Pareri? | ||
TSVVVV Postat pe 7 Ianuarie 2010 10:07 |
||
---|---|---|
nu. concluzii!!!!!!!! | ||
nazirra Postat pe 7 Ianuarie 2010 10:09 |
||
Imediat. Stai sa gasesc site-urile din care sa-ti dau copy/ paste, ca vaz ca tie ti-e lene sa cauti |
||
|
||
ready_vivus Postat pe 7 Ianuarie 2010 10:10 |
||
Ce fel de pareri vrei, la o-ha sau la misto? | ||
ready_vivus Postat pe 7 Ianuarie 2010 10:10 |
||
ce pareri????daca s compatibili????nu s !!!!!!!!!altu..... | ||
nazirra Postat pe 7 Ianuarie 2010 10:13 |
||
Am zis PARERI ( adica experienta proprie), ca daca vroiam concluzii..... gugaleam si eu si dadeam copy-paste si ma laudam cu ce am gasit. | ||
TSVVVV Postat pe 7 Ianuarie 2010 15:06 |
||
din experienta proprie iti spun ca tre sa ai fff multa rabdare cu capricornul.... 1. mereu ocupat,mereu plecat,rar il vezi stand degeaba... 2. e materialist,niciodata sa nu`i dai bani ca nu`i mai vezi inapoi(tot din experienta proprie) 3. hmm...putin egoist 4.nu e prea fidel (cum se spune) 5.daca ii reprosezi cv intotdeauna gaseste scuze si te face sa crezi k e tot k el... ....akm sa trecem la partea buna 1.e romantic,stie sa te faca sa te simti bine 2.nu e genul care sa jigneasca o femeie 3.....dak il iubesti prea mult...poate gasesti si a 3 calitate:))...eu tin ff mult la el dar nu mai gasesc altcv ...Mie mi`a fost de ajuns un an de zile cu un capricorn m-a obosit psihic...nu stiu daca mai are rost sa mai incerc oricat as tine la el |
||
garbo063661 Postat pe 8 Februarie 2010 16:11 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
eu in zodia taur, el in zodia leu | 5 | De la: Good_Boy 21 Februarie 2012 16:51 |
Femeie balanta cu ascendent in rac si barbat scorpion? exista sanse? | 7 | De la: MissDeea 10 Iunie 2012 00:08 |
balanta-pesti | 12 | De la: blue_dream 9 Februarie 2010 22:09 |
|
||
Femeia capricorn, barbatul balanta | 9 | De la: cata84 29 Decembrie 2011 01:43 |
Femeia Leu - Barbatul Varsator | 3 | De la: vuvuzela 29 Octombrie 2010 19:15 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn