redi, eu nu beau cafeaua decat simpla, nu-mi plac adaugirile . | ||
Tinkerbell_ Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:12 |
||
---|---|---|
da bre preci, chiar deloc, da' deloc nu-i mica! "problema" bre (mai mult nu avusei rabdare sa ascult... asculta matale si pentru mine si fa-mi rezumatu' ) |
||
ready_vivus Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:13 |
||
Pe-al nostru steag e scris unire Unire-n cuget si-n simtiri... he-he-he...unde-s doi puterea creste...nu mor caii cand vor cainii, nu-i asa, preci? |
||
|
||
sora_ilsi Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:14 |
||
Tinkutzo, pai hotaraste-te mami: ori nu-ti place sa bei cafea simpla, ori nu-ti plac adaugirile? | ||
ready_vivus Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:14 |
||
redi...da-te dreaq... daca n-asculti pan' la capat,in viatza vietii mele nu mai vb cu tine! |
||
preciouss Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:14 |
||
asa,asa,soro... | ||
preciouss Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:17 |
||
preci, andries nu prea se mai inscrie de ceva vreme printre preferintele mele muzicale... da' fie, daca tot m-ai rugat asa frumos, o sa fac un efort pentru tine si fug sa il ascult... mama mea, care n-am avut noroc! pan' atunci ia luati si voi, pentru firma voastra, arza-o-ar falimentu' daca nu ma luati de portar macar colea http://www.youtube.com/watch?v=Ng511CKPt3w |
||
ready_vivus Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:20 |
||
aha, ready, acu' cand ne-adunaram mai multe, vrai si mata? sa ne mai gandim | ||
sora_ilsi Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:22 |
||
poi ilsuco, cu asa o companie... | ||
ready_vivus Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:24 |
||
soro,da' matale vazusi serialu' ala de zisei io de el?! nu de alta,da' sa am macar o asociata care stie despre ce vorbesc... |
||
preciouss Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:24 |
||
NU...e ceva de rau? ca acu' suflu si-n iaurt... | ||
sora_ilsi Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:26 |
||
mami,poi ideea mea de afacere pe serialu' ala se bazeaza! drept ca tink mi-a facut cleerii sa faca "tring!"... |
||
preciouss Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:27 |
||
aici se da interviuri pentru job? de-o secretara, managera d'aia generala, purtatoare de servieta, nu aveti nevoie? |
||
garbo_C Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:29 |
||
cell, da' repede, ca ne grabim...inchidem pravalia ca s-a facut frig... | ||
sora_ilsi Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:31 |
||
celestico,pe tine te luam la resurse umane d'alea... da' numa' daca stii de ce serial e vorba in propozitie,ca altfel nu stii la ce te-nhami... |
||
preciouss Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:31 |
||
redi...ascultasi,bre,melodeaua?!? | ||
preciouss Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:33 |
||
nici io nu prea stiu despre ce e vorba, cell, da-mi place compania... | ||
sora_ilsi Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:33 |
||
preci eu nu am aceeasi problema cu el a mea e mai profunda uoooffff... saracu' elvis... d-aia a emigrat el pe alta planeta, ha? ca se credea cin' se credea |
||
ready_vivus Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:34 |
||
my mission is complete,bre,redi...ca decat vroiam sa te bufeasca rasu',nu altceva... deci,pt toata lumea care nu stie despre ce e vorba: pe hbo este un serial de-i zice "bine dotat"... in care serial,o bunaciune de prof de sport proaspat divortat,cu probleme financiare,isi ia o manageritza in persoana unei foste aventuri de-o tura... ce afaceri faceau,va intrebati? poi....singurul bun de pe urma caruia sarmanu' prof putea sa-si rotunjesca veniturile era...dotarea! da-i extraordinar de amuzant cum,in ce fel,care-s circumstantele...alea-alea... si io venii mai deunazi cu o idee de afacere,dupa ce citii hororscoapele lu' tink pe alt toapic... v-ati prins acu'?! |
||
preciouss Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:39 |
||
si deci, de dotarea cui ne ocupam, bre, preci, noi, firma? | ||
sora_ilsi Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:42 |
||
ready_vivus Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:44 |
||
noi ne ocupam sa gasim bine dotati de aia,pe care sa-i exploatam in folosul comunitatii,bre! | ||
preciouss Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:45 |
||
shi scapam ieftin,le oferim doar venitul minim garantat | ||
elodia Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:48 |
||
ihi... ma vad nevoit sa repet: |
||
ready_vivus Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:48 |
||
OK, preci, caci nu stiam care e obectul muncii...vad ca ready topaie pe margini...il luam? | ||
sora_ilsi Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:49 |
||
pe redi il luam dupa ce-l supunem la intervie grele,bre!] iel zice ca microfonu' suporta si un binterviu,da' asta ramane de vazut la fatza locului! ca mai e proba de rezistenta,proba de docilitate,proba de perversitate...si toate probele astea tre' sa le treaca in beneficiul clientelor,nu al nostru,clar?! |
||
preciouss Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:53 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
cum va faceti intelesi? | 4 | De la: cricat 28 Februarie 2011 20:32 |
concurs Brio Crystal | 3 | De la: aureliatruca 30 Aprilie 2012 03:33 |
nasterea | 2 | De la: eladaela 10 Martie 2011 10:41 |
|
||
credeti in vise? | 94 | De la: garbo_1399 24 Mai 2012 07:17 |
IUBIRE | 335 | De la: liaiedera 24 Aprilie 2010 23:04 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn