Suntem impreuna de cva timp...avem o relatie normala...dar vara aceasta s.a intamplat cva.Eu am fost plecata in Germania vreo 2 saptamani.Cand m.am intors el era total schimbat si am banuit k are p altcineva.Banuiala mea a fost corecta pt ca l.am prins...ne.am despartit a venit dupa me...intr.un final ne.am impakt...a fost ok o perioada s purta exceptional si eu ma purtam extrem durat cu el...strikm fiekre moment frumos si ii aduceam tot felul d reprosuri....ma purtam cu el ca si cum ar fi vreo jukarie de.a mea...ACum am incerkt sa ma port frumos cu el si am impresia k iar e distant cu toate k neaga sub orice forma...tot imi face toate poftele dar imi aduce uneori reprosuri...nu mai e ca in perioada aia dupa c ne.am impakt.. Dumneavoastra ce credeti? va multumesc. |
||
Real_love Postat pe 14 Decembrie 2009 17:48 |
||
---|---|---|
greeeeu. | ||
nazirra Postat pe 14 Decembrie 2009 17:51 |
||
pei hotareste-te: ori accepti si te porti ca si cand nimik nu s-ar fi intamplat..ori ii spui adio pe motivul pentru care i-ai facut zile amare. Dar cale de mijloc nu exista.Decizia iti apartine! | ||
|
||
reyya Postat pe 14 Decembrie 2009 17:52 |
||
pey tocmai asta e k am acceptat sa ma port k si cum nimic nu s.ar fi intamplat..cu greu dar intr.un final am acceptat.Insa acumam senzatia k e el schimbat mai distant mai rece(ma obisnuise sa ma sufoce aproape)....si n certam din orice..nu stiu cum sa reactionez...am incerkt sa vb cu el dar din discutie ne luam la cearta | ||
Real_love Postat pe 14 Decembrie 2009 17:57 |
||
in cazul asta , mai insista o vreme( dar nu prea mult) si daca in final continuati asa..inseamna ca nu e pentru tine tipul. | ||
reyya Postat pe 14 Decembrie 2009 18:00 |
||
Multumeesc frumos pt sfaturi! | ||
Real_love Postat pe 14 Decembrie 2009 18:02 |
||
cu multa placere si succes in a te decide! | ||
reyya Postat pe 14 Decembrie 2009 18:04 |
||
mda.Are si el mandria lui.... Daca te distantezi, probabil in prima faza o sa iti spuna , de data asta, "bine, pleaca, nu-mi pasa." Iar daca intre timp observa ca te-a ranit gratuit si totusi te vrea inapoi o sa revina la stadiul de sufocare de doua ori mai insistent. Si iar o sa aiba resentimente ca si-a calcat peste orgoliu. Nasol caruselul asta. Iesi din el. Intr-un fel sau altul. |
||
quasaria Postat pe 16 Decembrie 2009 23:33 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ce parere aveti despre relatiile dintre o crestina si un musulman? | 92 | De la: delia_diana 5 Iulie 2010 15:55 |
A iubi cu adevarat! | 8 | De la: TaniaTita 18 Aprilie 2012 15:51 |
caut o prietena cu ochi albastri | 47 | De la: fleurdelis 28 Septembrie 2010 19:39 |
|
||
Ce sa fac? | 25 | De la: adella 5 Iulie 2011 12:44 |
LA MULTI ANI DAN PURIC! | 1 | De la: human 12 Februarie 2011 14:07 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice