Imi place f mult sa intru in lumea copiilor,lucrez cu ei dar nu mi-am dorit niciodata sa am unul,dimpotriva mi-a fost chiar frica de o sarcina.Eu pun asta pe seama faptului ca nici tatal meu nu a iubit copiii,la un moment dat i-a abandonat,nici pe mine nu m-a dorit.Psihologii spun ca asta ar fi principala cauza,insa eu as intreba daca mai exista si alti factori? | ||
garbo076663 Postat pe 2 Ianuarie 2010 13:07 |
||
---|---|---|
garbo, iar ne dai teme,mami? da' pt ca tot ai atacat problemuta,poate ti-o fi frica sa nu te nashparlesti... uite,si lu' zavoranca ii e frica..cica ii e frica rau. lasand gluma la o parte:mda..exista femei care nu au instinctul matern dezvoltat,in general li se trage de la vreo trauma din copilarie.. amor iti place sa faci? |
||
iasomia Postat pe 2 Ianuarie 2010 17:16 |
||
Iasomia,cred ca esti ultima persoana care si-ar putea exprima parerea in legatura cu acest subiect,nu e absolut nimic de gluma,sunt informatii psihologice doar ptr cei in masura sa le inteleaga... | ||
|
||
garbo076663 Postat pe 3 Ianuarie 2010 17:42 |
||
De la: garbo076663, la data 2010-01-02 13:07:57Imi place f mult sa intru in lumea copiilor,lucrez cu ei dar nu mi-am dorit niciodata sa am unul,dimpotriva mi-a fost chiar frica de o sarcina.Eu pun asta pe seama faptului ca nici tatal meu nu a iubit copiii,la un moment dat i-a abandonat,nici pe mine nu m-a dorit.Psihologii spun ca asta ar fi principala cauza,insa eu as intreba daca mai exista si alti factori? ...nu mai punedeloc ...pe seama faptului ca tatal tau nu a iubit copiii..tu ai spus ca lucrezi cu ei...din punctul meu de vedere cred ca esti doar o fiinta realista care vede cu ochii ei ce inseamna copii si ce responsabilitati presupune lucrul asta si probabil ca ti/ai cantarit resursele...si ti/ai dat seama ca e prea mult pentru tine si firea ta. |
||
garbo055472 Postat pe 3 Ianuarie 2010 17:52 |
||
..si mai e o chestie..nu cred in teoria precum ca vreo trauma a copilariei...taie instinctul matern..al cui?..al copilului..viitor om matur care s/ar putea sa aibe copii la randul lui??...instinctul asta matern e ceva care pacaleste creierul ca sa ne impuiem pana ne ia dracu... | ||
garbo055472 Postat pe 3 Ianuarie 2010 17:57 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Lipsa instinctului matern | 5 | De la: garbo055472 3 Ianuarie 2010 17:57 |
Make-up Professional (Preturi Accesibile) | 1 | De la: garbo_403047 12 Iunie 2014 22:56 |
Machiaj profesional | 6 | De la: Jess 15 Septembrie 2019 19:05 |
|
||
buna | 4 | De la: eladaela 13 August 2010 13:08 |
Truse de machiaj Urban Decay Naked | 5 | De la: Rotty 4 Iulie 2014 19:27 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară