21 decembrie 2012

"atunci nu va fi sfarsitul lumii si nici-o mare judecata .astea sunt gogorite pt.profani.data solstitiului de iarna in 2012,la sfarsitul anului calendaristic mayas,nr.energiei ,este 11.acesta este inceputul oficial al unei noi ere,in experienta umana, atunci vom constietiza mai mult si vom intelege natura noastra divina.pana atunci va trebui sa ne rupem din negarea noastra,vizavi de eceasta era,evoluind si costientizand ,ca daca noi nu vom intoarce cursul istoriei,vom suferi f mult din cauza schimbarii climaterice.din ce in ce apropiindu-ne de anul 2012,experientele noastre vor fi mai greu de suportat.anul 2010 va fi un an de trezire,in care unii dintre noi,vom realiza cat de grava e situatia noastra,din punct de vedere climateric.de aceea liderii mondiali,trebuie sa realizeze impreuna,noi sisteme economice si noi modalitati de abordare,a schimbarilor climaterice.trebuie sa actionam cu totii acum,trebuie sa evoluam,pt a opri suferinta din intraga lume.sa fim constienti,ca involutia va fi direct proportionala ,cu cresterea suferintei noastre.'
alexxandra
Postat pe 1 Ianuarie 2010 07:28
aleho, sa nu uiti, pastilutzele albastre acum si alea rosii deseara
pik_nik
Postat pe 1 Ianuarie 2010 08:45
de ce nu iti deschizi o ghereta cu " ghicesc in cafea sau tarot" ca iti sade bine aleho..............deplorabil
yanyacharberet
Postat pe 1 Ianuarie 2010 13:12
De la: iulius_cezar, la data 2010-01-01 07:28:25"atunci nu va fi sfarsitul lumii si nici-o mare judecata .astea sunt gogorite pt.profani.data solstitiului de iarna in 2012,la sfarsitul anului calendaristic mayas,nr.energiei ,este 11.acesta este inceputul oficial al unei noi ere,in experienta umana, atunci vom constietiza mai mult si vom intelege natura noastra divina.pana atunci va trebui sa ne rupem din negarea noastra,vizavi de eceasta era,evoluind si costientizand ,ca daca noi nu vom intoarce cursul istoriei,vom suferi f mult din cauza schimbarii climaterice.din ce in ce apropiindu-ne de anul 2012,experientele noastre vor fi mai greu de suportat.anul 2010 va fi un an de trezire,in care unii dintre noi,vom realiza cat de grava e situatia noastra,din punct de vedere climateric.de aceea liderii mondiali,trebuie sa realizeze impreuna,noi sisteme economice si noi modalitati de abordare,a schimbarilor climaterice.trebuie sa actionam cu totii acum,trebuie sa evoluam,pt a opri suferinta din intraga lume.sa fim constienti,ca involutia va fi direct proportionala ,cu cresterea suferintei noastre.'
OAMENII CARE SUNT NERECUNOSCATORI.... Nu sa accepti ce iti fac ceilalti si sa faci si tu la fel cu oameni nevinovati...OAMENII DIN EGOISM,,MAI BINE decat sa se impuna si sa lupte si sa isi faca probleme lor...MAI BINE FAC PROBLEME LA ALTII...Oamenii se vad inconjurati de rautate,,dar nu se vad ca si ei tot la fel de rai si nerecunoscatori sunt...Si se razbuna pe oameni nevinovati...De asta se imultesc oamenii rai,,,pt ca nimeni nu lupta...Mai bine isi fac rau unii la altiii...Oamenii sunt rai si egoisti
garbo027119
Postat pe 1 Ianuarie 2010 15:40
Oamenii accepta lucrurile care nu ii convin din partea celorlanti si face si el la fel si cu oameni nevinovati...Pt ca si ei au fost odata nevinovati....Pt ca in loc sa se roage la DUMNEZEU SA II DEA PUTERE sa lupte si sa nu faca rau la nimeni...ei mai bine accepta ce ii fac ceilalti oameni si fac si ei la fel,,chiar si cu oameni nevinovati de asta se imprasie rautatea in lume....Pt ca nimeni nu lupta...Chiar si oamenii nevinovati,din cauza lipsei credintei ei si ca nu stiu sa se fereasca de rautati si ajung sa se inraiasca si ei...
garbo027119
Postat pe 1 Ianuarie 2010 15:40
Egoismul este cat cuprinde la oameni....Mia bine isi fac rau unii la altii,,,decat sa isi faca probleme lor,pana sa fie acceptati cu modul lor de a gandi....Asa si in familie,,daca parintii sunt rai,,,copiii pt o farfurie de mancare mai bine devin si ei ca parintiii....Este foarte urat din partea oamenilor,foarte urat
garbo027119
Postat pe 1 Ianuarie 2010 15:41
De asta se imprastie rautatea in lume si chiar si cei buni se inraiesc pt ca,intrand in contact cu societatea cu oameniii..Nestiind sa se fereasca de intentiile rele ale oamenilor,,,ajung si ei sa se inraiasca,,apoi fac si ei la fel chiar si cu oameni nevinovati....Pana unde poate merge diavolul asta nenorocit...
Din nefericire
garbo027119
Postat pe 1 Ianuarie 2010 15:41
chiar asa, irinuco, pana unde poti sa mergi?
pik_nik
Postat pe 1 Ianuarie 2010 15:49
pai ne-a cam aratat pana unde
fara numar sau fara limita
eladaela
Postat pe 1 Ianuarie 2010 15:57
saraca...
eu l-am rugat pe moshu sa-i duca o busola, da' a zis ca nu poate trece pe la ea ca-l violeaza...
si cred ca avea dreptate mosu, daca irinuca are fantezii sexuale ba cu ursu, ba cu un popa mort...
pik_nik
Postat pe 1 Ianuarie 2010 16:00

pikule,la multi ani!
eladaela
Postat pe 1 Ianuarie 2010 16:04
multumesc!
La multi ani, helado!
pik_nik
Postat pe 1 Ianuarie 2010 16:05
sa zic multi si fara irinuci...???
neee....ne-am plictisi

si eu
eladaela
Postat pe 1 Ianuarie 2010 16:07
la multi ani elado
yanyacharberet
Postat pe 1 Ianuarie 2010 17:38
La multi ani si tie yanya
eladaela
Postat pe 1 Ianuarie 2010 18:22
Irinuca,stai linistita,nu te mai contra cu cineva pe care nici nu cunosti.sti ce hram poarta?pentru mine sunt persoane necunoscute,carora le dau buna ziua din respect.pentru ca ma respect in primul rand pe mine.nu stiu nimic despre ei ,de aceea eu unul nu imi permit,sa jignesc.fiecare ,pe limba lui piere.eu imi scriu subiectul,chiar daca crede sau nu cineva .mai tz fiecare se va convinge ,daca e real sau nereal.fiecare are anumite studii,are o anumita evolutie spirituala si o anumita cultura.cum sa ma cert cu "NIMENI" de fapt.si eu pentru ei sunt tot nimeni.numai ca eu am bunul simt sa recunosc.asta ne diferentiaza.in rest ,pe cine intereseaza citeste,pe cine nu,chiar nu imi pasa.datoria mea este sa aduc la cunostinta,atat.nu stau sa fac studii cu nimeni.
alexxandra
Postat pe 1 Ianuarie 2010 22:09
sa mori tu, aleho?
pik_nik
Postat pe 1 Ianuarie 2010 22:10
Irinuca,nu te lupta cu morile de vant.daca vei studia mai profund,sentimentele omenesti,vei realiza,ca multe zicale ale vechilor intelepti,se potrivesc multora dintre oameni,indiferent care ...eu ,tu ,el ,ea ...noi ,voi ei ,ele.

-lemnul putred nu poate fi sculptat!

-cand caii ajung pe marginea prapastiei,nu mai tragi de haturi!
alexxandra
Postat pe 1 Ianuarie 2010 23:41
sa mori tu, aleho?
pik_nik
Postat pe 1 Ianuarie 2010 23:46
irinucooo...vezi ca iuliusica e, de fapt, prietena ta de suferinta...aleha.....da si ea din gura ca si tine din alt cont....si se mai da barvat...ia vezi...cerceteaza-l/o si pe asta....are la prohab ce-i trebe??? ca pe noi ne-ai cautat de ne-ai zapacit....si tot nu ai gasit nimica..
tutankhamon
Postat pe 2 Ianuarie 2010 00:15
cezarica tata...se vede ca esti dus cu pluta rau......MAI EXISTA UN TOPIC CU SFARSITUL LUMII...EXACT LA FEL INTITULAT...21 DEC 2012...DAR DACA NU TE UITI.....SAU E VORBA DE PROPRIA-TI MANDRIE CA TU NU AI TOPIC DESCHIS CU SUBIECTUL ASTA???? ......curat aleha....monser...
tutankhamon
Postat pe 2 Ianuarie 2010 00:18
un alt proverb spune.ca cine sapa groapa altuia,cade el singur in ea.nu cunosc persoana la care se face referire,dar iti doresc,sa ti se implineasca,TIE,cat de curand.cine doreste moartea altuia se va bucura el insusi de ea.ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa si primesti,tu personal.bafta!
alexxandra
Postat pe 2 Ianuarie 2010 00:26
De la: iulius_cezar, la data 2010-01-01 23:41:57Irinuca,nu te lupta cu morile de vant.daca vei studia mai profund,sentimentele omenesti,vei realiza,ca multe zicale ale vechilor intelepti,se potrivesc multora dintre oameni,indiferent care ...eu ,tu ,el ,ea ...noi ,voi ei ,ele.

-lemnul putred nu poate fi sculptat!

-cand caii ajung pe marginea prapastiei,nu mai tragi de haturi!
alexxandra
Postat pe 2 Ianuarie 2010 00:29

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Mile Carpenisan.........unul dintre cei mai buni reporteri,a plecat sa ne transmita dintr-o lume mai frumoasa....!!! 8 De la: camping 27 Martie 2010 22:08
Vrei sa te indragostesti? Vino la SPEED DATING 4 De la: fleur_de_lis 22 Septembrie 2009 03:46
perfidia ridicata la rang de lege!! 46 De la: demonsauinger 12 Iulie 2011 14:16
FORMARE DE BAZA IN PSIHOTERAPIE INTEGRATIVA: 30 SEPT. 2011 1 De la: CLINICAAQUAMARIN 25 Februarie 2012 15:44
parlamentul face legi pentru internet! 136 De la: eu_geminy 1 Septembrie 2010 00:04
Setari Cookie-uri