Topicul "singuraticilor" -- pentru cei ce nu apartin nici unui grup de pe Garbo

De la: tutankhamon, la data 2010-01-09 21:25:19it taked u a looong time to shit a little phrase of 14 words.....did u look up to "goagal"???..or did u wrote down by letters, not to make mistakes again???...you're pathetic....

intre timp...facui un dus...dati-as dupa corcodus...
da' tu nu stii ce-i ala....ca stai mai mult in virtual...
un' ti-e consortu...la vanatoare....sau la pescuit....nu???
TheDarkRose
Postat pe 9 Ianuarie 2010 21:35
daca te manca sa aflii...afla.....o fost cu cainele afara....na...ai murit ca nu ai stiut??? iar acuma e si el calare pe comp ca are de facut nu stiu ce combinatie de programe pentru o amica de-a mea....s-o laudat ca i-l face...si acuma sambata seara foute la compu aleia...na...esti multumita??? in rest, lucrez in ture, si am mult timp liber....masina de spalat invarte, aragazul coace mancarea, cu aspiratorul de generatie noua imediat se face curat...mai vrei sa stii si altceva de ce stau eu atata pe aici???
tutankhamon
Postat pe 9 Ianuarie 2010 21:38
pai in general barbatii au femei care le face curat,mancare..Si ei stau toata ziua pe net...Apoi se mai mira de ce sunt luate de fraiere
omulsincer
Postat pe 9 Ianuarie 2010 21:40
tu chiar iei totul in serios???
TheDarkRose
Postat pe 9 Ianuarie 2010 21:43
irino...dispari ca esti in plus....marita-te intai si dupa aia mai vorbim....dupa ce ai ca mine, aproape 8 ani de casnicie, sa vii sa ma inveti ce sa fac....mai lasa-ne cu aberatiile tale de femeie maritat si multipotenta....vezi-ti de bisericile tale si de rugaciuni si lasa-ne pe noi sa ne vedem de viata de familie asa cum stim, si cum o facem de ani de zile...
tutankhamon
Postat pe 9 Ianuarie 2010 21:44
rose.....eu nu....tu m-ai atacat...si cum sunt o bitch.....nu am putut sa tac........
tutankhamon
Postat pe 9 Ianuarie 2010 21:46
bine ca nu vede al meu ce scriu p-acilisea...
ca el foute pc-ul la sv.....si pe mine acasa!!!
TheDarkRose
Postat pe 9 Ianuarie 2010 21:46
EHEIII,cineva incurca borcanele aici,ce ai Rozeto,cu TUTH,aveti de impartit ceva,eu una ma indoiesc
scrichy
Postat pe 9 Ianuarie 2010 21:49
rose....si al tau face la fel????
tutankhamon
Postat pe 9 Ianuarie 2010 21:50
De la: tutankhamon, la data 2010-01-09 21:44:23irino...dispari ca esti in plus....marita-te intai si dupa aia mai vorbim....dupa ce ai ca mine, aproape 8 ani de casnicie, sa vii sa ma inveti ce sa fac....mai lasa-ne cu aberatiile tale de femeie maritat si multipotenta....vezi-ti de bisericile tale si de rugaciuni si lasa-ne pe noi sa ne vedem de viata de familie asa cum stim, si cum o facem de ani de zile...
O SA MA MARIT ATUNCI CAND O SA INTALNESC OM BUN,CARE FACE TOTUL DIN INITIATIVA..Nu ma incurc eu cu toti prapaditii..
omulsincer
Postat pe 9 Ianuarie 2010 21:51
De la: scrichy, la data 2010-01-09 21:49:54EHEIII,cineva incurca borcanele aici,ce ai Rozeto,cu TUTH,aveti de impartit ceva,eu una ma indoiesc

nu soro....daca te uiti mai-napoi....vei vedea cine pe cine a atacat...
de fapt eu nu atac.....ci doar imi mai aduc aminte de mistourile tineretii...cu upgrade of course....
dar doar asa de amoru' artei........
altfel...ce-am avea de impartit???
ca bugetu' nu-i pe mana noastra...pupal-ar mama de "mititel" ce e!!!
TheDarkRose
Postat pe 9 Ianuarie 2010 21:57
atunci irinooo...du-te fata si cauta-l....ca daca stai mult pe aici, poate treci pe langa el si nu il vezi...
tutankhamon
Postat pe 9 Ianuarie 2010 21:57
rose....io nu impart nimic mama....si nu am nimic ...dar absolut nimic cu utilizatorii care posteaza frumos si ok....dar cand sunt calcata pe coada...fac ca trenul....sunt leoaica...mdeh....
tutankhamon
Postat pe 9 Ianuarie 2010 22:00
ROZETO,daca il pupi se face mai mare{buget}????
scrichy
Postat pe 9 Ianuarie 2010 22:02
IRINO,nu cu toti prapadiitii,doar unu si bun
scrichy
Postat pe 9 Ianuarie 2010 22:02
De la: scrichy, la data 2010-01-09 22:02:01ROZETO,daca il pupi se face mai mare{buget}????

depinde unde-l pupi...
daca-l pupi la turism...se face mare....
daca-l pupi la invatamant....nu misca deloc...
daca-l pupi la sanatate...intra-n moarte clinica...
TheDarkRose
Postat pe 9 Ianuarie 2010 22:08
eu una...i-as face un bj pe la aparare....nu de alta ...da sunt direct interesata...ca cam de-un an nu mai vine cum venea ( omu meu cu solda lui) si tare-i nashpa cand te pupa crizantema
TheDarkRose
Postat pe 9 Ianuarie 2010 22:14
Deci vrei la [tur]ism
scrichy
Postat pe 9 Ianuarie 2010 22:15
rose...te rog eu...pentru binele tau pe acest forum...renunta la obsesia asta pentr bj....pliiz....ce faci acasa in intimitatea caminului cu sotul tau e numai mancarea ta...nu trebuie sa stie toti...parol!
tutankhamon
Postat pe 9 Ianuarie 2010 22:18
De la: scrichy, la data 2010-01-09 22:15:53Deci vrei la [tur]ism

nup...doamne fer...
TheDarkRose
Postat pe 9 Ianuarie 2010 22:19
De la: tutankhamon, la data 2010-01-09 22:18:28rose...te rog eu...pentru binele tau pe acest forum...renunta la obsesia asta pentr bj....pliiz....ce faci acasa in intimitatea caminului cu sotul tau e numai mancarea ta...nu trebuie sa stie toti...parol!

tu chiar vb serios???
sau doar te faci ca nu diclesti glumita???
hai mey....ce dreak....
TheDarkRose
Postat pe 9 Ianuarie 2010 22:22
app...stiti ca sunt 2 tipuri de femei.....
unele care fac sx or.....si unele care nu recunosc!!!
TheDarkRose
Postat pe 9 Ianuarie 2010 22:24
io vb foarte serios.....nu tu ai deschis topicul cu sexul oral???la asta ma refeream...nu la glumita ta nevinovata cu turismul....iar eu da.....am recunoscut pe topicul celalalt....cu oralul....nu ma dau dupa visin....cu sotul meu, in intimitatea caminului, facem ce ne trece prin cap....dar asta nu inseamna ca bat toba...
tutankhamon
Postat pe 9 Ianuarie 2010 22:28
si ptr baieti....sa nu se supere

v-a prins vreodata mamica facand l...in baie dupa usa?
baietii de pe forum raspund in cor..."NU",
....eiiii...ati vazut ce loc sigur e???
TheDarkRose
Postat pe 9 Ianuarie 2010 22:28
De la: tutankhamon, la data 2010-01-09 22:28:03io vb foarte serios.....nu tu ai deschis topicul cu sexul oral???la asta ma refeream...nu la glumita ta nevinovata cu turismul....iar eu da.....am recunoscut pe topicul celalalt....cu oralul....nu ma dau dupa visin....cu sotul meu, in intimitatea caminului, facem ce ne trece prin cap....dar asta nu inseamna ca bat toba...

k
nu mai rascolim....s-a inteles gresit...
nicidecum nu am vrut sa ne punem poalele-n cap aici....doamne fer.....
a fost o alegere nefericita...am mai spus-o...
iar in intimitate....normal....fiecare face ...treaba lui ce face...ca de-aia e intimitate...
TheDarkRose
Postat pe 9 Ianuarie 2010 22:31
nici o problema paulino, vorbim si in rusa... si in sanscrita daca vrei - google translate sa-ti traiasca

"Vorbim" e un mod de a spune, ca in afara de faptul ca te minunezi si tu ca te mai baga barbatu-tau in seama, alta fraza coerenta n-ai scos de vreo trei pagini incoace. Da' probabil sint prea mari pretentiile... coerentza...la tine...ptiu, ptiu... (sa nu te deochi, altfel eu nu scuip ca-s o duoamna...)
quasaria
Postat pe 9 Ianuarie 2010 22:32
ROZETO,cum dracu,al tau face dupa usa,mai devreme ziceai invers,aha am inteles,e penalizat,de cand e solda mica.
scrichy
Postat pe 9 Ianuarie 2010 22:33
De la: scrichy, la data 2010-01-09 22:33:18ROZETO,cum dracu,al tau face dupa usa,mai devreme ziceai invers,aha am inteles,e penalizat,de cand e solda mica.

soro....o exerseaza n-o uzeaza......
poti sa afirmi acelasi lucru???
sau rautatea vine tocmai de la faptul ca........
TheDarkRose
Postat pe 9 Ianuarie 2010 22:37
ROZETO,eu glumi,,ca ei teapa,nu iti face probleme cu mine,parol,hm,ar vrea multe,sa fie iubite ca mine
scrichy
Postat pe 9 Ianuarie 2010 22:43
De la: quasaria, la data 2010-01-09 22:32:43nici o problema paulino, vorbim si in rusa... si in sanscrita daca vrei - google translate sa-ti traiasca

"Vorbim" e un mod de a spune, ca in afara de faptul ca te minunezi si tu ca te mai baga barbatu-tau in seama, alta fraza coerenta n-ai scos de vreo trei pagini incoace. Da' probabil sint prea mari pretentiile... coerentza...la tine...ptiu, ptiu... (sa nu te deochi, altfel eu nu scuip ca-s o duoamna...)

xaraso malenchi celaveca.....e si goagale in rusa???
nu ma pasioneaza goagalu....pe tine vad ca da ca prea le stii....

iar despre scris....nici in dors nu ma doare de parerea ta daca citeai mai sus....intelegeai ca n-am intrat aici sa scriu compendii...
da...nici la tine nu ma bunghii sa scribelesti freunu'
TheDarkRose
Postat pe 9 Ianuarie 2010 22:44

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
testul de sarcina 2 De la: tutankhamon 18 Decembrie 2009 21:08
Virginitatea până la căsătorie? Ce părere aveţi? 324 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 08:53
As putea sa fiu insarcinata? 45 De la: cricat2002 11 Iulie 2010 19:55
ecografie pelvina 106 De la: pik_nik 14 Octombrie 2009 02:15
schimbam ceva? 18 De la: zambila 28 Octombrie 2009 15:03
Setari Cookie-uri