Suntem impreuna de cva timp...avem o relatie normala...dar vara aceasta s.a intamplat cva.Eu am fost plecata in Germania vreo 2 saptamani.Cand m.am intors el era total schimbat si am banuit k are p altcineva.Banuiala mea a fost corecta pt ca l.am prins...ne.am despartit a venit dupa me...intr.un final ne.am impakt...a fost ok o perioada s purta exceptional si eu ma purtam extrem durat cu el...strikm fiekre moment frumos si ii aduceam tot felul d reprosuri....ma purtam cu el ca si cum ar fi vreo jukarie de.a mea...ACum am incerkt sa ma port frumos cu el si am impresia k iar e distant cu toate k neaga sub orice forma...tot imi face toate poftele dar imi aduce uneori reprosuri...nu mai e ca in perioada aia dupa c ne.am impakt.. Dumneavoastra ce credeti? va multumesc. |
||
Real_love Postat pe 14 Decembrie 2009 17:48 |
||
---|---|---|
greeeeu. | ||
nazirra Postat pe 14 Decembrie 2009 17:51 |
||
pei hotareste-te: ori accepti si te porti ca si cand nimik nu s-ar fi intamplat..ori ii spui adio pe motivul pentru care i-ai facut zile amare. Dar cale de mijloc nu exista.Decizia iti apartine! | ||
|
||
reyya Postat pe 14 Decembrie 2009 17:52 |
||
pey tocmai asta e k am acceptat sa ma port k si cum nimic nu s.ar fi intamplat..cu greu dar intr.un final am acceptat.Insa acumam senzatia k e el schimbat mai distant mai rece(ma obisnuise sa ma sufoce aproape)....si n certam din orice..nu stiu cum sa reactionez...am incerkt sa vb cu el dar din discutie ne luam la cearta | ||
Real_love Postat pe 14 Decembrie 2009 17:57 |
||
in cazul asta , mai insista o vreme( dar nu prea mult) si daca in final continuati asa..inseamna ca nu e pentru tine tipul. | ||
reyya Postat pe 14 Decembrie 2009 18:00 |
||
Multumeesc frumos pt sfaturi! | ||
Real_love Postat pe 14 Decembrie 2009 18:02 |
||
cu multa placere si succes in a te decide! | ||
reyya Postat pe 14 Decembrie 2009 18:04 |
||
![]() mda.Are si el mandria lui.... Daca te distantezi, probabil in prima faza o sa iti spuna , de data asta, "bine, pleaca, nu-mi pasa." Iar daca intre timp observa ca te-a ranit gratuit si totusi te vrea inapoi o sa revina la stadiul de sufocare de doua ori mai insistent. Si iar o sa aiba resentimente ca si-a calcat peste orgoliu. Nasol caruselul asta. Iesi din el. Intr-un fel sau altul. |
||
quasaria Postat pe 16 Decembrie 2009 23:33 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Pauza in relatie | 25 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 11:41 |
dragoste impartita:( | 32 | De la: garbo208934 15 Iulie 2011 10:56 |
Cum sa plec daca il iubesc? | 114 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 11:39 |
|
||
Sunt confuza!!! | 2 | De la: 8 Septembrie 2018 21:43 |
CE FACI CAND ESTI CASATORITA SI .... | 30 | De la: floare_cu_colti 17 Noiembrie 2010 12:32 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9