tutankhamon Postat pe 18 Decembrie 2009 00:25 |
||
---|---|---|
Tuth, nop! merci de floricele! si nu ca sa te flatez am spus ca te urmresc, atat pe tine cat si pe ceilalti prieteni de pe-aici, ci ca sa stiti cu totii ca ma simt bine printre voi! si mana in foc o bag de buna voie si nesilita de nimeni, ca dezaxactul e unul si acelasi peste tot, sub diverse nume si infatisari de monstru! iar tu ready... pe bune ca ti-o iei!...ce naibili bre, mi-s fomeie serioasa, cum pana de vultur, vrei sa ma uit la pozele celea ?nu mai bine ma duc eu si vad un videoclip cu streapperi daia musculosi.? iete colea: http://www.youtube.com/watch?v=rRfYc5UNzCU |
||
girnasemena Postat pe 18 Decembrie 2009 00:26 |
||
girnaaa...cred ca ready vorbea de pozele de la profilul lui florinel.....cu mutrita lui, cu torturile, cu fameleonu.... si da...si eu intru pe aici ca ma simt bine...dar cand apare cate un dezaxat din asta.....ma apuca pandaliile.... |
||
|
||
tutankhamon Postat pe 18 Decembrie 2009 00:34 |
||
ce mai topik .nu mai pot de ras... | ||
gia85 Postat pe 12 Ianuarie 2010 17:40 |
||
sa fim seriosi...fiecare are dreptul sa vb aiurea...treaba lor...nu cred ca era cazul sa se deschida un topic "ANTI..." |
||
gia85 Postat pe 12 Ianuarie 2010 17:44 |
||
asa crezi tu ? ca fiecare are "dreptul" sa vorbeasca aiurea ? io n-as zice, da' ma rog...la cati abereaza prin parlament si pe la tiviu, parca nu mai conteaza niste useri cu probleme de comportament si adaptare sociala, parerea mea... |
||
Anouk Postat pe 12 Ianuarie 2010 17:48 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
toti imi spun k m-a inselat,ea-mi jura ca nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | 29 | De la: Flo_Pa800 21 Decembrie 2013 01:24 |
fata de topicul "persoana potrivita o cunoastem mult prea tarziu" | 4 | De la: garbo225639 14 Decembrie 2011 20:16 |
accept realitatea ma sacrific pt copilasul meu ca alta solutie nu este | 128 | De la: garbo107781 20 Martie 2010 18:51 |
|
||
Demonstratii de iubire | 91 | De la: Alecsx 6 Februarie 2013 10:30 |
TOPIK ANTI-FLORINUCA(irinuca24/florinel_c76/garbo...119....etc) | 36 | De la: Anouk 12 Ianuarie 2010 17:48 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară