Barbatul sagetator

Dragele mele,

Ajutati-ma va rog!...m-am straduit sa gasesc in horoscop ceva despre barbatul sagetator...nu-i!...asta inseamna ca nu sunt probleme cu ei?...pentru ca eu am dat peste unul care ma bulverseaza rau...si nu stiu de unde sa-l apuc. Pls....opinii, patzanii...suferintze...orice aveti e bun!
Multumesc
Ines
Postat pe 15 Decembrie 2009 14:21

ioi, totusico, da si tu o mana de ajutor, ca io nu ma bag
zambila
Postat pe 15 Decembrie 2009 14:30
Draga mea , eu sunt sagetatoare..iti pot spune o chestie pe care sa te bazezi : nu incerca sa intelegi un Sagetator..astia-s toti artisti , boemi , calauziti de latura ,,emotionala" e greu sa-i poti intelege si sa ii iei asa cum crezi ca sunt ...zi de zi se schimba..daca-ti place elementul surpriza tipul e ok , daca nu , s-ar putea sa-ti para bulversant . Succes!
reyya
Postat pe 15 Decembrie 2009 14:36
Multumesc Reyya!
Problema e ca ceea ce-mi pare certitudine azi, maine devine incertitudine...castelele se naruiesc...apoi...poimaine o luam de la capat si tot asa...mi-e rau!
Ines
Postat pe 15 Decembrie 2009 14:38

naspa!

io am alta teorie, da' o tin pt mine
zambila
Postat pe 15 Decembrie 2009 14:39
Toat� lumea iube�te Sagetatorii, pentru c� toat� lumea iube�te habaugii. Le place s� cread� c� personalitatea lor seam�n� cu cea a lui Socrate �i Michelangelo, �ns� �n realitate aduc mai degrab� cu Prince. Stiu, vor nega tot ce au citit p�n� aici despre zodia lor. Sagetatorii conduc ma�ini haioase pe care le lovesc de copaci sau cl�diri. Sunt insisten�i �i arogan�i. Le place s� se bat� cu copiii �i cu lunaticii la nun�i. Dac� nu sunt implica�i �ntr-un scandal �n vreun bar, atunci vor inventa unul pentru a avea ce povesti prietenilor. Dac� nu ar exista desenele animate, Sagetatorii nu ar �tii cu ce s�-�i ocupe timpul liber.

si_totusi
Postat pe 15 Decembrie 2009 14:41
Stiu cum este, si iubitul meu cu greu imi suporta schimbarile , dar le suporta saracul Suntem schimbatori , boemi , temperamentali , artisti , aventurieri ( in sensul pozitiv..daca iti plac calatoriile si suprizele ) tipul e ok..elementul surpriza va fi permanent , un lucru e cert: nu te vei plictisi :-)
reyya
Postat pe 15 Decembrie 2009 14:42
pt Ines :-)
reyya
Postat pe 15 Decembrie 2009 14:43
Si totusi ..haide mai da-le o sansa Nu e atat de grav cum spui tu ca ar fi :-)
reyya
Postat pe 15 Decembrie 2009 14:44
Ok...il iubesc eu, np!
Problema e la el...azi ma iubeste maine se razgandeste...poimaine ne casatorim...raspoimaine ne mai gandim...si eu ce pisici sa intzeleg...sa dau cu banul?
Ines
Postat pe 15 Decembrie 2009 14:45
Zambiloooooooooooo!
Zi-mi!...nu ma fierbe...ca ma fierbe el, sagetatorul meu, destul!
Plssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
Ines
Postat pe 15 Decembrie 2009 14:47
CERT NU ; nu mai tine de caracteristica zodiei, la capitolul implicare nu merita sa cantaresti , inseamna ca e doar neserios si ca el sunt multi altii( si din alte zodii)..am crezut ca te referi la comportament , nu la implicare..atunci e grav , nu merita sa-ti bati capul cu tipul prea mult, in acest caz.
reyya
Postat pe 15 Decembrie 2009 14:48
bine rey,tai povestea cu batutul pe la nunti si o pun pe asta cu

"Un Sagetator este intotdeuna un fel de Madonna, dar mult mai buna decat Madonna insasi!"

ca sa nu ziceti ca nu tin cu sagetatorii
si_totusi
Postat pe 15 Decembrie 2009 14:49
ines, acum serios. un sagetator intoarce si pamantul cand tine la cineva. nu e genul nehotarat decat daca, chiar nu e hotarat.

din cate ii cunosc, lasa-l pe el sa se lamureasca ce vrea. e o zodie foarte dificila. nu-s genul de oameni carora sa le impui ceva. le place sa cucereasca si sa lupte. daca considera ca au pentru cine

daca face fite, zi-i" la revedere" se intoarece sigur daca tine la tine. daca a fost doar un foc de paie, cel putin stii pe ce picior danseaza . cu sagetatorii alta metoda nu e. cale de mijloc nu exista

oricum, indiferent de zodie, tot asa se procedeaza. te vrea, bine. nu te vrea, buna ziua! ce-ai avut si ce-ai pierdut
si_totusi
Postat pe 15 Decembrie 2009 14:59
Si totusi ..asa este , cand vine vorba de sentimente sunt extrem de hotarati si lupta pentru cei pe care-i iubesc. Insa atunci cand nu se simt iubiti in egala masura sunt foarte orgoliosi si parasesc repede ,,scena ".De asta ma frapese ceea ce scria Ines..tipul cred ca nu e cu adevarat implicat, pentru ca eu stiu ca in sentimente sagetatorii sunt extrem de hotarati , ,,bulversant de hotarati" in sensul ca actioneaza foarte repede si risca sa para genul ,,oportunisti"
reyya
Postat pe 15 Decembrie 2009 15:04
mama si tata au fost sagetatori, saracutii...

da' nu ma bag la descriere astazi,sunt amortita de la cat m-a batut neaua...

tusico,

m-ai zapacit,de unde stii mami atatea zodii?...
iasomia
Postat pe 15 Decembrie 2009 15:06
asta spun si eu. nu-s opurtunisti. pentru ei e clar: existi sau nu
si_totusi
Postat pe 15 Decembrie 2009 15:06
reyya
Postat pe 15 Decembrie 2009 15:08
iasomico, mi-am descoperit un talent ascuns. fac zodiace

io ce am mai gasit despre sagetatori:

Sagetatorul este sincer, dar nu este subtil. Se incapataneaza sa spuna mereu adevarul verde-n fata; mai devreme sau mai tarziu, spune mereu ceea ce gandeste. De asta, iti sugeram ca daca vreun nativ al acestei zodii se apropie de tine si-ti spune:
- Iti voi spune adevarul...
Tu sa-i raspunzi:
- Dar ce ti-am facut eu?!

si_totusi
Postat pe 15 Decembrie 2009 15:08
io, ce spune la pesti

Este semnul cel mai sensibil al zodiacului.. Sunt atat de schimbatori incat par ca ar avea centrul rasului si al plansului intersanjabile.

Pestii plang pentru ca le-a murit matusa si, in urmatoarea secunda, se prapadesc de ras pentru ca aceasta, biata de ea, este atat de grasa incat nu incape in sicriu.
si_totusi
Postat pe 15 Decembrie 2009 15:11
nehotararea lui vine din faptul ca tocmai a incheiat o relatie si inca nu si-a scos-o din suflet pe fosta...imi spune ca exista riscul sa se intoarca...desi nu vrea si nu mai are incredere in ea...
Ines
Postat pe 15 Decembrie 2009 16:54
De la: reyya, la data 2009-12-15 14:36:18Draga mea , eu sunt sagetatoare..iti pot spune o chestie pe care sa te bazezi : nu incerca sa intelegi un Sagetator..astia-s toti artisti , boemi , calauziti de latura ,,emotionala" e greu sa-i poti intelege si sa ii iei asa cum crezi ca sunt ...zi de zi se schimba..daca-ti place elementul surpriza tipul e ok , daca nu , s-ar putea sa-ti para bulversant . Succes!
Ai mare dreptate..... eu sunt sagetator si ma regasesc in descrierea ta ! Suntem cam greu de inteles !
Remy
Postat pe 6 Ianuarie 2010 14:07

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
O intrebare stupida dar e pe bune ! 12 De la: pik_nik 9 Iulie 2009 19:52
Cancer-tratament in Romania sau in afara? 14 De la: garbo_5215 15 Septembrie 2013 11:32
buna 18 De la: stella_andre 2 Mai 2010 01:32
Rochia Princess, tinuta perfecta pentru ocazii speciale 2 De la: IrisLibbra 28 Februarie 2017 10:26
Ochelari de vedere 2 De la: cri_cat 8 Aprilie 2012 22:49
Setari Cookie-uri