Topicul "singuraticilor" -- pentru cei ce nu apartin nici unui grup de pe Garbo

De la: LILO, la data 2010-02-14 21:46:50
De la: buna01, la data 2010-02-14 21:44:30Pai pun femeile sa ma sune,sa faca misto.Ca cica au un loc de munca pt mine.Si ma intreaba cat castig.Si asa se mira...Doamne.Dar ele nu vor la munca..prefer sa castige banii sa stea cu cracii in sus si sa poarte grija la oamenii harnici..Apoi se mai mira de ce sunt asa proaste..Si ami vor sa le vorbesti frumos.Pai eu vorbesc frumos doar la cine merita,nu cine imi poarta grija....Si ma deranjeaza.Pai ele nu vor sa munceasca,,,ca le doare la fofoloanca..Asa ca mai bine stau cracante ca asa se castiga banii mai usor...Si invidiaza pe altele cinstite care muncesvc.Si ad..pai ca sunt proaste exact ca fofoloanca lor

asta ii problema ta,daca iti dai telefonul si adresa la necunoscuti..

si din aceasta cauza pui pe toata lumea(la gramada) in oala nemultumirilor tale
Pai eu mi-am pus adresa la locuri de munca...De unde sa stiu eu ca astia poarta grija mea..Ei nu cauta de munca,cauta sa faca misto..Si poate ca muncesc eu si sa le dau lor..Ca ei doar asa au chef,sa frece menta si femeile fraiere sa le dea lor bani.
omulsincer
Postat pe 14 Februarie 2010 21:49
mi-am adus aminte de o cunostinta care se indragostise lulea de un travestit ( nestiind acest aspect, desigur) si ii trimitea flori si cutii de bomboane de ciocolata
reyya
Postat pe 14 Februarie 2010 21:50
De la: mcrinelam, la data 2010-02-14 21:47:28
De la: reyya, la data 2010-02-14 21:45:09afla el singur..no probl

uite mai sus un caz
reyya
Postat pe 14 Februarie 2010 21:50
pai daca irinuca ne vede pe toate travestiti, putem noi s-o contrazicem? noooooooooo
mcrinelam
Postat pe 14 Februarie 2010 21:52
Pt ca eu imi castig banii prin munca.Nu caut barbati ca sa ma intretina.Pt ca eu sunt harnica.Si am demnitatea mea..Si ma enerveaza la culme oamenii care poarta grija mea.Si tot vad cand pun anunt ca imi caut loc de munca.Si fac misto,,pun toate panaramele de femei sa ma sune.Si ma intreaba,cat castig.Si asa se mira.Dar ele nu s-ar duce la munca.Mai bine traiesc de pe spinarea barbatilor,cu barbati care isi bat joc de ele si nu dau 2 bani pe ele.Dar daca atata le duce capul ala plin doar cu penisuri si bani fara sa ii munceasca
omulsincer
Postat pe 14 Februarie 2010 21:53

eu mi-am adus aminte de o fraiera...careia toata nopatea i s-au facut avansuri de catre o pers de acelasi sex...si a crezut ca-i pur si simplu prietenie
fleurdelis
Postat pe 14 Februarie 2010 21:54
bre irinuco, tu spui ca muncesti de nu mai poti, dar ai anunt ca esti in cautare de job, deci minti de ingheata apele... insa in afara de asta, ce stii tu sa faci, de fapt? ce specialitate ai?
anakin
Postat pe 14 Februarie 2010 21:57
Ca asa femei proaste la facultate nu am intalnit..Sa iti bati tu joc de rasa ta feminina..Hai barbatii ca barbatii,ei nu tin cu femeile..Dar femeile sa faca misto din femei.Pt ca altele castiga bine pt ca muncesc si isi bat capul si fac si munca mai de joc.Si ele stau cu cracii in sus si asteapta bani nemunciti.Eu niciodata nu am fost asa.Si nici nu o sa fiu in veci..sa stau cu un barbat pt ca nu sunt in stare sa ma intretin singura...pai munca lor care o fac ele,ca stau cu cracii in sus,,este de ultima speta.Eu mai bine ma duc la spalat toalete decat sa stau cu un barbat ca nu sunt in stare sa ma inteetin.Sa nu il iubesc,dar sa faca sex cu ele.Pt ca sunt putori si nu le place munca..Si apoi rad de alte femei muncitoare.Ar trebuie sa rada de ele,,cat de panarame si de ultima speta sunt
omulsincer
Postat pe 14 Februarie 2010 21:59
iaca se scurse'un mom de gandire cred, de era asa liniste
fleurdelis
Postat pe 14 Februarie 2010 22:00
De la: anakin, la data 2010-02-14 21:57:34bre irinuco, tu spui ca muncesti de nu mai poti, dar ai anunt ca esti in cautare de job, deci minti de ingheata apele... insa in afara de asta, ce stii tu sa faci, de fapt? ce specialitate ai?
Pai trebuie sa suport o batrana...Am educa-o ce-i drept.Dar m-am saturat de ea.Mai vreau si eu sa am liber..Ca eu stau pe net,,dar tot la munca sunT.ca eu nu sunt femeie de serviciu sa curat dupa altii.Eu am grija de batrana ii tin companie...apoi momentan nu imi caut de munca
omulsincer
Postat pe 14 Februarie 2010 22:01
De la: anakin, la data 2010-02-14 21:57:34bre irinuco, tu spui ca muncesti de nu mai poti, dar ai anunt ca esti in cautare de job, deci minti de ingheata apele... insa in afara de asta, ce stii tu sa faci, de fapt? ce specialitate ai?
Pai trebuie sa suport o batrana...Am educa-o ce-i drept.Dar m-am saturat de ea.Mai vreau si eu sa am liber..Ca eu stau pe net,,dar tot la munca sunT.ca eu nu sunt femeie de serviciu sa curat dupa altii.Eu am grija de batrana ii tin companie...apoi momentan nu imi caut de munca
omulsincer
Postat pe 14 Februarie 2010 22:01
De la: buna01, la data 2010-02-14 22:01:52
Gunoiele astea de la munca.Nu ma lasa sa ies decat 2 ore.Pt ca nu curat dupa ei....Lasa ca imi caut in alta parte si ma impun de la inceput sa imi dea liber....Astia sunt smecheri..
omulsincer
Postat pe 14 Februarie 2010 22:03
De la: buna01, la data 2010-02-14 22:03:54
De la: buna01, la data 2010-02-14 22:01:52
Gunoiele astea de la munca.Nu ma lasa sa ies decat 2 ore.Pt ca nu curat dupa ei....Lasa ca imi caut in alta parte si ma impun de la inceput sa imi dea liber....Astia sunt smecheri..
CA NU TREBUIE SA STAU UNDE NU SUNT MULTUMITA...ca eu ii ajutam,dar ei sunt nesimtiti..Daca le dau un deget mi iau toata mana.asa ca nu i-am mai ajutat deloc.Sa isi adune dupa ei,ca si ei au 2 maini..Sau sa ma plateasca extra ca eu nu sunt fraiera lor
omulsincer
Postat pe 14 Februarie 2010 22:06
Eu mereu am avut mandria mea.Si nu m-am injosit in fata nimanui...Ca sa ma intretina.Pai mai bine ma duc sa muncesc decat sa stau la mila altora..Mai ales la mila unui barbat....Pe care nu simt nimic pt el..Ele stau cracanate si castiga banii usor,,apoi rad de mine ca muncesc..Nu stiu care de care tre sa rada.Eu sincer cred ca de ele ar trebuie sa rada.Saau mai bine sa planga,,de ceea ce sunt..Ca nu au nici o valoare in fata mea..Ma refer la femeile rele..Ca cu oamenii cumsecade care nu m-au deranjat si si-au vazut de treaba lor nu am nimic
omulsincer
Postat pe 14 Februarie 2010 22:09
mai, tocmai am avut o revelatie!!!

irina chiar e geniala! reuseste sa "faca" singura un forum intreg!

Tylly
Postat pe 14 Februarie 2010 22:14
nu se mai termina litania?

stau si ma intreb totusi cand munceste atata cat zice ca e toata ziulica pe forum?

panty_C
Postat pe 14 Februarie 2010 22:14
dati-n pisicii ei d etreaba! daca taceee.....ce-o mai tot starniti??
fir=-as io sa fiu de dependenta...de forumu asta, care m-am nascuut asa!
fleurdelis
Postat pe 14 Februarie 2010 22:16
mi-am dat seama: prietena asta a voastra (stiti voi care... de-i una peste tot), s-ar putea sa-mi fie colega (nu spun unde!) ca zicea acum vreo 2 ani: "eu sunt impotriva sexului oral, ca mie nici (stiti voi ce) nu-mi place, d-apoi s-o si _ug!"
clippy
Postat pe 14 Februarie 2010 22:16
pai tocmai k eu stiu unde....si zic k nu se poatee....ca-i in austria n-auzi??
fleurdelis
Postat pe 14 Februarie 2010 22:18
De la: pantera_neagra, la data 2010-02-14 22:14:51 nu se mai termina litania?

stau si ma intreb totusi cand munceste atata cat zice ca e toata ziulica pe forum?

Pai tre sa am si eu o ocupatie..Ca doar nu o s-ao tin pe baba in brate...Daca ii dau medicamentele,ii dau sa manace.,o ajut la spalat..Ce mai vrea? Numai femeile slabe de minte le freaca babele cum vor muschii lor pt ca le ved ca sunt fara minte.Si nu au pic de demnitate in ele...Pt bani fac orice...
omulsincer
Postat pe 14 Februarie 2010 22:19
no, tu fleur, eu n-am zis nimic de alte tari!
clippy
Postat pe 14 Februarie 2010 22:20
De la: buna01, la data 2010-02-14 22:19:41
De la: pantera_neagra, la data 2010-02-14 22:14:51 nu se mai termina litania?

Pai tre sa am si eu o ocupatie..Ca doar nu o s-ao tin pe baba in brate...Daca ii dau medicamentele,ii dau sa manace.,o ajut la spalat..Ce mai vrea? Numai femeile slabe de minte le freaca babele cum vor muschii lor pt ca le ved ca sunt fara minte.Si nu au pic de demnitate in ele...Pt bani fac orice...
Ca doar babele tree sa asculte de mine,ca doar eu am grija de ele.Doar nu o sa las sa imi fredoneze creierul un om bolnav..Tre sa fii mai hotarat pt ca daca te vede ca esti slaba si toleranta..Te freaca cum vor ele..
omulsincer
Postat pe 14 Februarie 2010 22:21
De la: clippy, la data 2010-02-14 22:20:36no, tu fleur, eu n-am zis nimic de alte tari!

dar io iti zic ! tu nu pricepi??! ca ea-i acolo?>>! bine si de fapt in 2ani se puteau intampla muuuuuultee
fleurdelis
Postat pe 14 Februarie 2010 22:22
Pai bai irinuco, tu nu tot pentru bani speli la khour pe batrana aia?.. tot un fel de prostitutie se numeste si asta, pana la urma, nu-i asa?
anakin
Postat pe 14 Februarie 2010 22:23
De la: anakin, la data 2010-02-14 22:23:18Pai bai irinuco, tu nu tot pentru bani speli la khour pe batrana aia?.. tot un fel de prostitutie se numeste si asta, pana la urma, nu-i asa?
pai si infirmierele fac asta...Ca alte femei spala barbatii la fund si le spala chilotii.si ei se comporta si urat cu ele..Ele cum se numesc....Fraiere si barbatii.Jigodii Prostituata este cee care face sex pt bani...
omulsincer
Postat pe 14 Februarie 2010 22:25
De la: Celleste_, la data 2010-02-14 22:14:24mai, tocmai am avut o revelatie!!!

irina chiar e geniala! reuseste sa "faca" singura un forum intreg!

`na seara! pai asta ziceam si eu undeva, intr-o postare mai veche.
Reflex
Postat pe 14 Februarie 2010 22:26
pai bun si tie-ti place sa faci secs din ala?? da nu pt bani, asa...
fleurdelis
Postat pe 14 Februarie 2010 22:26

Eu nu stiu ce cauti tu in astfel de meserie, dar daca te-as fii angajat eu, nu ai fii plecat tu, te-as fi dat eu afara in suturi.
persidadamian
Postat pe 14 Februarie 2010 22:27
De la: anakin, la data 2010-02-14 22:23:18Pai bai irinuco, tu nu tot pentru bani speli la khour pe batrana aia?.. tot un fel de prostitutie se numeste si asta, pana la urma, nu-i asa?
Se numeste infirmiera.Apoii ajuti un om bolnav,neputicios nu tre sa iti fie greata....Cum fac altele sex oral,sau alti barbatii ling pasarica la femei..PAI AIA SUNT NISTE SCARBOSI ORDINARI,CARE LE PUTE GURA A ..........
omulsincer
Postat pe 14 Februarie 2010 22:27
De la: persidadamian, la data 2010-02-14 22:27:19Pai tre sa am si eu o ocupatie..Ca doar nu o s-ao tin pe baba in brate...Daca ii dau medicamentele,ii dau sa manace.,o ajut la spalat..Ce mai vrea? Numai femeile slabe de minte le freaca babele cum vor muschii lor pt ca le ved ca sunt fara minte.Si nu au pic de demnitate in ele...Pt bani fac orice...

Eu nu stiu ce cauti tu in astfel de meserie, dar daca te-as fii angajat eu, nu ai fii plecat tu, te-as fi dat eu afara in suturi.
Pai cine ar fii stat la o scorpie ca tine..Ti-as fii lasat sa stai pe buda toata ziua,pana seara..Si eu am plecat
omulsincer
Postat pe 14 Februarie 2010 22:28

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
M-am indragostit de.....varul meu!!! 139 De la: cordor 25 Noiembrie 2012 16:30
confuza 58 De la: garbours 21 Ianuarie 2010 11:39
ce se mai poate face??? 17 De la: iasomia 20 Noiembrie 2009 09:32
ce trebuie sa stie un barbat despre el insusi ,sau ce trebuie sa stie o femeie despre barbatul ei 67 De la: garbo106704 21 Martie 2010 15:17
Fetelor, va vreau pe toate ... si chiar pot 96 De la: elisabeta_boia 9 Octombrie 2011 16:33
Setari Cookie-uri