Dragoste sincera sau prefecatorie?

ioi redi......
tutankhamon
Postat pe 28 Decembrie 2009 18:48
Bravo!Bravo,fetelor!In sfarsit ati ajuns si la discutia asta!Interesant!Important nu e ce scriu acum acum cu litera mare sau mica,sau mici ortografii!Important este esentialul daca il veti intelege odata ptr totdeauna!1-respect,2-comunicare,odata cu persoana ce o cunoasteti deja.3-dragoste,sustinere si nu inlaturat.4-respectsi prietenie ce leaga o vesnicie.Hai,va pup dulce!Cu respect si consideratie!POATEEE.....
margelatu
Postat pe 29 Decembrie 2009 02:38
mai femeie, nu ai renuntat la contul asta penibil?
oare mai e cineva care nu te cunoaste?
pik_nik
Postat pe 29 Decembrie 2009 02:39
PIK? SALUT!CE MAI FACI?

margelatu
Postat pe 29 Decembrie 2009 02:42
ESTE? AM DREPTATE?
margelatu
Postat pe 29 Decembrie 2009 02:47
daca vorbim de dragoste, vorbim si de multe responsabilitati, deci fara fitze...., daca e dragoste nu e joaca, dar e un lucru care necesita multa intelepciune si uneori niste compromisuri, din partea ambilor parteneri, nu ar fi corect sa spunem ca in cazul relatiilor esuate ede vina barbatul, de multe ori e si vina ei, sau a amandurora. eu personal nu inteleg femeile care, stau vesnic si se gandesc ce sa-i fac sa nu plece, pai daca e un barbat asa care te foloseste o data si vrea sa plece dupa la alta, lasa-l draga, ce sens are sa-ti complici viata cu o persoana iresponsabila care cauta...nici el nu are idee ce... asa ca multe in dragoste se invata din greseli, dar in nici intr-un caz daca ai sa dai dovada ca esti o tipa plina de fite nu ai sa-i inspiri incredere, nu are rost sa te transformi dintr-o femeie cu, coloana vertebrala, intr-una fara pic de integritate doar ca sa fii jucaria lui sexuala, si nu numai, de ce sa-l tii o sapt , un an in plus ca pana la urma sa tot plece , nu are sens.
garbo084961
Postat pe 29 Decembrie 2009 09:13
stiti voi cum e cu treaba asta??? e asa cam cu dus intors... dak ii arati prea mult k il iubesti si il sufoci cu acest lucru el s-ar putea sa isi cam ia talpasita si sa dea fugutza la alta. asa k e mai bn sa fii si un pic rezervat/a in ceea ce il priveste. Dar nici dak nu ii arati lucrul asta nu e bn pt ca el atunci va avea impresia k u nu-l interesezi si va gasi la alta/altul ceea ce u nu ii arati.Parerea mea...
roxyc089056
Postat pe 29 Decembrie 2009 14:01
deci: nici prea-prea nici foarte-foarte?
sora_ilsi
Postat pe 29 Decembrie 2009 19:50
Draga pik_nik, la ce femeie te referi, ca nu prea inteleg...sau sunt prea adormita???? PS Sunt multe femei pe aici
gavril
Postat pe 29 Decembrie 2009 20:02
gavril, la una lipsita total de busola, aflata inca, la cei 50 de ani ai ei, in cautarea identitatii
aseara isi spunea margelatu
pik_nik
Postat pe 29 Decembrie 2009 20:05
mai, pik, dar lasa-le un pic de mister, pls...nu mai spune si tu tot...
sora_ilsi
Postat pe 29 Decembrie 2009 20:09
pikule....una bucata ametita care nu stie daca e barbat sau femeie??? inca nu a aflat?????sau vrea sa-si faca operatie de schimbare de sex si nu stie ce sa aleaga??
tutankhamon
Postat pe 29 Decembrie 2009 20:14
De la: ready_vivus, la data 2009-12-15 22:35:52yanyo, care soacra bre?
fuse si se duse... spre norocul meu da' si al fiica-si (sau mai ales al fiica-si!)
ecxista de multe ori ceva care te tine de persoana ce e linga tine .copii,
cobra_jimbolia
Postat pe 30 Decembrie 2009 17:50
De la: ready_vivus, la data 2009-12-15 22:35:52yanyo, care soacra bre?
fuse si se duse... spre norocul meu da' si al fiica-si (sau mai ales al fiica-si!)
ecxista de multe ori ceva care te tine de persoana ce e linga tine .copii,
cobra_jimbolia
Postat pe 30 Decembrie 2009 17:50
iote,bre....cobra de jimbolia...ne-am dat dreaq!
preciouss
Postat pe 31 Decembrie 2009 15:17
ecx...exc...ecsx...ptiu! nu pot repeta
pik_nik
Postat pe 31 Decembrie 2009 15:21
De la: amarezza, la data 2009-12-15 19:48:18 Discutam cu niste amice despre cum trebuie sa te porti cu un barbat astfel incat acesta sa nu se plictiseasca prea repede de relatia in care e implicat.
Una dintre ele sustinea ca trebuie sa ii arati ca il iubesti, daca il iubesti. Sa simta ca ai semtimente curate, sincere si sa ii si spui acest lucru sincer atunci cand simti aceasta. Relatia intima trebuie sa fie sustinuta de sentimente si nu de interese meschine.
Cealalta, in schimb, sustinea contrariul. Daca ii spui si ii arati ca tii la el se plictiseste reepede si pleaca la alta. E bine sa mai faci si ceva fitze uneori cand sunteti impreuna, iar relatia intima sa fie eventual condimentata cu ceva caoduri si atentii, altfel te considra o prada usoara, o mocofanca si pleaca curand.
Voi ce parere aveti? Oare atunci cand un barbat simte ca e iubit sincer de o femeie pe care o place va pleca de bine ce-i e? Mai bine vesnic cuceritor decat iubit si apreciat?

"PREFACATORIE"..
scuze pentru alte eventuale greseli de scriere

...foarte delicat subiectul....depinde de educatia fiecaruia.....
ideea e ca asta e un teritoriu infinit de discutie....comportamentul dintre un barbat si o femeie...si modul in care este interpretat de cele 2 parti implicate si nu numai...ma refer si la modul in care poate fi si este interpretat si de catre terti..care vad altfel aspectele.........
...ce poate insemna pentru unii prefacatorie...pentru altii poate fi de fapt un act de sinceritate....totul e foarte discutabil!!
garbo055472
Postat pe 31 Decembrie 2009 16:37
ideea e ca daca nu se mentine misterul si nu-l provoi, se plictiseste si pleaca la vanatoarea..alteia
amarezza
Postat pe 7 Ianuarie 2010 22:53
Credeti ca daca l-ai cunoscut pe net si o tii tot asa vreo 8 luni,in discutii lungi nu conteaza subiectul important este ca ne place sa vb mult diferite subiescte, un ex pot fi chiar retetele culinare.Acum el a inceput sa fie foarte tandru sa-mi spuna ca sunt frumoasa ca....si multe fara a fi vulgar niciodata, am uitat sa mentionez ca este mai mic cu 8 ani.Imi da de inteles prin multe ca este indragostit dar nu vrea sa spuna direct findca stie ca eu ....sunt casatorita.Eu sincer il iubesc f mult chiar daca nu l-am vazut deact in fotografii si el la fel pe mine.
garbo080869
Postat pe 8 Ianuarie 2010 21:02
dap, shecspir in lav, de-ala...
Anouk
Postat pe 8 Ianuarie 2010 21:05
on topic, cred ca-i prefacatorie sincera
pik_nik
Postat pe 8 Ianuarie 2010 21:09
Desdemona, da-mi batista...
eu_vio
Postat pe 8 Ianuarie 2010 21:11
d-astea?
�mbl�nzirea scorpiei de william shakespeare
LILO
Postat pe 8 Ianuarie 2010 21:15
draga mea 869, nu stiu ce varsta ai, dar nu te lasa dusa de vobe frumoase spuse pe internet....poate fi doar o joaca pt el si tu te prinzi in latz ; stii cum se spune ca barbatul e vesnic vanator . Tot vorbind cu el , fara sa vrei i-ai dat multe elemente din care el a inteles exact cum esti, ce simti , ce-ti doresti etc. A simtit ca a dat de o bresha si incearca...
E doar o parere. Ai rabdare si fa ce crezi ca e mai bine, dar fara sa te pripesti! Bafta!
amarezza
Postat pe 9 Ianuarie 2010 08:41
...gresit!...Nimeni nu te poate tine cu forta!
onix01
Postat pe 10 Ianuarie 2010 10:53
...gresit!...Nimeni nu te poate tine cu forta!
raspuns pentru d-ul cobra...???Asa "veninos"esti?...sau e doar de "impresie"?
onix01
Postat pe 10 Ianuarie 2010 10:55

Eu cred ca ,un barbat sau o femeie nu poate sa paraseasca
pe cineva de care este legat prin iubire,iubire impartasita.Prefacatoria o asociez cu interesul cu dorinta de a obtine ceva.Fite face cineva ,cred eu,care nu iubeste dar este iubit sau iubita.
garbo068041
Postat pe 10 Ianuarie 2010 18:53
869, adevar sau provocare? tu i-ai trimis poza ta? si esti sigura ca aia e poza lui?

sa nu-mi spuneti ca-s prea sceptica pt varsta mea ca va trimit la mama... sa dezbateti cu ea subiectul...
snowflake
Postat pe 11 Ianuarie 2010 19:24
dragoste nu e o joaca, ci este un fapt real care necesita multa intelepciune si uneori mici compromisuri, din partea ambilor parteneri...
Daca vrei sa fii iubit, iubeste. - Seneca
sophia1971
Postat pe 15 Ianuarie 2010 00:27
iote,bre,ce se mai prefac astia deshtepti p'acilea...bleah...
preciouss
Postat pe 15 Ianuarie 2010 22:09

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Baietilor rai le plac tot fetele rele sau fetele bune ? 14 De la: Adrianne_83 26 Martie 2012 01:46
Paradoxu' Pandorei 31 De la: charmelen 4 Aprilie 2013 14:54
cateva cuvinte despre barbatul ideal 584 De la: fleurdelis 10 Mai 2010 21:24
Barbatii la 35 ani, ce vor oare? 8 De la: snowflake 11 Septembrie 2009 01:30
nu inteleg motivul 20 De la: jeanette40 6 August 2010 10:25
Setari Cookie-uri