Fiica mea intenționa s� se c�s�toreasc� �n vara aceasta. S-au logodit...au stabilit nunta..data...restaurantul...meniul.. �ntr-o zi m-am trezit cu ea c�-mi zice: mami, eu as vrea s� nu mai facem nunta și s� locuim un timp �mpreun�... Nu am avut nimic �mpotriv�, dar partea grea era tat�l ei... Tat�l ei este ex-soțul meu... ...evident c� am primit urgent telefon de la ex-ul �n care...v� las s� v� imaginați ce fel de convorbire am avut... ...c�nd ne-am desp�rțit, nu am f�cut partajul... așa c�, fiica mea și-a luat lucrurile și s-a mutat la prietenul ei.... |
||
daria_ Postat pe 8 Ianuarie 2010 23:17 |
||
---|---|---|
daria...incearca sa te aduni....si sa reformulezi ultimele 4-6 randuri....sau, mai bine, treci peste convorbirea cu ex-ul....ca ceva lipseste din peisaj.....ea s-a mutat la el si ....mai departe??? pai daca ea era la el....de ce a mai plecat de la tine....ea a plecat de la ala???? ![]() ![]() ![]() |
||
tutankhamon Postat pe 9 Ianuarie 2010 02:21 |
||
daria iubita, dar tu nu vezi cat de destepteapta e fiica ta?? pur si ea si'a dat seama cat de grav se implica si cat de mult risca daca va intra orbeste in asa ceva! mi se pare f intelept si f firesc gestul ei de....tatonare, sau de a face lucrurile sa decurga firesc. iar fostului "sot" nu trebuie sa'i spui decat, ca probabil stie fiica voastra al cui esec l-a avut toata viata ca exemplu, de stie asa de bine de ce "anume" sa se teama! te pup, si....fiicei tale, felicitari! ![]() |
||
|
||
fleurdelis Postat pe 9 Ianuarie 2010 02:45 |
||
Daria, poate fata intr-adevar a vrut sa se asigure ca lucrurile merg. Poate a avut niste indoieli. Poate asa i s-a parut mai sigur. Si nu pot decit sa fiu de acord cu ea... Doi oameni care inca se mai iubesc dupa ce si-au impartit plapuma ceva timp au toate sansele sa aiba o relatie durabila si de calitate. |
||
quasaria Postat pe 9 Ianuarie 2010 11:06 |
||
da si eu la fel zic. plus ca, dupa ce am stat niste ani buni "de proba" cu cineva, am multumit cerului, ca nu-s maritata! si asa m'am desprins a naibii de greu si cu sechele, ce mai era sa ma si care la nesfarsit prin tribunale si sa nu ma lase sa am desprind! ![]() |
||
fleurdelis Postat pe 9 Ianuarie 2010 11:32 |
||
...la logodn�, am stabilit ca fiic�-mea și logotnicul s� locuiasc� cu mine și nu cu socri... ...c�nd au hot�r�t (de fapt, fic�-mea a avut inițiativa �n urma unor discuții) s� nu mai fac� nunta �n vara aceasta, dar s� r�m�n� �n continuare �mpreun�, eu am zis c� hot�r�rea le aparține, dar trebuie s�-l anunțe și pe tat�l ei... ...evident c� el nu a fost de acord - zicea c� a spus la toate cunoștințele și rudele c� se c�s�torește �n var� fic�-sa, iar acum l-a f�cut �de r�s� ....�cum s� spun� el c� fic�-sa nu se mai c�s�torește și locuiește �mpreun� cu un b�rbat, f�r� acte?� ...i-a spus c� nu mai are ce c�uta �n �casa lui� (a uitat c� este a mea, iar la țar� eu am doar o singur� camer� și restul a r�mas la el - partajul exist� �n fapt, dar nu �n drept)...așa c�, și-au luat toate lucrurile și au plecat la cuscri... |
||
daria_ Postat pe 9 Ianuarie 2010 21:34 |
||
...acum v�zui c� scris�-i �logotnicul� - sori | ||
daria_ Postat pe 9 Ianuarie 2010 22:53 |
||
explica-le - si lui, si ei - ca aia e casa TA si copilul tau poate sa stea in casa ta cit are chef, si basta. | ||
quasaria Postat pe 9 Ianuarie 2010 23:03 |
||
...cu el este imposibil de discutat...zice c�, p�n� facem partajul (eu nu dispun de banii necesari), este și casa lui (chiar dac� �n cinci ani a venit aici doar o singur� dat� - c�nd am trecut utilit�țile pe numele meu)....dac� doresc s� fie casa numai a mea, atunci s� deschid procedurile... ![]() |
||
daria_ Postat pe 11 Ianuarie 2010 13:35 |
||
serios? si ce o sa faca daca fata sta in casa? vine sa o dea afara? cum? ii spui ca sta in partea ta de casa . sa demonstreze ca nu-i asa. daca nu e partajul facut, rade-i in nas? daria, lupta pentru fata ta. nenea sa dea ordine si sa faca reguli doar atunci cand are acte in mana. |
||
si_totusi Postat pe 11 Ianuarie 2010 13:46 |
||
nu el e cel ce hotaraste. desprinde-te de obiceiul de a-l mai asculta si de a-l mai lua in seama. daca nu-i convin regulile tale, sa dea el partaj si sa-si rezolve problemele. si inca ceva. schimba iala. o iala se si mai strica. ![]() ![]() |
||
si_totusi Postat pe 11 Ianuarie 2010 13:50 |
||
...nu are chei, pentru c� am schimbat yala c�nd am trecut utilit�țile pe numele meu - așa mi s-a p�rut corect... ...fata a fost cea care a hot�r�t s� plece de acas�, dup� o discuție cu el la telefon... ...și-au reproșat unul la cel�lalt ce-i durea mai tare (el - c� l-a f�cut de r�s �n sat c�nd a hot�r�t s� am�ne nunta; ea - c� i-a p�r�sit c�nd a avut mai mare nevoie de el și a crezut c�, dac� trimite un mandat poștal cu o sum� consistent�, f�r� s� se intereseze de ce gandesc și simt copiii lui, și-a f�cut datoria de p�rinte)... ...ex-ul i-a zis c� ar fi mai bine ca prietenul ei s� se mute �napoi la p�rinții lui dac� tot au hot�r�t s� amane nunta... ...ea a spus c� dac� pleac� prietenul ei, pleac� �mpreun�.... |
||
daria_ Postat pe 11 Ianuarie 2010 14:04 |
||
....imi este foarte greu s� știu c� s-a mutat la p�rinții b�iatului, c�nd la noi este loc suficient ...ei au alte reguli �n cas� și știu c�-i este foarte greu acolo.... | ||
daria_ Postat pe 11 Ianuarie 2010 14:07 |
||
![]() eu tot nu pricep unde-i problema?! este casa ta, el n-are yala, nu mai e sotul tau, fata e majora, deci?? ce treaba are el unde stau copiii? ah, ca nu-i convine lui, asta-i alta mancare de peste...trebuia sa fie langa ei sa-i ajute si sa-i educe, nu sa aiba doar pretentii ![]() ![]() asa mi s-ar parea corect |
||
zambila Postat pe 11 Ianuarie 2010 14:13 |
||
...mi-a reproșat c� nu am știut s�-mi educ copiii (parc� i-am f�cut singur�), iar fetei i-a interzis s� locuiasc� �mpreun� cu prietenul ei dac� nu vrea s� mai oficializeze leg�tura... ...a amenintat-o c� nu-i mai trimite bani (este la facultate, �n ultimul an...vor fi cheltuieli mari cu licenta...).... ...fiic�-mea a renunțat la banii lui și - nu numai c� a r�mas �mpreun� cu prietenul - s-a mutat la p�rinții lui... ...degeaba am �ncercat s� o fac s� r�m�n� (evident, �mpreun� cu prietenul)...zice c� nu vrea s�-mi creeze probleme cu ex-ul pentru c� și așa am destule... |
||
daria_ Postat pe 11 Ianuarie 2010 14:21 |
||
nu jucati dupa cum canta mangafaua. lamureste fata sa vina acasa si lasati-l pe nebun sa urle la lampion | ||
si_totusi Postat pe 11 Ianuarie 2010 14:25 |
||
ce frumos e sa fii tata cind tot ce faci e sa dai ordine... ![]() Stii, eu am avut o discutie din asta cu tatal propriu. Am plecat de acasa la o virsta mult mai mica decit fata ta - in fine. Cert e ca ne-am reintilnit dupa vreo zece ani. Si la prima intilnire nu i-a convenit nu stiu ce. I-am spus... ma scuzi.... de mult timp ma cresc singura - si eu asa m-am priceput sa ma cresc. Daca esti nemultumit, poate ar fi trebuit sa incerci sa ma educi tu?! Poate ti-ar fi reusit mai bine? |
||
quasaria Postat pe 11 Ianuarie 2010 23:20 |
||
... | ||
garbo059117 Postat pe 12 Ianuarie 2010 00:07 |
||
![]() |
||
quasaria Postat pe 12 Ianuarie 2010 00:08 |
||
..desteapta fata ta!!...chiar asha...bine s/a gandit sa nu iti faca probleme cu ex/ul....care ne/multumit fiind de situatie...va face din orice tantzar.../armasar...ca a amanat...ceremoniile oficiale...probabil a avut alea 2 motive..1.banii si 2.banii..adica daca scopul e ca eio 2 sa fie impreuna...ce rost isi avea atata cheltuiala acum..nu?...si mai e un aspect..daca pana intr/un final nu se vor intelege cu adevarat???..dupa nunta...ar urma un divort...adica alti bani..cheltuiti aiurea....asha fac un fel de casatorie de proba...daca tine...e bine...va veni si ziua nuntii...dar daca nu tine...nu/i mai costa nimic din toate astea!!! ....ma rog se poate sa nu fie nimic valabil din tot ce am zis eu pana acum...era o simpla presupozitzie!!! ...te intrebai unde e greseala??...ori nu e nici o greseala...ori...greseala ar fi ca nu ai putere si bani destui...vine ex/ul si iti face regulile in casa...pentru ca voi nu a/ti facut legal partajul...si asta o implica si pe fata. |
||
garbo055472 Postat pe 13 Ianuarie 2010 21:16 |
||
..deci pana la urma ce s/a intamplat mai departe??? | ||
garbo055472 Postat pe 3 Februarie 2010 22:00 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Craciun fericit! | 6 | De la: tutankhamon 27 Decembrie 2009 11:46 |
femeia din zodia taur | 5 | De la: Axl_R 4 Iulie 2012 15:57 |
Toleranta | 109 | De la: xenaprintesarazboinica 30 Decembrie 2010 18:16 |
|
||
asemanari-deosebiri........sotie-amanta | 30 | De la: garbo011917 8 August 2012 21:10 |
Mai credeti in dragoste la prima vedere? | 39 | De la: garbo_19362 11 Noiembrie 2013 17:12 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9