buna ziua .........am si eu o mica problema daca pot sa o numesc asa .am un prieten arab momentan nu este nimik intre noi ,dar se intrevede ceva ........sincera sa fiu imi este umpik teama . eu merg ff des intr un restaurant cu specific arabesc unde vin multi arabi cu sotii romance si fff putine sant care sant imbrobodite,restu sant si se ombraca la fel ca noi romancele fara nici o strictete.......dar stau si ma gandesc cum este comportamentul lor.adc eu daca intru in relatia asta mai pot oare face unele lucruri pe care le faceam ........si aici nu ma refer la haine.......comportamentul meu oare va mai fi acelasi?eu sant putin mai zapacita....... | ||
georgy86 Postat pe 3 Ianuarie 2010 04:17 |
||
---|---|---|
De ce nu il intrebi pe el? "Arabii" sint tot oameni, poarta-te cu el si discuta despre relatia voastra - fie si potentiala - cum ai discuta cu orice alt barbat. O sa afli ce l-ar deranja si ce nu. Nu exista reguli scrise pe fruntea noastra in functie de locul unde am facut ochi. |
||
quasaria Postat pe 3 Ianuarie 2010 05:14 |
||
Eu am lucrat,de mult la o firma de iranieni,sotiile lor erau imbracate modern,de broboada nici vorba,unii erau casatoriti cu romance,stabiliti aici,facusera si facultatea tot aici,dar asa e trebuie discutat,daca relatia devine serioasa. | ||
|
||
scrichy Postat pe 3 Ianuarie 2010 10:42 |
||
Dar de cand arabii sunt etnii? ..e clar, 2010 aduce muuulte schimbari, poate ca Azerbaidjan o sa devina tara vest-europeana. | ||
anakin Postat pe 4 Ianuarie 2010 10:25 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ce credeti de CRISTI TABARA?ESTE VINOVAT? | 125 | De la: fleurdelis 5 Septembrie 2010 17:55 |
ROSTUL | 0 | De la: 26 Februarie 2011 12:52 |
Foarte util in cazul in care iti pierzi portofelul! | 7 | De la: fleurdelis 19 Iunie 2010 13:24 |
|
||
juramant de nunta | 79 | De la: pik_nik 21 Iunie 2009 10:32 |
relatie complicata.. | 10 | De la: 23 Mai 2018 17:36 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară