poi povestea mea nu e cv nou dar nush ce sa fac....am un prieten cu 10 ani mai mare k mn....parintii mei nu il accepta deloc.zic k e golan si k e prea mare...recunosc a fost golanas dar cu mn s-a purtat impecabil si s-a mai linistit...pana acuma eram ferm convinsa k il aleg pe el...dar am avut o discutie serioasa cu mama care a incercat sa ma asculte si a zis sa ma gandesc bn ce vreau, iar acum sunt confuza.nush ce sa fac.nu vreau sa dezamagesc pe nimeni cu alegerea mea. p.s i-am zis sa ne despartim dar el ma cauta continuu si mai vrea o sansa. |
||
onutzik Postat pe 17 Decembrie 2009 15:56 |
||
---|---|---|
..ma mir cum de nu a raspuns nimeni..acestui subiect.. ....fa cum crezi...tu stii mai bine situatia ta ...ideea e ca nu poti lua ca atare parerea unor persoane pe care nu le cunosti...si care sigur nu au cum sa proceseze o anumita informatie...ea fiind inexistenta...si atunci parerile lor sunt pe afara subiectului... ...se pune problema unei alegeri pe care trtebuie s/o faci..dorind tu sa impaci pe toata lumea desi stii ca asta nu e posibil... ...ai spus ca ..recunosti ca a fost un golan dar nu cu tine...ce inseamna golan??? ...daca il alegi pe el s/ar putea sa iti faci probleme mari cu parintii!! ...ca e cu 10 ani mai mare nu e putin lucru.. ...sa zicem ca il alegi pe el..dar nu va merge prea mult relatia...cum crezi ca o sa te descurci in fata parintilor tai???...etc....se ridica o gramada de probleme... |
||
garbo055472 Postat pe 20 Decembrie 2009 10:45 |
||
tu vrei sa ii mai dai o sansa.. pai cred ca decizia ai luat-o deja .......aaaaaaaa...voiai sa ne spui poveste ta ? | ||
|
||
salbatica_sexy Postat pe 20 Decembrie 2009 18:57 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
il iubesc pe sotul meu dar ma loveste , imi vb urat, insa castiga f bine si nu duc lipsa de nimic, am insa un amant care ma iubeste si mi place sa fiu langa el, e tandru si iubitor insa castiga destul de putin, nu stiu ce sa fac :( | 95 | De la: zorideziua 12 Septembrie 2009 10:28 |
o intrebare adresata mai mult barbatilor...Ce cred ei ca este dragostea? | 525 | De la: fleurdelis 12 Aprilie 2010 20:16 |
Cum ar vrea femeile sa fie barbatul "aproape" ideal ? | 328 | De la: liaiedera 13 Aprilie 2010 08:34 |
|
||
de ce prefera barbatii blondele? | 129 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:49 |
Ma cauta trecutul... | 29 | De la: garbo_7796 4 Aprilie 2013 13:02 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice