dari, recunosc ca si tu ai dreptate..eu am luat-o de model, in viata pe mama..care, asa bine, rau..cum a dus-o .. a stat ! | ||
vis_spulberat Postat pe 15 Decembrie 2009 16:12 |
||
---|---|---|
gresit. mama a luat hotararea ei, tu trebuie sa o iei pe a ta. sustinerea vine, cand esti hotarat nu cand o scalzi | ||
si_totusi Postat pe 15 Decembrie 2009 16:14 |
||
modelele din familia traditionala...lasa-le la o parte, traiesti o singura viata, fa-o sa fie frumoasa, nu fii nefercita, lucreasza la asta, nu pica din senin , fericrea presupune efort , hotarare , incredere in tine.Traiesti in numele tau si nu in numele altora... Succes! | ||
|
||
reyya Postat pe 15 Decembrie 2009 16:15 |
||
VOINTA mai presus de toate... Am stat 18 ani alaturi de cineva si am patit si eu la fel ca tine... Pana intr-o zi cand am plecat spre NECUNOSCUT Si cand spun NECUNOSCUT...gandeste-te asa: -Intr-o alta tara...unde se vorbeste o limba pe care mi-o amintesc cat de cat din scoala.. -Cu un barbat pe care l-am cunoscut doar cu doua luni inainte pe internet si cu care ma inteleg in engleza...care nu e foarte grozava... Mi-a fost ingrozitor de frica...dar am riscat...pentru ca am simtit ca va fi bine... Am avut putina incredere in el dar acum am totul pentru el...si nu regret nici o clipa ca am facut-o... Deci...TOT INAINTE...!!! |
||
Lylyk2009 Postat pe 15 Decembrie 2009 16:16 |
||
bravo lilico...ai luat viata de piept si ai izbit-o de pamant ![]() |
||
lala_cri Postat pe 15 Decembrie 2009 16:20 |
||
asta e. tot respectul. ![]() |
||
si_totusi Postat pe 15 Decembrie 2009 16:20 |
||
bv lilica ! te apreciez.. | ||
vis_spulberat Postat pe 15 Decembrie 2009 16:22 |
||
O poate face oricine.... Si nu trebuie sa stai cum am stat eu 18 ani... Incercari de a pleca au fost foarte multe...dar esuate... Mi-a fost mila de el...pentru ca de iubire nu mai putea fi vorba... |
||
Lylyk2009 Postat pe 15 Decembrie 2009 16:27 |
||
mila si mie imi este..tocmai de aia inca mi-e greu sa plec.. bluelight, imi pare rau daca am provocat confuzie.. sau daca am spus ceva pe "neindelete".. sper sa ma fac inteleasa, iar daca e vreo nelamurire, sper sa te elucidez.. |
||
vis_spulberat Postat pe 15 Decembrie 2009 16:31 |
||
visule.. romanul are o vorba"mila mi-e de tine,da' de mine mi se rupe inima" ![]() |
||
eladaela Postat pe 15 Decembrie 2009 16:45 |
||
elada ![]() |
||
vis_spulberat Postat pe 15 Decembrie 2009 16:47 |
||
ihi...si mie mi-o fost mila si..amu...mi se rupe inima(de moi) mea culpa ![]() c'est la vie ![]() |
||
LILO Postat pe 15 Decembrie 2009 16:48 |
||
![]() ![]() curaj ![]() viata e frumoasa si merita traita |
||
eladaela Postat pe 15 Decembrie 2009 16:48 |
||
Ela merita traita ![]() ![]() |
||
lala_cri Postat pe 15 Decembrie 2009 16:49 |
||
mai conteaza aspectul...? S-o gasi vreunul ,al cel mai bun" ![]() |
||
reyya Postat pe 15 Decembrie 2009 16:51 |
||
reyya ![]() |
||
eladaela Postat pe 15 Decembrie 2009 16:53 |
||
alegerea..bat-o vina... ![]() |
||
reyya Postat pe 15 Decembrie 2009 16:55 |
||
vis spulberat , citeste aceasta carte daca vei avea ocazia "Femei care iubesc prea mult" de Robin Norwood". |
||
reyya Postat pe 15 Decembrie 2009 17:16 |
||
multumesc frumos, revya.. o sa incerc sa o caut, multumesc pt recomandare.. | ||
vis_spulberat Postat pe 15 Decembrie 2009 17:38 |
||
Sunt convinsa ca si partea materiala , cat si nesiguranta necunoscutului te tin pe loc, in aceeasi masura... ![]() |
||
pretty_varza Postat pe 15 Decembrie 2009 17:55 |
||
varza, te asigur ca, partea materiala... hmm.mult mai putin, decat cea a necunoscutului.. | ||
vis_spulberat Postat pe 15 Decembrie 2009 18:10 |
||
mda... "mi-a fost mila!"... ![]() citind fraza asta a ta, am trait un deja-vu... |
||
ready_vivus Postat pe 15 Decembrie 2009 18:31 |
||
Citind aici...indemnurile voastre...ma simt din nou...slaba...nehotarata...lasa... ...nu de-alta...VIS...dar sa fim doua... ...unde-s doi...puterea creste... ![]() |
||
DORI_ Postat pe 15 Decembrie 2009 19:00 |
||
Lasati, stati linistite acolo unde sunteti. Sa nu faceti ce e mai bine pentru voi ca doar timpul trece. Doar n-o sa il folositi sa va fie mai bine voua. ![]() |
||
Doara Postat pe 15 Decembrie 2009 19:03 |
||
Dar...acolo unde deja sunt copii...nu mai este atat de simplu... ...si Vis ar trebuii sa se bucure ca nu e constransa decat de nahotararea ei...de a ramane...acolo unde sufletul ei nu prinde aripi... Vis ,tu poti auzii...fericirea,libertatea de a alege iti bate la usa...o poti primii... ![]() |
||
DORI_ Postat pe 15 Decembrie 2009 19:12 |
||
cat de frumos spus dari ! | ||
vis_spulberat Postat pe 15 Decembrie 2009 19:50 |
||
dari,nici nu iti poti da seama cat de perspicace sunt copiii si ce surprize iti pot rezerva eu de la copiii mei am primit cea mai frumoasa lectie de viata |
||
eladaela Postat pe 15 Decembrie 2009 20:20 |
||
vis...eu am si un copil...dar vezi tu mie cand mi-a raspuns odata cu "ce te retine" in sec 2 am plecat...da ma cautat...dar eu m-am hotarat...a fost greu ...cu procesele...custodie...partaj ...dar pentru linistea care o am acum impreuna cu,copilul meu...nu exista efort prea mare. nu te lasa calcata in picioare |
||
rodi_rdln Postat pe 15 Decembrie 2009 21:35 |
||
Stiu, Ella,...copii sunt minunati...si nu ii putem noi pacali intr-un fel sau altul,dar cred ca suntem datori sa le oferim o familie,in care sa se simta iubiti,ocrotiti. Chiar as vrea sa stiu ce lectie de viata ti-au dat copii tai. | ||
DORI_ Postat pe 16 Decembrie 2009 05:11 |
||
Buna dimineata! Oare se pot simti copii, ocrotiti si linistiti in atmosfera unui camin distrus, de unde a plecat dragostea si buna intelegere? Ce model ii dai copilului...ce exemplu?...cel cu "capul plecat sabia nu-l taie" sau "You only live once!"...Copilul meu, dupa 2 ani in care am asteptat ca tatal lui sa-si revina...am incercat eu, cea care n-am gresit, reconcilieri...m-a intrebat "mama, de ce nu divortezi?"...iar eu credeam ca stau cu tatal lui, pentru el. Mi-a spus "lasa-l sa plece" si mi-a mai spus "eu n-o sa-i fac asta niciodata sotiei mele". Deja experienta parintilor l-a marcat...si o sa faca precum Vis...buna rea...el o sa ramana cu sotia lui, pentru ca asta a facut mama. So...think twice! Daca ai avea 5000 de vieti, ti-ai permite sa te joci, sa astepti, dupa cheful partenerului...N-ai! decat UNA! meriti altceva...nu mai pierde timpul! |
||
Ines Postat pe 16 Decembrie 2009 05:24 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Videochat-ul,o amenintare pentru casatoriile din ziua de azi? | 37 | De la: elisabeta_boia 3 Iulie 2011 22:05 |
cum e viata de cuplu | 1 | De la: NIKOO 8 Septembrie 2009 22:18 |
sfatul lui vanghelis007 - casatorie | 33 | De la: garbo065596 28 Octombrie 2009 16:33 |
|
||
casatorie | 14 | De la: garbo_9408 18 Noiembrie 2012 15:41 |
sot indragostit | 50 | De la: garbo248182 4 Decembrie 2017 09:06 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9