intr-o relatie "innodata" vor ramane mereu "nodurile" | ||
eladaela Postat pe 3 Ianuarie 2010 10:08 |
||
---|---|---|
Dar o relatie "noua" cu garantii ofera cineva...??? nu prea cred! |
||
DORI_ Postat pe 3 Ianuarie 2010 10:16 |
||
omul cat traieste invata nici ptr aia innodata nu iti ofera nimeni garantii |
||
|
||
eladaela Postat pe 3 Ianuarie 2010 10:21 |
||
Danielo, cred ca nu ai citit bine ce a spus femeia? Care casnicie? Ca deja nu mai exista de cativa ani. | ||
Doara Postat pe 3 Ianuarie 2010 10:25 |
||
E adevarat ca spune:..."acum dupa trei ani mi.a trecut sunt prietena cu el dezvoltam orice subiect legat de copii si jobul pe care il avem" DAR NU SPUNE CA RELATIA S-A INTRERUPT DE TOT,SPUNE CA...."nu mai pot sa am o relatie cu el buna legata de viata sexuala si sentimentala". Si mai spune: "Ce m .ati sfatui sa fac ?sa raman cu el sau sa ma despart." Si..."COPII SUNT MARI,SUNT O FEMEIE PUTERNICA NU AM NEVOIE DE BANI LUI.sunt lasa.. pentru ca nu pot sa ii spun ca nu il mai vreau". Tot un "surogat" de casnicie e...parerea mea... |
||
DORI_ Postat pe 3 Ianuarie 2010 11:09 |
||
cind o relatie devine toxica din punct de vedere sufletesc ea trebuie s ainceteze. Nu militez pentru singuratatea in doi , iar ciorba reincalzita in iubir enu mai are nici un gust... Sigur oricare dintr enoi isi poate gasi perechea alaturid e care sa fie macar multumit/ a daca fericit/a e prea greu d eatins ca obiecutv! | ||
AL_TAU_PENTRU_TOTDEAUNA Postat pe 14 Februarie 2010 14:53 |
||
e o intrebare retorica pt ca deja raspunsul l'ai dat singura.apoi..indiferent de ceea ce'ti vor spune altii vei face exact ceea ce simti si gandesti.a plecat..a venit..inceputul e greu.deci asteapta'te sa mai plece si sa mai vina.nimic nou sub soare. | ||
MoonLady Postat pe 4 Aprilie 2010 16:20 |
||
Orice barbat profita din diverse motive,din pacate o femeie este prea blajina si prea sincera,asta nu inteleg barbatii,unii ar trebui pusi la colt!!! | ||
devi Postat pe 8 Mai 2010 23:20 |
||
iote si pe asta mica! blajinitatea intruchipata! macar e sincera si spune ce si cum ar trebui facut.. |
||
preciouss Postat pe 8 Mai 2010 23:25 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cafeneaua prietenilor | 1165 | De la: Mihaa_kidz 4 Noiembrie 2010 12:18 |
Ati auzit de H10 Sport Lounge? | 1 | De la: garbo_14501 26 Iunie 2013 12:48 |
Lume,lume! Va invit la botez! | 290 | De la: eladaela 9 Octombrie 2009 19:33 |
|
||
Despre site-uri de reduceri | 1 | De la: madita 25 Noiembrie 2013 14:40 |
Inima albastra | 714 | De la: dor72_ 23 Octombrie 2011 01:18 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural