redi, eu nu beau cafeaua decat simpla, nu-mi plac adaugirile . | ||
Tinkerbell_ Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:12 |
||
---|---|---|
da bre preci, chiar deloc, da' deloc nu-i mica! "problema" bre (mai mult nu avusei rabdare sa ascult... asculta matale si pentru mine si fa-mi rezumatu' ) |
||
ready_vivus Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:13 |
||
Pe-al nostru steag e scris unire Unire-n cuget si-n simtiri... he-he-he...unde-s doi puterea creste...nu mor caii cand vor cainii, nu-i asa, preci? |
||
|
||
sora_ilsi Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:14 |
||
Tinkutzo, pai hotaraste-te mami: ori nu-ti place sa bei cafea simpla, ori nu-ti plac adaugirile? | ||
ready_vivus Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:14 |
||
redi...da-te dreaq... daca n-asculti pan' la capat,in viatza vietii mele nu mai vb cu tine! |
||
preciouss Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:14 |
||
asa,asa,soro... | ||
preciouss Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:17 |
||
preci, andries nu prea se mai inscrie de ceva vreme printre preferintele mele muzicale... da' fie, daca tot m-ai rugat asa frumos, o sa fac un efort pentru tine si fug sa il ascult... mama mea, care n-am avut noroc! pan' atunci ia luati si voi, pentru firma voastra, arza-o-ar falimentu' daca nu ma luati de portar macar colea http://www.youtube.com/watch?v=Ng511CKPt3w |
||
ready_vivus Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:20 |
||
aha, ready, acu' cand ne-adunaram mai multe, vrai si mata? sa ne mai gandim | ||
sora_ilsi Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:22 |
||
poi ilsuco, cu asa o companie... | ||
ready_vivus Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:24 |
||
soro,da' matale vazusi serialu' ala de zisei io de el?! nu de alta,da' sa am macar o asociata care stie despre ce vorbesc... |
||
preciouss Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:24 |
||
NU...e ceva de rau? ca acu' suflu si-n iaurt... | ||
sora_ilsi Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:26 |
||
mami,poi ideea mea de afacere pe serialu' ala se bazeaza! drept ca tink mi-a facut cleerii sa faca "tring!"... |
||
preciouss Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:27 |
||
aici se da interviuri pentru job? de-o secretara, managera d'aia generala, purtatoare de servieta, nu aveti nevoie? |
||
garbo_C Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:29 |
||
cell, da' repede, ca ne grabim...inchidem pravalia ca s-a facut frig... | ||
sora_ilsi Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:31 |
||
celestico,pe tine te luam la resurse umane d'alea... da' numa' daca stii de ce serial e vorba in propozitie,ca altfel nu stii la ce te-nhami... |
||
preciouss Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:31 |
||
redi...ascultasi,bre,melodeaua?!? | ||
preciouss Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:33 |
||
nici io nu prea stiu despre ce e vorba, cell, da-mi place compania... | ||
sora_ilsi Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:33 |
||
preci eu nu am aceeasi problema cu el a mea e mai profunda uoooffff... saracu' elvis... d-aia a emigrat el pe alta planeta, ha? ca se credea cin' se credea |
||
ready_vivus Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:34 |
||
my mission is complete,bre,redi...ca decat vroiam sa te bufeasca rasu',nu altceva... deci,pt toata lumea care nu stie despre ce e vorba: pe hbo este un serial de-i zice "bine dotat"... in care serial,o bunaciune de prof de sport proaspat divortat,cu probleme financiare,isi ia o manageritza in persoana unei foste aventuri de-o tura... ce afaceri faceau,va intrebati? poi....singurul bun de pe urma caruia sarmanu' prof putea sa-si rotunjesca veniturile era...dotarea! da-i extraordinar de amuzant cum,in ce fel,care-s circumstantele...alea-alea... si io venii mai deunazi cu o idee de afacere,dupa ce citii hororscoapele lu' tink pe alt toapic... v-ati prins acu'?! |
||
preciouss Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:39 |
||
si deci, de dotarea cui ne ocupam, bre, preci, noi, firma? | ||
sora_ilsi Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:42 |
||
ready_vivus Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:44 |
||
noi ne ocupam sa gasim bine dotati de aia,pe care sa-i exploatam in folosul comunitatii,bre! | ||
preciouss Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:45 |
||
shi scapam ieftin,le oferim doar venitul minim garantat | ||
elodia Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:48 |
||
ihi... ma vad nevoit sa repet: |
||
ready_vivus Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:48 |
||
OK, preci, caci nu stiam care e obectul muncii...vad ca ready topaie pe margini...il luam? | ||
sora_ilsi Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:49 |
||
pe redi il luam dupa ce-l supunem la intervie grele,bre!] iel zice ca microfonu' suporta si un binterviu,da' asta ramane de vazut la fatza locului! ca mai e proba de rezistenta,proba de docilitate,proba de perversitate...si toate probele astea tre' sa le treaca in beneficiul clientelor,nu al nostru,clar?! |
||
preciouss Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:53 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
de ce un barbat distruge caracterul unei femei...Din cauza ca femeia asimileaza prostiile barbatului care o obliga sa mearga pe drumul lui apoi o judeca ca este curva si rea. | 19 | De la: ingerasulluptator 24 Aprilie 2013 13:18 |
La multi ani tuturor celor care poarte nume de**Constantin si Elena*!! | 9 | De la: Jojolin 21 Mai 2012 15:03 |
sufar al draqului de tare! | 68 | De la: Dor_marunt 13 Mai 2010 22:05 |
|
||
TU IUBESTI ROMANIA ? EU DA ! | 38 | De la: VOIAJOR 14 August 2012 19:54 |
Cat de mult ne influenteaza strada(a nu se intelege asfaltul sau gropile acestuia),sau cartierul in care locuim? | 35 | De la: garbo001934 29 Decembrie 2012 16:40 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară