sunt romanca,iar prietenul meu e o corcitura intre roman,tigan si ungur;am ajuns fara prieteni in jur,discutii in familie.Intre noi doi in schimb totul e bine.Nu inteleg de ce sunt judecata ca pt o crima | ||
garbo068629 Postat pe 7 Ianuarie 2010 20:26 |
||
---|---|---|
asta pentru ca desi lumea se da destupata la minte, cand e vorba de judecat rasial, mai ales pe cineva cunoscut, se schimba kalimera toti zic ca nu-s rasisti pana sunt pusi in situatia sa accepte in familie o chestie de-asta care nici macar nu mi se pare cine stie ce catastrofa..are sange amestecat...asa, si ? nu-i tot om ? are 4 maini si 4 picioare? ori juma' de creier ? lasa-i sa latre...voi vedeti-va de treaba |
||
Anouk Postat pe 7 Ianuarie 2010 21:21 |
||
inter etnice?? imm..si io vreau........... un napoletan,asa....inalt...brunet, bronzat....si...din florentza?? |
||
|
||
fleurdelis Postat pe 7 Ianuarie 2010 21:24 |
||
depinde si de varsta pe care o ai...daca esti prea tanara, altii cred ca stiu sa hotarasca mai bine in locul tau...altfel nu conteaza prea mult... | ||
sora_ilsi Postat pe 7 Ianuarie 2010 21:25 |
||
io "votez" cu ZORO ce io n-as dansa ashe.. http://www.youtube.com/watch?v=6unJBK2mBrs&feature=related |
||
LILO Postat pe 7 Ianuarie 2010 21:26 |
||
io cu banderas...da numa'n varianta cu plete | ||
fleurdelis Postat pe 7 Ianuarie 2010 21:27 |
||
De la: garbo068629, la data 2010-01-07 20:26:20sunt romanca,iar prietenul meu e o corcitura intre roman,tigan si ungur;am ajuns fara prieteni in jur,discutii in familie.Intre noi doi in schimb totul e bine.Nu inteleg de ce sunt judecata ca pt o crimaPai lasa ca gura lumii este rea....Ca doar pamantul o astupa...Ca oamenii nu isi vad barna din nasul lor,,,vad doar paiul din ochii la altii....Nu trebuie sa iti pese de ce zic altii... |
||
omulsincer Postat pe 7 Ianuarie 2010 21:29 |
||
ilsi, barfa familiei zice ca bunicul meu era jumate tigan...cel putin asa vorbesc neamurile, iar bunica avea sange grecesc... G are sange de ungur si de bulgar...si vad ca nu avem nicio treaba si sa-ti mai zic ceva...daca fata mea se indragostea si se marita cu un negru, io nu aveam nimic impotriva degeaba, oamenii nu recunosc, dar sunt rasisti...ce sa spun, iaca ce drama pe unele familii, ca nu e arian suta la suta |
||
Anouk Postat pe 7 Ianuarie 2010 21:31 |
||
asa e, anouk...primul meu prieten a fost tzigan( de-ala spalat), amandoi eram elevi la Liceul de muzica, cantam la pian, el cu talentul caracteristic etniei...ce mi-a patit sufletul cu ai mei, cu profesorii care ne vedeau impreuna la studiu...exista, totusi, niste trasaturi specifice care ne deosebesc si asta nu este rasism... | ||
sora_ilsi Postat pe 7 Ianuarie 2010 21:36 |
||
pfoai lilo ce-mi place filmul ala (si dansul ala)cred ca l-am vazut de 10 ori zapacita si eu | ||
nelly05 Postat pe 7 Ianuarie 2010 21:37 |
||
cum tot zic... mama ei de viata prefacuta tatal ei de soarta la mezat... mie imi plac tiganii, avem prieteni tigani, avem prieteni unguri...ma rog, in banat is multe etnii, si traim fara probleme |
||
Anouk Postat pe 7 Ianuarie 2010 21:39 |
||
se pare k io n-am trait nimica...daca... | ||
fleurdelis Postat pe 7 Ianuarie 2010 21:41 |
||
iubirea nu are nici varsta nici culoare are doar farmec si parfum | ||
LILO Postat pe 7 Ianuarie 2010 21:41 |
||
fleurdelis Postat pe 7 Ianuarie 2010 21:43 |
||
of, lilo, numai tu ma intelegi... | ||
sora_ilsi Postat pe 7 Ianuarie 2010 21:45 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Exista sau nu experienta personala ? | 15 | De la: garbo265966 20 Iunie 2012 16:51 |
Exista barbati dispusi sa construiasca o relatie serioasa cu o femeie care | 235 | De la: samburica 19 Februarie 2011 16:42 |
oare il iubesc??? | 12 | De la: hermosa20 6 Iunie 2012 00:37 |
|
||
salut | 1 | De la: ursulica81 27 Septembrie 2009 13:47 |
Ce sunt visele,va place sa visati ,si cand ati avut cel mai frumos vis??? | 10 | De la: LoveVelvet 5 Octombrie 2012 15:08 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară