poate sa imi zica si mia cineva,daca sint compatibili?? | ||
pedra Postat pe 29 Decembrie 2009 12:18 |
||
---|---|---|
Compatibilitati zodia Racului: Compatibilitate excelenta: Rac-Taur, Rac-Fecioara, Rac-Scorpion, Rac-Pesti Compatibilitate buna: Rac-Rac, Rac-Capricorn Compatibilitate acceptabila: Rac-Gemeni, Rac-Leu, Rac-Sagetator, Rac-Varsator Compatibilitate redusa: Rac-Berbec, Rac-Balanta |
||
LILO Postat pe 29 Decembrie 2009 12:21 |
||
Femeia rac e compatibila cu toate zodiile,atata timp cat barbatul ii satisface nevoile materiale.E cocheta,dar cochetaria ei e de cel mai prost gust,ajungand pana la vulgaritate.Vorbesc din experienta.CINE NU SE INCADREAZA,SA SE ABTINA...CA SI MODESTIA ARE FARMECUL EI! Barbatul fecioara e usor de manipulat,iar cum femeia rac e o manipulatoare prin definitie....mi-e mila de o balanta,sau orice specimen de gen masculin care se invarte in jurul cozii ei.Concuzia:??va apartine! | ||
|
||
garbo001998 Postat pe 7 Aprilie 2011 22:27 |
||
Eu as zice ca majoritatea femeilor sunt compatibile cu majoritatea barbatilor,din orice zodie ar fi ei,atata timp cat acesta ii satisface majoritatea nevoilor. Nu chiar toate nevoile,ca nu suntem perfecti. | ||
Allegra Postat pe 7 Aprilie 2011 22:31 |
||
Hmmm... really, Allegro? Interesant punctul tau de vedere, mai bine zis, similitudinea pe care o faci intre barbati si obiectele de uz casnic ori, eventual, de igiena personala. Va sa zica asa, ha? Berbatu' sa-i satisfaca fomeii majoritatea nevoilor. | ||
Thor_again Postat pe 7 Aprilie 2011 22:36 |
||
Pai putem presupune (cu succes) ca,satisfacandu-i ei nevoile,barbatul ar avea cea mai mare satisfactie dintre toate : i-ar inchide naibii gura,ca n-ar mai avea motiv sa-l critice,sa-l faca maioneza sau sa fie suspicioasa din cauza iesirilor la beri amicale. Nu zic bine? Ce obiect de uz casnic sau igiena personala visezi? |
||
Allegra Postat pe 7 Aprilie 2011 22:42 |
||
da' di ce doar sa presupunem? iote ce zise 998 mai 'nente... si di ce sa nu extindem un pic aria necesitatilor alora, doar nu ne-om rezuma numa la alea materiale, nu? iote, de aici si electrocasnicele sau igiena |
||
Thor_again Postat pe 7 Aprilie 2011 22:49 |
||
Da' extindele,taica,doar au proprietatile cauciucului... | ||
Allegra Postat pe 7 Aprilie 2011 22:54 |
||
|
||
nuti_vio Postat pe 7 Aprilie 2011 22:57 |
||
Pe de alta parte,998 spune in alta parte ca ,virgula,chestia cu horoscopul e vraiste. Cum ca ei i s-a intamplat anul trecut ce-i prevazuse horoscopul pe anul asta. So... | ||
Allegra Postat pe 7 Aprilie 2011 22:57 |
||
so, asta-nseamna ca e evoluata fatuca aiasta... cu un an o fi vreuna d-aia venita din viitor? ce crezi? |
||
Thor_again Postat pe 7 Aprilie 2011 23:02 |
||
Nu, bre, e cazuta din Luna. Si mai spuneam eu, da' daca nu ma incadrez, ma abtin, ca ma tem ca-mi da cu " concuzia" aia a ei in cap! Eu is mai nevricos, ashea... si nu ca mi-i frica , da' ma teeem... |
||
tatoo Postat pe 7 Aprilie 2011 23:05 |
||
Mai,n-as putea sa-ti spun... Mai degraba dintr-o lume paralela,la cat de paralela e. | ||
Allegra Postat pe 7 Aprilie 2011 23:09 |
||
Paralela? Tot ar fi bine, macar ar fi pe acelasi traseu, desi ar avea doua sensuri. Dar ma tem ca-i perpendiculara! |
||
tatoo Postat pe 7 Aprilie 2011 23:15 |
||
Pacat de intersectia aia. Ar fi fost sublima daca n-ar fi lipsit cu desavarsire. | ||
Allegra Postat pe 7 Aprilie 2011 23:18 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
pestoaica cu gemeni | 3 | De la: anaROBERT 18 Decembrie 2010 23:09 |
horoscop barbat leu, femeie scorpion | 110 | De la: garbo054170 8 Noiembrie 2009 15:19 |
ce zodie sunt?? | 3 | De la: garbo252762 5 Decembrie 2011 10:41 |
|
||
PARERI | 17 | De la: Laura_M 13 Decembrie 2010 19:20 |
barbat pesti ,femeie scorpion | 52 | De la: garbo034499 6 Octombrie 2009 23:01 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn