http://www.youtube.com/watch?v=7yv9ZImdHP0 |
||
fleurdelis Postat pe 21 Decembrie 2009 16:57 |
||
---|---|---|
ce am primit printre urarile de sarbatori Feng Shui Mental -Sfaturile Lotusului: 1. Da oamenilor mai mult dec�t se asteapta si fa-o cu bucurie. 2. Casatoreste-te cu un barbat/femeie cu care �ti place sa stai de vorba. Pe masura ce vei �mbatr�ni, �ndem�narea de a face conversatie va fi foarte important. 3. Nu crede tot ce auzi, cheltuie tot ce ai si dormi c�nd vrei. 4. C�nd spui 'Te iubesc' asa sa fie. 5. C�nd spui '�mi pare rau' priveste omul �n ochi. 6. Logodeste-te cu cel putin sase luni �nainte de a te �nsura. 7. Crede �n dragoste la prima vedere. 8. Nu r�de de visurile cuiva. Oamenii care nu au viasuri, nu au prea multe. 9. Iubeste mult si pasional. Poti fi ranit, dar este singurul mod de a trai din plin. 10. �n dispute, lupta cinstit. Nu pronunta nume. 11. Nu judeca oamenii dup � relatiile pe care le au. 12. Vorbeste rar, dar g�ndeste repede. 13! ....... C�nd cineva �ti pune o �ntrebare la care nu cunosti raspunsul, z�mbeste si �ntreaba: De ce vrei sa stii?' 14. Tine minte ca marea iubire si marile realizari comporta mari riscuri. 15. Spune 'Noroc' c�nd auzi pe cineva stranut�nd. 16. C�nd pierzi, nu pierde �i lec�ia. 17. Tine minte cei trei 'R': Respecta-te; Respecta pe altii; Responsabilitate pentru toate actiunile tale. 18. Nu lasa ca o mica disputa sa strice o mare prietenie. 19. C�nd �ti dai seama ca ai facut o greseala, incearca imediat sa o corectezi. 20. Z�mbeste c�nd ridici telefonul. Apelantul va simti asta �n vocea ta. 21. Stai o vreme singur. Un prieten adevarat este cineva care, str�ng�ndu-ti m�na, �ti atinge inima. |
||
fleurdelis Postat pe 22 Decembrie 2009 17:28 |
||
super, fleur, in mare parte sunt si principiile mele... | ||
|
||
sora_ilsi Postat pe 22 Decembrie 2009 17:32 |
||
gataa..cred k am inkeiat anul... si iata ce as vea pofta sa vad, infasurata'ntr-o cerga...in timp ce ninge cu fulgi mari pe ferastra: http://www.youtube.com/watch?v=K0vwx5AR0ro&feature=related |
||
fleurdelis Postat pe 22 Decembrie 2009 18:41 |
||
eu doresc ,pt toate demoiselele cu COSHI,sa devina din "cenuserese" printese FRUMOASE http://www.youtube.com/watch?v=zA7sidgFGHU va iubeste LILO fetitele |
||
LILO Postat pe 22 Decembrie 2009 18:49 |
||
ce pacat ca nu vand.....bijuterii | ||
eladaela Postat pe 22 Decembrie 2009 18:50 |
||
bre lilo..iatzi coshii..si fugi de-aici! ce dumnezeuu.... noroc k ai pus un link cu alt film preferat..desi...cred k-o prefer pe audrey hepburn in filmul asta |
||
fleurdelis Postat pe 22 Decembrie 2009 18:55 |
||
dar mie imi este simpatica julie andrews.. un CLOWN dragutel |
||
LILO Postat pe 22 Decembrie 2009 18:57 |
||
fleurdelis Postat pe 22 Decembrie 2009 19:08 |
||
se apropie! eu le simt |
||
fleurdelis Postat pe 14 Octombrie 2010 20:49 |
||
aha... si d-aia l-ai reinviat, ha? vorba aia, tu ultima anul trecut, tu prima anu' asta | ||
Thor_again Postat pe 14 Octombrie 2010 20:51 |
||
anu asta poate-o sa fie mai cu noroc! mai stii?? |
||
fleurdelis Postat pe 14 Octombrie 2010 20:55 |
||
vreau sa citesc topicul, nu am timp acum, a trebuit sa scriu ceva intelegeti voi | ||
persidadamian Postat pe 15 Octombrie 2010 11:54 |
||
mie mi s-au implinit | ||
fleurdelis Postat pe 8 Ianuarie 2011 20:13 |
||
si mie . dar mai am si altele. |
||
bluelight Postat pe 9 Ianuarie 2011 19:20 |
||
ohoooo....dar si eu.... (mai am!) |
||
fleurdelis Postat pe 10 Ianuarie 2011 21:42 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
buna ziua | 1 | De la: maxalina 22 August 2012 20:51 |
Un document cutremur�tor al bisericii ortodoxe grecești | 63 | De la: elisabeta_boia 15 Octombrie 2011 18:52 |
Topicul pentru "iertaciuni" ! | 20 | De la: preciouss 3 Ianuarie 2010 23:10 |
|
||
fetelor spuneti-va parerea va rog:* | 3 | De la: tutankhamon 13 Iulie 2009 01:07 |
Despre iubire si comunicare in viata.Ce inseamna sau ce ar trebui sa insemne?! | 129 | De la: Schmetterling 18 August 2015 09:32 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice