Anouka, mi-am dat seama ca asta-i stilu' tau ! Ti-am citit postarile si...ma ung pe suflet ! | ||
eu_vio Postat pe 7 Ianuarie 2010 16:46 |
||
---|---|---|
Eu va urez o seara faina. Azi plec devreme ca ma asteapta Tuthankamon sa ma rotopercuteze la maselutza. Va puuuuup! |
||
AndraMicu Postat pe 7 Ianuarie 2010 16:52 |
||
oh da...mai ales cand sunt ticaloasa... pentru ca sunt...iote, io recunosc deschis ca sunt bitch nush ce dreaq am, o fii de la varsta, nu mai am rabdare...ori mi s-a acrit de banal, de etichete puse si minti limitate...ori ma omoara cu zile cand ii vad pe unii ca nu au simtu' ridicolului...ceva o fii plus ca se aliniatara planetele astea ca paula, vorba lu' iaso... azi am draci, ca nu poci sa spal ne ma bagati in seama oalio, andrusco...sa te ce ? |
||
|
||
Anouk Postat pe 7 Ianuarie 2010 16:53 |
||
ok, o melodie pentru toti userii, noi si vechi... http://www.youtube.com/watch?v=SM7FSEDY7nY |
||
Anouk Postat pe 7 Ianuarie 2010 17:06 |
||
Pai tu le ceri ridicolilor sa aiba simtul ridicolului ? Da' de unde ! Asta e natura lor ! Si io am draci ! Ploua...ploua...ploua...Mi-a intrat si mintea la apa de cand ploua intruna ... |
||
eu_vio Postat pe 7 Ianuarie 2010 17:12 |
||
mie-mi zici ? mi s-a acrit de-atata ploaie, ma cearca coloana de la atata umezeala, cum o dau n-o nimeresc...soarele nu-l suport, ploaia ma deprima, zapada ma enerveaza... ma mai consolez si io cu justinica asta, ca tare bine se mai misca mama lui, ca e indecent de sexy... care n-am avut noroc |
||
Anouk Postat pe 7 Ianuarie 2010 17:17 |
||
gm gm gm... ma "intitulez" pantera_neagra, pentru prieteni - corina... am fost dependenta de garbo ca lady_corina m-am tratat dar am recidivat... |
||
panty_C Postat pe 7 Ianuarie 2010 18:00 |
||
De la: nelly05, la data 2010-01-07 13:10:30deci, sunt nelly, am 31 ani si nu sunt clona La multi ani Nelly! |
||
panty_C Postat pe 7 Ianuarie 2010 18:20 |
||
dar nelly, de la ce "deriva"? aha de la ionella...atunci LA MULTI ANI! si tie NELLY( cu i GREC) |
||
LILO Postat pe 7 Ianuarie 2010 18:24 |
||
la multi ani nelly!!!!!!!!!!!!!!!!!!! si-s tot pik_nik, cu primul si (pana acum) singurul cont in garbo, desi unii m-ar vrea cu mai multe. poate pentru ca sunt prea bland si politicos in asta |
||
pik_nik Postat pe 7 Ianuarie 2010 18:27 |
||
zici ca-i la Alcoolici anonimi, aici ! | ||
logoff Postat pe 7 Ianuarie 2010 18:49 |
||
iote ca ai venit...te-am pomenit azi pe toapicu' asta... baga textu' de prezentare, mama... |
||
Anouk Postat pe 7 Ianuarie 2010 18:52 |
||
Bond, James Bond ! scuze, n-am putut sa ma abtin! |
||
logoff Postat pe 7 Ianuarie 2010 18:54 |
||
iote de-aia mi-e drag de tine stiu, nu poti sa zici mai mult, ca va trebui sa ne ucizi |
||
Anouk Postat pe 7 Ianuarie 2010 18:55 |
||
logoff Postat pe 7 Ianuarie 2010 18:57 |
||
hai, gata? termenarati prezentarli? sa trecem la discutii serioase ca acu' se pune bulina rosie! | ||
sora_ilsi Postat pe 7 Ianuarie 2010 19:06 |
||
acilea socializam, ne prezantam, bulina o punem in alta parte mai acush apare pretena noastra irina atunci sa vezi...beep...beep...beep... |
||
Anouk Postat pe 7 Ianuarie 2010 19:08 |
||
vrei s-o cunosti pe irina? nu cred ca se cunoaste nici macar pe sine... | ||
sora_ilsi Postat pe 7 Ianuarie 2010 19:10 |
||
Ce-ati facut bre aici? Ce-ati facut? Asta era pentru userii noi si voi l-ati facut topic de socializare. Nu va puteti abtine neam. | ||
Doara Postat pe 7 Ianuarie 2010 19:20 |
||
pai da...pentru userii noi sa socializeze cu aia vechi sau ??? iote, io zic deschis ca mi-a picat cinderela cu tronc, nah... |
||
Anouk Postat pe 7 Ianuarie 2010 19:24 |
||
ba ne-am prezentat, bre doruletz, in 7 pagini... astia suntem noi... cine intra aici pentru prima data, nu are nevoie sa ne mai citeasca vechile postari... isi pune mainile in cap si ne ocoleste cat poate... |
||
garbo_C Postat pe 7 Ianuarie 2010 19:25 |
||
pe unde ne gasim, pe-acolo socializam, dorulet...bine ai venit! cine nu e cu noi e impotriva noastra! | ||
sora_ilsi Postat pe 7 Ianuarie 2010 19:25 |
||
noi ii initiem pe cei noi in tainele astui forum | ||
eladaela Postat pe 7 Ianuarie 2010 19:27 |
||
hai mai sis, ca nu suntem chiar atat de rai da' chiar...sis, tu ai fost prima mea prietena pe garbo, remember ? intai ai fost prietena lu barbata'miu, si pe urma a mea... pe urma m-a adoptat iaso, totushelu'...hehehe...ce timpuri... |
||
Anouk Postat pe 7 Ianuarie 2010 19:28 |
||
exista si un ritual de initiere? Ilsi, zi "zau"! si care-s criteriile? |
||
panty_C Postat pe 7 Ianuarie 2010 19:30 |
||
Pe mine ma recomanda parintii, fratii si prietenii. Sunt un user ok. "Sinpatica" si draguta in felul ei. Cine nu ma gaseste draguta are o problema mare. Si ce e cel mai important sunt si foarte modesta. Nu stiu ce-i cu mine. |
||
Doara Postat pe 7 Ianuarie 2010 19:31 |
||
eheee... ce vremuri! cum sa uit, sis? |
||
garbo_C Postat pe 7 Ianuarie 2010 19:32 |
||
pui pe tine de modesta...si "sinpatica"... sis, era mishto cand era si barbatu'miu p-acilea...el era cu pacea, baiet fin...pacat ca se supara ca ala pe sat si-si rase contu' |
||
Anouk Postat pe 7 Ianuarie 2010 19:32 |
||
Corinutzo, nu ma face sa dau din casa, pls... | ||
sora_ilsi Postat pe 7 Ianuarie 2010 19:34 |
||
pe mine ma recomanda vocea si talentul mieu doua randunici,doua mari si doua mici |
||
eladaela Postat pe 7 Ianuarie 2010 19:34 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
eu pesti el scorpion? avem sanse? | 3 | De la: mia79x 12 Iunie 2009 17:15 |
Votati albastreaua | 7 | De la: ameno 21 August 2010 11:18 |
SALUT | 3 | De la: Alexxandra 14 Martie 2010 17:35 |
|
||
Ce parere aveti despre site-urile de dating? | 6 | De la: garbo_1502 12 Aprilie 2012 13:30 |
ajutati'ma:( | 3 | De la: krystyna17 9 Ianuarie 2012 15:30 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn