Hei! Sunt invizibila? V-am spus ca ma sacrific. Stati voi linistite. Dar cu o conditie: fara frisca, clatite, gogosi. | ||
Doara Postat pe 11 Ianuarie 2010 21:20 |
||
---|---|---|
aha, ca sa nu te gretosezi, ai? | ||
sora_ilsi Postat pe 11 Ianuarie 2010 21:25 |
||
Normal. | ||
|
||
Doara Postat pe 11 Ianuarie 2010 21:40 |
||
doruletz, un tort de ciocolata, mancam? | ||
garbo_C Postat pe 11 Ianuarie 2010 21:45 |
||
Mancam. Da mai cu seama eu. | ||
Doara Postat pe 11 Ianuarie 2010 21:46 |
||
hai, mai, ca ma stric si eu...da' sa aiba muuulta ciocolata, bine? | ||
sora_ilsi Postat pe 11 Ianuarie 2010 21:47 |
||
mai, ilsi... trebe sa elaboram o strategie... s-o luam, asa, prin invaluire ca altfel ramanem doar cu privitu'... are fata asta, doruletz, un maaaare defect: cica oricat ar manca, nu se ingrasa... da' nu-i corect!!! |
||
garbo_C Postat pe 11 Ianuarie 2010 21:55 |
||
parol ca nu! | ||
sora_ilsi Postat pe 11 Ianuarie 2010 22:05 |
||
Lasati, nu ma invidiati. Chiar n-ati vrea sa slabiti ca mine. | ||
Doara Postat pe 11 Ianuarie 2010 22:11 |
||
ba io as vrea... | ||
sora_ilsi Postat pe 11 Ianuarie 2010 22:24 |
||
Se vede ca mai am multe de aflat.Stam si priveam ca... si nu-mi venea sa cred!Lapte si miere pe topicul asta,mieii cu lupii la un loc si alte chestii de astea cu fraternizari.Numai vorbe alese si dulcegarii.Personal nu ma sesizam ,daca n-as fi vazut cum stau lucrurile pe alte topice.Azi dimineata insa am constatat ca nu pot intra in cont si incepui sa cercetez ce si cum.Asa aflai ca e topicul administratoarei contului .Parerea mea e ca ar trebui sa le initieze ea pe toate si noi doar sa postam.Asta pentru cei care au simtul umorului ,pentru ceilalti sa se autocenzureze la mascarii si vorbe ,,de doi lei''.Anticipez ca se va gasi cineva sa spuna ca am stricat atmosfera pacifista de pe aici.Eu zic sa o luati ca pe o invitatie la dialog civilizat si bun simt.Binenteles,umor cat cuprinde! | ||
Matracuca166 Postat pe 12 Ianuarie 2010 11:29 |
||
tu chiar ai o obsesie, parol...daca "fraternizam" nu e bine, daca ignoram iar nu e bine de ce trebuie sa cautati tot timpu' spini in mamaliga ? sincer, mie postul tau mi se pare o invitatie la scandal, la polemici...iar o sa se ofuscheze cineva, si iar o sa sara de cour in sus, si sa te tii replici, si contrareplici, si discutii a proasta, si iar o sa se ajunga la jigniri...nicicum nu-i bine fratilor, spatiul virtual e mare, e loc pentru toata lumea, ce atatea discutii pacat... |
||
Anouk Postat pe 12 Ianuarie 2010 11:41 |
||
sis, iote, io am venit aici cu cafeaua la perfuzie... administrare directa, in vena... care se baga? |
||
garbo_C Postat pe 12 Ianuarie 2010 11:45 |
||
De la: Anouk, la data 2010-01-12 11:41:16tu chiar ai o obsesie, parol...daca "fraternizam" nu e bine, daca ignoram iar nu e bine Uite ca s-a ,,ofuscat''cineva si a sarit de...in sus .Acum te dai pacifista (asta cu neutralitatea nu ti-a iesit niciodata)desi de vreo 4-5 pagini in urma tot faci aluzii la noii useri simandicosi care trebuie sa plece daca nu le convine.Cine este curios poate lectura singur postarile ,,spini in mamaliga''.Banuiesc ca esti la fel de consecventa ca si cu cele doua cereri de prietenie si anulare pe care mi le-ai adresat. |
||
Matracuca166 Postat pe 12 Ianuarie 2010 19:49 |
||
De la: Anouk, la data 2010-01-12 11:41:16tu chiar ai o obsesie, parol...daca "fraternizam" nu e bine, daca ignoram iar nu e bine Uite ca s-a ,,ofuscat''cineva si a sarit de...in sus .Acum te dai pacifista (asta cu neutralitatea nu ti-a iesit niciodata)desi de vreo 4-5 pagini in urma tot faci aluzii la noii useri simandicosi care trebuie sa plece daca nu le convine.Cine este curios poate lectura singur postarile ,,spini in mamaliga''.Banuiesc ca esti la fel de consecventa ca si cu cele doua cereri de prietenie si anulare pe care mi le-ai adresat. |
||
Matracuca166 Postat pe 12 Ianuarie 2010 19:50 |
||
bluelight Postat pe 12 Ianuarie 2010 19:57 |
||
bine mama...cum zici tu... nush despre cereri vorbesti, da' fie pe-a ta, oki ? |
||
Anouk Postat pe 12 Ianuarie 2010 20:07 |
||
ce are bre, tantita?????nu i ok???? | ||
nazirra Postat pe 12 Ianuarie 2010 20:17 |
||
nush nazi...crez ca ma confunda cu cineva caruia ii pasa... | ||
Anouk Postat pe 12 Ianuarie 2010 20:21 |
||
tie ti se pare ok, nazi? eu zic ca-i de vina criza mondiala, sau gaurile din stratul de ozon, sau... ceva care a afectat-o serios, speram nu si iremediabil... altfel nu-mi explic de ce-ar intra doar ca sa intepe si sa arunce cu acuzatii?! vorba lu' sis... lume necajita! |
||
garbo_C Postat pe 12 Ianuarie 2010 20:25 |
||
De la: Anouk, la data 2010-01-12 20:07:32bine mama...cum zici tu... Daca ai memoria asa scurta intra pe profilul tau si vezi ,,uite cererea,nu e cererea''. Asta scrie si pe al meu.Inca |
||
Matracuca166 Postat pe 12 Ianuarie 2010 20:58 |
||
VAD CA ESTE UN FORUM CENZURAT M-IA SCOS MESAJUL DE CE NU STIU,NU AM SCRIS CUVINTE NEPOTRIVITE DAR IN ROMINIA E TOTUL POSIBIL MAI ALES PE INTERNET | ||
cobra_jimbolia Postat pe 13 Ianuarie 2010 06:34 |
||
De la: Domnisoara_Christina, la data 2010-01-10 16:23:17deci acuma pe bune...probabil ca vor fi si persoane noi care sa doreasca sa se prezinte...dc tre sa intrati sa faceti misto?...vedetzi, de aia nu o sa intre nimeni ca or sa zica ca va batetzi joc....va cunosc un pic ca va am la friends pe totiAI DREPTATE AM SCRIS UN MESAJ MI LA SI SCOS DE CE NU STIU?NU AM SCRIS CUVINTE MURDARE NUMI PERMIT ASA CEVA DAR CRED CA ACEST FORUM NU TREBUIE SA-TI SPUI PAREREA DOAR SA TE UITI CA LA TELEVIZOR DOAR ATIT ,MISTOCARI HMMMMMMMMMMM SA NU ITI MAI ZIC MAI RAU CA PE MIRC |
||
cobra_jimbolia Postat pe 13 Ianuarie 2010 06:40 |
||
CRED CA AM SA MA DEZABONEZ DACA SE MAI CONTINUA ASA PENTRU CA VAD CA NU POTI SA-TI SPUI IDEA | ||
cobra_jimbolia Postat pe 13 Ianuarie 2010 06:42 |
||
Sunt de acord cu Getuța, unele persoane care intr� pe topicuri uneori scrie ca s� se afle și ei �n seam� și s� le treac� timpul, dar v�d c� nu-și dau seama c� numai aberații scot.Vai steaua lor.Cei care intr� pe un topic s�-și exprime p�rerea sau au nevoie de un sfat au parte de injurii din parte unor membrii care sunt total paraleli de subiect și nu cred c� au ce c�uta pe acolo. | ||
alex2007 Postat pe 13 Ianuarie 2010 08:30 |
||
unele persoane scrie....altele vrea sa vorbesti cu mine....si uite asa doar succesuri | ||
eladaela Postat pe 13 Ianuarie 2010 08:37 |
||
M/ia fost dor de membri noi care scrie ca sa am cu cine vorbii si eu,ca astia vechii vorbeste numai intre ei | ||
elodia Postat pe 13 Ianuarie 2010 08:44 |
||
nu stiu de ce,dar "m/ia" m/a uns la suflet...nene,muream proasta,asta inca n/am vazut! | ||
elodia Postat pe 13 Ianuarie 2010 08:48 |
||
Buna dimineata la toata lumea!Nu sunt un" membru"chiar atat de nou,dar nu prea am postat pe forum!Parcurg zilnic aproape toate subiectele care sunt in top si-mi face placere sa va citesc parerile!Si inca ceva:ma bucur ca sunteti un grup de prietene(prieteni)solidari intre voi! | ||
Angel_1966 Postat pe 13 Ianuarie 2010 09:18 |
||
esti dulce...mai vino pe la noi si daca suntem gazde ok,poate ramai... | ||
elodia Postat pe 13 Ianuarie 2010 09:24 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
nu lasati visele sa piara! | 13 | De la: Achmed 14 Noiembrie 2010 08:42 |
prietenie sau iubire | 236 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:28 |
sal | 1 | De la: garbo133831 12 Iulie 2010 16:33 |
|
||
UNDE SA IMI CAUT JUMATATEA?? | 66 | De la: Elya79 10 Martie 2019 18:07 |
Prietenii adecvate sau neadecvate! | 23 | De la: quasaria 14 Noiembrie 2009 10:17 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară