Dragele mele, Ajutati-ma va rog!...m-am straduit sa gasesc in horoscop ceva despre barbatul sagetator...nu-i!...asta inseamna ca nu sunt probleme cu ei?...pentru ca eu am dat peste unul care ma bulverseaza rau...si nu stiu de unde sa-l apuc. Pls....opinii, patzanii...suferintze...orice aveti e bun! Multumesc |
||
Ines Postat pe 15 Decembrie 2009 14:21 |
||
---|---|---|
ioi, totusico, da si tu o mana de ajutor, ca io nu ma bag |
||
zambila Postat pe 15 Decembrie 2009 14:30 |
||
Draga mea , eu sunt sagetatoare..iti pot spune o chestie pe care sa te bazezi : nu incerca sa intelegi un Sagetator..astia-s toti artisti , boemi , calauziti de latura ,,emotionala" e greu sa-i poti intelege si sa ii iei asa cum crezi ca sunt ...zi de zi se schimba..daca-ti place elementul surpriza tipul e ok , daca nu , s-ar putea sa-ti para bulversant . Succes! | ||
|
||
reyya Postat pe 15 Decembrie 2009 14:36 |
||
Multumesc Reyya! Problema e ca ceea ce-mi pare certitudine azi, maine devine incertitudine...castelele se naruiesc...apoi...poimaine o luam de la capat si tot asa...mi-e rau! |
||
Ines Postat pe 15 Decembrie 2009 14:38 |
||
naspa! io am alta teorie, da' o tin pt mine |
||
zambila Postat pe 15 Decembrie 2009 14:39 |
||
Toat� lumea iube�te Sagetatorii, pentru c� toat� lumea iube�te habaugii. Le place s� cread� c� personalitatea lor seam�n� cu cea a lui Socrate �i Michelangelo, �ns� �n realitate aduc mai degrab� cu Prince. Stiu, vor nega tot ce au citit p�n� aici despre zodia lor. Sagetatorii conduc ma�ini haioase pe care le lovesc de copaci sau cl�diri. Sunt insisten�i �i arogan�i. Le place s� se bat� cu copiii �i cu lunaticii la nun�i. Dac� nu sunt implica�i �ntr-un scandal �n vreun bar, atunci vor inventa unul pentru a avea ce povesti prietenilor. Dac� nu ar exista desenele animate, Sagetatorii nu ar �tii cu ce s�-�i ocupe timpul liber. |
||
si_totusi Postat pe 15 Decembrie 2009 14:41 |
||
Stiu cum este, si iubitul meu cu greu imi suporta schimbarile , dar le suporta saracul Suntem schimbatori , boemi , temperamentali , artisti , aventurieri ( in sensul pozitiv..daca iti plac calatoriile si suprizele ) tipul e ok..elementul surpriza va fi permanent , un lucru e cert: nu te vei plictisi :-) | ||
reyya Postat pe 15 Decembrie 2009 14:42 |
||
pt Ines :-) | ||
reyya Postat pe 15 Decembrie 2009 14:43 |
||
Si totusi ..haide mai da-le o sansa Nu e atat de grav cum spui tu ca ar fi :-) | ||
reyya Postat pe 15 Decembrie 2009 14:44 |
||
Ok...il iubesc eu, np! Problema e la el...azi ma iubeste maine se razgandeste...poimaine ne casatorim...raspoimaine ne mai gandim...si eu ce pisici sa intzeleg...sa dau cu banul? |
||
Ines Postat pe 15 Decembrie 2009 14:45 |
||
Zambiloooooooooooo! Zi-mi!...nu ma fierbe...ca ma fierbe el, sagetatorul meu, destul! Plssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss |
||
Ines Postat pe 15 Decembrie 2009 14:47 |
||
CERT NU ; nu mai tine de caracteristica zodiei, la capitolul implicare nu merita sa cantaresti , inseamna ca e doar neserios si ca el sunt multi altii( si din alte zodii)..am crezut ca te referi la comportament , nu la implicare..atunci e grav , nu merita sa-ti bati capul cu tipul prea mult, in acest caz. | ||
reyya Postat pe 15 Decembrie 2009 14:48 |
||
bine rey,tai povestea cu batutul pe la nunti si o pun pe asta cu "Un Sagetator este intotdeuna un fel de Madonna, dar mult mai buna decat Madonna insasi!" ca sa nu ziceti ca nu tin cu sagetatorii |
||
si_totusi Postat pe 15 Decembrie 2009 14:49 |
||
ines, acum serios. un sagetator intoarce si pamantul cand tine la cineva. nu e genul nehotarat decat daca, chiar nu e hotarat. din cate ii cunosc, lasa-l pe el sa se lamureasca ce vrea. e o zodie foarte dificila. nu-s genul de oameni carora sa le impui ceva. le place sa cucereasca si sa lupte. daca considera ca au pentru cine daca face fite, zi-i" la revedere" se intoarece sigur daca tine la tine. daca a fost doar un foc de paie, cel putin stii pe ce picior danseaza . cu sagetatorii alta metoda nu e. cale de mijloc nu exista oricum, indiferent de zodie, tot asa se procedeaza. te vrea, bine. nu te vrea, buna ziua! ce-ai avut si ce-ai pierdut |
||
si_totusi Postat pe 15 Decembrie 2009 14:59 |
||
Si totusi ..asa este , cand vine vorba de sentimente sunt extrem de hotarati si lupta pentru cei pe care-i iubesc. Insa atunci cand nu se simt iubiti in egala masura sunt foarte orgoliosi si parasesc repede ,,scena ".De asta ma frapese ceea ce scria Ines..tipul cred ca nu e cu adevarat implicat, pentru ca eu stiu ca in sentimente sagetatorii sunt extrem de hotarati , ,,bulversant de hotarati" in sensul ca actioneaza foarte repede si risca sa para genul ,,oportunisti" | ||
reyya Postat pe 15 Decembrie 2009 15:04 |
||
mama si tata au fost sagetatori, saracutii... da' nu ma bag la descriere astazi,sunt amortita de la cat m-a batut neaua... tusico, m-ai zapacit,de unde stii mami atatea zodii?... |
||
iasomia Postat pe 15 Decembrie 2009 15:06 |
||
asta spun si eu. nu-s opurtunisti. pentru ei e clar: existi sau nu | ||
si_totusi Postat pe 15 Decembrie 2009 15:06 |
||
reyya Postat pe 15 Decembrie 2009 15:08 |
||
iasomico, mi-am descoperit un talent ascuns. fac zodiace io ce am mai gasit despre sagetatori: Sagetatorul este sincer, dar nu este subtil. Se incapataneaza sa spuna mereu adevarul verde-n fata; mai devreme sau mai tarziu, spune mereu ceea ce gandeste. De asta, iti sugeram ca daca vreun nativ al acestei zodii se apropie de tine si-ti spune: - Iti voi spune adevarul... Tu sa-i raspunzi: - Dar ce ti-am facut eu?! |
||
si_totusi Postat pe 15 Decembrie 2009 15:08 |
||
io, ce spune la pesti Este semnul cel mai sensibil al zodiacului.. Sunt atat de schimbatori incat par ca ar avea centrul rasului si al plansului intersanjabile. Pestii plang pentru ca le-a murit matusa si, in urmatoarea secunda, se prapadesc de ras pentru ca aceasta, biata de ea, este atat de grasa incat nu incape in sicriu. |
||
si_totusi Postat pe 15 Decembrie 2009 15:11 |
||
nehotararea lui vine din faptul ca tocmai a incheiat o relatie si inca nu si-a scos-o din suflet pe fosta...imi spune ca exista riscul sa se intoarca...desi nu vrea si nu mai are incredere in ea... | ||
Ines Postat pe 15 Decembrie 2009 16:54 |
||
De la: reyya, la data 2009-12-15 14:36:18Draga mea , eu sunt sagetatoare..iti pot spune o chestie pe care sa te bazezi : nu incerca sa intelegi un Sagetator..astia-s toti artisti , boemi , calauziti de latura ,,emotionala" e greu sa-i poti intelege si sa ii iei asa cum crezi ca sunt ...zi de zi se schimba..daca-ti place elementul surpriza tipul e ok , daca nu , s-ar putea sa-ti para bulversant . Succes!Ai mare dreptate..... eu sunt sagetator si ma regasesc in descrierea ta ! Suntem cam greu de inteles ! |
||
Remy Postat pe 6 Ianuarie 2010 14:07 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
MINI MISS SUMMER 2-16 ANI CONSTANTA | 1 | De la: garbo160501 6 Iulie 2010 11:18 |
masa pentru acvariu | 15 | De la: ancasobo 25 Ianuarie 2010 19:55 |
Ochelari de vedere | 2 | De la: cri_cat 8 Aprilie 2012 22:49 |
|
||
Help! | 8 | De la: LILO 6 Ianuarie 2010 15:48 |
CONCURS CASIGA O PERECHE DE PAPUCEI | 1 | De la: GALAVANUTZA 9 Februarie 2009 19:09 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn