ESTE VORBA DOAR DESPRE O CONSPIRATIE...VOR SA REDUCA DIN POPULATIA LUMII ....INTARTI AICI SI VA VETI CONVINGE ....EU UNU NU RECOMAND SI NIMENI DIN CADRELE MEDICALE NU IL FAC ....http://lungualin.info/adevarul-despre-vaccinul-gripei-porcine | ||
ioana_oaoa Postat pe 9 Ianuarie 2010 21:05 |
||
---|---|---|
chiar asa e ciudat cu vidioclipul despre gripa porcina | ||
buna_01 Postat pe 9 Ianuarie 2010 21:09 |
||
nu il facem... da' lasa-ne cu conspiratia.... | ||
|
||
quasaria Postat pe 9 Ianuarie 2010 22:39 |
||
totusi articoul e de citit . sa vedeti cum "lucreaza" paranoia | ||
bluelight Postat pe 9 Ianuarie 2010 22:47 |
||
cred ca teoria conspiratiei asta a aparut la absolut orice vaccin nou: de la ala de gripa aviara, pina la vaccinurile bebeilor.... Cind am vaccinat-o eu pe fie-mea erau toate mamele ca gainile dupa molima, ca provoaca nenorocitu' de vaccin autism. De parca autismul e gripa. Ala impotriva cancerului de col, ca provoaca infertilitate... si ca de ce vaccineaza tocmai fetitzele. Asa e, poate ar fi fost o idee buna sa previna cancerul de col la baietei. samd. Cre' ca singura conspiratzie e ca astia vor sa ne faca cu nervii. Nu sintem prea multi, da' om fi prea sanatosi la cap. Si vor sa mai reduca din procente. |
||
quasaria Postat pe 9 Ianuarie 2010 22:54 |
||
stai Q ca e alta teorie . eu am primit ceva de genul pe mail . acum o luna . se povestea acolo cum in timpul vaccinului ti se implanteaza un cip cu ajutorul caruia esti urmarit si in cazul in care esti considerat indezirabil dintr-un motiv sau altul , poti fi eliminat . cica suntem prea multi pe Terra si ca ar trebui sa mai ramanem vreo 10% din toti . te doare capul! |
||
bluelight Postat pe 9 Ianuarie 2010 23:06 |
||
aha. Si cine urmareste 90% din populatia Terrei? Populatia lu' Marte, probabil? Astia's d'aia gen irinuca, care au uitat drumu' spre biserica si trebe sa fi fost o conspiratie, hic, de nu mai e acolo unde era.... |
||
quasaria Postat pe 9 Ianuarie 2010 23:14 |
||
treaba e, ca de apuci sa crezi , iti vine sa-ti faci vaccinu'. altfel trebui sa fii mucles toata viata, sa nu superi pe careva. | ||
bluelight Postat pe 9 Ianuarie 2010 23:17 |
||
blue, crezi ca exista 10% din populatie care sa nu fi suparat pe careva? Poate generatia asta nascuta in 2010, de n-au iesit din maternitate inca... da' si aia au mai pissed off cite o asistenta. |
||
quasaria Postat pe 9 Ianuarie 2010 23:20 |
||
nu cred . ma amuzam doar, ca argumentand fara minte intr-o directie poti obtine efectul invers. | ||
bluelight Postat pe 9 Ianuarie 2010 23:24 |
||
Uite asa a aparut si Teoria lui Arhimede... mi-i si inchipui pe grecoteii aia tipand de mama focului prin aulele lor: "sa nu care cumva sa scufundati un corp solid intr-un vas cu apa, pentru ca e posibil sa va dispara! toata teoria asta e o conspiratie la nivelul lumii antice! este posibil ca Arhimede asta sa faca parte din grupul persan care doreste disparitia bunurilor lumii grecesti prin scufundarea lor in apa!" | ||
anakin Postat pe 9 Ianuarie 2010 23:25 |
||
Mda, completam cu teoria Irinucai: "o postare iti poate aparea si de doua ori pe forum". | ||
anakin Postat pe 9 Ianuarie 2010 23:25 |
||
eu sint sceptica la vaccinarile astea pt. ca am avut reactii alergice - pe care posibil sa le fi mostenit si kupilu' - deci le evit. Da' de la a le evita pina la a considera ca ne face cineva intentionat injectia letala... ... | ||
quasaria Postat pe 9 Ianuarie 2010 23:28 |
||
acum am intrat pe link si vad ca e un clip . dar o sa caut ce mailul - daca nu l-am sters . si-o sa-l postez . de amuzament. | ||
bluelight Postat pe 9 Ianuarie 2010 23:30 |
||
ti-e frica de vaccin, anakinule! | ||
bluelight Postat pe 9 Ianuarie 2010 23:31 |
||
io din principiu nu mi-l fac....am facut o reactie urata de tot acum 4 ani de la un vaccin antigripal.....si m-am lecuit de vaccinuri pentru boli de vaci nebune.....lasa ca daca mor...tot tzacanita ma duc.....ori cu vaccin, ori fara.... | ||
tutankhamon Postat pe 9 Ianuarie 2010 23:34 |
||
asta s-a inteles din postarea mea, blue ?.. ca idee, nu mi-l fac. Nu am avut probleme respiratorii pana acum - in afara catorva viroze - si pe de alta parte, in fiecare an apare o gripa cu tulpina modificata. Anul asta s-a numit porcina... |
||
anakin Postat pe 9 Ianuarie 2010 23:40 |
||
la anu' o fii "oina" | ||
Anouk Postat pe 9 Ianuarie 2010 23:41 |
||
nu . gandeam cu voce tare de ce ti-o fi tremurat mana pe mouse. | ||
bluelight Postat pe 9 Ianuarie 2010 23:43 |
||
pai pocina a fost, bovina... cre' ca a fost aia cu vaca nebuna... aviara a fost...s-au cam terminat orataniile.... O sa fie gripa magareasca?! Gripa curcilor? Ce alte chestii mai cresc prin ograda? Ne, curcile intra la aviara... Caii si magarii au mai ramas in afara gloriei medicale. |
||
quasaria Postat pe 9 Ianuarie 2010 23:44 |
||
avem acvarii | ||
Anouk Postat pe 9 Ianuarie 2010 23:45 |
||
Fica cea mare cu sotul,l-au facut,ieri,la spital | ||
scrichy Postat pe 9 Ianuarie 2010 23:49 |
||
Nici eu nu mi-l fac din principiu. N-am mai racit de foarte multi ani si nu doresc sa imi scad acum imunitatea cu un vaccin. Din cate stiu daca l-ai facut odata trebuie sa ti-l faci in fiecare an altfel e jale. Acum, cati oameni si-au facut vaccinul, daca ii omoara pe toti s-ar putea sa ramanem prea putini. Ce ne facem? | ||
Doara Postat pe 10 Ianuarie 2010 09:00 |
||
Virusul gripei porcine * noul tip de virus gripal A H1N1(�virusul gripei porcine�) a fost creat �n laborator � nu se aseam�n� cu nici un alt virus precedent � pentru sinteza lui s-a folosit virusul gripei spaniole din 1918 combinat �n mod artificial cu tulpina virusului comun H3N2 �i H5N1 (tulpina gripei aviare) � con�ine material genetic de la dou� tulpini de grip� porcin�, dou� tulpini de grip� uman� �i o singura tulpin� de grip� aviar� C�t de grav� este gripa porcin�? * simptomele de grip� porcin� sunt cel mult moderate * gripa porcin� este cu mult mai bl�nd� dec�t s-a a�teptat (cf. �The Times�) * boala nu se manifest� mai drastic dec�t o r�ceal� sever�, deci rolul vaccin�rii este pus sub semnul �ntreb�rii * �n Marea Britanie, cea mai afectat� �ar� din Europa, se �nregistreaz� o mortalitate de 0,03 %, cu mult mai sc�zut� dec�t �n cazurile de �mboln�viri cu o grip� obi�nuit� tip A deci nu este justificat� vaccinarea �n mas� a popula�iei, cu at�t mai pu�in �n Rom�nia unde s-au �nregistrat doar 322 de cazuri! Un vaccin periculos! provoac� cancer �i alte boli grave: * muta�ii genetice �i oncogenez� prin injectarea de material genetic str�in direct �n s�nge (cf. studiilor recente) celulele umane utilizate curent �n produc�ia de vaccinuri sunt celule canceroase provenite din diferite tipuri de tumori umane, celule fetale provenite din embrion uman avortat (sunt singurele celule capabile s� supravie�uiasc� in vitro �i s� se divid� f�r� limit� de timp �i spa�iu) �i celule animale (embrion de pui, etc.) vaccinul �Optaflu� contra gripei porcine al Companiei Novartis va folosi celule umane provenite din tumori canceroase! * sindromul Guillain-Barr� (GBS), boal� autoimun� ce cauzeaz� paralizia bra�elor �i a picioarelor, iar �n cazuri rare, a �ntregului corp �n 1976 s-au �nregistrat c�teva cazuri de grip� porcin� (comun�, dat� de virusul natural �i nu cel sintetic actual) �n r�ndurile solda�ilor de la Fort Dix, New Jersey �i numai unul dintre ei a decedat, cel mai probabil din cauza eforturilor fizice prea mari dec�t din cauza gripei. Aceasta a dus la lansarea unei vaccin�ri �n masa a 40 milioane persoane �mpotriva unei pandemii care nu s-a materializat. Mii de oameni au cerut desp�gubiri pentru leziunile cauzate de vaccinare. Cel pu�in 25 de oameni au murit �i 500 au paralizat. * nu este recomandat� vaccinarea celor care sufer� de boli are pl�m�nilor (agraveaz� astmul la copii), inimii, rinichilor sau a celor cu sisteme imune sl�bite, femeilor �ns�rcinate �i copiilor sub cinci ani Deoarece con�ine: * adjuvan�i toxici cele mai multe vaccinuri au un con�inut periculos de mare de mercur sub form� de thimerosal (un conservant letal) de 50 de ori mai toxic dec�t mercurul �nsu�i. O doz� destul de mare poate cauza disfunc�ii pe termen lung la nivel imunologic, senzorial, neurologic, motor �i comportamental. Intoxica�ia cu mercur duce la autism, sindrom de aten�ie deficitar�, scleroz� multipl�, deficien�e de vorbire �i limbaj. Un alt adjuvant comun pentru vaccinuri este hidroxidul de aluminiu care este implicat in boala Alzheimer, cauzeaz� alergii �i �oc anafilactic * adjuvan�i noi pentru vaccinul gripei porcine sunt folosi�i, cu acordul OMS-ului, cei mai mul�i adjuvan�i noi incluz�nd MF59, ISCOMS, OS21, AS02 �i AS04. Adjuvantul MF59 este de natur� uleioas� �i con�ine Tween80, Span85002 �i squalena. Studiile efectuate pe �oareci au ar�tat c� adjuvan�ii uleio�i induc probleme motorii �i paralizie. Adjuvantul ASO3 con�ine de asemenea Squalena (cauzatoare a sindromului r�zboiului din golf) care provoac� �i boli autoimune. Adjuvan�ii Sqalena �i Tween80 provoac� infertilitate la animale. Nu accept�m s� fim cobaii vaccinului AH1N1 �n Rom�nia! Organiza�ia Mondial� a San�t��ii introduce dictatura medical�! O.M.S.-ul �ncearc� s� introduc� o dictatur� medical�, ca �i s�n�tatea public� (DSP), care a �nceput s� �ncalce drepturile naturale ale omului. A introdus carantina, a interzis libera circula�ie, a introdus vaccinarea obligatorie, s-a �nc�lcat autonomia pacientului care nu poate refuza tratamentele obligatorii. �ntreb�ri f�r� r�spuns: � De ce sunt copiii cei care trebuie s� primeasc� cei dint�i un vaccin experimental? � Ce r�spuns va da statul pentru cazurile �n care copiii �i femeile �ns�rcinate vor fi lezate? � De ce �n SUA �i in Comunitatea European� (deci �i �n Rom�nia) se acord� imunitate total� �n fa�a legii, �mpotriva oric�ror pl�ngeri �n instan�� care ar putea rezulta �n urma vaccin�rii? � De ce se permite companiilor farmaceutice, oficialit��ilor din sistemul de s�n�tate �i oricui care se ocup� de administrarea vaccinurilor experimentale ca �n timpul unei st�ri de urgen�� s� fie proteja�i legal �n cazul �n care popula�ia sufer� leziuni �n urma vaccin�rii? � De ce se impune vaccinarea obligatorie c�nd riscurile bolii sunt mici, iar riscurile vaccin�rii sunt enorme? � Cum poate fi impus� vaccinarea obligatorie c�nd etica medical� �i legile ��rii prev�d pentru orice tratament medical, consim��m�ntul informat al pacientului? � De ce nu exist� nicio organiza�ie care s� controleze con�inutul vaccinurilor la firmele produc�toare? Gripa porcin�. Ce nu ni se spune? � Se proclam� pandemie, se mobilizeaz� guverne, se cheltuiesc milioane pentru gripa porcin� cu 145 de victime mai pu�in dec�t cele provocate �n fiecare an de fulgere (1170 de victime pe an), iar 98% din bolnavi se vindec� f�r� nicio terapie. � Decesele (�n principal ale copiilor) �n Africa �i Asia sunt doar din cauza malariei 3000 �n fiecare zi. De ce aceasta nu constituie nici m�car o �tire, �n timp ce �pandemia� - cu foarte pu�ine victime - monopolizeaz� mass-media, pune �n mi�care organisme �i guverne mondiale? � Vaccin�rile sunt periculoase. �n 1918-1919, pe perioada gripei aviare spaniole, doar solda�ii �i alte persoane care fuseser� vaccinate �mpotriva gripei s-au �mboln�vit �i au murit. Cei care au refuzat vaccinul au r�mas s�n�to�i �i, �n plus, �i ajutau pe bolnavi �i transportau mor�ii. De asemenea, �i din cauza vaccin�rii din 1976 �mpotriva pandemiei porcine de atunci, oamenii au murit �i mul�i au paralizat din cauza vaccinului �i nu din cauza virusului porcin. � �Copiii care se vaccineaz� �mpotriva gripei prezint� un pericol de trei ori mai mare s� se �mboln�veasc� de grip�- James R. Shannon, fost Director al Consiliului Na�ional American de S�n�tate � �n Fran�a, Anglia, America, China, Germania, Rom�nia se impune vaccinul obligatoriu (cu penalit��i pentru cei care insist� s� fie st�p�ni pe propriul trup) � Pentru �nfruntarea gripei: igiena �i vitamina D care se activeaz� prin expunerea la soare . Mai multe detalii la: http://nuvaccinurilor.blogspot.com/ http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/category/gripa-porcinavaccin/ septembrie 2009 Funda�ia �Sfin�ii Martiri Br�ncoveni� Suceava www.fundatiasmbsv.ro Un atentat la via�a uman�: Vaccinul �mpotriva GRIPEI PORCINE Nu face�i vaccinul �i nu l�sa�i pe nimeni s�-l fac�! Nu a�tepta�i p�n� �n ziua vaccin�rilor! |
||
Leona_Forever Postat pe 16 Ianuarie 2010 18:25 |
||
ati dat in teoria conspiratiei, parol... | ||
Anouk Postat pe 16 Ianuarie 2010 19:23 |
||
Un doctor farmacist...mi-a spus ca nu ar face vaccinul asta...si ma intreb de ce...e totusi doctor...nici eu nu prea am incredere in acest vaccin... | ||
lala_cri Postat pe 16 Ianuarie 2010 19:30 |
||
De la: lala_cri, la data 2010-01-16 19:30:48Un doctor farmacist...mi-a spus ca nu ar face vaccinul asta...si ma intreb de ce...e totusi doctor...nici eu nu prea am incredere in acest vaccin... Parerile sunt impartite si in randul medicilor ! Unii il refuza cu vehementa, altii deja l-au facut ! A vrut sa ma corupa si pe mine viitorul socru ( medic chirurg la Municipal ), dar...mai astept, inca nu sunt lamurita cu privire la acest vaccin controversat ! |
||
Kid0 Postat pe 16 Ianuarie 2010 19:49 |
||
OMS se afla in cercetari, la cererea consiliului europei, pentru isteria provocata de posibilele ravagii ale gripei porcine. pentru ca "efectele devastatoare" ale gripei au fost "fabricate" de multinationalele farmaceutice, printre ale caror consilii de administratie se gasesc persoane influente ale lumii politice chiar! iar vaccinul s-a preparat in graba, s-a sarit peste etapele firesti de cercetare a efectelor, dar important este ca toate guvernele lumii l-au cumparat si acum se spala cu el pe cap. | ||
pik_nik Postat pe 16 Ianuarie 2010 20:00 |
||
erau si ei grabiti, pik...ii mana criza asta din urma... | ||
Anouk Postat pe 16 Ianuarie 2010 20:02 |
||
da, un fost secretar de stat al SUA, un fost vicepresedinte, cativa inalti functionari ai ONU, dar si cativa politicieni europeni, in special englezi si francezi... | ||
pik_nik Postat pe 16 Ianuarie 2010 20:05 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
PROBLEME CU NETUL | 27 | De la: tutankhamon 15 Iulie 2009 00:16 |
topicul cu visele pe care le pot avea oamenii de sarbatori... | 76 | De la: fleurdelis 10 Ianuarie 2011 21:42 |
Iti arunc manusa, vidare! | 160 | De la: gianiblue 2 Iulie 2009 17:19 |
|
||
fiinte care nu stiu cand trebuie sa se dea la o parte si sa accepte ca au pierdut! | 66 | De la: garbo207378 31 Octombrie 2011 08:46 |
Despre iubire si comunicare in viata.Ce inseamna sau ce ar trebui sa insemne?! | 129 | De la: Schmetterling 18 August 2015 09:32 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice