Sarut mainile! Ma numesc Ioan si va rog nu ma socotiti ...membru Poate doar intrus.Am intrat pe Garbo mai mult din intamplare:cautam o reteta de slabit.Eram pe Moarte si Moartea striga :Ioane ,da-te jos de pe mine ca esti prea mare si greu Sincer...mi-am dat seama tarziu ca e un site exclusiv pentru doamne si domnisoare.E de vina Tutankhamon,credeam ca e ..mascul dupa nick si avatar(scuze,mii de scuze)Acum e si mai tarziu sa ies,deoarece am gasit multe imagini frumoase aici(nu va suparati sau intrigati cand rasfoiesc albumele cu poze).Postez rar pentru ca...am mai spus,ma consider intrus si in plus.Am intrat asa tarziu pentru a nu deranja..stiu ca oamenii cat de cat normali dorm la ora asta si nu o sa fie nimeni aici sa ma interpeleze in direct | ||
Ariesh Postat pe 11 Ianuarie 2010 00:49 |
||
---|---|---|
Ariesh,,bn ai intrat Ioan | ||
cely Postat pe 11 Ianuarie 2010 00:52 |
||
multumesc bre ioane pentru aia cu oamenii normali care dorm la ora asta | ||
|
||
pik_nik Postat pe 11 Ianuarie 2010 00:54 |
||
quasaria Postat pe 11 Ianuarie 2010 01:56 |
||
|
||
LILO Postat pe 11 Ianuarie 2010 02:47 |
||
pik nik..normali in raport cu mine. | ||
Ariesh Postat pe 11 Ianuarie 2010 02:55 |
||
mda, asta ma consoleaza...ca io tot nu dormeam | ||
pik_nik Postat pe 11 Ianuarie 2010 06:24 |
||
somn usor!! | ||
eladaela Postat pe 11 Ianuarie 2010 07:32 |
||
De la: Ariesh, la data 2010-01-11 00:49:23 Sarut mainile! Ma numesc Ioan si va rog nu ma socotiti ...membru Poate doar intrus.Am intrat pe Garbo mai mult din intamplare:cautam o reteta de slabit.Eram pe Moarte si Moartea striga :Ioane ,da-te jos de pe mine ca esti prea mare si greu Sincer...mi-am dat seama tarziu ca e un site exclusiv pentru doamne si domnisoare.E de vina Tutankhamon,credeam ca e ..mascul dupa nick si avatar(scuze,mii de scuze)Acum e si mai tarziu sa ies,deoarece am gasit multe imagini frumoase aici(nu va suparati sau intrigati cand rasfoiesc albumele cu poze).Postez rar pentru ca...am mai spus,ma consider intrus si in plus.Am intrat asa tarziu pentru a nu deranja..stiu ca oamenii cat de cat normali dorm la ora asta si nu o sa fie nimeni aici sa ma interpeleze in direct 'Neata!Daca tot ai intrat,paseste mai apasat Aici mai suntem si alti intrusi Bine ai venit! |
||
Matracuca166 Postat pe 11 Ianuarie 2010 09:23 |
||
Mai! dar multe v-ati adunat in 5 zile.IACATA CA AVEM SI UN EL,sa fie bine venit printre noi si la o ora mai tarzie daca nu are altceva de facut. | ||
ioana_50 Postat pe 11 Ianuarie 2010 11:08 |
||
ariesh.. nu-ti face probleme,pe garbo sunt mai multi barbati decat femei...ehe,he,he... numa' ca asa le place lor..incognito d-ala...ehe,he,he.... vezi ca avem diete mai jos,poate gasesti ceva pe gustul tau. ariesh, vointa,multa vointa... |
||
iasomia Postat pe 11 Ianuarie 2010 11:12 |
||
ariesh, nimeni nu doarme la doishpce noaptea...aia nu e ora de somn pentru oameni normali la ora aia, multi ne bem cafa de seara... welcome pe garbo... |
||
Anouk Postat pe 11 Ianuarie 2010 11:33 |
||
ihi....deci io daca dormeam azinoapte la 12 sa-nteleg ca nu eram tocmai normala | ||
eladaela Postat pe 11 Ianuarie 2010 11:48 |
||
nu poci sa crez...adicatelea dormeai tu la doishpce noaptea ? a-nor-ma-lo !!! |
||
Anouk Postat pe 11 Ianuarie 2010 12:05 |
||
si ziceti asa, membri noi... la vremuri noi, tot noi...cu membre noi... he,he,he... | ||
zambil Postat pe 11 Ianuarie 2010 12:08 |
||
pai, nah...care mai noi...care mai vechi...care cu clone, care cu nu... bre moshule...ai facut o fotografie la sibiu, una singura, de m-ai dat pe spate ai fo' in mana, nene... |
||
Anouk Postat pe 11 Ianuarie 2010 12:10 |
||
anuko, ce ma oftica pe mine sunt cablurile alea electrice, nene... nu poti sa faci si tu o poza de atmosfera ca-ti baga astia cabluri peste tot... si nici de photoshop n-avusei chef... | ||
zambil Postat pe 11 Ianuarie 2010 12:12 |
||
deci, scrisai io gresit, da' nu mai apucai sa corectez faine poze, ale mele le-am pierdut si pe cele de la balea lac anouk, stiu exact de ce poza zici, e fix pe strada cu tipa in muov, pe cuvant cell stie |
||
zambila Postat pe 11 Ianuarie 2010 12:15 |
||
mdea...si totusi ai prins atmosfera...nuantele...si apropos de nuante...rozul ala dulce, prafuit,al zidurilor a fost o incantare, atmosfera de fin de siecle... cum zic, poazele sunt una, fotografia e alta mancare de peste... |
||
Anouk Postat pe 11 Ianuarie 2010 12:15 |
||
De la: AndraMicu, la data 2010-01-07 16:27:15garbo091064, bine ai venit! Vezi ca in profilul tau, date cont ai optiunea de schimbare a username-ului. bine v-am gasit!! am reusit sa schimb username-ul...cam greu... multumesc andra! |
||
laponaenigel Postat pe 11 Ianuarie 2010 12:24 |
||
moama ce nick ti-ai tras... lapo..lapo...na! ca nici nu pot sa-i zic.. da' de ce asa complicat,gurita? bine ai venit... |
||
iasomia Postat pe 11 Ianuarie 2010 12:29 |
||
nu-i vina ei iaso, Ion Barbu, ala n-a avut ce face... | ||
garbo_C Postat pe 11 Ianuarie 2010 12:34 |
||
bre, eu nu sunt sigur daca e vorba de membri noi, sau e un val de alzheimer p-acilea... | ||
zambil Postat pe 11 Ianuarie 2010 12:37 |
||
zambilu' cellu' ba mami da' ce le stii tu pe toate.... |
||
iasomia Postat pe 11 Ianuarie 2010 12:41 |
||
iasomico, eu crez ca unii se plictisira rau de tot de sarbatorile astea... normal ca-i apucara pandaliile... | ||
zambil Postat pe 11 Ianuarie 2010 12:43 |
||
ioi tati.... saracutii... |
||
iasomia Postat pe 11 Ianuarie 2010 12:45 |
||
ei le stiu... asta si aia cu supercalifragilisticexpiralidocius ce mi-au mai ramas si mie... |
||
garbo_C Postat pe 11 Ianuarie 2010 12:45 |
||
bine te-am gasit iasomia. si la multi ani tuturor, cu tot ce va doriti. am pus acest nick ptr ca altele pe care-am vrut sa le adopt erau deja ocupate... si... in lipsa de inspiratie... mi-am amintit de scoala....povesti de iubire.... | ||
laponaenigel Postat pe 11 Ianuarie 2010 13:13 |
||
m-ai avut la faza asta. eu o sa-ti zic :lapona... |
||
iasomia Postat pe 11 Ianuarie 2010 13:21 |
||
mercic. pupic | ||
laponaenigel Postat pe 11 Ianuarie 2010 13:27 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
nu stiu ce sa mai cred:( | 7 | De la: crys14 20 Decembrie 2009 12:52 |
te simti singur.. /.a...???? | 68 | De la: Tiberius 24 Iulie 2014 19:20 |
prietenie | 61 | De la: any_chiriac74 2 Septembrie 2009 16:51 |
|
||
:P | 13 | De la: tutankhamon 1 Februarie 2010 00:12 |
neitegrare in colectiv | 27 | De la: Ioana007 25 Septembrie 2009 17:18 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri