Anouka, mi-am dat seama ca asta-i stilu' tau ! Ti-am citit postarile si...ma ung pe suflet ! | ||
eu_vio Postat pe 7 Ianuarie 2010 16:46 |
||
---|---|---|
Eu va urez o seara faina. Azi plec devreme ca ma asteapta Tuthankamon sa ma rotopercuteze la maselutza. Va puuuuup! |
||
AndraMicu Postat pe 7 Ianuarie 2010 16:52 |
||
oh da...mai ales cand sunt ticaloasa... pentru ca sunt...iote, io recunosc deschis ca sunt bitch nush ce dreaq am, o fii de la varsta, nu mai am rabdare...ori mi s-a acrit de banal, de etichete puse si minti limitate...ori ma omoara cu zile cand ii vad pe unii ca nu au simtu' ridicolului...ceva o fii plus ca se aliniatara planetele astea ca paula, vorba lu' iaso... azi am draci, ca nu poci sa spal ne ma bagati in seama oalio, andrusco...sa te ce ? |
||
|
||
Anouk Postat pe 7 Ianuarie 2010 16:53 |
||
ok, o melodie pentru toti userii, noi si vechi... http://www.youtube.com/watch?v=SM7FSEDY7nY |
||
Anouk Postat pe 7 Ianuarie 2010 17:06 |
||
Pai tu le ceri ridicolilor sa aiba simtul ridicolului ? Da' de unde ! Asta e natura lor ! Si io am draci ! Ploua...ploua...ploua...Mi-a intrat si mintea la apa de cand ploua intruna ... |
||
eu_vio Postat pe 7 Ianuarie 2010 17:12 |
||
mie-mi zici ? mi s-a acrit de-atata ploaie, ma cearca coloana de la atata umezeala, cum o dau n-o nimeresc...soarele nu-l suport, ploaia ma deprima, zapada ma enerveaza... ma mai consolez si io cu justinica asta, ca tare bine se mai misca mama lui, ca e indecent de sexy... care n-am avut noroc |
||
Anouk Postat pe 7 Ianuarie 2010 17:17 |
||
gm gm gm... ma "intitulez" pantera_neagra, pentru prieteni - corina... am fost dependenta de garbo ca lady_corina m-am tratat dar am recidivat... |
||
panty_C Postat pe 7 Ianuarie 2010 18:00 |
||
De la: nelly05, la data 2010-01-07 13:10:30deci, sunt nelly, am 31 ani si nu sunt clona La multi ani Nelly! |
||
panty_C Postat pe 7 Ianuarie 2010 18:20 |
||
dar nelly, de la ce "deriva"? aha de la ionella...atunci LA MULTI ANI! si tie NELLY( cu i GREC) |
||
LILO Postat pe 7 Ianuarie 2010 18:24 |
||
la multi ani nelly!!!!!!!!!!!!!!!!!!! si-s tot pik_nik, cu primul si (pana acum) singurul cont in garbo, desi unii m-ar vrea cu mai multe. poate pentru ca sunt prea bland si politicos in asta |
||
pik_nik Postat pe 7 Ianuarie 2010 18:27 |
||
zici ca-i la Alcoolici anonimi, aici ! | ||
logoff Postat pe 7 Ianuarie 2010 18:49 |
||
iote ca ai venit...te-am pomenit azi pe toapicu' asta... baga textu' de prezentare, mama... |
||
Anouk Postat pe 7 Ianuarie 2010 18:52 |
||
Bond, James Bond ! scuze, n-am putut sa ma abtin! |
||
logoff Postat pe 7 Ianuarie 2010 18:54 |
||
iote de-aia mi-e drag de tine stiu, nu poti sa zici mai mult, ca va trebui sa ne ucizi |
||
Anouk Postat pe 7 Ianuarie 2010 18:55 |
||
logoff Postat pe 7 Ianuarie 2010 18:57 |
||
hai, gata? termenarati prezentarli? sa trecem la discutii serioase ca acu' se pune bulina rosie! | ||
sora_ilsi Postat pe 7 Ianuarie 2010 19:06 |
||
acilea socializam, ne prezantam, bulina o punem in alta parte mai acush apare pretena noastra irina atunci sa vezi...beep...beep...beep... |
||
Anouk Postat pe 7 Ianuarie 2010 19:08 |
||
vrei s-o cunosti pe irina? nu cred ca se cunoaste nici macar pe sine... | ||
sora_ilsi Postat pe 7 Ianuarie 2010 19:10 |
||
Ce-ati facut bre aici? Ce-ati facut? Asta era pentru userii noi si voi l-ati facut topic de socializare. Nu va puteti abtine neam. | ||
Doara Postat pe 7 Ianuarie 2010 19:20 |
||
pai da...pentru userii noi sa socializeze cu aia vechi sau ??? iote, io zic deschis ca mi-a picat cinderela cu tronc, nah... |
||
Anouk Postat pe 7 Ianuarie 2010 19:24 |
||
ba ne-am prezentat, bre doruletz, in 7 pagini... astia suntem noi... cine intra aici pentru prima data, nu are nevoie sa ne mai citeasca vechile postari... isi pune mainile in cap si ne ocoleste cat poate... |
||
garbo_C Postat pe 7 Ianuarie 2010 19:25 |
||
pe unde ne gasim, pe-acolo socializam, dorulet...bine ai venit! cine nu e cu noi e impotriva noastra! | ||
sora_ilsi Postat pe 7 Ianuarie 2010 19:25 |
||
noi ii initiem pe cei noi in tainele astui forum | ||
eladaela Postat pe 7 Ianuarie 2010 19:27 |
||
hai mai sis, ca nu suntem chiar atat de rai da' chiar...sis, tu ai fost prima mea prietena pe garbo, remember ? intai ai fost prietena lu barbata'miu, si pe urma a mea... pe urma m-a adoptat iaso, totushelu'...hehehe...ce timpuri... |
||
Anouk Postat pe 7 Ianuarie 2010 19:28 |
||
exista si un ritual de initiere? Ilsi, zi "zau"! si care-s criteriile? |
||
panty_C Postat pe 7 Ianuarie 2010 19:30 |
||
Pe mine ma recomanda parintii, fratii si prietenii. Sunt un user ok. "Sinpatica" si draguta in felul ei. Cine nu ma gaseste draguta are o problema mare. Si ce e cel mai important sunt si foarte modesta. Nu stiu ce-i cu mine. |
||
Doara Postat pe 7 Ianuarie 2010 19:31 |
||
eheee... ce vremuri! cum sa uit, sis? |
||
garbo_C Postat pe 7 Ianuarie 2010 19:32 |
||
pui pe tine de modesta...si "sinpatica"... sis, era mishto cand era si barbatu'miu p-acilea...el era cu pacea, baiet fin...pacat ca se supara ca ala pe sat si-si rase contu' |
||
Anouk Postat pe 7 Ianuarie 2010 19:32 |
||
Corinutzo, nu ma face sa dau din casa, pls... | ||
sora_ilsi Postat pe 7 Ianuarie 2010 19:34 |
||
pe mine ma recomanda vocea si talentul mieu doua randunici,doua mari si doua mici |
||
eladaela Postat pe 7 Ianuarie 2010 19:34 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
in dilema ... din dragoste | 37 | De la: lizandra 10 Martie 2012 03:20 |
Definitie prietenie.... | 90 | De la: Luna_in_capricorn 4 Octombrie 2010 20:02 |
Mamici din orasul Sibiu | 6 | De la: garbo224188 22 Februarie 2012 13:16 |
|
||
Cum sa explici cuiva ca greseste,pana INTELEGE SI APLICA??? | 6 | De la: blue_dream 13 Aprilie 2010 11:52 |
Am indragostit de cel mai bun prieten .... | 26 | De la: Ciresica 12 Iunie 2011 07:49 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară