trebuie sa ma rup de el dar nu am putere............este insurat.........

he he... sigur. Sta pentru bani. Pai pentru ca sa spuna bietu' om ca sta?
Kupii n-are...Daca avea le cinta niste ode pina la lacrimi, ca se sacrifica sa nu sufere copilul. Si tu, fire nobila, ce sa zici... Cum sa ranesti un copilash amarit, nu?

Asa, cu banii, e mai simplu. Ia pune-l sa aleaga intre tine si bani. Sau spune-i honey, uite tocmai mi-a picat o mostenire, ce noroc, ia ia-ti tu boccelutza si hai, ca acu' avem bani....
Sa vezi ce face.

Astea's textele obisnuite, stai linistita.
Lucrurile sint simple: te vrea, sa plece de acasa cu o pereche de blugi si una de ciorapei si sa va construiti o viata de la zero.
Daca n-o face, e pentru ca NU VREA. Si nu vrea pentru ca nu tine la tine.
quasaria
Postat pe 23 Decembrie 2009 10:14
gagici, pot sa dau si eu o parere misogina acilea?... pot...

subectu' asta cu amantele de barbati insurati crez c-a mai fost dezbatut p-acilea... si, care-i treaba?... de unde pana unde amanta e o victima?... in cele mai multe cazuri fetele stiu perfect cu cine se incurca, da' spera sa-l deturneze pe bagabont de la nevasta legala... tragedia incepe cand se dovedeste ca bagabontu' nu prea are chef sa schimbe domiciliu' permanent...

unde mai pui ca in multe cazuri legala e mai misto decat clandestina, basca bani si neamuri cu influenta...
zambil
Postat pe 23 Decembrie 2009 10:14
De la: julik_91, la data 2009-12-23 10:12:48un lucru ce nu am avut curaj sa-l spun la nimeni... este ca mi-am pierdut virginitatea cu el si cred ca asta e motivul pentru care nu-l pot lasa fiti blande cand imi raspundeti la asta...

treaba asta cu virginitatea e superapreciata fara rost! a fost .... se duse!
clippy
Postat pe 23 Decembrie 2009 10:15
corect, zambilu
si_totusi
Postat pe 23 Decembrie 2009 10:15
'aide zambil...lasa naivitatea...parca are vreo importantza care e mai misto?
E ALTA... aia e ce conteaza.... trece acolo la raboj: inca una bucata zburatoare...
Omului ii place rolul.
quasaria
Postat pe 23 Decembrie 2009 10:16
bre quasi, pai eu nu incercam sa-l dezvinovatesc pe bagabont... eu numa' dadeam cu putzin maro pe icoana amantei parasite...
zambil
Postat pe 23 Decembrie 2009 10:18

ce-i corect e corect!
zambila
Postat pe 23 Decembrie 2009 10:18
las' ca i-am pus eu aripioare.
quasaria
Postat pe 23 Decembrie 2009 10:19
you're right qasaria..
iulyana_91
Postat pe 23 Decembrie 2009 10:20
julik, I am right ca vorbesc din experientza, crezi ca eu n-am avut partea mea de glorie la 18 ani?

Dupa ce te detasezi vezi altfel lucrurile, o sa te lamuresti.
quasaria
Postat pe 23 Decembrie 2009 10:22
povestea asta cu barbatul insurat se va repeta la nesfarsit! ai cazut si tu ca musca in lapte!

ei, acum ia partea buna! ti-a luat virginitatea .... cu blandete(ca de-aia probabil ii dai atata importanta!!!!), te-a strans in brate si te-a mintit frumos, te-a scos in oras la o cina si un dans .... poate la un film, ti-a aratat cum se poate sau cat de frumos se poate purta un barbat pana primeste ce vrea ....

experienta! asta ai castigat-experienta!

aduna-ti sufletul de pe jos si mergi mai departe!

nu povesti urmatorului barbat cum ai cazut de fleata si ca iti doresti toata viata sa nu ti se mai intample! te va lua si urmatorul tot de fleata, ca daca a putut unul ... el de ce sa nu poata! TACI si INGHITE!
clippy
Postat pe 23 Decembrie 2009 10:26
problema e ca intotdeauna s-a purtat foarte frumos si se mai poarta...ma suna si ma roaga sa ne intalnim pentru un"pupic" ca moare de dorul meu... dar incepe sa nu ma mai intereseze...
iulyana_91
Postat pe 23 Decembrie 2009 10:30
capul sus, pieptu-nainte! de-acum stii cum sta treaba cu unii, vei avea si altii ....
clippy
Postat pe 23 Decembrie 2009 10:31
corect.....peste un timp o sa rizi,cind o sa ti amintesti!!!!!!!!1
nazirra
Postat pe 23 Decembrie 2009 10:33
iulyana_91
Postat pe 23 Decembrie 2009 10:33
naziro, femeile nu prea au simtu' umorului cand e sa fie parasite de parteneri... legali sau nu...
zambil
Postat pe 23 Decembrie 2009 10:34
hai iulico.....da i drumu cu colegii la colindat....la chef de craciunn.....de revelion.....o sa ti treaca......a fost ca o experienta.de viata!!!!!arunc o ca pe o masea stricata!!!!gata!!!!poti foarte bine sa i restrictinez apelu din telefonu tau.....si n o sa te mai sune....si gata!!!!!
nazirra
Postat pe 23 Decembrie 2009 10:36
peste cativa ani si peste .... cativa barbati va zambi si ea la asa aducere aminte!
clippy
Postat pe 23 Decembrie 2009 10:37
las ca , nici barbatii nu se hlizesc cu gura pana la urechi, cand li se intampla asa trebusoara. cam pierd si ei simtul acela umoristic
si_totusi
Postat pe 23 Decembrie 2009 10:38
nu toate!!!! .....nea zambilu.....dupa un timp trece.....si chestia cu parasitu.....stai linistit.....de nu, ar umbla o gramada cu capu in traista!!!!!!!!!
nazirra
clipo, nu prea crez.. bre, voi sunteti femei, sau va faceti?...
zambil
ei, o sa-i treaca...
toate trec
zambila
haidi bre, s-o jucat si omu' oleaca si acu' se tes povesti d-amor

mie parca mi-e mila de bietu' baiet...unii nu se descurca cu una...cum dreaq reuseste sa se descurce el cu doua ?
intotdeauna am zis ca femeile sunt o mare bataie de cap pentru berbati
Anouk
Postat pe 23 Decembrie 2009 10:40
tothusico....ei isi ineaca amaru in alcool....sau isi cauta urgent o inlocuitoare!!!!!!pentru ca io tot cred ca un barbat nu poate iubii ca o femeie!!!!!!!!
nazirra
Postat pe 23 Decembrie 2009 10:40
poate
zambila
Postat pe 23 Decembrie 2009 10:42
totusico,cred c-am vazut si p'aci ceva specimene...
eladaela
Postat pe 23 Decembrie 2009 10:43
De la: zambil, la data 2009-12-23 10:38:53clipo, nu prea crez.. bre, voi sunteti femei, sau va faceti?...

am zis peste cativa ani! ...
clippy
Postat pe 23 Decembrie 2009 10:45
De la: zambil, la data 2009-12-23 10:38:53clipo, nu prea crez.. bre, voi sunteti femei, sau va faceti?...

am zis peste cativa ani! ...
nu inseamna ca va rade cu gura pana la urechi dar...daca e desteapta, va zambi gandului ca a crezut ca acum "s-a terminat lumea/ca nu va intalni un altul la fel/ ca nu poate trai fara el/ sau ce mai crede ea ...."

cum i-am zis: sa-si adune sufletul de pe jos si sa mearga mai departe! nu acesta a fost sa fie! ce e al ei e pus de-o parte! sa deschida bine ochii .... ca nu se stie de unde sare iepurele !

poate chiar de la colindat sau revelion!
clippy
corect!!!!!
nazirra
clipo, eu zic ca cum incepi, asa continui... rare cazurile de convertire prin experienta...
zambil
Postat pe 23 Decembrie 2009 10:46

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Chiar am nevoie urgent de un sfat! sunt intr-o situatie prea confuza! 24 De la: GianySeo 20 Februarie 2015 15:06
Povestea mea... 13 De la: garbo_433461 20 Martie 2016 07:59
povestea mea 15 De la: bluelight 5 Decembrie 2009 08:33
AM LUAT DECIZIA CORECTA???? 42 De la: garbo112066 14 Aprilie 2010 03:21
pot oare fi sotii perfecti sau nu? 31 De la: tutankhamon 14 Iulie 2009 00:55
Setari Cookie-uri