva aiurea fetelor......ia vedeti ca nu ascultai ce trebe.....e puya feat kamelia feat goerge hora.....change..... daca nu esti gay sau lesbi...n-are rost.... |
||
tutankhamon Postat pe 16 Decembrie 2009 19:25 |
||
cini bre....io lesbioana???? |
||
|
||
nazirra Postat pe 16 Decembrie 2009 19:27 |
||
poate gay....da ma mai gindesc!!!!nu m am hotarit ce sa fiu.....asia sa fiu trendy!!!!flendy.... | ||
nazirra Postat pe 16 Decembrie 2009 19:29 |
||
da sis crez k s=o prins si nenea de asta,K "N-ARE ROST" hihihiii... da io i-am zis d'aia...caci am kemat o pretena la mine sa-i exemplific: "nu vrem in bora -bora, noi vrem AICI! e un parastas live cu coliva si cu mici"...( i-oi fi zis bine??, ma-ntreb) |
||
fleurdelis Postat pe 16 Decembrie 2009 19:33 |
||
nu vrem in bora-bora...vrem uite-aici....e-un parastas live, cu coliva si multi mici....adu floricele si-o sticla de cola....lui vecina de la trei i-a murit sora.... citat din memorie.... |
||
tutankhamon Postat pe 16 Decembrie 2009 19:35 |
||
sareacu oooommmmm!~ | ||
nazirra Postat pe 16 Decembrie 2009 19:35 |
||
da! pot sa confirm si io pt vecina aia de la 3! zau! |
||
fleurdelis Postat pe 16 Decembrie 2009 19:36 |
||
deci k sa inkei, ...cred k l-am convins k nu stiu multe, daca.... | ||
fleurdelis Postat pe 16 Decembrie 2009 19:37 |
||
buuuueyyyy...sora-mio...vezi ca io stau la trei...mancati-as.... | ||
tutankhamon Postat pe 16 Decembrie 2009 19:39 |
||
oups..... | ||
nazirra Postat pe 16 Decembrie 2009 19:41 |
||
pai cum nu se poa' mai bine soro...LU vecina dela 3 i-a murit sora... deci tu esti cea care o sa-mi faci coliva mie, dc doamne fereste...omor vrun instalatuooor si ma baga astia la scaunul electric deci parastasu-i al meu! hai k-am dat-o'n paranormale... |
||
fleurdelis Postat pe 16 Decembrie 2009 19:42 |
||
FLEUR,eu am fost cu ideea sa iti cautam un instalator,bun la toate,iar tu vrei scaun electric,poftim ''educatie'',la noi s-au prostit in asa hal aia de la RADET ca nu mai dau caldura cum trebuie,caloriferele sunt doar un pic caldute | ||
scrichy Postat pe 16 Decembrie 2009 22:27 |
||
fleur, stai sa vaz ce-i cu centrala aia... care n-am avut noroc... mdea...se aprind carbunii incet, incet ce ziceai de termopane ? |
||
Anouk Postat pe 17 Decembrie 2009 07:40 |
||
scrichule......ai nevoie de un instalator???? | ||
tutankhamon Postat pe 17 Decembrie 2009 11:50 |
||
anoule...ma disperi pe mine deja cu centrala aia.....stai pe langa G odata, cand aprinde focul, si studiaza-i fiecare miscare....pe bune....e ceva ce nu ai "prins".... | ||
tutankhamon Postat pe 17 Decembrie 2009 11:51 |
||
mai, v-ati bagat toti la avatare cu lumanari? ati inceput sa semanati unul cu altul, de parca ati fi frati... m-ati confuzat, parol... tuth, si tu? deschid pagina si zici ca am nimerit la parastas... |
||
garbo_C Postat pe 17 Decembrie 2009 11:55 |
||
ete fas......suntem vorbiti mai....si e lumina sperantei ...care arde acuma de sarbatori....e chestie din aia psihopupu de-aia... | ||
tutankhamon Postat pe 17 Decembrie 2009 12:18 |
||
haide, mai tuth! nu te-nflacara asa! am si io chef sa fiu carcotasa azi... |
||
garbo_C Postat pe 17 Decembrie 2009 12:24 |
||
azi esti si tu blue????ca mie nu mi-o trecut.....dar ma fac ca nu mai observ...... | ||
tutankhamon Postat pe 17 Decembrie 2009 12:28 |
||
daca tot sunt o lumanare, azi am ars rauu de toot! | ||
fleurdelis Postat pe 17 Decembrie 2009 20:10 |
||
'ti-ar mr muscolo sa-ti fie, tuto...am uitat ca l-ai bagat la secs...l-am cautat ca disperata stai sa-mi vars ofu...desi mai bine ma duceam la dat cu capu' mi s-au ars sigurantele bezna ca in iad, coana mare chiraia ca nu are tiviu...ca la balamuc am tras de masa sa ajung la tablou, casa are 3,5 m inaltime...iti inchipui...o siguranta era bulita bulita, am aruncat-o...ca sa constat ca nu mai am nici una de rezerva noroc ca mi-am amintit ca am zarit una in pod, ramasa de la fostii propietari...urca cyu lanterna in pod, ca nici acolo nu mi-a pus G lumina, rascoleste prin cutii, urca-te iar pe masa.... viata mea...il omor maine pe G cand vine acasa |
||
Anouk Postat pe 18 Decembrie 2009 22:53 |
||
Stai bre linistita, k asa sunt unele destine! n-ai ce sa faci! asta este! dar ce sigurante ai tu?? cumva din alea vechi?? nu ai tablou in care sigurantele sunt din acelea cu clapeta?? io zic k prima mutare ar fi sa=i kemi pe aia de la elecrica satzi schimbe tabloul.... | ||
fleurdelis Postat pe 18 Decembrie 2009 22:58 |
||
asa...asa anoukoooo...varsa-ti oful acilea.....ca tot de instalator tine....si nu uita....toate chestiile importante le gasesti la secsuiala....ca la asta trag toti..... | ||
tutankhamon Postat pe 18 Decembrie 2009 22:59 |
||
d-ala vechi...ca cine sa se ocupe sa puna unu' nou ? tot io ? ba p-a masii !!! deja intrasem in vrie, ca mere hidroforul...nu mai zic de pompa de la centrala, ca e bai mare daca nu am curent ca si acolo trebuia sa faca G un bypass, sa nu mai am probleme, da' ti-ai gasit... ioi, abia-l astept maine...direct in beregata ii sar |
||
Anouk Postat pe 18 Decembrie 2009 23:01 |
||
bre tut, ce paula mea...is femeie sau barbat ? ha ? cate muieri cunosti tu care repara prize, izoleaza fire, schimba furtune flexibile la boiler, si bateria de la chiuveta ? zici ca m-a facut coana mare cu mopsu' in mana |
||
Anouk Postat pe 18 Decembrie 2009 23:04 |
||
Anouk stai linistita ca nu esti singura care repara sau strica | ||
lala_cri Postat pe 18 Decembrie 2009 23:07 |
||
si pe tine????? ca atunci cand era f la munca io le faceam pe toate...acu ma dau lovita.....ma doare spatele si nu ma poci urcaaaaaa pe scauuun...... | ||
tutankhamon Postat pe 18 Decembrie 2009 23:08 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-12-17 11:50:31scrichule......ai nevoie de un instalator???? Eu am o lista intreaga,gasesc eu unu disponibil,alaltaieri noapte,am sunat,i-am pus pe treaba,ca s-a spart o coloana pe strada,am ramas fara caldura,acum e mai bine,deci ii hartuiesc si zi si noapte. |
||
scrichy Postat pe 19 Decembrie 2009 04:15 |
||
cuuum ii hartuieeeeeeeeesti??? | ||
fleurdelis Postat pe 19 Decembrie 2009 06:07 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Un sfat, va rog... | 11 | De la: estela 4 Mai 2010 00:59 |
buna | 20 | De la: narcysa 12 Mai 2011 20:32 |
va rog spunetimi p[arerea voastra | 31 | De la: bau 5 Iulie 2010 15:27 |
|
||
cel mai simplu rapid mod de a face bani | 0 | De la: 1 Iunie 2009 14:44 |
Legalizarea prostituției | 81 | De la: iasomia 24 Octombrie 2009 12:57 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural