poi povestea mea nu e cv nou dar nush ce sa fac....am un prieten cu 10 ani mai mare k mn....parintii mei nu il accepta deloc.zic k e golan si k e prea mare...recunosc a fost golanas dar cu mn s-a purtat impecabil si s-a mai linistit...pana acuma eram ferm convinsa k il aleg pe el...dar am avut o discutie serioasa cu mama care a incercat sa ma asculte si a zis sa ma gandesc bn ce vreau, iar acum sunt confuza.nush ce sa fac.nu vreau sa dezamagesc pe nimeni cu alegerea mea. p.s i-am zis sa ne despartim dar el ma cauta continuu si mai vrea o sansa. |
||
onutzik Postat pe 17 Decembrie 2009 15:56 |
||
---|---|---|
..ma mir cum de nu a raspuns nimeni..acestui subiect.. ....fa cum crezi...tu stii mai bine situatia ta ...ideea e ca nu poti lua ca atare parerea unor persoane pe care nu le cunosti...si care sigur nu au cum sa proceseze o anumita informatie...ea fiind inexistenta...si atunci parerile lor sunt pe afara subiectului... ...se pune problema unei alegeri pe care trtebuie s/o faci..dorind tu sa impaci pe toata lumea desi stii ca asta nu e posibil... ...ai spus ca ..recunosti ca a fost un golan dar nu cu tine...ce inseamna golan??? ...daca il alegi pe el s/ar putea sa iti faci probleme mari cu parintii!! ...ca e cu 10 ani mai mare nu e putin lucru.. ...sa zicem ca il alegi pe el..dar nu va merge prea mult relatia...cum crezi ca o sa te descurci in fata parintilor tai???...etc....se ridica o gramada de probleme... |
||
garbo055472 Postat pe 20 Decembrie 2009 10:45 |
||
tu vrei sa ii mai dai o sansa.. pai cred ca decizia ai luat-o deja .......aaaaaaaa...voiai sa ne spui poveste ta ? ![]() |
||
|
||
salbatica_sexy Postat pe 20 Decembrie 2009 18:57 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
femeie indragostita de un baiat mai tinar pe net | 141 | De la: zambila 21 Aprilie 2010 10:31 |
BARBATII...II IUBIM,II URAM SI NU NE SUNT INDIFERENTI | 276 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:52 |
ce credeti? | 17 | De la: gmpa 19 Aprilie 2010 02:16 |
|
||
Glume proaste..care distrug un univers intreg.. | 14 | De la: iasomia 2 Noiembrie 2009 17:47 |
Help, ceva idei | 33 | De la: AdrianaR 18 Februarie 2010 10:49 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9