Daca nu ma insel, "cheful" din batatura tzatzelor alora trei, cu pui la ceaun si alte cele, e din romanul "De-a baba oarba"... cand cauta el "oaza de liniste" ca sa "scrie" romanul | ||
ready_vivus Postat pe 23 Decembrie 2009 17:48 |
||
---|---|---|
bre, readyule, m-ai dat gata! | ||
sora_ilsi Postat pe 23 Decembrie 2009 17:50 |
||
De ce surioara? Cartea de care zice Clippy am citit-o pe cand aveam vreo 13 ani si m-a distrat de numa'! Faza cu "cheful" din batatura babelor era cam asa: eroul -care din cauza obezitatii trebuie sa urmeze regim drastic dar sufera permanent de o pofta pantagruelica- primeste de la babe un pui la ceaun... El il transeaza si le da babelor tartitza si aripioarele, sa manance si ele... la care una il ia peste picior si i le da inapoi, ca isi facusera si ele acelasi "menu"... in fine, scenele povestite in carte sunt bestiale |
||
|
||
ready_vivus Postat pe 23 Decembrie 2009 17:52 |
||
bre, ready, cat ma dau io de citita, recunosc ca aceasta lectura mi-a scapat... | ||
sora_ilsi Postat pe 23 Decembrie 2009 17:58 |
||
surioara, sunt convins ca avertismentul e inutil, dar totusi o fac, mai mult pentru cei care ar fi tentati sa pice in capcana: a nu se confunda cu Tudor Musatescu . Intr-o zi cand vrei sa te distrezi si nu ai alta posibilitate, iti recomand sa citesti "De-a baba oarba"... pe urma continua cu celelalte sunt foarte usurele, dar vei avea o cura buna de ras |
||
ready_vivus Postat pe 23 Decembrie 2009 18:02 |
||
eu mi-am dat seama, chiar am vrut sa spun ca de Tudor Musatescu am citit... io cred ca tu ai citit la 13 ani pe-alalalt ca i-ai confundat, asa-i? |
||
sora_ilsi Postat pe 23 Decembrie 2009 18:08 |
||
nu, soro, la 13 ani l-am citit pe VLAD Musatescu, nu pe Tudor ce naiba, am fost eu geniu, dar nici chiar asa! |
||
ready_vivus Postat pe 23 Decembrie 2009 18:18 |
||
hai, ready, nu te supara ca te-am crezut geniu, bine? | ||
sora_ilsi Postat pe 23 Decembrie 2009 18:22 |
||
o sa "mai ma-ngandesc" | ||
ready_vivus Postat pe 23 Decembrie 2009 18:25 |
||
wow, pacatosule! | ||
sora_ilsi Postat pe 23 Decembrie 2009 18:31 |
||
ready ii omu'care aduce cartea? | ||
LILO Postat pe 23 Decembrie 2009 18:42 |
||
bravo ready! eu nu imi aduceam aminte exact in ce carte era scena.... http://editura.liternet.ro/carte.php?carte=169 link pt. "de-a puia gaia" format pdf da, sunt mare fan vlad musatescu. am ras tare bine cu el! recomand ca lectura pentru vacante! |
||
clippy Postat pe 23 Decembrie 2009 19:49 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Beer revolution!! | 2 | De la: wife 11 Noiembrie 2009 12:39 |
Clubul Scorpiilor | 8 | De la: garbo_2112 28 Aprilie 2013 09:23 |
Zebra Caffe se ingrijeste de silueta ta | 1 | De la: Veenman 5 Martie 2011 16:52 |
|
||
zodii | 14 | De la: mgmm 9 Iulie 2014 14:00 |
SUNT ATIT DE SINGUR K A-MI AUD BATAILE INIMII | 31 | De la: tutankhamon 21 Noiembrie 2009 12:20 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn